Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.901 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 22:25:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 22:25:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Σήμερα στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309901
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 112
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 126
    Συνολικά: 127
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: E SKY LAMA V3 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ  (Αναγνώστηκε 33299 φορές)
    apple
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2007, 12:50:22 »

Να σας ρωτήσω βρε παιδια, εσας πόσο διαρκεί η πτήση; Εμένα πάντως φτάνει δεν φτάνει το 10λεπτο και μετά σφαίρα κάτω στο αυτο/το για φόρτισμα... Grin
    DINO ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 25 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΠΑΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ
    Καταγράφηκε
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2007, 16:15:25 »

Εμένα πάντως φτάνει δεν φτάνει το 10λεπτο και μετά σφαίρα κάτω στο αυτο/το για φόρτισμα... Grin
    Απορία πρώτη. Εσύ γιατί τρέχεις κάτω και φορτίζεις στο αυτοκίνητο; (Σε ρώτησε και άλλος)

Όλοι οι υπόλοιποι παιδιά, κάτι θα άχετε κάνει λάθος. Το έχω λύσει τρεις τέσσερις φορές με αναρίθμητες ζημιές και κάθε φορά που το δένω πετάει άψογα...
    Απορία δεύτερη. Πως τα κατάφερες; Το Lama είναι αγαπημένο μου. Σταθερό, φθηνά ανταλλακτικά κλπ.
    Έχω όμως πρόβλημα με το elevator. Άλλαξε η συμπεριφορά του, μετά από αντικατάσταση του κεντρικού άξονα.
    'Οποτε δίνω elevator από τότε (είτε μπρος, είτε πίσω) πάει αντιστοίχως λοξώς αριστερά στα μπροστά και λοξώς δεξιά στα πίσω.
    Κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται η ντιζούλα στα βαράκια πάνω από τα bleades ΝΟ1. Ίσως δε ζυγίζουν ισομερώς (αποστάσεις). Δε μπορώ να το ελέγξω τώρα. Όμως, δε βρίσκω πλέον κάτι άλλο. Δεν έχει αλλαχθεί και τίποτα άλλο.
    Αν όμως έχεις εντοπίσει εσύ κάτι από τα πολλά -ως αναφέρεις- λυσίματα που του έχεις κάνει, θα ήθελα να με ενημερώσεις.
    Καταγράφηκε
    pani
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2007, 19:03:51 »

οταν λες κεντρικο ποιον απο τους δυο κεντρικους εννοεις? Τον εσω η τον εξω?
    Αυτο που λες γινεται ετσι κι αλλοιως απλως τωρα το προσεξες. Το λαμα δεν εχει οπως και ολα αυτου του ειδους τα ε/κ μιξη στα σερβο του σουος. Συνεπως κινηση ενος απο τα δυο συμπαρασηρει ολο το σουος.
    Καταγράφηκε

Ignorance is bliss
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2007, 21:30:08 »

οταν λες κεντρικο ποιον απο τους δυο κεντρικους εννοεις? Τον εσω η τον εξω?
    Και τους δύο...
    Αυτο που λες γινεται ετσι κι αλλοιως απλως τωρα το προσεξες.
    Όχι. Αυτό που λέω, συμβαίνει τώρα. Δε συνέβαινε πριν. Το ξέρω καλά το Lama. Τουλάχιστον το δικό μου.
    Νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά με τo stabilizer set (βαράκια).
    Δε μπορώ να να το ελέγξω τώρα γιατί έχει σπάσει το πάνω man blade grip set και δεν το έχει κανένας κερατάς!

Ο Καλφάκης, που είναι και ο πιό κοντινός (Αθήνα), είναι επιεικώς απαράδεκτος. Φέρνει, ό,τι θέλει, όποτε το θέλει.
    Στον Κούτσουλα θα πρέπει κάποιος να τηλεφωνήσει και να κλείσει rendez-vous για να προμηθευτεί οτιδήποτε μονάχα όποτε ευκαιρεί ο πωλητής! και άλλοι δύο που μπορεί να έχουν,  είναι ο ένας στον Πειραιά και ο άλλος στο Κερατσίνι!

Όπως και να έχει pani, σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Καταγράφηκε
    pani
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #19 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2007, 08:29:14 »

ελα απο το γραφειο σημερα να παρεις Thumbs up
    εχω τρια λαμα, τα ξερω πολυ καλα, τωρα το προσεξες
    Καταγράφηκε

Ignorance is bliss
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2007, 09:09:29 »

..... δεν το έχει κανένας κερατάς!

devil devil devil devil devil devil devil υπάρχει !  devil devil devil devil devil devil devil devil devil devil devil μην τρελαίνεσαι
    Καταγράφηκε

DINOS
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2007, 10:56:38 »

Την μπαταρία μου εγώ την φορτίζω στο αυτο/το. Συνδέω τον φορτιστή με ένα αντάπτορα που έβαλα στον αναπτήρα και γίνεται η φόρτιση Undecided Tongue  δεν ήξερα οτι στοιχίζουν τόσο λίγο οι μπαταρίες του!!
    Καταγράφηκε

Πάντα ψηλά κι' όλο ψηλότερα!
    pani
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2007, 11:00:29 »

Οποτε δεν μας μενει τιποτα αλλο απο το να υποθεσουμε οτι δεν εχεις μπριζες σπιτι. Ενδιαφερον...
    Αληθεια τωρα, δεν εχεις μπριζες σπιτι? laugh
    Καταγράφηκε

Ignorance is bliss
    DINOS
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2007, 11:11:07 »

Δεν έχω κανέναν φορτιστή pac που να μπορεί να βγάλει αυτήν την έξοδο 800mA:
    Καταγράφηκε

Πάντα ψηλά κι' όλο ψηλότερα!
    pani
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2007, 11:30:15 »

παρε το κουτι του λαμα, ανοιξε το και βγαλε το αφρωδες εσωτερικο. Γυρισε το αναποδα εχει ενα κουτακι πιασμενο με σελοτει. Βγαλτο ανοιξε το και εχει ενα τροφοδοτικο το οποιο μπριζωνεις στον φορτιστη. Βουαλα! τερμα τα πανω κατω στο αυτοκινητο.... Thumbs up
    Καταγράφηκε

Ignorance is bliss
    vooda
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2007, 12:23:12 »

Βρε pani δεν τα λένε έτσι απότομα αυτά !!! Αν έχει πετάξει το κουτί?  devil devil devil
    Καταγράφηκε

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    apple
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2007, 12:41:35 »

DINO ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΜΕ 10 ΕΥΡΑ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΡΙΒΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ RUDER ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΕΛΙΚΑ,ΘΕΛΕΙ ΠΕΙΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.......ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΤΑΕΙ
    Καταγράφηκε
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2007, 16:36:14 »

..... δεν το έχει κανένας κερατάς!

devil devil devil devil devil devil devil υπάρχει !  devil devil devil devil devil devil devil devil devil devil devil μην τρελαίνεσαι

Χρήστο, χαίρε.
    Εσύ έχεις άνθρωπε, αλλά είσαι στο Κερατσίνι. Πέρασα προχθές για άλλο εξάρτημα. Δε μου είναι πολύ εύκολη η διαδρομή για εκεί. Θα αναγκαστώ όμως, με την πρώτη ευκαιρία.
    Αναρωτιέμαι απλώς -και εκεί στοχεύει το "κερατάς", γιατί κανένας κερατάς εδώ στο κέντρο και τα διπλανά περίχωρα, δεν έχει τα ΒΑΣΙΚΑ ανταλλακτικά μοντέλων που έχουν αγοράσει ΟΛΟΙ;
    Αναφέρομαι στο LAMA και το T-rex 450 που -το πρώτο- έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 5.000 κομμάτια πανελαδικά.
    Το συγκεκριμένο δε ανταλλακτικό, δεν κοστίζει πάνω απο 4-5 euro! Για το t-rex δεν το συζητάμε καν! Δεν υπάρχει ο ιμάντας της μπούμας! (αναζητά φίλος). Μετά αλήθεια, αναρωτιέστε ολίγοι επιχειρηματίες, γιατί αγοράζουν μοντελιστές από έξω!
    Βεβαίως, μερικοί άλλοι, ποντάρουν και στο γεγονός ότι ένα ανταλλακτικό τόσο μικρής αξίας, δε θα το ζητήσει κάποιος από το εξωτερικό άρα; Ας περιμένει να έρθει στην επόμενη παραγγελία του μήνα, διμήνου ή και τριμήνου! (βλέπε Κουτσός, Καλφάκης και τα ρέστα).
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2007, 16:51:17 »

Mην αγχώνεσαι. Αγοράζεις στοκ  οτι μπορεί να σπάσεις και τα έχεις έτοιμα για να μη περιμένεις!

Αυτο θα κάνω κι εγώ!

Όσον αφορά τον επαγγελματισμό των καταστημάτων αυτοί κρίνονται κάθε μέρα. Κι στην Ελλάδα μάλλον δεν περνάν τις εξετάσεις πλην ολίγων έως καμίας εξαίρεσης!!!

Ιντερνετ λοιπόν και όχι άγχος!
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #29 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2007, 16:59:39 »

ελα απο το γραφειο σημερα να παρεις Thumbs up
    εχω τρια λαμα, τα ξερω πολυ καλα, τωρα το προσεξες

pani Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την προσφορά, ειλικρινά.
    Δεν αισθάνομαι όμως άνετα στην "επαιτεία" (να μου δανείσεις ή χαρίσεις ένα δικό σου).
    Επιμένω, ας το φέρει κάποιος κερατάς ή θα ταξιδέψω μέχρι το Κερατσίνι να το πάρω από τον Γιατράκο.
    Τώρα, αν και επαναλαμβανόμεθα, λέω ξανά ότι το πρόβλημα με το elevator δεν το είχα πριν. Δεν ξέρω τι άλλο να πω για να σε πείσω.

Mην αγχώνεσαι. Αγοράζεις στοκ  οτι μπορεί να σπάσεις και τα έχεις έτοιμα για να μη περιμένεις!
    Αυτο θα κάνω κι εγώ!
    Όσον αφορά τον επαγγελματισμό των καταστημάτων αυτοί κρίνονται κάθε μέρα. Κι στην Ελλάδα μάλλον δεν περνάν τις εξετάσεις πλην ολίγων έως καμίας εξαίρεσης!!!
    Ιντερνετ λοιπόν και όχι άγχος!

Εκεί λοιπόν καταλήγουμε; Καλώς. Μην παρεξηγούνται όμως με χαρακτηριμούς τύπου: "Κερατάς", γιατί την επόμενη θα κατέβω δυό γράμματα παρακάτω και θα πιάσω χαρακτηρισμούς από "Μ"
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Μικρά ηλεκτρικά εκπαιδευτικά ΕΠ - Το πρώτο ξεκίνημα (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: E SKY LAMA V3 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
    Μεταπήδηση σε: