Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.761 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 12:31:32

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 12:31:32

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Nikolas K
    [Σήμερα στις 12:10]

[Σήμερα στις 09:24]

από Markhelis
    [Χθες στις 23:34]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309761
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 696
    Συνολικά: 697
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ F5J-GR  (Αναγνώστηκε 16671 φορές)
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 20 Αυγ 2011, 08:25:33 »

Θα χαρώ πολύ να παρακολουθήσω το σεμινάριο και εκτός απροόπτου μπορώ εξ΄ίσου και τις 2 ημέρες. Η είσοδος είναι ελεύθερη και για όσους δεν είμαστε ακόμη εγκεγραμμένοι σε κάποιο σύλλογο?

Ευχαριστώ και
    καλή επιτυχία!

Με χαρά σε περιμένουμε. Είσοδος ελεύθερη για όλους.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 20 Αυγ 2011, 08:27:16 »

Αγαπητέ κ. πρόεδρε,

Δεν νιώθω ότι υπάρχει ανάγκη να απολογηθώ για τις πράξεις τις δικές μου και τις αποφάσεις της Ε.Α.Α.

Ομως επειδή αναλώσατε χρόνο και κόπο για να συντάξετε το μήνυμά σας, οφείλω να απαντήσω.

Υπενθυμίζω ότι η ύλη έχει πέντε ενότητες γενικού ανεμοπορικού ενδιαφέροντος, και μόνο μία για τις τεχνικές της νέας κατηγορίας F5J-GR.

Αρα σίγουρα θα ωφεληθεί γενικά ο ανεμοπόρος , και θα ενημερωθεί και για την νέα κατηγορία, που δυστυχώς στην Αθήνα υπάρχει μόνο παραπληροφόρηση γι' αυτή. Και αυτό ήταν αναμενόμενο, αφού έως σήμερα δεν είχε γίνει αντίστοιχο σεμινάριο.

Η ενημέρωση δεν έβλαψε ποτέ κανένα.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 20 Αυγ 2011, 09:58:47 »

Αγαπητέ κ. πρόεδρε,
    Δεν νιώθω ότι υπάρχει ανάγκη να απολογηθώ για τις πράξεις τις δικές μου και τις αποφάσεις της Ε.Α.Α.

Εχω την αίσθηση Θείε ότι δεν σας ζήτησε να απολογηθείτε κανείς, αλλά απλώς αν είναι
    εφικτό να διευρύνεται το σεμινάριο που θα κάνετε για να κερδίσει η ανεπορία ακόμα
    περισσότερους φίλους!! Thumbs up

Συγχαρητήρια Θείε για τον χρόνο και τον κόπο σας για να γίνει αυτό το σεμινάριο!! Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    nickhawk
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 20 Αυγ 2011, 10:36:26 »

Η ΕΑΘ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΗΛΑΔΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΕΝΑ Ε-ΜΑΙL ΣΤΟ nikosmarielle@yahoo.com ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

ΕΛΑΒΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .ΠΑΡ ΟΛ ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ.
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 20 Αυγ 2011, 18:04:16 από nickhawk » Καταγράφηκε

Νίκος Γραμματικάκης Ε.Α.Θ
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 20 Αυγ 2011, 11:26:05 »

... αλλά απλώς αν είναι
    εφικτό να διευρύνεται το σεμινάριο που θα κάνετε για να κερδίσει η ανεμοπορία ακόμα
    περισσότερους φίλους!!

Μα φυσικά και θα απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση γίνει για τις άλλες ανεμοπορικές κατηγορίες. Αρκεί να υπάρχει χρόνος. Τον βασικό όγκο των πληροφοριών για την κατηγορία BF1-GR, μπορεί κανείς να γνωρίσει σε σχετικό άρθρο στο εδώ φόρουμ.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Stefanos-106
    Aeromodeller Jr. member
    **

Ο Μοντελισμός δεν είναι playstation

« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 20 Αυγ 2011, 12:59:03 »

Κ. Γιάννη το σεμινάριο είναι από τα κινήσεις που πρέπει να γίνονται, όσο πιο τακτικά γίνεται. Συγχαρητήρια Thumbs up
     Αφού είναι μετά τις 6 μμ δεν νομίζω να πειράζει πολύ πια μέρα θα είναι το σεμινάριο
     Περιμένω με αγωνία την τελική ημερομηνία που θα αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο.
     Πιστεύω θα είναι μια υπέροχη βράδια που θα αποκομίσουμε πλούσιες γνώσεις   
    Καταγράφηκε

Αν δεν έχεις χρόνο να το κάνεις σωστά, πρέπει να 'χεις χρόνο να το κάνεις ξανά!
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 20 Αυγ 2011, 14:17:18 »

Αγαπητέ κ. πρόεδρε,

Ομως επειδή αναλώσατε χρόνο και κόπο για να συντάξετε το μήνυμά σας, οφείλω να απαντήσω.

Υπενθυμίζω ότι η ύλη έχει πέντε ενότητες γενικού ανεμοπορικού ενδιαφέροντος, και μόνο μία για τις τεχνικές της νέας κατηγορίας F5J-GR.

Αρα σίγουρα θα ωφεληθεί γενικά ο ανεμοπόρος , και θα ενημερωθεί και για την νέα κατηγορία, που δυστυχώς στην Αθήνα υπάρχει μόνο παραπληροφόρηση γι' αυτή. Και αυτό ήταν αναμενόμενο, αφού έως σήμερα δεν είχε γίνει αντίστοιχο σεμινάριο.

Η ενημέρωση δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

Αγαπητέ Κύριε Γιάννη,

Εγω δεν εγραψα ως πρόεδρος, αλλα ως Αερομοντελιστής, και δόξα το θεο, το εγώ μου  το φορτίζω , απο την δουλειά μου, την οικογενειά μου, τους φίλους μου, και απο αυτά που καταφέρνω κάθε μέρα στην ζωή μου.

Εγραψα με πολυ προσοχή και με ευγένια, κάτι που πιστευω με χαρακτηρίζει ως Ανθρωπο, και δεν ηθελα οπουδενει τέτοια απάντηση επιθετική!!!, σε ολο μου το μυνημα δεν υπήρχε ιχνος να απολογηθείτε για κάτι σε εμένα, ειλικρινα δεν το καταλαβαίνω, απλως ειπα να διευρυνατε λίγο τον οριζοντα, ειλικρινα δεν ξερω τι σας οδήγησε σε αυτο, μέσα απο αυτό το μυνημα μου  Huh  τι να υποθέσω ισως  μου απαντήσατε σε κάτι αλλο, και οχι για το μυνημά μου αυτό εδω στο θεμα το συγκεκριμένο.

Απλά μια πρόταση εκανα Κύριε Γιάννη, ουτε παραπληροφόρησα καποιον, ουτε κατευθύνω εγω τον Κόσμο σε συγκεκριμένο πράγμα, ουτε ξεχωρίζω αγώνες, και γενικά πιστευω στο να πετάς αυτο που σου αρέσει, και αυτο που μου αρέσει δεν σημαίνει οτι πρέπει να αρέσει και στους αλλους και σε ολη την επικρατεια επειδη αρέσει σε εμένα, και απο τα γραφόμενα μου δεν ειχα κανένα σκοπο αντιπαράθεσης, θα σας παρακαλούσα να ξαναδιαβάσετε το μυνημα μου διοτι δεν υπηρχε πραγματικά καποιος ουσιαστικόσ λόγος, και επειδη δεν μου αρέσουν οι δημόσιες αντιπαραθέσεις εγω σταματω εδω!!!!

Καλη σας μέρα !!

Ευάγγελος Κουλάδης

Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #37 στις: Σάββατο, 20 Αυγ 2011, 15:30:13 »

Συγνωμη που επεμβαινω αλλα θελω να κανω μια προταση για να εκτονωθει η ενταση.
    Γιατι δεν οργανωνει καποιος αλλος, ειτε ατομικα ειτε μεσω συλλογου, ενα σεμιναριο για την F5B; Βαγγελη τι λες; Μπορω να βοηθησω;
    Θα πηγαινα και σε αυτο σιγουρα.
    Ειναι τοσα πολλα πραγματα που δεν ξερουμε που οσο περισσοτερα σεμιναρια γινονται απο διαφορετικους εισηγητες τοσο καλυτεροι γινομαστε.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 20 Αυγ 2011, 15:54:35 »

Συγνώμη Παναγιώτη μου??

Ειδες καπου γραμμένο άρνηση συμμετοχής??  ηδη μέλη του Συλλόγου μας δήλωσαν συμμετοχή , τι ειναι αυτα που γράφεις?

Παρακαλώ να μην βγάζουμε συμπεράσματα τα οποια οδηγούν σε λάθος εικασίες, εκανα μια πρόταση και αυτο ηταν ολο!!!.

Χαιρετίζω
    Καταγράφηκε
    GMeskos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #39 στις: Σάββατο, 20 Αυγ 2011, 20:43:23 »

Πόσο πιό καλός διάλογος θά μπορούσε νά γίνει άν ό τίτλος ήταν,
    Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΩΝ μιά καί ή πτήση καί τών δύο κατηγοριών είναι άπόλυτα ίδια.
    Έξ άλλου καί στίς ένότητες τού σεμιναρίου φαίνεται ότι είναι πτητικού καί όχι μηχανικού περιεχομένου
    Καταγράφηκε

SO MANY PLANES,SO LITTLE TIME!!
    alex.cularis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Σάββατο, 20 Αυγ 2011, 22:40:00 »

kαλησπερα
    ποτε  θα μαθουμε  την   ημερομηνια  και  την διευθυνση  στην  οποια  θα  γινει το σεμιναριο
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Κυριακή, 21 Αυγ 2011, 07:28:17 »

kαλησπερα
    ποτε  θα μαθουμε  την   ημερομηνια  και  την διευθυνση  στην  οποια  θα  γινει το σεμιναριο

Δευτέρα 19/9 , ώρα 18:00 , στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Ελληνικό. Θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Κυριακή, 21 Αυγ 2011, 07:56:24 »

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΩΝ μιά καί ή πτήση καί τών δύο κατηγοριών είναι άπόλυτα ίδια.
    Έξ άλλου καί στίς ένότητες τού σεμιναρίου φαίνεται ότι είναι πτητικού καί όχι μηχανικού περιεχομένου

Αγαπητέ Γιώργο, σωστά τα λες, αλλά δεν γνωρίζεις τι ακριβώς συμβαίνει στα παρασκήνια.

Επί της ουσίας ...

Από τους τίτλους των ενοτήτων που εχω αναφέρει, μπορεί κανείς να αντιληφθεί, ότι οι 5 από τις 6 ενότητες διαλαμβάνουν γενικά ανεμοπορικά θέματα, και που φυσικά αφορούν και την BF1-GR. Αυτό που δεν μπορείνα γνωρίζει είναι ότι και από την 6η ενότητα με θέμα την γνωριμία με την F5J-GR η μισή σχεδόν αφορά επίσης οδηγίες που εφαρμόζονται σε καθε μοτο-ανεμοπορική κατηγορία, άρα και στην BF1-GR.

Ο κ. Κουλάδης επιθυμεί να προστεθεί ξεχωριστή ενότητα με θέμα την ανάλυση της κατηγορίας BF1-GR. Η απάντηση σε αυτό είνα τριπλή:

α) το άρθρο μου για αυτή την κατηγορία, στο εδώ φόρουμ, αν αλλάξεις τις παραγράφους από Ni-Cd σε Li-Po, παραμένει επίκαιρο και καλύπτει αυτά που χρειάζεται να μάθει ένας ενδιαφερόμενος για πρώτη φορά.
    β) Το 95% της ύλης του σεμινάριου που θα γίνει αφορά και την κατηγορία FB1-GR
    γ) Η κατηγορία F5J είναι ακόμα στα σπάργανα, και δεν είναι γνωστή στους περισσότερους Αθηναίους ανεμοπόρους. Να, γιατί δίδεται έμφαση σ' αυτή την κατηγορία.

Είμαι ανοικτός, εφ' όσον υπάρχει στο τέλος χρόνος, να απαντήσω σε ειδικές ερωτήσεις για την κατηγορία FB1-GR (ποτέ δεν είπα το αντίθετο). Δεν χρειάζονται σχήματα και διαφάνειες.

και ορμώμενος από την πρόταση του Orck, ρωτάω: - γιατί πρέπει όλα να τα κάνει ο Κωνσταντακάτος; Δεν υπάρχει ένας άλλος που να μπορεί να στήσει ένα σεμινάριο για την κατηγορία BF1-GR; Τι λένε οι πρωταθλητές γι' αυτό;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #43 στις: Κυριακή, 21 Αυγ 2011, 10:25:25 »

Αγαπητέ Γιώργο, σωστά τα λες, αλλά δεν γνωρίζεις τι ακριβώς συμβαίνει στα παρασκήνια.

Τι συμβαίνει δηλαδή ?

Επί της ουσίας ...

Από τους τίτλους των ενοτήτων που εχω αναφέρει, μπορεί κανείς να αντιληφθεί, ότι οι 5 από τις 6 ενότητες διαλαμβάνουν γενικά ανεμοπορικά θέματα, και που φυσικά αφορούν και την BF1-GR. Αυτό που δεν μπορείνα γνωρίζει είναι ότι και από την 6η ενότητα με θέμα την γνωριμία με την F5J-GR η μισή σχεδόν αφορά επίσης οδηγίες που εφαρμόζονται σε καθε μοτο-ανεμοπορική κατηγορία, άρα και στην BF1-GR.

Ο κ. Κουλάδης επιθυμεί να προστεθεί ξεχωριστή ενότητα με θέμα την ανάλυση της κατηγορίας BF1-GR. Η απάντηση σε αυτό είνα τριπλή:

Και καλά κάνει, που είναι το κακό δηλ. που με πολύ σεβασμό ζήτησε να γίνει αναφορά στην κατηγορία που αγαπά, προπονείται και επενδύει σε χρόνο και χρήμα ?

και ορμώμενος από την πρόταση του Orck, ρωτάω: - γιατί πρέπει όλα να τα κάνει ο Κωνσταντακάτος; Δεν υπάρχει ένας άλλος που να μπορεί να στήσει ένα σεμινάριο για την κατηγορία BF1-GR; Τι λένε οι πρωταθλητές γι' αυτό;

Εγω νομίζω ότι ξέρω γιατί δεν θέλουν να ασχοληθούν - αναλωθούν, όπως και αρκετοί άλλοι αλλά δεν τολμούν να το γράψουν εδώ μέσα παρά τα συζητούν μεταξύ καφέ, κατασκευών και πτήσεων.

Τα σεμινάρια πάντως καλοδεχούμενα είναι !
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Κυριακή, 21 Αυγ 2011, 11:20:57 »

Εγω νομίζω ότι ξέρω γιατί δεν θέλουν να ασχοληθούν - αναλωθούν, όπως και αρκετοί άλλοι αλλά δεν τολμούν να το γράψουν εδώ μέσα παρά τα συζητούν μεταξύ καφέ, κατασκευών και πτήσεων.

Τα σεμινάρια πάντως καλοδεχούμενα είναι !

Αρκεί να αναλώνει τον χρόνο του ο Κωνσταντακάτος.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Σελίδες: 1 2 [3] 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ανεμόπτερα R/C  |  Ηλεκτροκίνητα ανεμόπτερα (Συντονιστής: _ΤΑΣΟΣ_)  |  Θέμα: Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ F5J-GR
    Μεταπήδηση σε: