Χθες βράδυ είχα γράψει στο Ζητήτε το παρακάτω μύνημα:
-----------------------------------------------------------------------------
Προς τους Έλληνες online καταστηματάρχες.
Έχω βρει την συγκεκριμένη κονσόλα (9CHP PCM Super Radio Set 35 Mhz (FF9S) - 4 x 3001 Servos) (futaba βέβαια) στο Internet μαζί με τα μεταφορικά 370€ (340 + 30μεταφορικά)...
http://www.helikraft.com/product_info.php?currency=EUR&products_id=773 + ekptosh + 2 hmeres apostolh......
Όποιος την δίνει έστω και 380 να μου ρίξει PM ώστε να την αγοράσω. (Θέλω τα λεφτά μου να πάνε στην Ελλάδα)...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1η απάντηση απο τον φίλο bleriotπου καταντήσαμε φίλε μου... να παρακαλάς να πληρώσεις
με μυστικές διαπραγματεύσεις δεν αλλάζουν νοοτροπίες, αν δεν αλλάξουν οι δημοσιευμένες τιμές
στείλε τα λεφτά σου στο εξωτερικό
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2η απάντηση απο τον φίλο mastorasΡε παιδια θα τρελαθουμε ? Αυτην την Τ/Κ την αγορασα πριν 1 χρονο 600€ κοπλε δεκτη ,σερβο , φορτιστη , μπαταρια ,σε συσκευασια μαζι με τον πομπο .
Αντε μετα απο 1 χρονο να πεσει 50€ αντε 100€, αλλα την πουλανε 370€ και κανει και εκπτωση , και την κατεβαζει 340€ .
Τοσο μεγαλη διαφορα ? Κατι δεν παει καλα . Η το προιον ειναι 1 κομματι "κραχτης" και δεν εχει αλλο , οπως εχει το hirobo freya 90 ,στην τιμη των 640€ ,αλλα δεν εχει να σου πουλησει εαν του το ζητησεις . Η το προιον ειναι "avariata" δηλαδη με καποιο μικρο ελλατωμα που ουτε καν διακρινεται , η ειναι προιον εκθεσιακο χωρις συσκευασια ,εγγυηση ,κτλ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ως δια μαγείας και οι δύο σβήστηκαν.... Γιατί?
Μη μου πείτε γιατί είναι άσχετες απαντήσεις με το θέμα.... Υπάρχουν πολές παρόμοιες στο πωλείται........
Τέλος πάντως όμως γιατί "παίζουν" τόσο μεγάλες διαφορές σε Ελλάδα και εξωτερικό? Και μιλάω για διαφορές μιας που η συγκεκριμένη Τ/Κ πωλείται στην "Ελλαδίτσα μας" πάνω απο 600€ .....
Και στο εξωτερικό (άσχετα με το site που έχω δώσει) οι διαφορές είναι μέχρι και 60 γιούργια........
Μήπως φταίει στο ότι ο caputsino στην τελευταία καφετέρια εδώ έχει 4€ ενώ στην κεντρική πλατεία του Παρισιού έχει 2,50€

?
Μήπως φταίει το ότι είμαστε ως λαός αρπακόλες

?
Ή μήπως φταίει η κατ επιλογήν αμάθεια?

ΟΕΟ Τι φταίει?

?