Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.862 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Ιουλ 2026, 00:59:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Ιουλ 2026, 00:59:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από topg
    [Χθες στις 23:44]

[Χθες στις 21:46]

από Yiannis_S
    [Χθες στις 16:29]

[Χθες στις 13:05]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309862
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 118
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 125
    Συνολικά: 125
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Παράπονα και κλάματα  (Αναγνώστηκε 2440 φορές)
    vooda
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Σάββατο, 17 Φεβ 2007, 02:37:38 »

Χθες βράδυ είχα γράψει στο Ζητήτε το παρακάτω μύνημα:
    -----------------------------------------------------------------------------
    Προς τους Έλληνες online καταστηματάρχες.
    Έχω βρει την συγκεκριμένη κονσόλα (9CHP PCM Super Radio Set 35 Mhz (FF9S) - 4 x 3001 Servos) (futaba βέβαια) στο Internet μαζί με τα μεταφορικά 370€ (340 + 30μεταφορικά)... http://www.helikraft.com/product_info.php?currency=EUR&products_id=773 + ekptosh + 2 hmeres apostolh......
    Όποιος την δίνει έστω και 380 να μου ρίξει PM ώστε να την αγοράσω. (Θέλω τα λεφτά μου να πάνε στην Ελλάδα)...
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1η απάντηση απο τον φίλο bleriot
    που καταντήσαμε φίλε μου... να παρακαλάς να πληρώσεις
    με μυστικές διαπραγματεύσεις δεν αλλάζουν νοοτροπίες, αν δεν αλλάξουν οι δημοσιευμένες τιμές
    στείλε τα λεφτά σου στο εξωτερικό
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2η απάντηση απο τον φίλο mastoras
    Ρε παιδια θα τρελαθουμε ? Αυτην την Τ/Κ την αγορασα πριν 1 χρονο 600€ κοπλε δεκτη ,σερβο , φορτιστη , μπαταρια ,σε συσκευασια μαζι με τον πομπο .
    Αντε μετα απο 1 χρονο να πεσει 50€ αντε 100€, αλλα την πουλανε 370€ και κανει και εκπτωση , και την κατεβαζει 340€ .

Τοσο μεγαλη διαφορα ? Κατι δεν παει καλα . Η το προιον ειναι 1 κομματι "κραχτης" και δεν εχει αλλο , οπως εχει το hirobo freya 90 ,στην τιμη των 640€ ,αλλα δεν εχει να σου πουλησει εαν του το ζητησεις . Η το προιον ειναι "avariata" δηλαδη με καποιο μικρο ελλατωμα που ουτε καν διακρινεται , η ειναι προιον εκθεσιακο χωρις συσκευασια ,εγγυηση ,κτλ.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ως δια μαγείας και οι δύο σβήστηκαν.... Γιατί?
    Μη μου πείτε γιατί είναι άσχετες απαντήσεις με το θέμα.... Υπάρχουν πολές παρόμοιες στο πωλείται........

Τέλος πάντως όμως γιατί "παίζουν" τόσο μεγάλες διαφορές σε Ελλάδα και εξωτερικό? Και μιλάω για διαφορές μιας που η συγκεκριμένη Τ/Κ πωλείται στην "Ελλαδίτσα μας" πάνω απο 600€ .....
    Και στο εξωτερικό (άσχετα με το site που έχω δώσει) οι διαφορές είναι μέχρι και 60 γιούργια........

Μήπως φταίει στο ότι ο caputsino στην τελευταία καφετέρια εδώ έχει 4€ ενώ στην κεντρική πλατεία του Παρισιού έχει 2,50€ Huh?
    Μήπως φταίει το ότι είμαστε ως λαός αρπακόλες Huh?
    Ή μήπως φταίει η κατ επιλογήν αμάθεια?Huh
    ΟΕΟ Τι φταίει?Huh?
    Καταγράφηκε

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 17 Φεβ 2007, 09:40:07 »

Το μήνυμα σου vooda υπάρχει στο https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=40.msg17779#msg17779

Οι απαντήσεις (4 συνολικά, όχι 2) διαγράφηκαν από συντονιστή, μετά από ΠΜ και όχι "ως δια μαγείας". Ο λόγος είναι απλός.

Παράθεση
    - Για τις αγγελίες δεν γίνεται διάλογος, επικοινωνία με το email ή τηλέφωνο που δίνεται ή με ΠΜ.
    - Οι διαχειριστές, σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα διαγράφουν τα μηνύματα με ή χωρίς προειδοποίηση.

Τα μηνύματα υπάρχουν, όπως και η δυνατότητα να ενσωματωθούν στο θέμα αυτό, μόνο που θα μπουν χρονολογικά, πριν το αρχικό μήνυμα.

Επί της ουσίας νομίζω δεν υπάρχει θέμα. Δημοσιεύεις μια τιμή, προσφορά σε περιορισμένα κομμάτια, από χώρα της άπω Ανατολής,  και ζητάς παραπλήσια από Ελλάδα. Συγχαρητήρια που την βρήκες και όσοι άλλοι πρόλαβαν αλλά δεν μπορεί να βγουν συμπεράσματα που θα ισχύουν γενικά. Είναι δε γνωστό οτι χονδρικά οι διαφορές των τιμών Ευρώπης και Η.Π.Α. ή χωρών της άπω Ανατολής είναι περίπου οι ίδιες με την αξία € και $. Ζητάς λοιπόν από τους Ελληνες επαγγελματίες να σου δώσουν τιμή που μόνο με ζημιά δική τους είναι πρακτικά εφικτή, τουλάχιστον για νόμιμη εισαγωγή.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 17 Φεβ 2007, 09:48:15 »

Καλημέρα

Τα μηνύματα δεν σβυστήκανε μυστηριωδώς, τα έσβησα εγώ μια και οι κανόνες που υπάρχουν στην κορυφή της σελίδας, οι οποίοι μπήκαν εκεί για να τους βλέπουν όλοι, είναι πολύ σαφείς:

- Για τις αγγελίες δεν γίνεται διάλογος, επικοινωνία με το email ή τηλέφωνο που δίνεται ή με ΠΜ.
    - Οι διαχειριστές, σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα διαγράφουν τα μηνύματα με ή χωρίς προειδοποίηση.

Ο λόγος που οι κανόνες αυτοί εφαρμόζονται αυστηρά είναι γιατί με την χαλαρή εφαρμογή τους μέχρι πριν μερικούς μήνες υπήρχε πρόβλημα με πολλά post που δεν είναι αγγελίες.  Από την 9η λοιπόν σελίδα του 'ΠΩΛΕΙΤΑΙ' και μετά (όπως παρατήρησες κι εσύ στο PM που μου έστειλες) οτιδήποτε άσχετο σβήνεται.  Και μάλιστα έχω σβήσει τουλάχιστον 20 post τον τελευταίο καιρό και ο πρώτος που διαμαρτυρήθηκε είσαι εσύ, και μάλιστα χωρίς να έχω σβήσει δικό σου post.

Όσο για το αν σβήστηκαν τα post επειδή ήταν 'κακά', αυτό είναι τουλάχιστον αστείο.  Από 'κακά' μηνύματα σ' αυτό το forum άλλο τίποτα.  Αλλά στο σωστό σημείο.

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=280.0

Ελπίζω να σου έλυσα την απορία γιατί σβηστήκαν τα post.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    bleriot
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 17 Φεβ 2007, 13:08:31 »

σωστά σβήστηκαν τα μηνυματα από τις αγγελίες, δεν πρόσεξα τους κανόνες πάνω πάνω στη σελίδα.
    Το θέμα με τις τιμές στην Ελλάδα τραβάει ακόμα και σχεδόν έχω βαρεθεί πια να γράφω "κακά" μηνύματα
    Αν οι ιδιοκτήτες ελληνικών μαγαζιών αντέχουν να διαβάζουν και να βλέπουν εδω μέσα δεκάδες χιλιάδες ευρώ να περνάνε μπροστά τους και να μην μπορούν να τα βάλουν στο ταμείο τους, έ  κάτι παραπάνω θα ξέρουν. 
    Καταγράφηκε
    fanis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 17 Φεβ 2007, 13:56:39 »

συγνωμη δηλαδη αλλα αν πιστευεται οτι εχουμε μεγαλο ποσοστο κερδους δεν εχετε παρα να κανετε και εσεις ενα μαγαζι να δειτε τη γλυκα .διαφορετικα  δεδομενα υπαρχουν στο εξωτερικο και αλλα εδω ................να πω κατι τα μεροκαματα στo hong kong  κ.λ.π ειναι πολυ μικροτερα αρα να τα μειωσουμε και εδω για να εχουμε μια ισοροπια τοτε θα εχουμε και ιδιες τιμες και οταν η εφορεια ερθει με το καλο αυτες τις μερες θα τους πω εγω οτι βρε παιδια στο εξωτερικο δεν ειναι ετσι τα πραγματα . idiot2 idiot2 idiot2
    ασε καλυτερα να τα βλεπω παρα να μπαινω μεσα ...................
    Καταγράφηκε
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 17 Φεβ 2007, 18:26:06 »

Δηλαδη Αγοραζετε χονδρικη ακριβοτερα απο οτι μπορειτε να αγορασετε λιανικη απο εξω ? ακομα και το 30 % τον δασμων να βαλω δεν μου βγενει οσο και να θελω να το πιστεψω
    Καταγράφηκε

itf68
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 17 Φεβ 2007, 20:27:43 »

διαφορετικα  δεδομενα υπαρχουν στο εξωτερικο και αλλα εδω ................να πω κατι τα μεροκαματα στo hong kong  κ.λ.π ειναι πολυ μικροτερα αρα να τα μειωσουμε και εδω για να εχουμε μια ισοροπια
    Αν και πολύ καινούριος στον χώρο θα ήθελα να τοποθετηθώ φίλε μου πάνω σε αυτό, μπορεί ναι όντως είναι έτσι όσα λες για τους κινέζους αλλά δεν μπορεί να υπάρχει και τόση διαφορά με Γερμανία και το λέω αυτό γιατί το ελικόπτερό μου το βρήκα 140€ φθηνότερα απο εδώ και απο οτι ξέρω και οι γερμανοί πληρώνουν και αυτοί φόρους, έτσι δεν είναι; και το κόστος ζωής εκει είναι μεγαλύτερο...!

Θα ήθελα να πω επίσης οτι ίσως μερικοί απο εμάς και μιλάω προσωπικά, επειδή δεν ζώ σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο για να ξέρω πώς είναι τα πράγματα εκεί απο άποψη εξηπερέτησης και βοήθειας (αν και υπάρχουν άτομα πολύ πρόθημα να βοηθήσουν όπως διαπίστωσα μετά... καλά να είναι το παλικάρι,το λέω και θα το λέω...), στις μικρές πόλεις και μιλάω αποκληστικά για μια σαν την δική μου υπάρχει ο υπεροπτισμός (του εγώ ειμαι εδώ και κανένας άλλος, τι θα κάνει εδώ θα έρθει!)  πράγμα που απωθεί αυτούς που έχουν κάποια άλλη επιλογή σαν εμένα γιατί αυτό βρήκα μπροστά μου! Γιατί δηλαδή να υπάρχουν άτομα που αν δεν πάρεις απο εκεί το πετούμενο σου και τον ρωτήσεις κάτι στραβομουτσουνιάζει ή απλά αδιαφορεί κάνοντας οτι δεν άκουσε, δεν σκέφτηκε οτι όλα αυτά θέλουν και τα ανταλλακτικά τους; Το γράφω αυτό χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον σε προσωπικό επίπεδο...! Αλλά είναι ΟΝΤΩΣ για κλάματα!
    Συγγνώμη αν σας κούρασα!
    Καταγράφηκε

Τάσος  希腊
    T-Rex 250SE
    T-rex 450 pro
    Genius 500
    Vibe 500E FBL
    T-Rex 550E DFC V3
    T-Rex 600EFL PRO
    Vibe 50NEX FBL
    Logo 550SX
    2 Χ Logo 600SE
    Kasama Dune 600
    2 Χ Kasama Srimok 90
    Kasama Srimok 90E FAIFA
    Logo 800 xtreme
    και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Παράπονα και κλάματα
    Μεταπήδηση σε: