Καλημερα σε ολους
Εδω και 2 μηνες αποφασισα να αρχισω και εγω την κατασκευη τηλεκατευθυνομενων αεροπλανων.Το πρωτο μοντελο που σκεφτηκα θα ηταν καλο και ευκολο, ειναι το STS Seaplane οπως αυτο εμφανιζεται στο rcgroups.com (
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=372857) .Φαινεται αρκετα απλο αλλα ως νεος στην κατασκευη εχω αρκετες αποριες.Αρχικα θα ηθελα καπιος να μου πει πως μπορω να υπολογισω το μεγεθος του μοτερ που χρειαζεται καθε αεροπλανακι.Στη συνεχεια αυτο που μου κινησε την περιεργια αφου εκανα ενα δικο μου προυπολογισμο ηταν οτι βγηκε περιπου στα 180 ευρω.Βεβαια περνω μια καλη τηλεκατευθηνση για να την χρησιμοποιησω και σε αλλα μοντελα(Τurnigy 9X) αλλα παντα τοσα πολλα θα βγαινουν??Τελος θα ηθελα καποια συμβουλη για την ενωση των φτερων με το fuselage.Ο κατασκευαστης χρεισιμοποιει carbon rods με ειδικα end plugs απο το centralhobbies.com και Du Bro Kwik Links.To τελευταιο το βρηκα στην Ελλαδα, αλλα δυστυχως δεν μπορω να βρω τα ειδικα end plugs.Ετσι ηθελα να ζητησω ισως καποιο διαφορετικο τροπο να κανω ατη την ενωση
Ευχαριστω Πολυ