|
|
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Τετάρτη, 28 Μαρ 2007, 17:45:35 » |
|
παντως παιδες προχθες που πεταξα με τον φιλο μου ηταν κ ενας που ειχε ενα μπαλσινο σε εναν κακο ελιγμο το φυτεψε στο χωμα κυριολεκτικα.εγινε 1000 κομματια εσπασε σε 17 σημεια.κατι τετοια βλεπω ν λεω καλα που πηρα πλαστικο.εγγυηση.δεν θελεται να σας πω το πως ηταν το παλληκαρι κατασταση τραγικη  Τι σημασία έχει που έσπασε το ξύλινο σε 17 κομμάτια; Δηλαδή αν το πλαστικό που δεν μπορεί να ξανακολληθεί σπάσει σε δύο κομμάτια διαφέρει σε κάτι;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος Πρόεδρος Ε.Α.Α.
|
|
|
|
gerolikos
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Τετάρτη, 28 Μαρ 2007, 23:53:27 » |
|
Επειδη δεν γνωριζω κ πολλα ακομη δεν θα ισχυριστω αυτο που πιστευω θειε γιαννη. αλλα η προσωπικη μου αποψη ειναι πως ειναι πιο ανθεκτικα κ νομιζω πως εδω συμφωνουμαι.μιλαμε ομως για λεπτες πτωσεις οχι φυτεματα ετσι!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gerolikos
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Πέμπτη, 5 Απρ 2007, 00:08:48 » |
|
παιδες το εκανα το ready με ολα τα σχετικα ειναι πανεμορφο κουκλι οσο για τον os max δεν πεζεται τελεια λειτουργια .
ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολουσ οσους με βοηθησαν κ με βοηθουν
επισεις ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο κ συναδελφο Κωστα Α. με τον οποιο στησαμε εξαρχης το αεροπλανο κ χωρις την δικη του βοηθεια δεν θα γινοταν το επιθυμητο αποτελεσμα δεν θα γινοταν τιποτα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Lemon!
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Πέμπτη, 5 Απρ 2007, 00:29:28 » |
|
 Tα φώτα τα έβαλες?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιώργος Λεμονής
|
|
|
|
gerolikos
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Πέμπτη, 5 Απρ 2007, 12:31:11 » |
|
Αγαπητε φιλε Λεμον τα φωτα θα τα βαλω πιθανον μεθαυριο πηρα την μπαταρια την 9.6 βολτ που σου ειπα κ θα την μονταρω ειναι λιγο βαρια ομως δεν ξερω θα ξανα ψαξω να βρω καμια πιο ελαφρια.Παντος η κατασκευη σου δουλευει τρομερα καλα ειναι φοβερο εφε για το αεροπλανο Θα σου στειλω μηνυμα μολις τα μονταρω.
Παντος να σου πω για αλλη μια φορα χιλια ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gerolikos
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Τρίτη, 10 Απρ 2007, 02:00:32 » |
|
σημερα εκανα την πρωτη μου πτηση.αν κ μονος μου τα πηγα πολυ καλα κ σε προσγειωση αλλα κ σε απογειωση.τελικα παιδες το real flight εκανε δουλεια καλη χωρις ουτε μια βοηθεια το ξεφτηλισα.
ειναι πιο ευκολο απο οτι φαντοζομουν σε γελοια κατασταση αν και ο διαδρομος ειναι οσο μια πλευρα του δρομου στενος δηλαδη δεν βγηκα καθολου εξω.να ναι καλα οι simulations
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gerolikos
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 3 Μαΐ 2007, 18:40:35 » |
|
TO READY γιατι παρεληψα να σας το δειξω
|
|
|
|
|
gerolikos
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Πέμπτη, 3 Μαΐ 2007, 18:49:56 » |
|
|
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Πέμπτη, 3 Μαΐ 2007, 19:05:17 » |
|
Εκτός από τα simulators ναναι καλά το ready φίλε μου. Αν είχες κανένα πιο δύσκολο θα καταλάβαινες τι εννοώ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
|
|
|
|
Lemon!
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Πέμπτη, 3 Μαΐ 2007, 19:27:00 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιώργος Λεμονής
|
|
|
|
gerolikos
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Πέμπτη, 3 Μαΐ 2007, 19:52:27 » |
|
Ελα Γιωργο να εισαι καλα  σ΄ευχαριστω πολυ κ σε σενα το ιδιο Λοιπον τα on board navigation lights εχουν μπει ειναι τελεια εχουν παθει ολοι η πλακα τους  κ οσο για την μπαταρια εχω βαλει μια 9.6 βολτ κ αναβουν για κανα 3 ωρες....  εχω δυο φλας το ενα κατω κ το αλλο στο ραντερ κ 2 σταθερα στα ελερον να και μια φοτο αλλα χωρις καλη ποιοτητα (απο κινητο). και κατι αλλο εχεις μηπως κανενα κυκλωματακι για να βλεπουμε την ισχυ της μπαταριας κ εννοω για πανω στο αεροπλανο? Παντος δεν ξερω αλλα σαν το ready δεν νομιζω να ξανα εβρισκα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gerolikos