Kαλησπερα ...αν ο κινητηρας δουλευει καλα στο εδαφος τοτε ειναι οκ ..στον αερα ομως οι βενζινοκινητηρες λιγο πολυ εχουν την ταση να μπουκωνουν ..και ετσι
ακουγονται σαν τετραχρονοι και μερικες φορες σβηνουν .
Οι κινητηρες που εχουν το καρμπυρατερ πισω παρουσιαζουν το προβλημα σε μικροτερο βαθμο γιατι αυτο βρησκετε μεσα στην ατρακτο και σε περιβαλον πιο σταθερης πιεσης .Αντιθετα αυτοι που δεν το εχουν αλλα ειναι μεσα στο cowl το κανουν περισσοτερο.
Και στις 2 περιπτωσεις μπορεις να δοκιμασεις την πατεντα με το σωληνακι ...(δεν το εχω κανει ποτε απλα δεν ειχα τοσο μεγαλο προβλημα )βλεπω οτι μπορει να
βελτιωσει η και να εξαλειψει την διαφορα στην λειτουργια κατω και εν πτηση....τουλαχιστον εχει λογικη

Κοίτα τώρα τι γίνεται, χθες λίγο λίγο έκλεινα τη χαμηλή μέχρι να μην μπορεί να ανεβάσει στροφές και να πάει για σβήσιμο.
Εκεί λίγο άνοιξα, ίσα να μπορεί να δίνει τα γκάζια του.
Το ίδιο έκανα και με την ψηλή, λίγο λίγο έκλεισα μέχρι να μην μπορεί να μείνει με τέρμα γκάζι και να πάει για σβήσιμο.
Εκεί πάλι λίγο άνοιξα ώστε να δουλεύει με τέρμα γκάζι και να μη σβήνει.
Αν κλείσω λοιπόν κι άλλο δεν μπορώ να απογειώσω... (φυσικά έχω ρυθμίσει και πιο πλούσια μίγματα άλλες φορές, εννοείται)
Αυτό με το σωληνάκι που λες κάπου το ξαναδιάβασα αλλά δε θυμάμαι, για θύμισε μου τι είναι;