Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 22:29:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 22:29:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:09]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 12:33]

[Σήμερα στις 12:22]

από dominicm
    [Χθες στις 12:17]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 816
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 286
    Συνολικά: 286
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: απογοητευση...  (Αναγνώστηκε 14546 φορές)
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 01:40:10 »

σε αυτο το ποστ και σε αυτο το σημειο, θα ηθελα να εκφρασω την απογοητευση αλλα και αγανακτηση μου για την ελλειψη αρχων σε  καποιους ανθρωπους....
    κατα καιρους, βασιζομενος στην αξιοπιστια αλλα και στις αρχες των ανθρωπων ξεκινησα δειλα δειλα να σκεπτομαι την αγορα διαφορων μοντελλιστικων ειδων, μεσα απο αυτο το φορουμ και συγκεκριμενα απο το ποστ των αγγελιων..ξεκινωντας λοιπον αρχικα απο μια μηχανη, η οποια μετα απο 5 πτησεις εσπασε τα ρουλεμαν και κατοπι και την στροφαλοκασα..μετα ενα ελικοπτερο, το οποιο ειχε ενα θεμα σε ενα σερβο προβληματικο με αποτελεσμα την πτωση του και την σχεδον ολοκληρωτικη καταστροφη του...συνεχεια με ενα κινητηρα ελικοπτερικο ο οποιος "λειτουργουσε καλα" αλλα μετα απο το λυσιμο του διαπιστωσα οτι ηταν σε κακο χαλι...
    και το κερασακι στην τουρτα ηταν τελευταια ενα ελικοπετρο σε πραγματικα δελεαστικη τιμη μαζι με καποια περιφερειακα, οπου ενημερωθηκα οτι το ε/π ειχε πεσει και ειχε επισκευασθει εκτος απο 3-4 κομματια...αφου τα εβαλα κατω σκεφθηκα οτι αφου καποια ανταλλακτικα ειχα, αυτα που θα χρειαζομουν ειχαν ενα κοστος γυρω στα 40 ευρω, και αποφασισα να το παρω..και εδω ξεκιναει το μεγαλο γελιο..το πρωτο υποπτο που μου κινησε την υποψια ηταν οτι το ε/π μου ηρθε ξεμονταρισμενο.... idiot2 idiot2 idiot2..ξεκινωντας τον ελεγχο και οσο προχωρω, βρισκω νεα ελλατωματικα κομματια  και αλλα που λειπουν τελειως απο το κιτ..η δε βαση του μοτερ εχει μια σπασμενη βιδα στην ριζα της οπου την καθιστα αχρηστη...ο κινητηρας ενω "ειχε λειτουργησει λιγο"..ειχε ρουλεμαν "βρακια" , τα οποια ομως μου ειχε στειλει στα σακουλακια τους..προσπαθωντας να ανοιξω την κεφαλη διαπιστωνω δυο κλωτσημενες αλενοβιδες..αντε βγαλτες απο εκει μεσα..αφου πληρωσα τον μηχανουργο και εβγαλα την κεφαλη διαπιστωνω για αλλη μια φορα την τραγικη κατασταση του μοτερ οσον αφορα χιτωνιο-πιστονι-ελατηριο...εως τωρα εχω πληρωσει 150 ευρω για ανταλλακτικα που υποτιθεται θα στοιχιζαν 50 χωρις να εχω παραγγειλει ακομη τα σχετικα του μοτερ...
    θελω να επαναλαβω οτι ολο το σετ ηταν σε πολυ χαμηλη τιμη, πλην ομως ειχε πολλα ελατωματα και ελειψεις, για τις οποιες δεν ειχα ενημερωθει...
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ....
    ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?Huh??
    δεν θελω να αναφερω ποιοι ηταν οι πωλητες των αγορων μου..απλα αν συνεχισουν ετσι θα βγουν στην φορα απο μονοι τους...
    εαν παλι πιστευουν οτι εχω αδικο σε αυτα που λεω, γιατι εχουν καταλαβει ολοι  οτι μιλαω γι αυτους, τους προκαλω να βγουν και να με διαψευσουν δημοσια
    ειμαι σχεδον 50 χρονων ανθρωπος και αισθανομαι πολυ ασχημα οταν με θεωρουν κοροιδο...ειλικρινα λυπαμαι για το ποιον καποιων εδω μεσα...
    ο μονος ο οποιος στις πωλησεις του ειναι αψογος κατα την γνωμη μου ειναι ο pant...
    ΚΡΙΜΑ.....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
    καληνυχτα σας...
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 03:01:28 »

Δυστυχως,τα λεγομενα του Τολη ειναι μια πικρη αληθεια.Πινουμε συχνα καφεδακια τα απογευματα ανταλλασοντας αποψεις για τον αερομοντελισμο και οχι μονο.Τα αντικειμενα ειναι οπως ακριβως τα περιγραφει.Οταν πουλας κατι,δινε το στην κατασταση που πραγματικα ειναι.
     Πραγματικα το ελικοπτερο που πηρε αν και πολλα υποσχομενο,πρεπει να αλλαξει το μισο για να πεταξει.
     Οπως και να εχει,οι μελλοντικοι πωλητες θα πρεπει να ειναι ακριβης σε αυτα που γραφουν στις εκαστοτε αγγελιες τους.
      Τολη,επειδη σε γνωριζω πολυ καλα,αν ολοι ειχαν την τσιπα που εχεις και το ηθος σου,τωρα δε θα μιλουσαμε για απογοητευση.
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 15:39:57 από Κωστης » Καταγράφηκε

…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
    gharar
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 09:25:15 »

εγω εχω να μοιραστω κατι ακομα πιο περιεργο και ατιμο. Ειδα μια αγγελεια για τηλεκατευθυνση σε αρκετα καλη τιμη και αμεσως επικοινωνησα με τον πωλητη που μου ειπε οτι θα την στειλει την επομενη μερα με ταχυδρομειο, με αντικαταβολη ευτυχως. Την επομενη μερα μου ειπε οτι την εστειλε αλλα δεν ειχε μαζι του τον αριθμο αποστολης. Κατα το διαστημα της αναμονης εγω εβαλα και πουλησα εδω μεσα την παλια μου τηλεκατυθυνση μια που περιμενα την νεα. Να μην τα πολυλογω ποτε δεν εφτασε μια που ποτε δεν την εστειλε. Μετα απο λιγες μερες εκλεισε και το τηλ ή δεν απαντουσε. Η ατιμια του κοσμου ειναι παντου γυρω μας αλλα ειναι κριμα να μολυνει το χομπυ μας. Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο αλλα μηπως θα επρεπε να υπαρχει ενα συστημα αξιολογησης οπως στα site δημοπρασιων? Παντως επειδη ειμαι αισιοδοξος πιστευω οτι η βρωμα βγαινει στον αφρο και οι ατιμοι θα την πατησουν απο αλλου καποια στιγμη στην ζωη τους.
    Ευχαριστω.
    Καταγράφηκε
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 10:32:58 »

φίλε Tolis πολύ λυπάμαι για αυτό που σου συμβαίνει και ειλικρινά θα σε παρακαλούσα να δημοσιοποίησης τα ονόματα.πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε την αυτοκάθαρση μας εδώ μέσα..και να απομονωθούν οι διάφοροι αλεξιπτωτιστές που θεωρούν τους εαυτούς τους έξυπνους και όλους τους άλλους κορόιδα.
    επίσης πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετά αξιόλογα άτομα εδώ μέσα..μερικά τα έχω  γνωρίσει και από κοντά...και κάποια ευελπιστώ να γνωρίσω στην πορεία.
    είναι κρίμα τέτοιες συμπεριφορές να μας χαλάνε την ψυχολογία και την διάθεση...

Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 11:26:48 »

Φιλε Tolis , ειλικρινα λυπαμαι με οσα εγραψες . Sad
    Και γιατι ταλαιπωρηθηκες και γιατι καποιοι εχουν λαθος λογικη .
    Επειδη γνωρισα και γω προσωπικα καποια ατομα απο το φορουμ στην εκδηλωση που καναμε στη Λαμια , εχω την ιδια γνωμη με τον LampoliS .
    Οτι δηλαδη υπαρχουν πολλα αξιολογα ατομα στην παρεα μας .
    Παντου και παντα ομως υπαρχουν εξαιρεσεις .
    Αυτες τις εξαιρεσεις δεν πιστευω οτι ειναι κακο να τις κατονομαζουμε .
    Θα ειναι καλο για ολους μας .Πολλες φορες γινονται παρεξηγησεις που καλα θα ειναι να λυνονται .
    Και γω θα σου ελεγα να πεις ονοματα ετσι ωστε να ξερουμε τι γινεται . Προφυλαξεμας απο το να την πατησουμε και δωσε την ευκαιρια και σε αυτους να πουν τη γνωμη τους .
    Που ξερεις .........Κατι καλο θα βγει απο ολο αυτο.......
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 12:20:29 »

παιδιά να αρχίσει ο καθένας που θα τυχαίνει σε τέτοια παρόμοια περίπτωση να λέει το όνομα ..δεν γίνεται κάποιοι να νομίζουν ότι είναι μάγκες και οι άλλοι βλάκες..πιο παλιά είχα πει να γίνει κάτι σαν τον Τειρεσία ένα ποστ και καθένας μας που γίνεται παθών να αναφέρει λεπτομέρειες του κυρίου αυτού και να γίνεται ρόμπα..έτσι να δούμε θα το ξανακάνει..??
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    asterixx25
    Aeromodeller Hero Member

Τρία πουλάκια κάθονται...

« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 12:32:09 »

παιδιά να αρχίσει ο καθένας που θα τυχαίνει σε τέτοια παρόμοια περίπτωση να λέει το όνομα ..δεν γίνεται κάποιοι να νομίζουν ότι είναι μάγκες και οι άλλοι βλάκες..πιο παλιά είχα πει να γίνει κάτι σαν τον Τειρεσία ένα ποστ και καθένας μας που γίνεται παθών να αναφέρει λεπτομέρειες του κυρίου αυτού και να γίνεται ρόμπα..έτσι να δούμε θα το ξανακάνει..??

Υπάρχει επίσης και το ενδεχόμενο, κάποιος "απατεώνας" να μπεί να ποστάρει μια αγγελία και μετά να αλλάξει το nickname του και να ξαναβάλλει άλλη αγγελία.

Σε αυτή την περίπτωση τι μπορεί να γίνει ?
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 12:38:52 »

Υπάρχει επίσης και το ενδεχόμενο, κάποιος "απατεώνας" να μπεί να ποστάρει μια αγγελία και μετά να αλλάξει το nickname του και να ξαναβάλλει άλλη αγγελία.

Σε αυτή την περίπτωση τι μπορεί να γίνει ?

επειδή για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή απαιτούνται ονόματα και άλλες λεπτομέρειες όπως τόπο καταγωγής ..έτσι απλά να ποστάρονται όλα αυτά και ο μελλοντικός αγοραστής να βλέπει και να μαθαίνει  ποιο είναι αυτοί οι μικροί-μεγάλοι απατεώνες  Undecided
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    asterixx25
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 13:05:37 »

Δεν γνωρίζω το κατα πόσο είναι νόμιμο να ποστάρονται ελευθέρα και δημόσια ονόματα και διευθύνσεις.

Αυτό που θα μπορούσε να κάνει κάποιος "θιγμένος" είναι να αποστείλει πμ. σε όλα τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ με τα στοιχεία του "απατεώνα"  προς ενημέρωση και προσοχής τους.
    Με αυτό τον τρόπο δεν φαίνεται κάτι δημόσια και έτσι ο καθένας αργότερα μπορεί να λάβει τις προφυλάξεις του.

Το ίδιο θα μπορεί να ισχύσει και για καταστήματα...

Το πιο σωστό βέβαια είναι να μπορεί να γίνει η συναλλαγή επιτόπου, αλλά σε περίπτωση απομακρυσμένων περιοχών είναι δύσκολο.
    Μόνο με φωτογραφίες, αλλά και εκεί πάλι είναι πονηρά τα πράγματα...
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 13:10:51 »

Δεν γνωρίζω το κατα πόσο είναι νόμιμο να ποστάρονται ελευθέρα και δημόσια ονόματα και διευθύνσεις.

Το ίδιο θα μπορεί να ισχύσει και για καταστήματα...
    Ωραία ιδέα asterixx25 !!! Thumbs up
    Αλλά με τόσους ''sponsored by.....'' εδώ μέσα ,πώς θα είσαι  σίγουρος ότι δε θα πέσεις πάνω σε ''ρουφιάνο''!!! Wink
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    ΝΙΚΟΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 13:21:32 »

Καλησπερα σε ολους....

Επειδη δεν μου αρέσει να ακουγετε μονο η μια πλευρα γιατι ετσι δημιουργουντε εντυπωσεις και επειδη δεν ειμαι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,θελω να μιλησω και εγω απο την μερια μου μιας και ο ενας απο τους δυο που αναφερει ο κυριος Τολης Σοφιανος ειμαι εγω και του πουλησα ενα μοτερ OS 50 Hyper.

Εδωσα λοιπον ενα OS 50 Hyper για 80 ευρο μαζι με ενα ελατηριο OS στην συσκευασια του καινουργιο για αλλα 20 ευρο.Συνολο 100.

Απο την μερια μου θελω να πω οτι ο κινητηρας ηταν σε αριστη κατασταση και τον φορουσε το 4 και λιγοτερο πτησιμο ελικοπτερο μου.Επαιρνε μπροστα με την πρωτη και κρατουσε άριστο ρελαντι.Ακομα θελω να πω πως το μοτερ δουλευε με governon και ειχε στο idleup 1950 στροφες.(ποτε δεν ανεβασα παραπανω).

Πουλησα λοιπον το μοτερ στον Κο Τολη Σοφιανο και την ιδια μερα το απογευμα με πηρε στο τηλεφωνο να μου πει οτι το εβαλε τελικα απ-ευθειας το μοτερ επανω αφου πρωτα το ελυσε και το ειδε οτι ηταν σε καλη κατασταση και ειχε συμπιεση...

Μετα απο 2 περιπου μηνες (περιπου) με στελνει ενα pm (δυστηχως το εσβησα αλλιως θα το εβαζα να το διαβασετε κατα λεξη) και μου λεει οτι το μοτερ το ειπε το ποιημα.Γραφει οτι το πεταξε μερικες φορες και μετα παρατηρησε οτι δουλευε με μειωμενη αποδοση.Αφου λοιπον το ελυσε ειδε οτι απο την απεναντι πλευρα του κυλινδρου ειχε δυο γραμμες...

Ετσι λοιπον αλλαξε το ελατηριο με το καινουργιο που του ειχα στειλει και πεταξε 3 τεποζιτα στρωνοντας τον κινητηρα.Στο επομενο τεποζιτο πετωντας το ελικοπτερο idle up βλεπει παλι την μειωμενη αποδοση.

Κυριε Τολη Σοφιανε κοντα στα 30 ευρο περιπου μου βγηκαν τα τηλεφωνα που σας εκανα πριν και μετα το υποτηθεμενο συμβαν.

Σας εξηγησα οτι καλο ειναι να παρετε ενα governon μιας και δουλευει ποιο σωστα τον κινητηρα και δεν αφηνει τις υπερστροφιες που εχει ενας ελικοπτερικος λογο της μεταβολης του βηματος και του φορτιου που παραγει το στροφειο.

Με το που παραλαβατε το μοτερ και πριν ακομα το βαλετε επανω μου ειπατε στο τηλεφωνο οτι εχει ωραια συμπιεση ενω μετα απο το συμβαν και ενω μιλαμε και σας το υπενθιμηζω μου λετε οτι την πρωτη φορα ηταν κρυο το μοτερ οταν το δοκιμασατε ενω τα μοτερ δειχνουν τα κουσουρια τους μολις ζεσταθουν.Αυτοι ισχυει για τους ABC τους κινητηρες χωρις ελατηριο.

Αντε και εστω οτι εγιναν ετσι οπως τα λετε τα πραγματα....απο την στιγμη που αλλαζετε το ελατηριο το μοτερ επρεπε να ειναι ενταξει.

Επεισης μου ειπατε οτι το μοτερ σε καποια απο τις πτησεις σας εκαιγε.

Και ποιος μου λεει εμενα οτι το μοτερ δεν το στεγνωσατε απο καυσημο λογο του οτι δεν γνωριζετε εν τελη να ρυθμιζετε ελικοπτερικους κινητηρες .

Ποιος μου λεει εμενα οτι δεν πεταξατε σε χωραφι με σκονη ουτοσοστε να κανει γραμμες ο κυλινδρος.

Ποιος μου λεει εμενα οτι ενω πηγατε να βαλετε μπροστα δεν δημιουργησατε ''υδραυλικη '' στο μοτερ.

Εγω ξανα λεω οτι το μοτερ πεταξε λιγοτερο απο ολα τα μοτερ που εχω λογο οτι ηταν σε μοντελο ανω των 1.500 ευρο αξιας.

Κυριε Σοφιανε ασχολουμε απο το 1995 με το χομπυ και και απο το 2005 με τα ελικοπτερα.Τα ελικοπτερα μου ολα ειναι φτιαγμενα και ρυθμισμενα στον Αντωνιαδη.

Δεν ειμαι απατεωνας και ουτε σας κοροιδεψα.Παραπανω μου στοιχησαν τα τηλεφωνα στην αρχη που σας εκανα παρα το μοτερ που σας πουλησα.

Θα το δεχομουνα πριν το βαλετε επανω και το λειτουργησετε να μου λεγατε οτι βρηκατε κατι και να μου το στελνατε πισω να σας στειλω τα λεφτα.

Μετα απο 2 σχεδον μηνες ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.

Στο κατω κατω μεταχειρισμενο πραγμα αγοραζετε...δεν σας εβαλα το ''μαχαιρι στο λαιμο''.(αν και οπως ξανα ειπα και πριν το μοτερ δεν ειχε κανενα προβλημα και υπαρχουν πολλοι που το ειδαν να πεταει).

Και εγω εχω πουλησει πραγματα και μεχρι τωρα δεν βγηκε ενας να πει κατι.

Λοιπαμε ειλικρινα που σας τον πουλησα...επρεπε να τον κρατησω δυστηχως και να πηγαινατε σε αλλον...δεν θα πλουτησω με τα 100 ευρο που μου δωσατε...

Επεισης για τους υπολοιπους καλο ειναι να περιμενετε πρωτα και τις δυο γνωμες και μετα να σταυρωνετε τον αναφερθέντο.

Ευχαριστω πολυ ολους σας και συγνωμη για το μακροσκελες ποστ μου.

Καταγράφηκε

asterixx25
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 13:50:40 »

Κουβέντα κάνουμε εδώ μέσα, και εχω την εντύπωση οτι δεν έχει αναφερθεί κάποιο όνομα...ούτε δικαστήριο πρόκειται να κάνουμε.

Τώρα αν είπες την άποψη σου και απο την άλλη μεριά είναι προς τιμήν σου  Thumbs up για να μην υπάρξει σύγχηση και βγαίνουν λάθος εντυπώσεις.
    Καταγράφηκε
    sigor
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 14:00:36 »

Μετα απο 2 μηνες που καηκε ο κινητηρας σημερα βγήκε προς τα εξω το προβλημα που ειναι ο καιρος χαλια σε ολη την Ελλαδα και δεν πεταει κανεις.
    Τυχαιο?
    Δεν νομζω.
    Γιαυτο αφηστε τα μιση και πιαστε τα στικ σε κανα εξομοιωτη.  Wink
    Καταγράφηκε
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 14:38:32 »

Θεωρω παντα οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση και εξηγουμαι. Οταν αγοραζεις κατι μεταχειρισμενο αγοραζεις μαζι και τα προβληματα του γιατι διαφορετικα θα ηταν χαζος αυτος που το αγοραζε καινουργιο. Καλο θα ειναι να οταν βεβαια αυτο ειναι εφικτο να βλεπεις τι παιρνεις και ποτε να μην πληρωνεις κατι πριν το παραλαβεις. Επισης καλο ειναι να γνωριζουμε πως λειτουργει κατι και αν δεν γνωριζουμε να ρωταμε για να μην εχουμε προβληματα που τις πιο πολλες φορες δημιουργουνται απο την δικη μας αγνοια κι οχι απο το ελατωματικο η κακομεταχειρισμενο προιον. Και τελος μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται.
    Καταγράφηκε
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 15:17:52 »

καλησπέρα σε όλους,

εγώ λοιπόν είμαι ο τελευταίος σε σειρά, ο οποίος πούλησε το ελικόπτερο  που αναφέρει ο κυρ. Σοφιανός.
    Παρατήρησα έκλπηκτος τα όσα ανέφερε ο κυρ. Τόλης παραπάνω και θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις και βγαίνουν γρήγορα συμπεράσματα.
    Έπειτα από την αγγελία που είχα δημοσιεύσει ένα από τα πολλά τηλεφωνήματα που είχα λάβει ήταν και του κυρ. Τόλη. Στην επικοινωνία που είχα μαζί του τον ενημέρωσα ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ για τις ελλείψεις και τα προβλήματα του ελικοπτέρου.

Σας αναφέρω τι ακριβώς πούλησα στον κυρ. Τόλη:
    3 σερβο 9452, 1 κινητήρα οs50 με καινούργια ρουλεμάν σε σακουλάκι, 1 εξάτμηση qurtis σχεδόν καινούργια, ένα futaba γυροσκόπιο 401 και ένα sdx 50.
    Όλα αυτά κύριοι 200 ευρώ και τα μεταφορικά δικά μου!

Όπως ανέφερα και παραπάνω κάποιοι φίλοι ενδιαφέρθηκαν και πήραν και αυτοί για την αγγελία. Θα τους παρακαλούσα να βγουν και να διαψεύσουν όσα θα γράψω παρακάτω, διότι ακριβώς ότι ανέφερα στον κυρ. Τόλη ανέφερα και σε κείνους.
     Δηλαδή:
    ότι πουλάω τα παραπάνω πράγματα και στην ουσία χαρίζω το ελικόπτερο, το οποίο είχε υποστεί πτώση και επισκευάστηκε κατά το ήμισυ.
    Όσο αφορά τον κινητήρα είχε κάνει μόλις 15 πτήσεις, δούλευε άψογα, απλά επειδή ήταν παρατημένος για μεγάλο χρονικό διάστημα άρπαξαν τα ρουλεμάν, τα οποία και έστειλα ολοκαίνουργια στο σακουλάκι τους.
    Όσο αφορά τώρα το θέμα της αποστολής όπως γνωρίζετε στα μικρά νησιά η αποστολή μεγάλων πακέτων δεν είναι εφικτή και για το λόγο αυτό προχώρησα στην αποσυναρμολόγηση του ελικοπτέρου.
    Επίσης θα ήθελα να αναφέρω πως την ημέρα που ο κυρ. Τόλης παρέλαβε το πακέτο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του, του τόνισα πως σε περίπτωση που δει κάτι το οποίο δεν τον ικανοποιεί ή είναι εσφαλμένο μπορεί κάλλιστα να το επιστρέψει με έξοδα πάλι δικά μου.

Επειδή ο κυρ. Τόλης δεν με γνωρίζει προσωπικά και αναφέρθηκε στο θέμα του ήθους, θα ήθελα να πω κάποια πράγματα. Το ήθος κυρ.Τόλη όπως θα γνωρίζετε και εσείς δεν συμβαδίζει με την ηλικία. Αν και είμαι ηλικιακά νεώτερός σας και ασχολούμαι από το 1991 με το συγκεκριμένο χόμπυ πρώτη φορά έρχομαι αντιμέτωπος με τέτοια συμπεριφορά.
    Έχω πραγματοποιήσει και άλλες αγορές- πωλήσεις και το ήθος μου φάνηκε ξεκάθαρα από τις συναλλαγές μου. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν αλλά ακόμη και να το διαψεύσουν εκείνοι με τους οποίους τις είχα. Θα παρακαλούσα λοιπόν το ίδιο να πράξουν και ΜΕ ΕΣΑΣ όσοι τυχόν είχαν συναλλαγές.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και για άλλους στους οποίους δεν θα ήθελα να αναφερθώ, κυρ. Τόλη  θεωρώ αυτό που κάνατε πολύ συκοφαντικό και απρεπές.
    Επίσης καλό θα ήταν όσοι <<κατηγορούν>> και εκθέτουν πρόσωπα να έχουν ακράδαντες αποδείξεις για να μην εκθέτουν στο τέλος τους ίδιους.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέσατε και συγνώμη εάν σας κούρασα..........βρακας Αναστασιος ,Μοντελιστης ,πυγμαχος
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 15:41:12 από hellitop » Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: απογοητευση...
    Μεταπήδηση σε: