Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:12:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:12:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 50
    Συνολικά: 51
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Εντυπώσεις για ΝΕΜ hobby  (Αναγνώστηκε 15092 φορές)
    billiano
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Ζητω το Δ.Ν.Ταμειο Που Με Εκανε Ν'αρχισω Το Λαχειο

« στις: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 01:10:21 »

Τι να πω.....
    Ολα καλα  .......

« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 22:12:10 από billiano » Καταγράφηκε

Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
    Tgeo
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 08:58:07 »

Όπως επίσεις και αποκλειστικος αντιπροσωπος GAUI... και αφου έφετε το καινούργιο μοντέλο Χ5 "ξεχασε" να φέρει και τουλάχιστον 1-2 σετ ανταλακτικά

Μετά απο πολύ κόπο και προσπάθεια κατάφερε να φέρει μετά απο 1+ μήνα μόνο τους κωδικούς που του παράγγειλα και κάποια επιπλέον πραγματα άσχετα... π.χ. φέρνε το κυρίως γρανάζι (τύπου  bevel που είναι upgrade) και το pinion το ισο....  

Υ.Γ. Δεν θεωρώ οτι είναι όλοι οι επαγγελματίες του χώρου είναι έτσι, αντιθέτως, αλλα ο συγκεκριμένος μάλον λόγο άγνοιας δεν μπορεί να υποστιρίξει το αντικείμενο
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 18 Μαρ 2011, 11:29:25 από Tgeo » Καταγράφηκε
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 12:56:21 »

Εχει διαφορα  η αντιμετωπιση καποιου στο κομματι των ανταλακτικων αναλογως απο που αγορασε το ελικοπτερο αρχικα ? Να κοψω τα μεταχειρισμενα αν ειναι δλδ ...
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    Tgeo
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 13:22:42 »

Για Tgeo:
    Οπως επίσης και ο αγαπητός φίλος Tgeo. Το ελικόπτερο δεν το πήρε από τη ΝΕΜ.-

Τα ελικόπτερα Gaui είναι σχετικά νέα, καλύπτονται με ανταλλακτικά συνεχώς.

Είστε σίγουροι γ'αυτό; Και απο πότε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος υποστιρίζει μονο οτι έχει πουλήσει το κατάστημα του?
    Παρεπιπτόντως... το Ε/Π αγοράστηκε απο Ελλάδα και συγκεκριμένα απο συνεργάτη σας στην Πάτρα, εκτός απο το Gaui απο το ίδιο κατάστημα έχει αγοράστεί και ένα RJX X-treme 50.

Και για τις δύο περιπτώσεις αποψή μου είναι οτι δεν υπάρχει υποστηρίξη σε βασικά ανταλλακτικά όπως θα όφειλε κάποιος αποκλειστικός αντιπρόσωπος.
    Και αν το Gaui είναι σχετικά νέο μοντέλο το rjx το έχω περίπου 2 χρόνια... αν και, κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα, όταν κάποιος αντιπρόσωπος αποφασίζει να φέρει ένα νέο μοντέλο θα πρέπει στην αρχική του παραγγελία να έχει και  1-2 σετ τουλάχιστον των βασικών ανταλλακτικών.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα αλλά δεν είναι το κατάληλλο thread και είμαστε ήδη off topic, αν θέλετε μπορούμε να συνεχίσουμε την ανταλλαγή απόψεων εδώ https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=3756.0

Φιλικά
    Γιώργος Τσάμης
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 13:38:34 από Tgeo » Καταγράφηκε
    koumparos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 13:38:36 »

Πάλι καλά που το καταλάβατε.

Και εγώ προβληματιζόμουν αν θα γράψω για το esc της align στο θέμα T-rex 500 ή σην κατηγορία ηλεκτρονικά
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 15:06:00 »

Μισό...... γιατί χαθήκαμε εδω πέρα...

Τα μηνύματα θα μεταφερθούν, αλλά άσχετα με αυτό, νομίζω ότι είναι λυπηρό να προσβάλουμε καταστηματάρχες μέσα εδώ, με ανάλογες "φατσούλες".

Μπράβο ρε παιδιά....... τί άλλο να πώ.
    Και εγώ έχω τύχει να έχω πάρει ελικόπτερα απο "Χ" κατάστημα, και μετά να βάζω αγγελίες εδώ μέσα, για να ψάχνω ανταλλακτικά..
    Αλλά δεν βγήκα ποτέ να προσβάλω το κατάστημα..   Νά βλέπουμε και τα θετικά ενός καταστήματος, και όχι μόνο τα αρνητικά...
    Και πάλι μπράβο....  είναι το λιγότερο που μπορώ να πώ..

Και άν βρείτε το "απόλυτο" κατάστημα, πέστε το και σε εμένα.........
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 15:16:54 από vtr » Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 15:29:36 »

Προσωπικα το μονο αρνητικο που εχω να πω για το εν λογω καταστημα ειναι πως δεν ενημερωνει την σελιδα του οσο τακτικα πρεπει . Ενω καποια ανταλακτικα φαινοντουσαν στο site out of stock υπηρχαν, και κατοπιν τηλεφωνικης συνενοησης τα παρηγγειλα, και σε 2 μερες ηταν στη πορτα μου. Ακομα ρε παιδια και κολοσοι ομως μενουν απο στοκ συχνα πυκνα.
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    Tgeo
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 15:31:58 »

Συνεχίζω το θέμα που ξεκίνησε εδώ https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=9478.msg162506#msg162506

Τελευταία παρέμβαση για το εκτός τόπου θέματος.. ζητάω ειλικρινά συγγνώμη, αν και το θέμα δεν άρχισε από εμένα αλλά από μοντελιστές του εξωτερικού…

Αγαπητέ φίλε Tgeo σε ευχαριστώ, τότε νομίζω ότι είσαι πλήρως καλυμμένος από τα ανταλλακτικά του X5, όπως αναφέρονται κάτωθι… και φυσικά σου δοθήκανε σε ασυναγώνιστες τιμές.. Δεν καταλαβαίνω το παράπονο σου, η ΝΕΜ θα γίνει ακόμα καλλίτερη στο υποσχόμαστε..

Plastic Spacer 3x7x3 (2pcs),
    Gaui Tail Boom (for X5 Shaft Driven Version-Black anodized) 208321,
    Gaui X5 Canopy Posts (Silver anodized)
    (39.5mm)x2 (42.5mm)x2 208344,
    Gaui X5 Spindle Shafts 208345,
    Gaui One Way Sleeve Set (Black anodized) 208360,
    Gaui X5 Tail Supporter Pipes(Silver anodized) 208362,
    Gaui X5 Skid Set (Silver anodized) 208370,
    Gaui X5 FRP Painted Canopy (B Type) -208802,
    FES X5 Main Masts (8mm) -208503,
    X5 Torque Tube Drive Gear Set -208909,
    X5 Brace Set -208970

Η ΝΕΜ υποστηρίζει όλου τους φίλους Μοντελιστές, ανεξάρτητα από πήραν τα ελικόπτερα τους η οτιδήποτε άλλο, άλλωστε είναι αναρτημένα στο σίτε μας, www.nem.gr

Με φιλικούς Χαιρετισμούς
    ΝΕΜ

Απο πότε είναι πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών όταν η Gaui για το X5 έχει ~150 κωδικούς ανταλλακτικών και εσείς στο site σας έχετε 23! Δεν υπάρχουν κάν τα βασικά ανταλλακτικά, main gear, one way, ρουλεμάν, canopy κτλ;

Για να μήν πω για το RJX που έχετε στο site σας βασικούς κωδικούς οι οποίοι τον τελευταίο χρόνο είναι μόνιμα out of stock.

Σας αναγνωρίζω οτι οι τιμές σας είναι ανταγωνιστικές για Ελλάδα αλλα φοβάμαι οτι αυτό δεν είναι το μόνο που χρειάζετε ο μοντελιστής, προσωπικά προτιμώ να πάρω κάτι ακριβότερα όταν το θέλω παρά να βλέπω τη σούπερ τιμή και να μην ξέρω αν και πότε θα έρθει.

Τα μηνύματα θα μεταφερθούν, αλλά άσχετα με αυτό, νομίζω ότι είναι λυπηρό να προσβάλουμε καταστηματάρχες μέσα εδώ, με ανάλογες "φατσούλες".

Και εγώ έχω τύχει να έχω πάρει ελικόπτερα απο "Χ" κατάστημα, και μετά να βάζω αγγελίες εδώ μέσα, για να ψάχνω ανταλλακτικά..
    Αλλά δεν βγήκα ποτέ να προσβάλω το κατάστημα..   Νά βλέπουμε και τα θετικά ενός καταστήματος, και όχι μόνο τα αρνητικά...
    Και πάλι μπράβο....  είναι το λιγότερο που μπορώ να πώ..

Απο πότε είναι προσβολή να αναφέρεις δυσλειτουργίες ή παραλήψεις κάποιου καταστήματος;

Προσωπικα το μονο αρνητικο που εχω να πω για το εν λογω καταστημα ειναι πως δεν ενημερωνει την σελιδα του οσο τακτικα πρεπει . Ενω καποια ανταλακτικα φαινοντουσαν στο site out of stock υπηρχαν, και κατοπιν τηλεφωνικης συνενοησης τα παρηγγειλα, και σε 2 μερες ηταν στη πορτα μου. Ακομα ρε παιδια και κολοσοι ομως μενουν απο στοκ συχνα πυκνα.

Δεν νομίζω οτι έγραψα πουθενά οτι η έλλειψη stock είναι το θέμα, το πρόβλημα είναι όταν δεν υπάρχουν καθόλου κάποιοι βασικοι κωδικοί και δευτερον όταν δεν έχεις μια συγκεκριμένη ενημέρωση του τύπου για το πότε θα είναι διαθέσιμο κάτι που είναι out of stock.

Μου έχει τύχει προσωπικά σε δύο παραγγελίες να έχω διαφορετική ενημέρωση ανα εβδομάδα για το πότε θα έρθουν τα πράγματα.
    Το αποτέλεσμα είναι στην πρώτη παραγγελία (beastx) να μην έρθει ποτέ και στη δευτερη απο ~15 ημέρες παράδοση να περάσουν 45+ ημέρες.

Ξαναγράφω άλλη μια φορά για να μην παραξηγηθώ:
    Δεν έχω ούτε σπόνσορα ούτε προσωπικές διαφορές με κανέναν του χώρου.
    Θέλω να αγοράζω απο καταστήματα της περιοχής μου ή της χώρας μου, όταν όμως δεν βρίσκω τα βασικά τουλάχιστον με οδηγήτε αναγκαστικά σε sites του εξωτερικού.
    Θεωρώ οτι οποιοσδήποτε αποκλειστικός αντιπρόσωπος ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών για τα μοντέλα που διακινεί.

Φιλικά
    Γιώργος Τσάμης
    Καταγράφηκε
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 15:44:13 »

Αγαπητοί φίλοι,

Οι άσεμνες φατσούλες διαγράφηκαν.
    Όλοι μπορούμε να εκφράζουμε τα παράπονά μας χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Το aeromodelling.gr ζητά συγγνώμη για μηνύματα που παραβιάζουν τους κανόνες ευπρέπειας και "ξεφεύγουν"
    Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    billiano
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 20:12:29 »

Εχετε δικιο δεν επρεπε να γραψω αυτα ...
    αλλα τουλαχιστον δικαιολογηστε την αγανακτηση μου γιατι καθε φορα πληρωνα 20 Ευρω.
    Πιστευω να μας βαλει τα γυαλια και να περασει στο παρελθον η ελλειψη ανταλλακτικων.
    Εδω ειμαστε και δεν θελουμε να στοχοποιουμε ατομα εδω μεσα.

Οσο για τις φατσες ναι εχετε δικιο εχασα το δικο μου δικιο με τον τροπο μου  Kiss Kiss Kiss
    Καταγράφηκε

Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 20:58:45 »

billiano νομίζω οτι πρέπει να τροποποιήσεις και το αρχικό σου μήνυμα και να εκφράσεις τα παράπονα σου χωρίς τους χαρακτηρισμούς που έθεσες. Κατανοητό το ξέσπασμα, αξιόλογη η παραδοχή μιας παρεκτροπής, λίγο ακόμα και θα έρθουμε στα ίσια  Wink
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    billiano
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 17 Μαρ 2011, 22:51:50 »

Ναι υπαρχουν πολλες  αποχρωσεις σε καθε θεμα και καθε ελικοπτερο....

Και Μανωλη δεν εχω κατι με σενα ουτε σπονσορας ειμαι αλλα τα 300+ Ευρω (Διαφορα απο ενα Κιτ) ας τα χαρω εγω
    Επειδη πεταω και τα σπαω.Οχι επειδη τα κοιταω .
    Αρα η τοποθετηση μου δεν ειναι αναιτια   αλλα ακομψη και σε αυτο εχεις δικιο.

Και σε καθε παραγγελεια με εξυπηρετησες αλλα αυτα που δεν εχεις θα τα παρω απο αλλου.(Εννοειται)

Οποτε συγνωμη απο εμενα προς απαντες που εχουν θιχτει 'η τους χαλασα την αισθητικη τους.

Καταγράφηκε

Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 18 Μαρ 2011, 01:08:34 »

Αλλά δεν βγήκα ποτέ να προσβάλω το κατάστημα..   Νά βλέπουμε και τα θετικά ενός καταστήματος, και όχι μόνο τα αρνητικά...
    Και πάλι μπράβο....  είναι το λιγότερο που μπορώ να πώ..

+1000  Thumbs up Thumbs up

Απο το συγκεκριμένο κατάστημα έχω αγοράσει πάμπολλες φορές ...είναι άψογος !!!παραγγέλνω απόγευμα και τα πράγματα μου είναι στην πόρτα μου την επόμενη ημέρα ... idiot2 idiot2
    είμαι κρητη και μέχρι τώρα κανένα μαγαζί δεν έχει στείλει τόσο γρήγορα παραγγελίες...και δεν είναι μόνο αυτό έχει τρελό στοκ στα ανταλλακτικά που παραγγέλνω..μακάρι να γίνουν όλοι σαν τον ΝΕΜ ...
    Σωκρατης δαμουλάκης
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    billiano
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 18 Μαρ 2011, 01:45:49 »

Λοιπον δεν θελω να επεκταθω γιατι ο καθενας εχει την αποψη του.

Βασιλης Φουρκιωτης   Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.

Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 18 Μαρ 2011, 02:02:14 »

Aς τελειώσει εδώ η ιστορία και ελπίζω απο όλες τι πλευρές..!!

Η συζήτηση κουραζει αρκετά μιας και δεν βλεπουμε να βγαινει ουτε καποιο αποτέλεσμα αλλά ούτε και σωστα επιχειρήματα (απο ολες τις πλευρες)...

Αλλα γενικά προς όλους νομιζω ότι πρέπει να κατηγρορήσουμε δημοσια ενα κατάστημα αν υπάρχει καποιος σοβαρός λόγος είτε αισχροκέρδια είτε πολυ άσχημη συμπεριφορά..!

Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Εντυπώσεις για ΝΕΜ hobby
    Μεταπήδηση σε: