Cris
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Δευτέρα, 4 Απρ 2011, 22:14:41 » |
|
Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώντας να σιγουρέψω την έγκαιρη προσγείωση και έχοντας διαβάσει ότι υπάρχουν ασύρματοι μετρητές τάσης της μπαταρίας, θα παρακαλούσα να με πληροφορήσετε αν είναι αξιόπιστη και σίγουρη μια τέτοια λύση, έτσι ώστε έγκαιρα να υπάρχει ειδοποίηση ότι η μπαταρία πέφτει και να προλάβει ο χειριστής να προσγειώσει το μοντέλο με ασφάλεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όσο απλό είναι να περιπλέξει κανείς τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσει...
|
|
|
|
nik00ss
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 4 Απρ 2011, 22:40:55 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Cris
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 4 Απρ 2011, 22:48:27 » |
|
Σ' ευχαριστώ πολύ, θα τα διαβάσω όλα αργότερα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όσο απλό είναι να περιπλέξει κανείς τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσει...
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 03:13:43 » |
|
Oπως σωστα σου προτειναν το Quantum(Μπαταρια -Θερμοκρασια) καποιος φιλος πριν το Hobbycity εχει και ενα φτηνο μονο για μπαταριες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
Dimhack
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 05:39:55 » |
|
το τρίτο από αυτά που σου πρότεινε ο φίλος Nik00s δεν θα στο πρότεινα καθολου μιας και αποδεδειγμένα σε πειράματα που έχω κάνει προσωπικά με κάποιους φίλους προκαλεί τουλάχιστον για τους futaba 2.4 δεκτες παρεμβολές.
όχι συνεχεια αλλα προκαλεί, ειδικά αν έχεις το display επάνω στην τηλεκατεύθυνση
πάντα φιλικά δημήτρης.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nik00ss
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 10:41:12 » |
|
συμφωνω με τον Dimhack,ισως να μην ειναι και το καλυτερο η hitec παντως δοκιμασμενη και πολυ καλη για την spextrum δεν ξερω... υπαρχει και το frsky και γι αυτο εχω ακουσει καλα λογια..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Cris
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 11:34:52 » |
|
το τρίτο από αυτά που σου πρότεινε ο φίλος Nik00s δεν θα στο πρότεινα καθολου μιας και αποδεδειγμένα σε πειράματα που έχω κάνει προσωπικά με κάποιους φίλους προκαλεί τουλάχιστον για τους futaba 2.4 δεκτες παρεμβολές.
όχι συνεχεια αλλα προκαλεί, ειδικά αν έχεις το display επάνω στην τηλεκατεύθυνση
πάντα φιλικά δημήτρης.
Α, μάλιστα...Έχω τη futaba την T7C άρα μπορεί να έχω αυτό το πρόβλημα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 15 Μαΐ 2011, 14:26:46 » |
|
εχει δοκιμασει καποιος αλλος το συστημα τηλεμετριας της Quanum πανω σε τ/κ με 2.4ghz για θεματα παρεμβολων
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
"PAPPY"
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 15 Μαΐ 2011, 19:40:37 » |
|
Οι δέκτες της Hitec έχουν το SPC που σου δίνει το πραγματικό Voltage της μπαταρίας και όχι την έξοδο που δίνει το ESC σαν BEC. Σηκώνει μέχρι 10cell αν θυμάμαι καλά!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
FIFIS
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 15 Μαΐ 2011, 20:53:04 » |
|
την τελευταια 3. Quanum 2.4Ghz Telemetry System αστην ειναι για τα σκουπιδια δοκιμασμενα για της αλλες δυο συνφονω ειναι ενταχη. αλωστε ειναι απο σοβαρες εταιριες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
STRATOS77
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 15 Μαΐ 2011, 22:49:39 » |
|
Παιδια συγνωμη αλλα θα διαφωνησω....το εχω δοκιμασει προσωπικα σε ανεμοπτερο..και δεν εχει κανενα προβλημα το συστημα..καθε αλλο..το ανεμοπτερο δεν φαινοταν..το συστημα ηταν οκ!!!..και στην ενδειξη της μπαταριας αψογο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 15 Μαΐ 2011, 22:58:06 » |
|
εχει δοκιμασει καποιος αλλος το συστημα τηλεμετριας της Quanum πανω σε τ/κ με 2.4ghz για θεματα παρεμβολων
Την έχει ένας φίλος στο σεφ με 2,4GHz τηλ/ση χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος (ο Μάρκος)! Στα reviews του hobyking σχεδόν όλοι έχουν βάλει 5 αστερία. Την έχω παραγγείλει και εγώ αλλά μάλλον θα αργήσει να έρθει.. όταν θα έρθει θα σας πω εντυπώσεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
_ΤΑΣΟΣ_
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 15 Μαΐ 2011, 23:16:32 » |
|
Δεν το ηξερα ότι προκειμένου να βλέπω τα φορτία εν πτήση να αλλάξω και την Τ/Κ μου .....
Quanum είναι καλή λύση, εξάλλου περα απο το χιλιόμετρο δεν βλέπει κανείς !
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. GRE-F-0611
|
|
|
|
hellitop
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 16 Μαΐ 2011, 16:25:46 » |
|
Quanum σιγουρα θα εχει καποια αποκλεισει οποτε το τσεκαρεις μια φορα και ξερεις το ποσοστο του σφαλματος .Αυτο ομως που δεν ξερω ειναι η αποκριση της ενδειξεις πχ μπορει το κελι σε πραγματικο χρονο να ειναι 3,60 και εμεις να το λαβουμε μετα απο ενα λεπτο σαν ανανεωση οποτε ειναι επικινδυνο. Αν το εχει καποιος ας μας λυσει την απορια 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 16 Μαΐ 2011, 17:31:34 από hellitop »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 16 Μαΐ 2011, 17:39:07 » |
|
τουλαχιστο για την αποκριση μπορω να σου πω οτι ειναι αμεση γιατι το δοκιμασα
Με το ανοιγμα του γκαζιου αλλαζει αυτοματα και η ενδειξη λογω φορτιου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|