Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.760 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 11:35:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 11:35:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 09:24]

από spirost
    [Σήμερα στις 00:30]

από Markhelis
    [Χθες στις 23:34]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309760
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 674
    Συνολικά: 676
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ F5J-GR  (Αναγνώστηκε 16655 φορές)
    savasp2
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τρίτη, 31 Μαΐ 2011, 20:56:06 »

Καλησπερα θα μπορουσε καποιος να μας εξηγησει τι προυποθεσεις πρεπει να υπαρχουν για τον αθλητη και το μοντελο για να λαβει μερος? Ειμαι νεος ανεμοπορος και με ενδιαφερει η κατηγορια.
    Καταγράφηκε
    albatros
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #16 στις: Τρίτη, 31 Μαΐ 2011, 22:28:02 »

Η προσωπική μου γνώμη φίλε savasp2 είναι μόνο, να έχει το ανεμόπτερο μέσα το ΑLTMR1 την εγκεκριμένη συσκευή για την F5J-GR και τίποτε άλλο.Όλα τα υπόλοιπα αποκτόνται σιγά σιγά μέσα απο την προπόνηση και την συμμετοχή σου σε αγώνες-σεμινάρια γιατί θεωρώ ότι ο αγώνας F5J-GR έτσι όπως γίνεται μέχρι σήμερα αποτελεί το καλύτερο σεμινάριο ανεμοπορίας .

Η ελευθερία της έκφρασης είναι πολύ σημαντική είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, απο εκεί και πέρα το σχοινί μπορεί να τεντώσει πάρα πολύ μέχρι να σπάσει και αυτό θεωρώ ότι πραγματικά δεν είναι το ζητούμενο. Καλό θα είναι λοιπόν ,να μπορεί κάποιος να καταλαβαίνει τί διαβάζει και από ποιούς.

Εγώ προσωπικά δεν θέλω να πείσω κανέναν να έρθει να πετάξει στην F5J-GR με σκοπό την κυριαρχία της συγκεκριμένης κατηγορίας και πολύ περισσότερο μέσα απο διαδικασίες χειραγώγησης όπως ειπώθηκε από τον φίλο Βαγγέλη.

Μένω λοιπόν στην πρώτη μου τοποθέτηση στο θέμα .
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 31 Μαΐ 2011, 22:58:46 από albatros » Καταγράφηκε

Μπάμπης  Παραστατίδης - ΕΑΘΘ
    alex.cularis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Τρίτη, 31 Μαΐ 2011, 22:32:48 »

φιλε savasp2  γεια
    αν  διαβασεις  το  βιβλιο του  θειου  γιαννη θα  μαθεις  πολλα  
    ετσι  καπως  ξεκινησα  και εγω  αλλα  θα ηθελα  να  εχει  και  πληροφοριες  οπως  εαν  θελει καποιος να συμμετεχει σε αγωνες να  εχει την γνωση  για  το  τι ανεμοπτερο  θα επιλεξει αναλογα με τον καιρο  απνοια  ,2-3 bf kai μπουκαδουρακαι  την  τακτικη  που θα ακολουθησει  αναλογα τι αγωνας ειναι  μισαωρος  η δεκαλεπτος
    βρηκα  καποια πραγματα  στου παλαιοτερου αγωνες  μισαωρου αλλα εχω την γνωμη οτι θα βοηθουσε τους νεοτερους αν ολη αυτη  η εμπειρια απο τους αγωνες απωτυπονωταν σε ενα αλλο βιβλιο αποκλειστηκα  για τακτικες αγωνων
    Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #18 στις: Τρίτη, 31 Μαΐ 2011, 23:01:05 »

Αγαπητοί  φίλοι

Κατ΄αρχην θα ήθελα να τονίσω ότι το θέμα του ‘All UP-LAST DOWN και των μπριζολιδίων” είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και κατα την προσωπική μου άποψη είναι άσχετο με το συγκεκριμένο θέμα.

Τώρα όσον αφορά τις δύο εγκεκριμμένες από την ΕΛΑΟ κατηγορίες των ηλεκτρικών ανεμοπτέρων θεωρώ ότι σαφώς και δεν πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο διαμάχης και αντιπαράθεσης.Αντίθετα ο κάθε αθλητής έχει την επιλογή να μετέχει σε εκείνον τον αγώνα που θεωρει ότι του αρέσει περισσότερο και είναι καλύτερα προετοιμασμένος.

Απο τα γραφόμμενα όμως του φίλου μου του Κώστα απο την Κρήτη τον οποίο και περίμενα στην Θεσσαλονίκη ,όμως φίλε Κώστα κατονοώ το πρόβλημα της απόστασης γι αυτό και σε συγχωρώ,διαπιστώνω ότι υπάρχει μία σύγχυση όσον αφορά τα μοντέλα με τα οποία μπορεί κάποιος αθλητής να πάρει μέρος στον ένα ή στον άλλον αγώνα.

Θέλω να πώ κατηγορηματικά ότι με όποιο ανεμόπτερο πετά κάποιος αθλητής στην BF1 με το ίδιο ανεμόπτερο μπορεί να διαγωνιστεί και στην F5J-GR με την μόνη προσαρμογή στην μπαταρία ώστε μέσα σε 30’’ να φτάνει τα 200μ και τίποτε άλλο.
    Αυτό πιστεύω ότι θα γίνει πλήρως κατανοητό τον Οκτώβριο στην Αθήνα όπου θα γίνουν και οι δύο κατηγορίες.

Ραντεβού λοιπόν τον Οκτώβριο και φυσικά για όποιον θέλει και μπορεί, νωρίτερα στον περιφεριακό του Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Εντάξει ρε Μπάμπη,

Εμείς είμαστε στα μπρισζολίδια και εσείς στην avant garde της ανεμοπορίας.

Θεωρώ όμως, και νομίζω οτι θα συμφωνήσουν πολλοί ότι οποιαδήποτε κατηγορία και εαν ειναι αυτή εξελίσσεται και αναπτύσεται μέσα απο την συμμετοχή και την προσπάθεια.

Πως λοιπόν θα υπάρξει εξέλιξη εαν δεν μυηθούν και άλλοι "αθλητές" Huh
    Με σενμινάρια που σχεδιάζει ο Γιάννης αλλά και ημερίδες.
    Εμείς σας δίνουμε το βήμα εσείς Huh

Ευχαριστούμε ΠΑΑΡΑ ΠΟΛΥ για την απαξίωση !!!!

Τέλος πάντων, εμείς σαν σύλλογος, θα κάνουμε μια ανεμοπορική ημερίδα την Κυριακή 12 Ιουνίου με ότι αυτό σημαίνει για σένα.
    Επειδή πολλοί θα είμαστε με τα γυναικόπαιδα,  θα κάνουμε BBQ για να φάμε και οι πετούμενοι αλλά και οι παρευρισκόμενοι. Εάν θέλετε να έρθετε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας αλλα και να μυήσετε τον κάμπο στις νεες τεχνολογίες θα μας άρεσε πολύ !

Ευχαριστώ και δεν θα σας ξαναενοχλήσουμε με τις ποταπές μας προτάσεις.
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    nickhawk
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 1 Ιουν 2011, 00:00:36 »

Καλό θα ήταν να ασχοληθεί ο καθένας μας με τη διαπιστωση και παρότρυνση του JKON στο πρώτο ποστ του θέματος. Εχοντας πετάξει και τους δυο αγώνες κατέληξα κάπου επειδή μου άρεσε. Αυτό ισχύει για όλους. Αλλά φυσικά αν κάποιος δε θέλει να ασχολείται με έναν απο τους δυο αγώνες τότε είναι δικαίωμά του και επιλογή του. Δέν νομίζω οτι στο παρόν θέμα υπάρχει κάπου η άμεση η έμμεση πίεση πρός τη μιά η την άλλη κατεύθυνση. Οι διαπιστώσεις ας μην θεωρούνται απόπειρες προσυλητισμού. Αλλωστε ο Πανελλήνιος αγώνας F5J έχοντας σημειώσει ρεκόρ συμμετοχών στη μέση της οικονομικής κρίσης δε χρειάζεται καταξίωση. Φαντάζομαι οτι και οι δυό πλευρές θα χαιρόντουσαν πάρα πολύ εάν οι μεν "αλλαζαν" και στρεφόντουσαν στούς δε, η, αντίστροφα.
    Από τη δική μου μεριά έχω να πω ότι τα ανεμόπτερα που πετούν τον F5J δεν εχουν καμμια διαφορά απο αυτά του BF1. Οι αλλαγές είναι μικρές και εύκολες. Το σημαντικό είναι οτι οι οπαδοί της ανεμοπορίας στην Ελλάδα, έχουν αυξηθεί και οτι στο μέλλον θα δούμε πολυ συναρπαστικούς αγώνες και ωραίες διοργανώσεις.    
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 1 Ιουν 2011, 07:32:18 από nickhawk » Καταγράφηκε

Νίκος Γραμματικάκης Ε.Α.Θ
    alex.cularis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Τετάρτη, 1 Ιουν 2011, 07:41:34 »

συναδελφοι  καλημερα
    θα  ηθελα να πω οτι  για τον ελληνα ανεμοπτερα καθε  αγωνας αποτελει μια προκληση.
    ο  αγωνας  f5j  ειναι μια απο αυτες.
    ο καλος μου φιλος  Καλεμης  ο βασιλοπουλος  ο  γερασιματος   ο  χρυσοβιτσανος ο   τρευλοπουλος  και  εγω  κατασκευασαμαι ανεμοπτερα   ολο το χειμωνα μονο και μονο  για  να δουμε αν μπορουν να σταθουν  σε  αυτον τον αγωνα.
    το δικο μου λογω ελλειψεως  κατασκευαστικης εμπειριας δεν μπορεσε νασυμμετεχει  αλλα παρολαυτα  ανεβηκα  στον αγωνα για να δω  και να θαυμασω τα ανεμοπτερα των  φιλων μου και χαρηκα που πηραν  καλες θεσεις
    Πειστευω οτι  ο  χωρος μας ειναι μικρος  και δεν  χρειαζονται  αντιπαραθεσεις  και πρεπει  να βρουμε αυτα που μας ενωνουν και οχι  αυτα που μας χωριζουν
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #21 στις: Τετάρτη, 1 Ιουν 2011, 08:01:39 »

Καλησπερα θα μπορουσε καποιος να μας εξηγησει τι προυποθεσεις πρεπει να υπαρχουν για τον αθλητη και το μοντελο για να λαβει μερος? Ειμαι νεος ανεμοπορος και με ενδιαφερει η κατηγορια.

Φίλε savasp2 και εγώ θα σου πω τα ίδια που σου απάντησε ο albatros. Αρκεί να έχεις ένα moto-ανεμόπτερο σχεδιασμένο για θερμική πτήση, (δηλαδή όχι για δυναμικό πλαγιάς, ή πολύ βαρύ για την κατηγορία F3B), όσο απλό και αν είναι, με ελκτικό σύνολο που να του δίνει τουλάχιστον βαθμό ανόδου 8 μέτρα ανά δευτερόλεπτο, τη συσκευή ALTMR1 και να έχεις την ιδιότητα του αθλητή μέσω του σωματείου της προτίμησής σου.

Η Ενωση Αερομοντελιστών Αθηνών, είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις την επιθυμία σου πράξη.

jkon@otenet.gr, 6932-479500
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 1 Ιουν 2011, 12:01:51 »

Αγαπητοι φιλοι
    Νομιζω οτι αυτο που επιδιωκεται ειναι η ενεργοποιηση περισσοτερων στην F5J-GR ετσι ωστε να γινονται αγωνες και στην Αττικη. Ο λογος ειναι προφανης.Να μπορουν να πετανε αγωνες συχνοτερα και με λιγοτερα εξοδα  αφου θα ειναι στην "πορτα" τους.Επισης και οι κοντινοι στην Αττικη θα επωφεληθουν καθως λιγοστευουν τα χιλιομετρα.Ετσι με την δημιουργια ενος δευτερου μεγαλου πυρηνα (ο πρωτος ειναι στην Μακεδονια) στην Αττικη ο Παννεληνιος θα γινεται και εκει κοντα.
    Ολα αυτα λοιπον ειναι για να διευκολυνθουν και οι εκει συναθλητες μας.
    Ειναι γνωστο οτι προσφατως η FAI ξεκινησε την F5J σε μορφη provisional και πιθανοτατα σε καναδυο χρονια θα υπαρχει επισημως  παγκοσμιος F5J αγωνας.Οι κανονισμοι που εγκριθηκαν ειναι περισσοτερο κοντα στο δικο μας F5J-GR παρα στο BF1 αρα προς τα εκει πρεπει να κινηθει καποιος εαν θελουμε καποτε να εκπροσωπηθουμε σε διεθνη διοργανωση με αξιωσεις.
    Δεν υπαρχει ουτε "δαχτυλιδι" στον διαδοχο αγωνα ουτε τιποτα σχετικο.Απλως υπαρχει εξελιξη η οποια συνεχιζεται διαρκως και την οποια προσπαθουμε να ακολουθησουμε.Αυτο που εννοω ειναι οτι μια λεσχη μπορει να επιλεξει απο τους αγωνες με κανονισμους που ισχυουν στην ΕΛΑΟ και να προκηρυξει τον αγωνα που της αρεσει οσες φορες θελει .Το διακυβευμα ειναι η επιτυχια του αγωνα. Κυριως ως επιτυχια εννοειται ο μεγαλος και επαναλαμβανομενος αριθμος συμμετοχων και απο διαφορετικες λεσχες.Αυτη η ιδιοτητα σιγουρα εχει αποδειχθει απο τον F5J-GR και γι'αυτο τον προωθουμε ολοι μας.Επισης  πεποιθηση μου ειναι οτι οι νεοεισερχομενοι (οπως ο φιλος savasp2) προς τα εκει πρεπει να στρεφονται.
    Διαπιστωνω οτι υπαρχει μια ταση αντιπαραθεσης και παρεξηγησης του ολου θεματος και αυτο εναι κατι που δεν πρεπει να συνεχιστει για να βρισκομαστε ολοι μαζι και να περναμε καλα !
    Γιαυτο εαν μεν προκειται περι καποιας παρεξηγησεως ας την λυσουμε για να προχωρησουμε μπροστα εαν ομως προκειται για αντιπαραθεση τοτε λυπαμαι πολυ αλλα δεν χρειαζεται να μαλλωνουμε και στο χομπυ/αθλημα μας οποτε... .....τελος.
    Φιλικα
    Βσιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 18 Αυγ 2011, 08:28:16 »

Αγαπητοί φίλοι της ανεμοπορίας και όχι μόνον,...

Το σεμινάριο που όλοι περιμένατε, είναι έτοιμο.
    Η εδώ - ανεπίσημη - πρώτη ανακοίνωση έχει σκοπό να επιλεγεί από εσάς η ημερομηνία για την παρουσίαση στην Αθήνα, μεταξύ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου και της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου (με έναρξη 6 μ.μ.). Στείλτε μήνυμα πιά από τις δύο σας βολεύει καλύτερα, για να βγει και η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΑΑ.
    Το ίδιο σεμινάριο προγραμματίζεται και για τη Θεσσαλονίκη, θα ενημερωθείτε με ιδιαίτερη ανακοίνωση της Ε.Α.Θ..  

Κεντρική ιδέα του σεμινάριου: Η μετάδοση γνώσεων για την εισαγωγή, ή την βελτίωση της απόδοσης των αθλητών στα μοτο-ανεμόπτερα.
    (Μεγάλο μέρος της ύλης αφορά και τα καθαρόαιμα ανεμόπτερα).

Οι ενοτήτες του σεμινάριου είναι :

1) θεωρητικές γνώσεις, ισορροπία, ευστάθεια
    2) τριμάρισμα, θέση κέντρου βάρους, έρμα
    3) σετάρισμα πηδαλίων, φάσεις πτήσεως, στροφή
    4) θερμικά ανοδικά
    5) πτήση με εκμετάλλευση θερμικών ανοδικών
    6) επιλογή μοτο-ανεμόπτερου, προπόνηση, πτήση στην F5J-GR

Εισηγητής θα είναι ο υπογράφων.
    Η παρουσίαση υποστηρίζεται με περισσότερα από 200 slides σε powerpoint.

Είσοδος ελεύθερη

Στείλτε μήνυμα για την ημερομηνία που σας βολεύει
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 18 Αυγ 2011, 11:16:29 »

Πολυ καλα νεα αυτα θειε Γιαννη.  Thumbs up
    Θα ειμαι σιγουρα εκει. Σαν Παναγιωτης δεν εχω προβλημα με καμια ημερομηνια. Ο χωρος θα ειναι στο παλιο αεροδρομειο;
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    asterixx25
    Aeromodeller Hero Member

Τρία πουλάκια κάθονται...

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 18 Αυγ 2011, 11:20:56 »

Πολύ καλή ιδέα, αλλά για τα παιδιά που είναι απο επαρχία και δεν θα έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν, υπάρχει περίπτωση να βιντεοσκοπηθεί και να μπεί σε youtube κλπ.? Η έστω να γίνει ενα cd και να μοιραστεί ?
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 18 Αυγ 2011, 11:34:39 »

Προς Παναγιώτη

Ναι, κατ' αρχή έχει επιλεγεί η αίθσυσα συνεδριάσεων της Ομοσπονδίας, απλά αν δούμε ότι θα έχουμε πολλές συμμετοχές θα ζητήσουμε την μεγάλη αίθουσα στο διπλανό κτίριο

Προς Asterixx25

Πάντα αναμοχλεύεται αυτή η σκέψη, αλλά δύσκολα υλοποιείται. Το σεμινάριο θα ξεπεράσει τις 2,5 ώρες. Το κακό είναι ότι η φωνή μου δεν ακούγεται καλά από μαγνητοσκόπηση.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 18 Αυγ 2011, 14:10:43 »

Θειε,οπως καταλαβαινεις...τετοιες ευκαιριες δεν θα πρεπει να χανονται απο κανενα...θα ειμαι και εγω εκει,μαζι με την συζυγο(σαν συμμετοχη) οποια και αν ειναι η ημερομηνια...(εκτος απροοπτου)...

Thumbs up
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 19 Αυγ 2011, 21:09:44 »

Αγαπητέ Κύριε Γιάννη,

Συγχαρητήρια για το σεμινάριο αυτο που ετοιμάζετε κατανοω την δουλειά που απαιτεί, απλώς θέλω εδώ να προσθέσω δυό αράδες, ετσι ωστε κατα την δική μου αποψη εαν μπορούμε να δούμε το θέμα πιο σφαιρικά.

Πιστευω λοιπόν μέσα απο την θεματολογία που αναπτύξατε , οτι θα είναι ενα παρα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, απλώς ομως θεωρω οτι το στενευεται λίγο θέτοντάς το μόνο ως Ανάπτυξη του Αγώνα f5J,  για μένα αυτο το σεμινάριο και με την θεματολογία που περιέχει θα πρέπει να είναι οριζόντιο χωρίς στενά  ορια για τον εναν μόνο αγώνα.

Τη σημασία εχει εαν θα είναι για τον F5B-GR-BF1 ή για τον F5B-GR-F5J ;

Και λεω απλά οτι θα πρέπει να κερδίσει μέσα απο αυτό το σεμινάριο Ολη η Ανεμοπορία γενικά να κερδίσει το Ανεμόπτερο και το thermalling που τόσο αγαπάμε Ολοι, για εμένα το θεωρο  πιο σωστό να αναφερθείτε και στους δύο Αγώνες, με αυτό τον τρόπο το "κέρδος" θα είναι μεγάλύτερο για την αγωνιστική Ανεμοπορία, και το σεμινάριο αυτο θα είναι αλλος ενας πόλος ελξης Αερομοντελιστών στα αγωνιστικά δρώμενα των Ανεμοπτέρων , που ξαναλέω ειναι αυτο που αγαπάμε!!!!!!

Επίσης να σας ενημερωσω οτι εκτός του Aeromodelling , υπάρχει και το Αερομοντελιστής, και θα επιθυμούσα να το αναρτήσετε και εκει το σεμινάριο, γενικά οταν γίνεται μια συλλογικη προσπάθεια, κάτι που βάζει την βάση για κατι επικοδομητικό-εκπαιδευτικό, αυτη η προσπάθεια πρέπει να επικοινωνήται σε οσα περισσότερα ενημερωτικά μέσα γίνεται, και εαν είναι δυνατόν σε ολα, για την καλυτερη, πληρέστερη ενημερωση, και  προβολή της εκδήλωσης-σεμιναρίου.

Πιστέυω να μπόρεσα να γίνω κατανοητός σε αυτα που εγραψα, και αναμένω για την τοποθετησή σας.

Με Αερομοντελιστικούς Χαιρετισμούς!!!!!!

Ευάγγελος Κουλάδης
    Καταγράφηκε
    Skynet
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 20 Αυγ 2011, 08:00:03 »

Θα χαρώ πολύ να παρακολουθήσω το σεμινάριο και εκτός απροόπτου μπορώ εξ΄ίσου και τις 2 ημέρες. Η είσοδος είναι ελεύθερη και για όσους δεν είμαστε ακόμη εγκεγραμμένοι σε κάποιο σύλλογο?

Ευχαριστώ και
    καλή επιτυχία!
    Καταγράφηκε

Τα ελικόπτερα είναι σαν τις ταινίες τρόμου. Ξέρεις ότι κάτι κακό θα συμβεί, απλά δεν ξέρεις το πότε.

Skype --> mastroxalastis   (Συνήθως όταν είμαι στο Skype, μαστορεύω στον πάγκο)
    Σελίδες: 1 [2] 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ανεμόπτερα R/C  |  Ηλεκτροκίνητα ανεμόπτερα (Συντονιστής: _ΤΑΣΟΣ_)  |  Θέμα: Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ F5J-GR
    Μεταπήδηση σε: