απαντω πρωτα στον νικο...
νικο..σε καμμια περιπτωση δεν ελυσα το μοτερ οταν το παρελαβα...σου τηλεφωνησα και σου ειπα οτι δειχνει οκ., πηρε μπροστα με την πρωτη και δειχνει να εχει συμπιεση...ολοι γνωριζουν εδω μεσα, οτι ενα μοτερ οταν ζεσταινεται εχει διαστολες με αποτελεσμα μειωμενη συμπιεση..το μοτερ ανοιχτηκε μετα την ενδειξη της πτωσης αποδοσης και εδειξε την κατασταση του..
τωρα εαν γνωριζω απο κινητηρες ή οχι , εαν ξερω να τους ρυθμιζω ή να τους συντηρω, θα σε παραπεμψω σε ολα τα μελη της ΕΑΘ για να σου πουν ποιος ειμαι...
την μηχανολογικη μου εμπειρια θελεις πολλα χρονια ακομη για να την φτασεις..
και τελος...ναι....το λαθος ειναι δικο μου που αγορασα μια μεταχειρισμενη μηχανη εξ αποστασεως , απο ατομο που δεν γνωριζω...δυστυχως....
με τα 100 ευρω που σου εδωσα για το μοτερ, να εισαι σιγουρος οτι δεν εχω γινει φτωχοτερος, ουτε εσυ πλουσιοτερος...απλα ειναι θεμα αξιων οπως ειπα και πιο πανω..αααα...και κατι αλλο...δωσε μου εναν αριθμο λογαριασμου τραπεζης για να σου καταθεσω τα 30 ολοκληρα ευρω που ξοδεψες για τηλεφωνα σε μενα...
και τωρα σειρα εχει ο τασος...
τασο θα σε παρακαλουσα αφου διαβασεις προσεκτικα τι θα σου γραψω, να απαντησεις ειλικρινα...
1...εισαι σιγουρος οτι μου εστειλες γυροσκοπιο futaba 401?

εγω δεν ειδα κατι τετοιο μεσα στο κουτι...
2. οταν σε ρωτησα τι χρειαζεται το ελικοπετρο μου ειπες "το ελικοπτερο μετα απο την πτωση του εχει φτιαχτει και αυτα που χρειαζεται ειναι..το yoke γιατι εχει ενα σπασιμο στο headbutton, χρειαζεται slide block, starter cupling, clutchbell και συμπλεκτη... σου λεω ωραια , αφου ηδη εχω clutchbell, startingcupling , θα χρειαστω συμπλεκτη ,slide block και yoke...τα λεω καλα μεχρι εδω???
σε ρωταω... καλα αφου επεσε σε θαμνο οπως μου ειπες, πως εσπασε το headbutton...μου απαντας ..δεν ξερω....
3. σου τηλεφωνω και σου αναφερω οτι λειπουν τα ρουλεμαν απο το seasaw...μου απαντας, δεν ξερω, ο γιαννης το πετουσε και μου ειπε οτι το πετουσε χωρις ρουλεμαν...τρελαθηκα...σου ειπα επισης οτι ολη η κεφαλη ηταν λαθος συναρμολογημενη και μου ειπες παλι , ο γιαννης το εφτιαχνε...
4. σου ξανατηλεφωνω για να σου αναφερω οτι και οι δυο αξονες spindle -main ειναι στραβοι...μου απαντησες οτι το ελεγξατε και ηταν ενταξει...
5. σου ξανατηλεφωνω αγανακτισμενος και σου λεω οτι η μηχανη περα απο τα ρουλεμαν που μου τα εστειλες καινουργια, εχει θεμα στο κυλινδροπιστονο, και το χειροτερο , εχει δυο αλενοβιδες κλωτσημενες στην κεφαλη...οταν κατοπιν ειδα και την βαση του μοτερ με φυτεμενη σπασμενη βιδα, εκει μου φυρισαν τα μυαλα..
η ροδελα της βασης ηταν βιδωμενη με μια βιδα σερβο στο σερβο tray...για ρωτα τον γιαννη..ειναι ετσι οπως τα λεω?

και τελικα απο που το πηρα το ελικοπτερο???απο εσενα ή απο τον γιαννη???
για ολα τα ανταλλακτικα που χρειασθηκα μπορειτε να επικοινωνησετε με τον κυριο κουτσουλα, να σας πιστοποιησει οτι εγιναν παραγγελια...εκτος εαν ειμαι βιτσιοζος και γουσταρω να μαζευω ανταλακτικα για πλακα...
τελικη αναλυση....καλα να παθω για να μαθω....ξανα μεταχειρισμενο ποτε....τελος...