Λοιπόν με την τηλεκατεύθυνση Μου turnigy9x και το quanum βιδωμένο επάνω στην κεραία της τηλ/σης υπάρχει πρόβλημα. Ενώ η τηλ/ση δουλεύει κανονικά χωρίς παρεμβολές το quanum χάνει το σήμα στα 20 μέτρα δεν ξέρω γιατί μάλλον έχουν την ίδια κινεζοτεχνολογία. Ενώ με ενός φίλου την futaba 6ex παίζει κανονικά πάνω στην κεραία του

Και όταν απομακρυνω την οθόνη πάνω από 1 μέτρο παίζει κανονικά. Οπότε έχω καταλήξει να αφήνω κατάχαμα την οθονουλα (quanum receiver) την ώρα που πετάω και να ρίχνω κλεφτές ματιές . Το καλό είναι ότι έχει πολλά alarm που μπορώ να ρυθμίσω οπότε και να μην κοιτάω την οθόνη θα με προλάβει ένα από τα alarms. το πιο βολικό alarm είναι το remain % ή το remain capacity οπού δηλώνεις αρχικά τα mah της μπαταρίας σου και έχεις την επιλογή να σου χτυπήσει π.χ στο 15% η στα 400mah, ενώ παράλληλα έχεις και δυο τύπους cell voltage alarm με διαφορετικό ήχο όπου αν κάποιο cell κατέβει σε μια συγκεκριμένη τάση την οποία ρυθμίσεις και πάλι εσύ χτυπάει το μπιπερ ή μπορείς να θέσεις Total voltage alarm για την συνολική τάση. Τελικά εγώ το χρησιμοποιώ συνέχεια στο extra260 το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι λίγο επικίνδυνο όταν κοιτάζω την οθόνη (στις αρχές έχασα το μοντέλο για 3 δευτερόλεπτα…

απέραντο γαλάζιο...) και ότι είναι απαγορευτικό για μικρά μοντέλα αφού απαιτεί κάποιο χώρο, έχει ένα εξτρα βάρος
και ότι τραβάει μισό αμπέρ από την μπαταρία του μοντέλου.