Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 22:31:03

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 22:31:03

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:09]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 12:33]

[Σήμερα στις 12:22]

από dominicm
    [Χθες στις 12:17]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 816
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 275
    Συνολικά: 275
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: απογοητευση...  (Αναγνώστηκε 14561 φορές)
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #15 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 16:03:03 »

Φιλε Tolis , ειλικρινα λυπαμαι με οσα εγραψες . Sad
    Και γιατι ταλαιπωρηθηκες και γιατι καποιοι εχουν λαθος λογικη .
    Επειδη γνωρισα και γω προσωπικα καποια ατομα απο το φορουμ στην εκδηλωση που καναμε στη Λαμια , εχω την ιδια γνωμη με τον LampoliS .
    Οτι δηλαδη υπαρχουν πολλα αξιολογα ατομα στην παρεα μας .
    Παντου και παντα ομως υπαρχουν εξαιρεσεις .
    Αυτες τις εξαιρεσεις δεν πιστευω οτι ειναι κακο να τις κατονομαζουμε .
    Θα ειναι καλο για ολους μας .Πολλες φορες γινονται παρεξηγησεις που καλα θα ειναι να λυνονται .
    Και γω θα σου ελεγα να πεις ονοματα ετσι ωστε να ξερουμε τι γινεται . Προφυλαξεμας απο το να την πατησουμε και δωσε την ευκαιρια και σε αυτους να πουν τη γνωμη τους .
    Που ξερεις .........Κατι καλο θα βγει απο ολο αυτο.......

Κανω παραθεση σε δικο μου μηνυμα γιατι πιστευω οτι σωστα εγραψα οτι πρεπει να ακουγονται και οι δυο πλευρες .
    Οπως βλεπουμε απο τα πιο πανω , το πιο ευκολο ειναι να γινονται παρεξηγησεις και να κατηγορουνται ανθρωποι πολλες φορες χωρις λογο .
    Η αγορα του μεταχειρισμενου προιοντος , οτι και να ειναι αυτο , ειναι λεπτη υποθεση και πρεπει να γινεται προσεκτικα .
    Απο την αλλη πλευρα , ποτε δεν ξερεις ενα πραγμα που δουλευει σημερα καλα , αν θα συνεχισει να δουλευει και αυριο .
    Οποτε σε προιοντα οπως κινητηρες , servo , regulator κλπ. ειναι δυσκολο να πεις οτι δουλεψε για καποιες μερες και μετα σταματησε να δουλευει ....ΑΡΑ  φταιει αυτος που το πουλησε .Θα μπορουσε να συμβει ακομα και σε αυτον που το εδωσε στο ιδιο χρονικο διαστημα .
    Ποιος ξερει ;

Γι αυτο , λιγο ανοχη σε μερικα πραγματα ..........

Παντα φιλικα προς ολες τις πλευρες....
    Ηλιας.
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 16:13:05 »

απαντω πρωτα στον νικο...
    νικο..σε καμμια περιπτωση δεν ελυσα το μοτερ οταν το παρελαβα...σου τηλεφωνησα και σου ειπα οτι δειχνει οκ., πηρε μπροστα με την πρωτη και δειχνει να εχει συμπιεση...ολοι γνωριζουν εδω μεσα, οτι ενα μοτερ οταν ζεσταινεται εχει διαστολες με αποτελεσμα μειωμενη συμπιεση..το μοτερ ανοιχτηκε μετα την ενδειξη της πτωσης αποδοσης και εδειξε την κατασταση του..
    τωρα εαν γνωριζω απο κινητηρες ή οχι , εαν ξερω να τους ρυθμιζω ή να τους συντηρω, θα σε παραπεμψω σε ολα τα μελη της ΕΑΘ για να σου πουν ποιος ειμαι...
    την μηχανολογικη μου εμπειρια θελεις πολλα χρονια ακομη για να την φτασεις..
    και τελος...ναι....το λαθος ειναι δικο μου που αγορασα μια μεταχειρισμενη μηχανη εξ αποστασεως , απο ατομο που δεν γνωριζω...δυστυχως....
    με τα 100 ευρω που σου εδωσα για το μοτερ, να εισαι σιγουρος οτι δεν εχω γινει φτωχοτερος, ουτε εσυ πλουσιοτερος...απλα ειναι θεμα αξιων οπως ειπα και πιο πανω..αααα...και κατι αλλο...δωσε μου εναν αριθμο λογαριασμου τραπεζης για να σου καταθεσω τα 30 ολοκληρα ευρω που ξοδεψες για τηλεφωνα σε μενα...

και τωρα σειρα εχει ο τασος...
    τασο θα σε παρακαλουσα αφου διαβασεις προσεκτικα τι θα σου γραψω, να απαντησεις ειλικρινα...
    1...εισαι σιγουρος οτι μου εστειλες γυροσκοπιο futaba 401?Huh   εγω δεν ειδα κατι τετοιο μεσα στο κουτι...
    2.  οταν σε ρωτησα τι χρειαζεται το ελικοπετρο μου ειπες "το ελικοπτερο μετα απο την πτωση του εχει φτιαχτει και αυτα που χρειαζεται ειναι..το yoke γιατι εχει ενα σπασιμο στο headbutton, χρειαζεται slide block, starter cupling, clutchbell και συμπλεκτη... σου λεω  ωραια , αφου ηδη εχω clutchbell, startingcupling , θα χρειαστω συμπλεκτη ,slide block και yoke...τα λεω καλα μεχρι εδω???
    σε ρωταω... καλα αφου επεσε σε θαμνο οπως μου ειπες, πως εσπασε το headbutton...μου απαντας ..δεν ξερω....
    3. σου τηλεφωνω  και σου αναφερω οτι λειπουν τα ρουλεμαν απο το seasaw...μου απαντας, δεν ξερω, ο γιαννης το πετουσε και μου ειπε οτι το πετουσε χωρις ρουλεμαν...τρελαθηκα...σου ειπα επισης οτι ολη η κεφαλη ηταν λαθος συναρμολογημενη και μου ειπες παλι , ο γιαννης το εφτιαχνε...
    4. σου ξανατηλεφωνω για να σου αναφερω οτι και οι δυο αξονες spindle -main ειναι στραβοι...μου απαντησες οτι το ελεγξατε και ηταν ενταξει...
    5. σου ξανατηλεφωνω αγανακτισμενος και σου λεω οτι η μηχανη περα απο τα ρουλεμαν που μου τα εστειλες καινουργια, εχει θεμα στο κυλινδροπιστονο, και το χειροτερο , εχει δυο αλενοβιδες κλωτσημενες στην κεφαλη...οταν κατοπιν ειδα και την βαση του μοτερ με φυτεμενη σπασμενη βιδα, εκει μου φυρισαν τα μυαλα..
    η ροδελα της βασης ηταν βιδωμενη με μια βιδα σερβο στο σερβο tray...για ρωτα τον γιαννη..ειναι ετσι οπως τα λεω?Huh
    και τελικα απο που το πηρα το ελικοπτερο???απο εσενα ή απο τον γιαννη???

για ολα τα ανταλλακτικα που χρειασθηκα μπορειτε να επικοινωνησετε με τον κυριο κουτσουλα, να σας πιστοποιησει οτι εγιναν παραγγελια...εκτος εαν ειμαι βιτσιοζος και γουσταρω να μαζευω ανταλακτικα για πλακα...

τελικη αναλυση....καλα να παθω για να μαθω....ξανα μεταχειρισμενο ποτε....τελος...
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    ΝΙΚΟΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 16:33:41 »

την μηχανολογικη μου εμπειρια θελεις πολλα χρονια ακομη για να την φτασεις..

Τωρα μιλας σε ενα ατομο λες και το γνωριζεις.Επειδη λοιπον δεν εχεις ιδεα ποιος ειμαι να σου πω οτι απο το 2000 δουλευα σε εταιριες αυτοκινητων (Υπευθηνος συνεργειου -τεχνικος διευθυντης Renault-Υπευθηνος πωλησεων Δυτ.Μακεδονιας Ford και Service -υποστηριξη Galfas Racing το οποιο αμαξι κερδισε το Πανελληνιο πρωταθλημα Ραλλυ + το Πρωταθλημα Βορειου Ελλαδος 2004-2005-2006.Με λιγα λογια μονο ασχετως δεν ειμαι.

Απο την αλλη ενας ελικοπτερικος κινητηρας δεν ειναι σαν τα αεροπλανα που κοπανας εναν ελικα επανω και αντε γεια.Απο οσο εμαθα απο ατομα που σε ειδαν να πετας το ελικοπτερο το ελικοπερο σου ειχε φοβερη ευστροφια με αποτελεσμα να συντονιζει ολο και να απορεις τι μπορει να ειναι αυτο και απο που προερχετε.Ο κινητηρας μου εβγαζε που και που ενα προγραμμα της GR-B με 1950 στροφες με governon ενω εσυ απο οτι μου ειπες εκανες και τα tic-toc σου.Και σου ξανα λεω....ποιος μου λεει εμενα οτι δεν τον στεγνωσες για να μην μποκαρει η μηχανη?Το οτι εισαι καιρο στον χωρο και ξερεις απο αεροπλανα δεν σημαινει οτι εισαι και expert στα ελικοπτερα.
    Και μου λες οτι το μοτερ ειχε καλη συμπιεση αλλα οταν ανοιχτηκε ειχε μειωμενη αποδοση.Και ποιος το λεει αυτο?Εσυ?Και γιατι να σε πιστεψουμε?Με τι κριτηρια το λες?Και με τι το παιρνεις σαν σημειο αναφορας?Με καποιο αλλο ελικοπτερο?Μηπως αμα μειωσεις το pitch managment απο +11-11 στο θεο λεω εγω.....δεν μποκαρει μετα η μηχανη?
     Οσο για τα λεφτα κρατα τα....που θα μας πεις και για το ηθος μας...να ξερεις οτι αν μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω δεν θα στον εδινα....Και που σε..ειλικρινα....μαθαινεις και αλλους και τους μαθαινεις λαθος στα ελικοπτερα.
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 16:44:03 από ΝΙΚΟΣ » Καταγράφηκε

hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 16:48:51 »

Συνεχιζεις να εκτιθεσαι  κ τολη.
    ΕΛΕΟΣ.........................
    Καταγράφηκε
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #19 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 17:18:00 »

να πω και εγώ την άποψη μου στο σιηγκεκριμενο  θέμα..επειδή τυχανω να γνωρίζω προσωπικά και τα δυο παιδιά έχω να πω το εξής..αρχικά για το Νίκο από την κοζάνη θα τον βρείτε στο λεξικό του Μπαμπινιώτη στην λέξη ψείρας..καταλαβαίνετε..όσο για τον Τάσο από Σύρο τον γνώρισα μέσο κοινού φίλου στο skype πριν έναν μηνα και την πρώτη μέρα της συζήτησις μας ανάφερα για της μπαταρίες του 500 μου ότι είχα πρόβλημα.και ο άνθρωπος μου στέλνει  τρεις καινούργιες μπαταρίες δώρο.και δεν μιλάω κύριοι για κινεζικες,μιλάω για hyperion & sieg power... τα σιμπερασματα δικασας...............
    Καταγράφηκε

Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 18:30:37 »

Για το κινητηρα του Νικου δε μπορω να εκφερω αποψη καθως δεν ημουν μπροστα.Μπορω ομως να μιλησω για το sdx.Ημουν μπροστα οταν ο Τολης αποσυναρμολογουσε το ελικοπτερο και ωφειλω να πω,πως ειχε πολλες βλαβες περα απο αυτες που ανεφερε ο πωλητης και δεν ειναι οπως τα περιγραφει.Στραβοι και οι 2 αξονες της κεφαλης του ελικοπτερου,κεφαλη κινητηρα με 2 σπασμενες αλλενοβιδες και η βαση του κινητηρα με βιδα σπασμενη.Η μηχανη εκτος απο ρουλεμαν θελει δαχτυλιδι και στροφαλο αφου ειχε αρπαξει.
      Περα απο αυτα,το ελικοπτερο δεν ειχε γυροσκοπιο.Εγω εδωσα ενα 401 μαζι με ενα 9254 για την ουρα.
      Κι επαναλαμβανω,οταν δε γνωριζουμε την. κατασταση απο αυτα που πουλαμε,το επισημαινουμε.
    Καταγράφηκε

…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #21 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 18:53:34 »

Για το κινητηρα του Νικου δε μπορω να εκφερω αποψη καθως δεν ημουν μπροστα.Μπορω ομως να μιλησω για το sdx.Ημουν μπροστα οταν ο Τολης αποσυναρμολογουσε το ελικοπτερο και ωφειλω να πω,πως ειχε πολλες βλαβες περα απο αυτες που ανεφερε ο πωλητης και δεν ειναι οπως τα περιγραφει.Στραβοι και οι 2 αξονες της κεφαλης του ελικοπτερου,κεφαλη κινητηρα με 2 σπασμενες αλλενοβιδες και η βαση του κινητηρα με βιδα σπασμενη.Η μηχανη εκτος απο ρουλεμαν θελει δαχτυλιδι και στροφαλο αφου ειχε αρπαξει.
      Περα απο αυτα,το ελικοπτερο δεν ειχε γυροσκοπιο.Εγω εδωσα ενα 401 μαζι με ενα 9254 για την ουρα.
      Κι επαναλαμβανω,οταν δε γνωριζουμε την. κατασταση απο αυτα που πουλαμε,το επισημαινουμε.
    Κωστα δεν μπορω να κανω αντικειμενικη συζητηση μαζι σου μιας και εχεις πει οτι ο τολης ειναι πατερας σου,Αρα εχετε πρωτου βαθμου συγγενεια οποτε δεν πιανεσαι για βασικος μαρτυρας.συμπερασματα δικα σας.
    Καταγράφηκε
    kostas72
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 19:08:26 »

εγω απο την πλευρα μου βλεπω οτι κατι πιο βαθυ υπαρχει στο θεμα αυτο.πιστευω οτι ολες αυτες οι κατηγοριες για τον νικο ειναι μπουρδες. κατι αλλο παιζει και αντιπαραθετω καποια αλλα ποσταρισματα τυπου εισαι το παπαγαλακι...και αντε και master sef κτλ κτλ. οποιος καταλαβε καταλαβε.α εγω θα αγοραζα και χαλασμενη μηχανη απο τον νικο γιατι τον παω με χιλια. idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 19:14:18 »

Αλήθεια ,ένα ωραίο παπαγαλάκι που ήταν εδώ μέσα ,που πήγε??
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    ΝΙΚΟΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 19:19:42 »

Αλήθεια ,ένα ωραίο παπαγαλάκι που ήταν εδώ μέσα ,που πήγε??

Εγινε Eagle 3. Cheesy
    Καταγράφηκε

kostas72
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 19:27:41 »

ε θα μας τρελλανεται εσεις. laugh laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 19:42:15 »

ΚΥΡΙΟΙ το μεταχιρισμενο ειναι μεταχειρισμενο ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του και αν θελει το αγοραζει η οχι παντως μου φενεται πολυ περιεργο ...........
    Καταγράφηκε
    billiano
    Aeromodeller Hero Member

Ζητω το Δ.Ν.Ταμειο Που Με Εκανε Ν'αρχισω Το Λαχειο

« Απάντηση #27 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 19:48:19 »

Δεν γνωρίζω το κατα πόσο είναι νόμιμο να ποστάρονται ελευθέρα και δημόσια ονόματα και διευθύνσεις.

Το ίδιο θα μπορεί να ισχύσει και για καταστήματα...
    Ωραία ιδέα asterixx25 !!! Thumbs up
    Αλλά με τόσους ''sponsored by.....'' εδώ μέσα ,πώς θα είσαι  σίγουρος ότι δε θα πέσεις πάνω σε ''ρουφιάνο''!!! Wink

Φιλε μου εξηγεις λιγο το sponsored by..
    Συνηγορεις υπερ μου ή κατα μου για παλιοτερο post?Δηλαδη να τα κανουμε γαργαρα ή να τα λεμε?
    Επισης να ξερεις επειδη ,δεν με ξερεις, εκπτωση ειχα απλως που την χρησιμοποιησα για να φερω πραγματα ΚΑΙ  σε
    φιλους(γιατι δεν γινεται να αγοραζω ολο τον μηνα για εμενα) αν θελει καποιος το επιβεβαιωνει αυτο.

Και επειδη διαβασα τα παραπανω να πω..Οτι ειναι κριμα να πουλαει καποιος κατι αλλο απο αυτο που περιγραφει.
    Εχω δωσει πραγματα σε παιδια εδω μεσα και σε μελλοντικη αγγελεια με διαφημισαν οι ιδιοι σε αλλους.
    Αυτο το παραθετω οχι ως κοπλιμεντο στον εαυτο μου αλλα ως πολιτικη πωλησης στις αγγελειες.

Και ειχαμε πει παλιοτερα με τον Παυλο να υπαρχει θεμα που θα γινεται πιστοποιηση αξιας αγοραστη-πωλητη.

Τωρα για τον φιλο στην αρχη θα του πω  να μην απελπιζεται ,εδω εχουμε τους πολιτικους 50 χρονια και μας εχουν στο ποιημα και εξακολουθουμε να ψηφιζουμε ή αλλιως και στη λασπη υπαρχουν διαμαντια.
    Καταγράφηκε

Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #28 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 19:53:08 »

εγω απο την πλευρα μου βλεπω οτι κατι πιο βαθυ υπαρχει στο θεμα αυτο.πιστευω οτι ολες αυτες οι κατηγοριες για τον νικο ειναι μπουρδες. κατι αλλο παιζει και αντιπαραθετω καποια αλλα ποσταρισματα τυπου εισαι το παπαγαλακι...και αντε και master sef κτλ κτλ. οποιος καταλαβε καταλαβε.α εγω θα αγοραζα και χαλασμενη μηχανη απο τον νικο γιατι τον παω με χιλια. idiot2 idiot2

Κωστα τι λες??? Που κολανε αυτα??? Αυτα ηταν χαβαλες μεταξυ εμενα του Νικου του Αντωνιαδη και του Φωτη....!

Αυτο που νομιζεις ειναι πολυ Άκυρο...!
    Μην τα μπερδεύεις και πριν ποστάρεις και πεις οτιναναι ψάχνετο και λίγο..!

ΣΤο θέμα μας τώρα , πιστέυω ότι ολα αυτα που έγιναν δν είανι σωστά δεν έπρεπε να γίνουν..!!

Για τον Νικο δν ξέρω καλά αλλα ξέρω οτι τα πάντα που έχει ειναι στην εντέλεια..!

Για τον Τάσο ξέρω οτι σου είπε να το στείλεις πίσω οπότε επρεπε να το κάνεις και να τελειώσει εκεί.. (εφόσον όντως στο είπε έπρεπε να το τσεκάρεις και να το στείλεις εγω προσωπικά έτσι θα έκανα και αν δεν το εκανα δεν θα έβγαινα με τπτ να τον κράξω διοτι η επιογη ήταν δικιά μου )

Εσύ Τάσο τελικά έστειλες 401 η όχι??? πρέπει να το ξέρουμε ίσως να το ξέχασες...!Αν ηταν μέσα στην τιμή και δεν το έστειλες είναι μεγάλο λάθος και θα πρέπει να μιλήσετε για να δείτε τι θα κάνετε...

Επίσης το Hirobo είναι απο πτώση και το έχει πει οπότε σίγουρα μπορεί πάνω στο στήσιμο να βρείς αρκετα προνληματάκια απο αυτά που είχε δεί ο Τάσος... Οσο να είναι με 200ε τοσα πράγματα δεν πέρνεις...!

Εγώ με ΄ολους όσους έχουν εμπλακεί στο θέμα δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα...!

Τόλη το ενδεχόμενο που ακούστηκε για το λαθος ρύθμισμα κινητήρα παιζει?? Γιατι στο ελικόπτερο ειναι πολυ εύκολα να βγεις εκτος λογικού ευρους στροφών και τότε ο κινητηρας έχει ζωη 10-30 πτήσεις max...
    δλδ στο 50αρι πρεπει να παιξεις max 2150-2200 αν πας παραπάνω έχεις πρόβλημα..! Ξέρεις γιατι το λέω, γιατι κάποτε είχες πάρει μια εξάτιμση καινούρια στο κουτί της και μετα απο 5 μέρες μου έστειλες μήνυμα οτι κόπηκε, πράγμα που είναι αδύνατο και στο ειχα πει οτι εχεις κραδασμούς... ! Οπότε μήπως τα σεταρίσματα δεν είναι καλά??

Τέλος Τόλη ευχαριστώ για τα καλά σου λογια αλλα τελικά προτιμώ να μην λεει κανείς καλά πράγματα για εμένα γιατι καποιοι παρεξηγούν τα πάντα όπως ο Kostas72 ο οποιος νομίζωντας ότι έχω πρόβλημα με τον Νίκο επειδή κάποτε κάναμε χαβαλέ  και βλέπωντας ότι εσυ λες θετικά λόγια για εμένα βγήκε να πει ότι όλο αυτό είναι στημένο και έμπλεξε και το όνομα μου μεσα...!

Επειδή σας ξέρω όλους θέλω να τελειώσει εδώ το θέμα και να μπουμε skype να λύσουμε οποιαδήποτε παρεξήγηση..Είμαστε που είμαστε λιγοι οι μοντελιστές και ειδικά οι ελικοπτεράδες αν διχαζόμαστε και για 300ε ψωρο ευρώ τελειώσαμε....! Εύχομαι να δεχτούν και οι τρείς πλευρές την πρόταση μου και να λυθεί το θέμα με έναν ωραίο διάλογο..!

Υ.Γ Να πω ότι δν πέρνω κανενος την θέση μίας και δεν το επιτρέπει η λογική μου...! Εγώ λεώ οτι γνωριζω και τπτ παραπάνω...! ΔΛδ δεν θα παρω το μερος του Τολη επειδη μου ειπε οτι ειμαι σωστος στις συνναλαγες μου αλλα ουτε του Τασου επειδη μιλήσαμε στο skype  αλλα ουτε θα αδικήσω τον Νικο επειδη κάποτε πειραζόμασταν μέσω φορουμ ....
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 16 Απρ 2011, 19:56:13 »

Δεν γνωρίζω το κατα πόσο είναι νόμιμο να ποστάρονται ελευθέρα και δημόσια ονόματα και διευθύνσεις.

Το ίδιο θα μπορεί να ισχύσει και για καταστήματα...
    Ωραία ιδέα asterixx25 !!! Thumbs up
    Αλλά με τόσους ''sponsored by.....'' εδώ μέσα ,πώς θα είσαι  σίγουρος ότι δε θα πέσεις πάνω σε ''ρουφιάνο''!!! Wink

Φιλε μου εξηγεις λιγο το sponsored by..
    Συνηγορεις υπερ μου ή κατα μου για παλιοτερο post?Δηλαδη να τα κανουμε γαργαρα ή να τα λεμε?
    Επισης να ξερεις επειδη ,δεν με ξερεις, εκπτωση ειχα απλως που την χρησιμοποιησα για να φερω πραγματα ΚΑΙ  σε
    φιλους(γιατι δεν γινεται να αγοραζω ολο τον μηνα για εμενα) αν θελει καποιος το επιβεβαιωνει αυτο.

Και επειδη διαβασα τα παραπανω να πω..Οτι ειναι κριμα να πουλαει καποιος κατι αλλο απο αυτο που περιγραφει.
    Εχω δωσει πραγματα σε παιδια εδω μεσα και σε μελλοντικη αγγελεια με διαφημισαν οι ιδιοι σε αλλους.
    Αυτο το παραθετω οχι ως κοπλιμεντο στον εαυτο μου αλλα ως πολιτικη πωλησης στις αγγελειες.

Και ειχαμε πει παλιοτερα με τον Παυλο να υπαρχει θεμα που θα γινεται πιστοποιηση αξιας αγοραστη-πωλητη.

Τωρα για τον φιλο στην αρχη θα του πω  να μην απελπιζεται ,εδω εχουμε τους πολιτικους 50 χρονια και μας εχουν στο ποιημα και εξακολουθουμε να ψηφιζουμε ή αλλιως και στη λασπη υπαρχουν διαμαντια.

Επιβεβαιώνω εγώ...!! όντως μου είχες δώσει ολή την εκπτωση που πέρνεις σε μια μεγάλη παρραγγελεία καποιων ηλεκτρονικών...! Ηταν τηλεκατ Jr11 και 3χ8717

Αλλα σας παρακαλώ και τους δύο να μην συνεχιστεί εδώ η συγκεκριμένη συζήτη... Είναι που είναι μπερδεμένα μην δώσετε συνέχεια αν θέλετε μιλήστε μέσω ΠΜ....

Εύχομαι να με λάβετε υπόψιν και να μην με γ΄ραψετε...!
    Ευχαριστώ!!
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: απογοητευση...
    Μεταπήδηση σε: