Δεν ηταν η πρώτη φορά (εντάξη δεν ηταν και η εκατοστή η δεύτερη ηταν

)
μου έπεσε απο μισό μέτρο περίπου μέσα στο αμάξι καθώς την έβγαζα και χτύπησε κάθησμα μετά μασπιέ του αυτοκινήτου και έπσε μέσα!
Οταν την σήκωσα κάτι άρχισε να κουδουνίζει σαν να έχει σπάσει κάποιο κομμάτι τότε άρχισα τις %$%

Δεύτερη διαπίστωση ηταν οτι το στίκ δεξιά δεν είχε επαναφορά στην κίνηση προς τα εμπρός!
Οι υπόλοιπες 3 κινήσεις γίνονταν κανονικά με επαναφορά!
Οταν την γύρισα ανάποδα για να δώ αν θα πέσει το σπασμένο κομμάτι, απο την θέση της μπαταρίας έπεσε ένα μεταλικό πυράκι, αυτό

Άρα δεν την γλιτώνει την εγχείρηση λέω και όταν βρήκα λίγο χρόνο την άνοιξα στην μέση

Προσπάθησα να καταλάβω πώς λειτουργεί η επαναφορά των στίκ (πρώτη φορά άνοιξα τ/κ τέτοιου τύπου)
και να εντοπίσω την θέση του πύρου που είχα στα χέρια μου!
η θέση του ηταν αυτή στο σημείο του πάνω κόκκινου βέλους που δεν φαίνετε να υπάρχει πύρος όπως στο κάτω κόκκινο βέλος!

και το καφέ βέλος δείχνει ένα λαμάκι το οποίο δεν επιτρέπει (δεν δείνει χώρο) στο πυράκι αυτό να βγεί!
Αλλά μάλλον τυχαίο θα είναι αυτό γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στο πάνο πυράκι!!!
Άσε που το πυράκι δεν έχει και μεγάλο μήκος με αποτέλεσμα να βγαίνει αρκετά μέχρι να φτάσει στο λαμάκι απέναντι με αποτέλεσμα το σημείο στήριξής του να είναι πολύ μικρό δλδ δεν είναι αρκετά μέσα απο την μεριά του κόκκινου βέλου και αυτό φαίνεται σε μια φωτό που θα δείτε όταν το έχω
τοποθετήσει στην κανονική του θέση τέρμα μέσα.
Η ίδια ακριβός διάταξη υπάρχει και απο την μεριά του γκαζιού (2 πυράκια) αλλά δεν χρησιμεύουν σε κάτι (είναι μάλλον για την αλλαγή απο mode 2 σε mode 1) αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα καθώς το πυράκι που έχει την δυνατότητα να βγεί, μπορεί να βγεί μόνο σε μια συγκεκριμένη θέση!!!!
Αυτό σημαίνει (σε ακραία βέβαια περίπτωση) πως μπορεί να βγεί το πυράκι όχι αρκετά ώστε να πέσει αλλά τόσο ώστε να μπλοκάρει το στίκ και άν αυτο γίνει κατα την πτήση!!!

Αυτό μπορεί να γίνει και απο τις 2 μεριές (2 στικ) τώρα που το σκέφτομαι, ειδικά μετά απο αρκετή χρήση όταν τα πυράκια έχουν αρχίσει να παίρνουν μπόσικα μέσα στις φωλιές τους.
Οι ενέργειές μου μετά απο τις διαπιστώσεις αυτές:
Αφού πρώτα απελευθέρωσα τον εξισορροπητή των στικ,
βγάζοντας το ελατήριο

και σήκωσα το πλαστικό μπράτσο (κεντραδόρος,εξισορροπητής πως να το πώ)

Τα πυράκια μπαίνουν αρκετά εύκολα στις φωλιές τους και για να τα ακινητοποιήσω τους έβαλα λίγη loctite!
Και επιδή ηταν πολύ δύσκολη η πρόσβαση στο σημείο έβαζα με μια οδοντογλυφίδα στο πυράκι (αφου το έβγαζα όσο μπορούσα έξω) και το ξανατοποθετούσα μέσα στην θέση του!

εδώ το πυράκι στην θέση του και η κανονική θέση του άλλου πύρου τέρμα μέσα όπως σας είχα πεί παραπάνω!

Δεν έβαλα logo γιατί τα πράγματα ηταν πολύ στριμώκωλα και φοβόμουν μην τυχών και δεν προλάβενα να βάλω τα πυράκια στην θέση τους πρίν αρχίσει να στεγνώνει!
Δεν ξέρω να έκανα καλά γιατί δεν ξέρω αν η loctite κάνει για τέτοια σημεία.
κάποια στιγμή θα την ξανανοίξω να δώ σε τι κατάσταση είναι.
Μέχρι τότε ελπίζω να μην μου ξαναπέσει τουλάχιστον!