Συνεχίζω το θέμα που ξεκίνησε εδώ
https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=9478.msg162506#msg162506Τελευταία παρέμβαση για το εκτός τόπου θέματος.. ζητάω ειλικρινά συγγνώμη, αν και το θέμα δεν άρχισε από εμένα αλλά από μοντελιστές του εξωτερικού…
Αγαπητέ φίλε Tgeo σε ευχαριστώ, τότε νομίζω ότι είσαι πλήρως καλυμμένος από τα ανταλλακτικά του X5, όπως αναφέρονται κάτωθι… και φυσικά σου δοθήκανε σε ασυναγώνιστες τιμές.. Δεν καταλαβαίνω το παράπονο σου, η ΝΕΜ θα γίνει ακόμα καλλίτερη στο υποσχόμαστε..
Plastic Spacer 3x7x3 (2pcs),
Gaui Tail Boom (for X5 Shaft Driven Version-Black anodized) 208321,
Gaui X5 Canopy Posts (Silver anodized)
(39.5mm)x2 (42.5mm)x2 208344,
Gaui X5 Spindle Shafts 208345,
Gaui One Way Sleeve Set (Black anodized) 208360,
Gaui X5 Tail Supporter Pipes(Silver anodized) 208362,
Gaui X5 Skid Set (Silver anodized) 208370,
Gaui X5 FRP Painted Canopy (B Type) -208802,
FES X5 Main Masts (8mm) -208503,
X5 Torque Tube Drive Gear Set -208909,
X5 Brace Set -208970
Η ΝΕΜ υποστηρίζει όλου τους φίλους Μοντελιστές, ανεξάρτητα από πήραν τα ελικόπτερα τους η οτιδήποτε άλλο, άλλωστε είναι αναρτημένα στο σίτε μας,
www.nem.grΜε φιλικούς Χαιρετισμούς
ΝΕΜ
Απο πότε είναι πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών όταν η Gaui για το X5 έχει ~150 κωδικούς ανταλλακτικών και εσείς στο site σας έχετε 23! Δεν υπάρχουν κάν τα βασικά ανταλλακτικά, main gear, one way, ρουλεμάν, canopy κτλ;
Για να μήν πω για το RJX που έχετε στο site σας βασικούς κωδικούς οι οποίοι τον τελευταίο χρόνο είναι μόνιμα out of stock.
Σας αναγνωρίζω οτι οι τιμές σας είναι ανταγωνιστικές για Ελλάδα αλλα φοβάμαι οτι αυτό δεν είναι το μόνο που χρειάζετε ο μοντελιστής, προσωπικά προτιμώ να πάρω κάτι ακριβότερα όταν το θέλω παρά να βλέπω τη σούπερ τιμή και να μην ξέρω αν και πότε θα έρθει.
Μισό...... γιατί χαθήκαμε εδω πέρα...
Τα μηνύματα θα μεταφερθούν, αλλά άσχετα με αυτό, νομίζω ότι είναι λυπηρό να προσβάλουμε καταστηματάρχες μέσα εδώ, με ανάλογες "φατσούλες".
Μπράβο ρε παιδιά....... τί άλλο να πώ.
Και εγώ έχω τύχει να έχω πάρει ελικόπτερα απο "Χ" κατάστημα, και μετά να βάζω αγγελίες εδώ μέσα, για να ψάχνω ανταλλακτικά..
Αλλά δεν βγήκα ποτέ να προσβάλω το κατάστημα.. Νά βλέπουμε και τα θετικά ενός καταστήματος, και όχι μόνο τα αρνητικά...
Και πάλι μπράβο.... είναι το λιγότερο που μπορώ να πώ..
Και άν βρείτε το "απόλυτο" κατάστημα, πέστε το και σε εμένα.........
Απο πότε είναι προσβολή να αναφέρεις δυσλειτουργίες ή παραλήψεις κάποιου καταστήματος;
Προσωπικα το μονο αρνητικο που εχω να πω για το εν λογω καταστημα ειναι πως δεν ενημερωνει την σελιδα του οσο τακτικα πρεπει . Ενω καποια ανταλακτικα φαινοντουσαν στο site out of stock υπηρχαν, και κατοπιν τηλεφωνικης συνενοησης τα παρηγγειλα, και σε 2 μερες ηταν στη πορτα μου. Ακομα ρε παιδια και κολοσοι ομως μενουν απο στοκ συχνα πυκνα.
Δεν νομίζω οτι έγραψα πουθενά οτι η έλλειψη stock είναι το θέμα, το πρόβλημα είναι όταν δεν υπάρχουν καθόλου κάποιοι βασικοι κωδικοί και δευτερον όταν δεν έχεις μια συγκεκριμένη ενημέρωση του τύπου για το πότε θα είναι διαθέσιμο κάτι που είναι out of stock.
Μου έχει τύχει προσωπικά σε δύο παραγγελίες να έχω διαφορετική ενημέρωση ανα εβδομάδα για το πότε θα έρθουν τα πράγματα.
Το αποτέλεσμα είναι στην πρώτη παραγγελία (beastx) να μην έρθει ποτέ και στη δευτερη απο ~15 ημέρες παράδοση να περάσουν 45+ ημέρες.
Ξαναγράφω άλλη μια φορά για να μην παραξηγηθώ:
Δεν έχω ούτε σπόνσορα ούτε προσωπικές διαφορές με κανέναν του χώρου.
Θέλω να αγοράζω απο καταστήματα της περιοχής μου ή της χώρας μου, όταν όμως δεν βρίσκω τα βασικά τουλάχιστον με οδηγήτε αναγκαστικά σε sites του εξωτερικού.
Θεωρώ οτι οποιοσδήποτε αποκλειστικός αντιπρόσωπος ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών για τα μοντέλα που διακινεί.
Φιλικά
Γιώργος Τσάμης