αυτο που μου συνεβη, ισως ειναι μια καλη απαντηση σε οσους εχουν ys110 κινητηρα πανω σε soft mount..
αφου λοιπον τοποθετηθηκε η μηχανη πανω στον παγκο και εγινε το σχετικο στρωσιμο, εγινε και η τελικη ρυθμιση σε βελονες και η μηχανη λειτουργησε ρολοι, σε υψηλες -μεσαιες και ρελαντι....τοποθετηθηκε λοιπον στην αντικραδασμικη βαση (δικης μου κατασκευης) και ολα μαζι στο αεροπλανο...
γινεται η πρωτη πτηση και διαπιστωνω οτι η μηχανη εχει θεμα με το ρελαντι..στον αερα μολις ζεσταθει ανεβαζει ρελαντι, ενω για να προσγειωθει το αεροπλανο χρειαζεται τουλαχιστον 4 κλικ κατω στο τριμ του γκαζιου..γινεται προσπαθεια στο εδαφος να ρυθμιστει ο κινητηρας με ολες τις πιθανες αιτιες ήτοι, μικρη, μεγαλη, regulator, αλλα διχως αποτελεσμα..η μηχανη εριχνε στροφες μεχρι που στο τελος εσβηνε...
ξαναβγηκε λοιπον απο το μοντελλο και ξανα στον παγκο....εγινε η ρυθμιση απο την αρχη και η μηχανη και παλι ρολοι..ρελαντι 1980-2020 καρφωμενη...
ξανα επανω στο μοντελλο..την θετω σε λειτουργια και παλι η ιδια κατασταση...το ρελαντι οτι ναναι..
και αφου σκεφτομαι για λιγο την ωρα που δουλευει, με ενα πανι πιανω την κεφαλη και την σφιγκω γερα στο χερι μου, ετσι ωστε να μαζεψω τους κραδασμους και ωωωωωωω....ως εκ θαυματος, η μηχανη αποκταει ενα καταπληκτικο ρελαντι...αφηνω την κεφαλη απο το χερι και παλι τα ιδια...την ξανασφιγκω με το χερι και επανερχεται το ρελαντι

δικο μου συμπερασμα...η συγκεκριμενη μηχανη ys110s εχει θεμα στην τροφοδοσια οταν τοποθετειται σε αντικραδασμικη βαση, που πιθανως εχει να κανει με το regulator, το οποιο οι κραδασμοι δεν το αφηνουν ισως να κλεισει σωστα κατα την λειτουργια idle, με αποτελεσμα αυτα τα συμπτωματα..
παροιμοια περιστατικα αντιμετωπισαμε με ιδιες μηχανες επανω σε soft mount και στο δικο μας συλλογο, αλλα διαβασα οτι και στο εξωτερικο εχουν θεμα στην λειτουργια τους, χωρις ομως να εχει ψαξει καποιος την σχεση τους με soft mount.
απιστευτο?

και ομως πιστεψτε το....τουλαχιστον η δικη μου μηχανη αυτο εδειξε..