|
dragonsyr
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Πέμπτη, 3 Ιαν 2008, 18:40:31 » |
|
στο τελος της εγκαταστασης βγαζει λαθος.και οχι μονο σε μενα που ειχα xp ελληνικα αλλα και σε αλλους φιλους επισης!!
τι να σου πω, εγω το εχω και παιζει παντως
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
SCEADU Evo 37(B) SWM(A) * OS MAX 37 SX-H * GY401 * Spectrum dx7-AR7000 ....Καλές Προσγειώσεις....
|
|
|
bazexa
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2008, 14:34:58 » |
|
για απλη esky ? αυτη που δινουν με το fms? ( που ειναι για sim μονο)  Σε esky παίζει X1 AXIS:8 YI AXIS:0 X2 AXIS:20 Y2 AXIS:4 Εχω και εγώ την απλη esky...οτι και να κάνω δεν δουλευει.. ακομα και στο calibration δεν ενεργοποιειται το FINISH μετά.. Εχω XP...τι εκανες και σου δουλευει??? αααα παιζω με emu...οχι γνήσιο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Tsalg.
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2008, 15:57:51 » |
|
Καλησπερα Εχω και εγω το G3- emu και παιζω με Ε ΣΚΥ o αδερφος μου poy moy to setare εκανε 1 ωρα για να βρει την αντιστοιχια στα καναλια αλλα τα καταφερε. Θελει πολυ ψαξιμο. Φανταζομαι οτι οταν το συνδεεις κατι κουναει αλλα αλλου για αλλου σωστα;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
bazexa
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2008, 16:20:30 » |
|
Καλησπερα Εχω και εγω το G3- emu και παιζω με Ε ΣΚΥ o αδερφος μου poy moy to setare εκανε 1 ωρα για να βρει την αντιστοιχια στα καναλια αλλα τα καταφερε. Θελει πολυ ψαξιμο. Φανταζομαι οτι οταν το συνδεεις κατι κουναει αλλα αλλου για αλλου σωστα;
sxedon katholoy den koynaei.... sto callibration..to finish mporoyse na to klikarei?? kai AN einai eykolo...mporeis na mas pei ti settings exei balei?? Eyxaristo....me ena screenshot isos??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Tsalg.
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2008, 18:03:07 » |
|
sxedon katholoy den koynaei.... sto callibration..to finish mporoyse na to klikarei?? kai AN einai eykolo...mporeis na mas pei ti settings exei balei?? Eyxaristo....me ena screenshot isos?? Να τα πιασουμε αναποδα αν δεν κανεις calibration αν θυμαμαι καλα δεν μπορεις να πατησεις finish. ta settings δεν μπορω να στα πω... κοστιζουν  δεν ειμαι σπιτι θα τα δω και θα στα στειλω αυριο θα προσπαθησω screenshot kai ta ξαναλεμε  ΥΓ εμενα κουναγε ελαχιστα και ασχετα αλλα ο αδερφος εκανε το θαυμα του μη μου πεις πως το καταφερε μαλλον με ξορκια (παντως το αποτελεσμα θα στο πω).
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
bazexa
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2008, 18:11:36 » |
|
sxedon katholoy den koynaei.... sto callibration..to finish mporoyse na to klikarei?? kai AN einai eykolo...mporeis na mas pei ti settings exei balei?? Eyxaristo....me ena screenshot isos?? Να τα πιασουμε αναποδα αν δεν κανεις calibration αν θυμαμαι καλα δεν μπορεις να πατησεις finish. ta settings δεν μπορω να στα πω... κοστιζουν  δεν ειμαι σπιτι θα τα δω και θα στα στειλω αυριο θα προσπαθησω screenshot kai ta ξαναλεμε  ΥΓ εμενα κουναγε ελαχιστα και ασχετα αλλα ο αδερφος εκανε το θαυμα του μη μου πεις πως το καταφερε μαλλον με ξορκια (παντως το αποτελεσμα θα στο πω). Thanks...anameno ayrio. kai sto channel mapping..ti exeis balei... Eyxaristo kai pali.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Tsalg.
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Δευτέρα, 7 Ιαν 2008, 16:10:09 » |
|
Εχεις πμ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
bazexa
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Δευτέρα, 7 Ιαν 2008, 21:00:17 » |
|
Τελικά ήταν κατι ΤΕΛΕΙΟΣ γελείο....
Ειχα κάνει ΟΛΕΣ τις πιθανές ρυθμίσεις..και τελικά απλά..επειδή είχα και ενα joystik x-box συνδεδεμένο, διαβαζε αυτο σαν 1ο. Τελικά ΟΛΑ ρολοι!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
matgav
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Δευτέρα, 7 Ιαν 2008, 22:22:37 » |
|
Ποιές είναι τελικά οι ρυθμίσεις ρε παιδιά για τ/κ E-SKY (αυτή που έχει το CP BELT από τη μάνα του);;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μάνθος.
|
|
|
tonionio
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2008, 15:14:01 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2008, 15:28:11 » |
|
Αν το δουλεύετε με τον emulator. Τότε τα κανάλια που έχω δώσει εγώ για την τ/κ της Esky, είναι: X1 Axis: 0 Y1 Axis: 14 X2 Axis: 7 Y2 Axis: 4 Εγώ τα ανακάλυψα με συνδιασμούς και τελικά δούλεψε άψογα. Ελπίζω να βοηθηθείτε! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
tonionio
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2008, 17:54:30 » |
|
Eγω παλι δοκιμασα και 2 και αεροφλαι και ρεαλφλιαιτ και δεν καταφερα πολλα...Ενω ολα καλα με τα installations μου αναγνωριζει και την Optic Hitec μου αλλα δεν μπορω με τιποτα να καταφερω να ρυθμισω καναλια...Εβαλα τα settings sto emu οπως προτεινει φιλος στην αρχη αλλα τιποτα... Και στο Aerofly pro D. τα ιδια...Εκει κατι παραπανω πηγα να κανω αλλα και παλι δεν μπορω να βγαλω ακρη με τα καναλια! Καποιος να με βοηθησει? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
bazexa
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2008, 19:02:48 » |
|
Εμενα..η τ/κ esky (me usb)...
Στο G3 kai G3.5 δουλέυει ετσι...
X1 Axis: 0 Y1 Axis: 8 X2 Axis: 16 Y2 Axis: 4
Και μέσα στο προγραμμα εκει που κανουμε τα calibrations, βαζω 1-3-2-4 και τικαρισμενα ΟΛΑ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2008, 22:34:16 » |
|
Gia dx7 kai jr xrisimopiiete jack to usb stereofoniko i monofoniko?
Για όσους ενδιαφέρονται για dx7 και Realflight G3.5 με καλώδιο ήχου, stereo ή mono: Θα χρειαστείτε το ppjoy: http://www.simtel.net/product.php?id=75176 και το SmartPropoPlus με extension για το ppjoy: http://www.geocities.com/shaul_ei/SmartPropoPlus_PPJoy.htmlΤοποθετείτε το jack είτε στο Mic in, είτε στο Line in. Εγκαταστήστε και τρέξτε το PPJoy Serial stream to Virtual Joystick #. Αμέσως μέτα τρέξτε το SmartPropoPlus Console και στην συνέχεια το Emu για το RealFlight. Οι ρυθμίσεις για το καθένα φαίνονται στις φωτογραφίες τις οποίες επισυνάπτω...
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Τετάρτη, 13 Φεβ 2008, 10:59:08 » |
|
μπράβο marie πολύ καλο το post σου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|