Καλημέρα Κύριοι.
Πλάκα κάνεις Κώστα... Τούρτα παγωτό θα φτιάξεις?? Έ, άμα είναι έτσι, τότε φτιάξε... ΔΥΟ...

Λοιπόν, επιτέλους φτάνει και πάλι αυτή η στιγμή του χρόνου που θα κατέβω στην Αθήνα μαζί σας για να λυσσάξουμε στο βουνό... Πώς το περιμένω θεέ μου... Δηλαδή κάθε φορά που είναι να ανέβω στο βουνό τρελαίνομαι αλλά στο Man to Man που πάμε να καθιερώσουμε κάθε χρόνο, ακόμη περισσότερο μ' άρέσει, γιατί βλέπω τα φιλαράκια μου εκεί στην πρωτεύουσα, και κάνουμε αυτό για το οποίο ακριβώς γίναμε καλά φιλαράκια...

Σχετικά με τους κανόνες του Αγώνα, διαβάστε στο παρακάτω Link... :
http://www.greekwings.gr/HTML/Agones/SlopeManToMan.htm* Αγνοήστε μόνο εκεί που γράφει ότι θα κάνουμε και Αερομαχίες (Combat), γιατί δέν ξέρω άν θα προλάβουμε. Επίσης αγνοήστε στους κανονισμούς των φελιζολένιων την υποχρέωση για όχι σκληρό χείλος προσβολής.
* ΟΜΩΣ, θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ το όριο Βάρους στο Ενάμιση (1,5) Κιλό, για μοντέλο Έτοιμο Για Πτήση, δηλαδή με το Έξτρα βάρος που τυχόν θα βάλετε να
Συμπεριλαμβάνεται. Επίσης αυστηρά θα τηρηθούν και τα όρια εκπετάσματος με 1 μέτρο το ελάχιστο και 2 μέτρα το Μέγιστο.
Η νίκη, έχει σημασία μόνο σε αγωνίσματα όπου καλίγραμμα μοντέλα κρατούν ομπρελίτσες για να μήν καίγονται οι αθλητές απ'τον ήλιο, και εκεί όπου τα κανάλια παρακαλάνε για μιά καλή θέση της κάμερας.
Σε εμάς, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ._
Σας Ευχαριστώ,΄
Απόστολος