Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.696 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 21:52:14

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 21:52:14

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:11]

από Markhelis
    [Χθες στις 13:59]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309696
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 159
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 82
    Συνολικά: 83
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: απαραδεκτο.  (Αναγνώστηκε 13690 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 11 Φεβ 2011, 01:34:40 »

ερευνα αγορας
    τι ερευνα αγορας να κανει καποιος νεος στο χομπυ? θα απευθυνθει στο ποιο κοντινο μαγαζι που θα βρει και αμα (πεσει) σε καλον (επεσε)
    αλλιως η θα απογοητευθει η θα την (πατησει)

Δλδ εσυ για τηλεοραση πας στο πιο Κοντινο κατάστημα.. Δεν θα μπεις λιγο στο Internet..

Ακομα και οι 70αριδες στον χωρο ξερουν απο Ιντερνετ..! Αντε πες οτι δεν ξερεις δεν εχεις η οτιδηποτε ε παρε ενα περιοδικό και δες δεκα πραγματα...!

Δν θα ψάξεις να βρείς αυτό που θα πάρεις που θα το πετάς Huh Στον δρόμο??

Καλό ειναι οτι αγοράζουμε να κάνουμε ερευνάς αγοράς...! Και όπως παει το πράγμα σε λίγο και στις τσίχλες θα κάνουμε έρευνα αγοράς..!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 11 Φεβ 2011, 02:28:38 »

Το κακό είναι οτι και οι δικοί σου άνθρωποι ακόμη και οι συγγενείς δε σε καταλαβαίνουν και αντί να βοηθήσουν και να σε προωθήσουν, σε χαντακώνουν περισσότερο με διάφορες παράλογες απαιτήσεις που τις θεωρούν προνόμιο επειδή είναι συγγενείς.
    Αδερφε εγω σε καταλαβαινω οπως αποτι φαινεται και πολλοι αλλοι εδω μεσα .....οσον αφορα τους συγγενεις και φιλους αστο μη το συζητας.......δε βαζουν ουτε σαλιο......την εχω πατησει και εγω ουκ ολιγες φορες......
    Ξερεις ομως κατι? Αυτοι την δουλεια τους την κανουν........

Οπως καλά λέει ο λαός: "Με συγγενή φάε πιές νταλαβέρι να μην κάνεις." 
    Τυχαίο?? Δεν νομίζω.  Wink

Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 11 Φεβ 2011, 08:52:15 »

ερευνα αγορας
    τι ερευνα αγορας να κανει καποιος νεος στο χομπυ? θα απευθυνθει στο ποιο κοντινο μαγαζι που θα βρει και αμα (πεσει) σε καλον (επεσε)
    αλλιως η θα απογοητευθει η θα την (πατησει)

Δλδ εσυ για τηλεοραση πας στο πιο Κοντινο κατάστημα.. Δεν θα μπεις λιγο στο Internet..

Ακομα και οι 70αριδες στον χωρο ξερουν απο Ιντερνετ..! Αντε πες οτι δεν ξερεις δεν εχεις η οτιδηποτε ε παρε ενα περιοδικό και δες δεκα πραγματα...!

Δν θα ψάξεις να βρείς αυτό που θα πάρεις που θα το πετάς Huh Στον δρόμο??

Καλό ειναι οτι αγοράζουμε να κάνουμε ερευνάς αγοράς...! Και όπως παει το πράγμα σε λίγο και στις τσίχλες θα κάνουμε έρευνα αγοράς..!

μη συγκρινεις ανομοια πραγματα
    τη τηλεοραση το ψυγειο το αυτοκινητο κτλ ειναι πραγματα που θα βρεις σε καθε πολη τουλαχιστον 5 μαγαζια
    και λιγο-πολυ και μεσα απο το οικογενειακο η φιλικο περιβαλον καποιος θα ξερει να σε καθοδηγησει να κανεις την ερευνα σου
    οσο για το ιντερνετ οπως ειπα και πριν το γνωριζει και μαθαινει καποιος που και πως οταν μπει πλεον στο χωρο
    ειναι σα να θες  διατρητο τσιμεντενιο για γκαζον αντε να βρεις το καταλληλο και το ποιο οικονομικο
    στη περιοχη σου η στο ιντερνετ
    και δε μιλαμε για καποιον ο οποιος ειναι 10 ωρες τη μερα στο ιντερνετ αλλα για μια μεση κατασταση
    για περιοδικο αστο ακομη και στην Αθηνα δεν εχω δει σε κανενα μα κανενα περιπτερο η μαγαζι που να εχει περιοδικα
    κατι με αερομοντελιστικο ενδιαφερον (τουλαχιστον εκει που παω εγω)
    στη περιοχη μας ενα μαγαζι καταφερα να το κανω να φερει πριν 4 χρονια περιπου και αυτο ποιος θα τυχει να το βρει  Undecided
    οσο για το που θα το πετας
    κανενας η σχεδον κανενας πριν μπει στο χωρο αυτο σε ξερει την επικυνδινοτητα που εχει
    οι περισσοτεροι το βλεπουν παιχνιδι
    δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουμε δει ε/π (και τι ε/π αγορασμενα απο καταστηματα παιχνιδιων) να προσπαθουν να τα πεταξουν σε
    παιδικες χαρες  idiot2
     σε αυτο που συμφωνω μαζι σου ειναι τα event
    αλλα ελα που αλλος για τον Α αλλος για το  Β λογο δε τα κανει
     οπως εχουμε δει ειναι πολλοι λιγοι αυτοι που προσπαθησαν μεσα απο μμε να κανουν γνωστο το χομπυ
    και πολλοι λιγοι αυτοι που εκαναν event μονο και μονο για να καλεσουν ασχετους με το χομπυ για να το γνωρισουν
    και να μαθουν πως και απο που πρεπει να αρχισουν

Καταγράφηκε
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 11 Φεβ 2011, 12:06:56 »

laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=18862.0

θεωρω οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κλεβει τον διπλανο του και επισης τους ανιδεους αυτους που δεν εχουν ιντερνετ και επισης να κλεβει και το κρατος
    και να κλεβει τους παντες δημοκρατια εχουμε  ο κλεψας του κλεψαντος

επισης να κανει οτι γουσταρει αρκει να φενετε οτι προσφερει

ειρωνικα μιλαω

τα λεμε  

by the way o server Μαμαει!!! good job!!
    Καταγράφηκε
    esport
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #34 στις: Παρασκευή, 11 Φεβ 2011, 15:22:45 »

laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=18862.0

θεωρω οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κλεβει τον διπλανο του και επισης τους ανιδεους αυτους που δεν εχουν ιντερνετ και επισης να κλεβει και το κρατος
    και να κλεβει τους παντες δημοκρατια εχουμε  ο κλεψας του κλεψαντος

επισης να κανει οτι γουσταρει αρκει να φενετε οτι προσφερει

ειρωνικα μιλαω

τα λεμε  

by the way o server Μαμαει!!! good job!!

Εδώ υπάρχει η ελευθερία του κάθε ανόνυμου να γράφει ότι Π...ριά θέλει, οι κλέφτες σε πείραξαν;
    Καλύτερα να σε κλέβουν παρά να υποτιμούν την νοημοσύνη σου, αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...
    (δύσκολο).

Καταγράφηκε
    www.rcpilot.eu
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #35 στις: Παρασκευή, 11 Φεβ 2011, 20:39:30 »

Δυσκολα παραγματα...
    Θυμαμαι τον εαυτο μου πριν απο πολλα χρονια, να κατεβαινει στο κεντρο της Αθηνας για να αγορασει απο τον Μακρυγιαννη!!!
    Τον θυμαται κανενας αραγε;

Αγορασα τοτε εναν 15αρη OS max μισο!!! Η εξατμηση πουλιοταν ξεχωριστα!!

Τωρα τα πραγματα αλλαξαν...Αγοραζω απο το Hong Kong με την ιδια ευκολια που αγοραζω απο την Ελλαδα.
    Το μεγαλητερο προβλημα δεν ειναι απο που και ποσο θα αγορασω..
    Το θεμα ειναι οτι δεν μπαινουν στο χομπυ νεοι !!!
    Στις συνελευσεις μας στην λεσχη οι μικροι σε ηλικια ειναι ελαχιστοι. ΟΧΙ δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα με τις μεγαλητερες ηλικιες
    αντιθετως, μαθενω πολλα πραγματα απο αυτους που ασχολουνται περισσοτερα χρονια απο εμενα.

Δεν φταινε τα μαγαζια, φταιμε ολοι εμεις που δεν φτιαξαμε λεσχες. Εστω και με λιγα ατομα. Χωρις γραφεια και αιθουσες.
    Εστω ορθιοι σε ενα χωραφι.

Ευχαριστω

Καταγράφηκε

www.rcpilot.eu
    Fly high...fly free...
    extenge
    Aeromodeller Sr. Member

Nikos

« Απάντηση #36 στις: Παρασκευή, 11 Φεβ 2011, 21:48:45 »

Δυσκολα παραγματα...
    Θυμαμαι τον εαυτο μου πριν απο πολλα χρονια, να κατεβαινει στο κεντρο της Αθηνας για να αγορασει απο τον Μακρυγιαννη!!!

Τωρα τα πραγματα αλλαξαν...Αγοραζω απο το Hong Kong με την ιδια ευκολια που αγοραζω απο την Ελλαδα.
    Το μεγαλητερο προβλημα δεν ειναι απο που και ποσο θα αγορασω..
    Το θεμα ειναι οτι δεν μπαινουν στο χομπυ νεοι !!!
    Στις συνελευσεις μας στην λεσχη οι μικροι σε ηλικια ειναι ελαχιστοι. ΟΧΙ δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα με τις μεγαλητερες ηλικιες
    αντιθετως, μαθενω πολλα πραγματα απο αυτους που ασχολουνται περισσοτερα χρονια απο εμενα.

Δεν φταινε τα μαγαζια, φταιμε ολοι εμεις που δεν φτιαξαμε λεσχες. Εστω και με λιγα ατομα. Χωρις γραφεια και αιθουσες.
    Εστω ορθιοι σε ενα χωραφι.

Ευχαριστω

Αν και 31 ετων θυμαμαι τον Μακρυγιαννη που λες, Φειδιου 6 στην Αθήνα.......τότε ομως για να παρεις αεροπλάνο επρεπε να εχεις καλά λεφτα οχι αστεία (σαν παιδί μιλάω παντα).......εμεινα λοιπόν απλα να τα χαζευω και αρκεστηκα σε ενα αυτοκινητακι που ειχα παρει απο ModelMania στο Παγκρατι αν δε κανω λαθος τοτε και δεν συνεχισα προς το αεροπλάνο.......
    Καταγράφηκε
    errikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #37 στις: Παρασκευή, 11 Φεβ 2011, 21:50:56 »

θελω να σας μεταφερω την κατασταση εδω απο πατρα που υπαρχουν τρια μαγαζια μοντελισμου εκ των οποιων ο ενας καπως ξεχωριζει απο τους αλλους στην κορινθου ,οσο για τους αλλους ουτε λογος απορω γιατι κρατανε το καταστημα και δεν το κλεινουν ελειψεις τρομερες (ουτε ελικα) και συγκεκριμενα στην κωνσταντινουπολεως πηρα το hpi trofy 500 ολοκληρα ευρο πριν δυο χρονια οταν στην αθηνα ειχε 370!!!!αργοτερα εμαθα.περιμενουν με μια πωληση να βγαλουν τον μηνα .επαγγελματισμος!!!!!!!!!!!!!!! ενοειτε δεν ξαναπηρα ουτε φισακι..πρωτιμω να περιμενω ενα μηνα απο τον κινεζο! μαλλον διαλεξαν λαθος επαγγελμα.
    Καταγράφηκε
    KATANAS
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #38 στις: Παρασκευή, 11 Φεβ 2011, 22:02:04 »

Δυσκολα παραγματα...

Τωρα τα πραγματα αλλαξαν...

Τι μου θυμησες!!!Το 1995 αγοραζω το πρωτο μου αεροπλανο θερμικο 200 χιλιαδες δραχμες(ηταν λεφτα τοτε!!!) το οποιο ηταν χαμηλοπτερυγο ακροβατικο και ΑΘΡΑΥΣΤΟ οπως μου ειχε πει ο καταστηματαρχης(μιλαμε για μεγαλο κοροιδο ο πελατης!!!χαχαα Grin Grin Grin)
    Στο θεμα μας παντως απ οσο γνωριζω στα Ιωαννινα υπαρχουν δυο καταστηματα μοντελισμου και καλο ειναι να μιλαμε συγκεκριμενα.Απο προσωπικη εμπειρια θελω να πω οτι με ενα μαγαζι που εχω συνεργαστει ηταν εξυπηρετικοτατος και οι τιμες του ηταν πολυ λογικες!Αλλα μαλλον δε λεμε για τον ιδιο Κωστα!

Φιλικα Κατανας
    Καταγράφηκε

My first plane was katana!
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Παρασκευή, 11 Φεβ 2011, 22:29:31 »

το 1995 200 χιλιάδες ήταν σχεδόν 1.5 μηνιάτικο.

και αν δεν ήταν στην σημερινή εποχή και το internet ακόμα στο 1.5 μηνιάτικο θα ήταν Grin Grin
    Καταγράφηκε
    extenge
    Aeromodeller Sr. Member

Nikos

« Απάντηση #40 στις: Παρασκευή, 11 Φεβ 2011, 23:10:40 »

Good Point  Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #41 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 18:42:12 »

Καλησπέρα Κύριοι.

Εγώ θα θέσω για τώρα ένα μόνο Θέμα για να το κρίνετε και να αποφασίσετε εσείς άν είναι Απαράδεκτο ή όχι... Θα περάσω στην αντίπερα όχθη της υποστήριξης των μαγαζιών για λίγο. Ξέρω ότι τα έχουμε ξαναπεί αλλά... με τρώει να το πώ ξανά!

Ο νόμος λέει ότι οτιδήποτε μπαίνει απο χώρα εκτός Ε.Ε. θα φορολογείται σωστά? Για πόσα δεματάκια απο τον Κινέζο ΔΙΚΑ σας έχετε φορολογηθεί? Μήπως είναι κοινό μυστικό πως ότι στέλνεται με EMS που στην Ελλάδα την αντιπροσωπεύουν τα ΕΛΤΑ, Δέν φορολογείται? Μήπως ακόμη και Μεγάλες καρακούτες δέν φορολογούνται?
    Στην τελευταία μου παραλλαβή απ'τον CoronaRC, φορολογήθηκα με το 35% της αξίας των προιόντων και μαντέψτε αυτό γιατί... μα φυσικά το έστειλε ο καημένος με... TNT! Πού να ήξερε πώς λειτουργεί το σύστημα εδώ...
     Μίλησα λοιπόν με τον TNTάκια κύριο λέγοντάς του ότι δέν ξαναπαίρνω με εκείνους γιατί τα ΕΛΤΑ (συνεργάτης EMS), δέν με χρεώνουν...
    Απάντηση... :  Το ξέρουμε Κύριε, αλλά ξέρετε πόσες φορές προσπαθούμε να τους πολεμήσουμε και η μόνη απάντηση που παίρνουμε είναι ότι... είναι οι κυρίαρχοι του "παιχνιδιού" στην Ελλάδα και δέν τους κουνάει κανείς... !!

Άκουσον-Άκουσον... τί ακούνε τα μπιρμπιλωτά, ωραία μου αυτάκια??

Άν λοιπόν πιστεύετε ότι είναι ΛΑΘΟΣ να φερόμαστε ΑΝΙΣΟΤΙΜΑ σε όλους τους πολίτες, και άν είστε και απο εκείνους τους πελάτες που ΔΕΝ κοιτάνε μόνο την πάρτη τους, μήν ρωτώντας τί γίνεται και άν γίνεται και πώς γίνεται στους δίπλα, τότε παρακαλώ να υπογράψετε απο κάτω...  Wink

DM   
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: απαραδεκτο.
    Μεταπήδηση σε: