Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.901 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 19:53:09

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 19:53:09

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Σήμερα στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309901
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 112
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 33
    Συνολικά: 33
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: E SKY LAMA V3 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ  (Αναγνώστηκε 33276 φορές)
    apple
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Παρασκευή, 9 Μαρ 2007, 21:56:51 »

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ E SKY LAMA V3 ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ,ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΕΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΕΛΙΚΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΑΘΩΣ ΠΕΤΑΩ ΚΑΙ 3D ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ LAMA ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΙΔΕΕΣ.ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ......... Thumbs up
    Καταγράφηκε
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 15:19:36 »

Γειά σου και εσένα apple.

Εφόσον πετάς 3d ελικόπτερο, προφανώς τις δυνατότητες του Lama τις γνωρίζεις καλά.
    Όσο αφορά τις ρυθμίσεις, δε μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Υπάρχουν πολλά upgrades για το Lama, όμως αλήθεια αναρωτιέμαι αν αξίζει ο κόπος. (Αλλουμινένια ανταλλακτικά).
    Είναι αλήθεια, ότι αυτό το μοντελάκι πετάει σχεδόν από μόνο του, με μια μικρή εξάσκηση.
    Θα διαφωνήσω μαζί σου για το σπάσιμο των φτερών μονάχα. Έτσι νόμιζα και εγώ στην αρχή, καθότι μέχρι να το μάθω έσπασα πολλά πολλά φτεράκια. Σε μια πτώση όμως ύστερα από σύγκρουση με το φωτιστικό (ποιός κερατάς το κρέμασε στο ταβάνι; ) διαπίσωσα που λες ότι είχε στραβώσει λίγο ο κεντρικός εξωτερικός άξονας με αποτέλεσμα να πετάει μεν, μα να κάνει μικρά κυκλάκια (όχι γύρω απο τον εαυτό του αλλά ολόκληρο). Σήμερα άλλαξα τον άξονα αυτόν, διορθώθηκε κατά πολύ πτητικά, αλλά ένα "κουσούρι" μικρό του έμεινε (και ενοχλητικό για εμένα που γνωρίζω πόσο σταθερότερο ήταν πριν).
    Άρα λοιπόν, μάλλον έχει στραβώσει και ο εσωτερικός άξονας.  Undecided
    Το λύσιμο του είναι εύκολο και τα καταφέρνει κανείς δίχως καθοδήγηση από manual. Γράσσα λαδάκια κλπ απαγορεύονται γιατί κολλάνε σκόνες και τρίχες πάνω. Το ιδανικότερο είναι ένας ψεκασμός με φειδώ στα επίμαχα σημεία με αντισκωριακό σπρεϊ.

Διαπιστώσεις:
    α)Το μήκος της κεραίας του δέκτη είναι μεγάλο και σε αναγκάζει να το διπλώσεις πολλές φορές. Αυτό είναι ένα θέμα. Δεν έχεις και πολλές εναλλακτικές από τη στιγμή που το ελικόπτερο είναι πολύ μικρό.

β)Θα πρέπει η πτυσόμενη κεραία του πομπού να έχει απόσταση από καλώδια δικτύου της ΔΕΗ (πράγμα που μπορεί να συμβεί με ευκολία μέσα στο σπίτι) γιατί επηρεάζεται ο δέκτης με παρεμβολές και το χάνεις. Στην καλύτερη να πέσει σε τοίχο ή σε κάποιο έπιπλο. Στη χειρότερη; Να σου έρθει στη μούρη όπως εμένα! (αν συμβεί αυτό, θυμίσου να σκύψεις!).

...αυτά

Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 17:47:28 »

Τύλιξέ το γύρω από την πούμα αλλά σε καμιά περίπτωση μην το διπλώνεις.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 19:55:05 »

Τύλιξέ το γύρω από την πούμα αλλά σε καμιά περίπτωση μην το διπλώνεις.

Ναι. Σαφώς η καλύτερη πρόταση.
    Καταγράφηκε
    apple
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 11 Μαρ 2007, 23:36:32 »

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΡΟΦΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ.ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟ RUDER ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΣΗ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ TRIM ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΣΤΑ ΙΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Καταγράφηκε
    vooda
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 12 Μαρ 2007, 01:07:29 »

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΡΟΦΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ.ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟ RUDER ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΣΗ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ TRIM ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΣΤΑ ΙΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Για το άξονα έχετε όλοι δίκιο. Και το δικό μου τα ίδια κάνει απο την Καθαρά Δευτέρα και μετά όπου προσπαθόντας να πετάξω τον αετό χωρίς αέρα δεν τα κατάφερα... Και Αφού πέταξα το Lama μόλις το ανέβασα λίγο (και μη έχοντας πείρα) το πήρε ο αέρας και πάρτο κάτω....
    Τώρα σε αυτό που λες σχετικά με τον έβδομο όροφο, λες απο κάτω??? Δεν θα το βλέπεις σίγουρα φίλε μου σε αυτό το ύψος !!!

Φιλικά Σπύρος
    Καταγράφηκε

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 12 Μαρ 2007, 09:49:46 »

Φυσικά και δε θα το βλέπει. Απο τον δεύτερο όροφο και πέρα, θα πρέπει να ανεβαίνεις και εσύ ορόφους 
    Πες μου, έχεις επταόροφο εσωτερικό διαμέρισμα; Γιατί αν εννοείς έξω, ξέχνα το!

Ποιός ξέρει να μου βρει μια λύση στο εξής: Άλλαξα τον κεντρικό άξονα που είχε στραβώσει, διορθώθηκε κατα πολύ πτητικά. Πρέπει να αλλαχθεί και ο εσωτερικός άξονας. Ωστόσο, τώρα στο δεξί stick έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα.
    Όταν του δίνω προς τα πάνω, πάει μεν μπροστά μα μπροστά και λίγο αριστερά. Ακριβώς αντίθετη κίνηση κάνει όταν δίνω το stick προς τα κάτω. Πάει δηλαδή λοξώς προς τα πίσω και όχι ακριβώς πίσω όπως πριν. Τι διάολο να κοιτάξω;
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 12 Μαρ 2007, 14:24:51 »

Γιαννη πρεπει να κοιταξεις το uplink trim controller το οποιο σε συνδυασμό με το rudder neutral flight dip και το  digital esky gft esc regulator σου δημιουργει αυτα τα προβλήματα.
    Πρέπει να το πεταξεις για να λυθει. ...στο καλαθο!  Και να παρεις trex600!
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 12 Μαρ 2007, 16:13:54 »

Τι είπες τώρα!

ΧΑ!

Ρε τέρας. αν είχε όλα αυτά που λες πάνω του το Lama τότε θα ήταν λάμα και θα ξούριζε κιόλας! (άνευ αφρού).

Όσο για το t-rex 600, έλα να το συζητήσουμε όταν θα πρέπει να αλλάξεις μια δυό μπαταρίες (500 εβρά) ή όταν θα χρειαστείς ανταλλακτικά (ώ μη γένειτω).

Τέλος, είδα το video που έστειλες και γέλασα. Όχι χαιρέκακα, μα με συμπάθεια. Αν έφτιαξες αυτό που έφτιαξες τώρα που είναι "παροπλισμένο", αναρωτιέμαι τι σκατά θα κάνεις άμα πετάξει κιόλας! Σε βλέπω στις κάνες με υποψηφιότητα!

Amen...
    Καταγράφηκε
    apple
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 13 Μαρ 2007, 14:43:49 »

ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑ ΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΑΞΟΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΡΙΒΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΛΥΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΩ ΕΚ ΝΕΟΥ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΙΔΕΑ....ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ......ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ.....ΚΑΛΑΘΪ?
    Καταγράφηκε
    vooda
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 13 Μαρ 2007, 18:33:39 »

Εγω πάντως το έφτιαξα προσωρινά.... Το έχω πάνω στο παταράκι και να το δείτε εκεί.... Δεν τρέμει καθόλου
    Καταγράφηκε

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 13 Μαρ 2007, 18:56:33 »

http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=86_143&products_id=4856

NEO MΟΝΤΕΛΟ.

Tι να λέει;
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    DINOS
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 13 Μαρ 2007, 23:41:08 »

Να σας ρωτήσω βρε παιδια, εσας πόσο διαρκεί η πτήση; Εμένα πάντως φτάνει δεν φτάνει το 10λεπτο και μετά σφαίρα κάτω στο αυτο/το για φόρτισμα... Grin
    Καταγράφηκε

Πάντα ψηλά κι' όλο ψηλότερα!
    pani
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2007, 08:56:08 »

γιατι στο αυτοκινητο?Huh?
    Ολοι οι υπολοιποι, παιδια κατι θα εχετε κανει λαθος. Το εχω λυσει τρεις τεσσερις φορες με αναριθμητες ζημιες και καθε φορα που το δενω πεταει αψογα...
    Καταγράφηκε

Ignorance is bliss
    apple
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2007, 12:47:10 »

roinides ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΝΤΕΣΙΟΜΕΤΡΙΚΟΗΛΕΚΤΡΟΓΥΡΟΣΚΟΠΙΚΟΡΥΘΜΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ 3D ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ HONEY BEE COOL,Α ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΑ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΙΜΑΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ RUDER ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΟ ΡΥΘΜΙΖΩ,ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΝΑ  ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Μικρά ηλεκτρικά εκπαιδευτικά ΕΠ - Το πρώτο ξεκίνημα (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: E SKY LAMA V3 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
    Μεταπήδηση σε: