vooda
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Κυριακή, 11 Μαρ 2007, 23:52:46 » |
|
Επειδή παιδεύτικα αρκετά ώστε να βρω τι κανάλια πρέπει να ορίσω στο G3 ¨ωστε να παίξει σωστά τα βάζω εδώ σαν σημείο αναφοράς για αυτούς που θέλουν να το κάνουν.... Λοιπόν για gamepad THRUSTMASTER 2960666
|
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
|
|
|
vooda
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 11 Μαρ 2007, 23:54:19 » |
|
Και για hitec optic6
|
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
|
|
|
XARIS
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2007, 13:58:27 » |
|
μηπως ξερεις και για τη jr mx 12? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
octopus
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 24 Μαρ 2007, 01:32:46 » |
|
Εδώ για JR PCM9X II : 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
matgav
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 1 Μαΐ 2007, 08:12:18 » |
|
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ FUTABA 6EXAP??? HELP... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μάνθος.
|
|
|
|
G.Hiotis
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 1 Μαΐ 2007, 08:16:16 » |
|
για απλη esky ? αυτη που δινουν με το fms? ( που ειναι για sim μονο) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
fotis
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 1 Μαΐ 2007, 10:45:44 » |
|
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ FUTABA 6EXAP??? HELP...  Για futaba δοκιμασε αυτο X1 AXIS:0 YI AXIS:8 X2 AXIS:16 Y2 AXIS:4
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
RcFlyer
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 1 Μαΐ 2007, 11:06:59 » |
|
και για Futaba T9CHP...
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
titanaki
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 01:04:30 » |
|
για απλη esky ? αυτη που δινουν με το fms? ( που ειναι για sim μονο)  Σε esky παίζει X1 AXIS:8 YI AXIS:0 X2 AXIS:20 Y2 AXIS:4
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
mini titan mini titan full CNC Futaba 9 Super+2,4 module
|
|
|
karian
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 04:59:23 » |
|
Καλησπερα Μηπως ξερει κανεις για την τηλεκατευθυνση που ερχοταν με το G2? Βαζω 8,20,0,4, αλλα δεν εχω ruder. Ευχαριστω!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Spartan
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 15:19:21 » |
|
Την e-sky εγώ την δουλεύω με τις εξής ρυθμίσεις:
X1 AXIS:0 YI AXIS:8 X2 AXIS:16 Y2 AXIS:4
Επίσης στο calibration για να είναι ευαίσθητα τα πηδάλια δεν τερματίζω τα stick στις κυκλικές κινήσεις που κάνω, αλλά τα κινώ ελαφρά προς όλες τις κατευθύνσεις. Αν τερματίστουν τα στικ στο calibration έχω παρατηρήσει ότι οι κινήσεις γίνονται μεγάλες και σε γρήγορα μοντέλα ο έλεγχος είναι πολύ δύσκολος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αυτοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν - George Santayana (Life of Reason, 1905)
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 17:19:34 » |
|
Την e-sky εγώ την δουλεύω με τις εξής ρυθμίσεις:
X1 AXIS:0 YI AXIS:8 X2 AXIS:16 Y2 AXIS:4
Επίσης στο calibration για να είναι ευαίσθητα τα πηδάλια δεν τερματίζω τα stick στις κυκλικές κινήσεις που κάνω, αλλά τα κινώ ελαφρά προς όλες τις κατευθύνσεις. Αν τερματίστουν τα στικ στο calibration έχω παρατηρήσει ότι οι κινήσεις γίνονται μεγάλες και σε γρήγορα μοντέλα ο έλεγχος είναι πολύ δύσκολος
Εγω αλλα με FF9 κουνω πληρως τα stick Χωρις D/R / EXPO μετα ενεργοποιο απο το μενου της κατευθινσης τα D/R + EXPO και ρυθμιζω αναλογα το μοντελο μαλιστα για 2 αγαπημενα μοντελα εχω φτιαξει δικο τους μοντελο στην κατευθινση Νομιζω οτι ειναι ποιο ρεαλιστικο απο το να κοψεις της κηνισης στο calibration  καθως ενα γρηγορο μοντελο ειναι και στην πραγματικοτιτα ποιο δυσκολο απο ενα trainer 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pani
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 20:10:11 » |
|
Rcflyer νασαι καλα που ποσταρες τις ρυθμισεις για την 9αρα Futaba. Αν και παιζει μια χαρα, δεν δουλευουν τα idle up και hold διακοπτες. Εχεις καμμια ιδεα γιατι?
Ευχαριστω Πανος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ignorance is bliss
|
|
|
|
Paulos
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 20:25:32 » |
|
μπορω να αποκτησω και εγω με καποιο τροπο το real flight g3 ^^ δεχομαι και Πμ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If RC flying were drugs, it would be class A +
|
|
|
|
Spartan
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 22 Σεπ 2007, 21:45:42 » |
|
Η e-sky που αναφέρομαι είναι Τ/Κ για simulator και όχι κανονική τηλεκατεύθυνση οπότε δεν ξέρω αν οι ρυθμίσεις της είναι διαφορετικές από τους κανονικούς πομπούς.... Αλήθεια μήπως κανένας φίλος μοντελιστής έχει τα EXPANSION PACKS 1, 2 και 3 για το Real Flight Simulator G3 ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αυτοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν - George Santayana (Life of Reason, 1905)
|
|
|
|