Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.696 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 21:52:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 21:52:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:11]

από Markhelis
    [Χθες στις 13:59]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309696
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 159
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 80
    Συνολικά: 81
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: απαραδεκτο.  (Αναγνώστηκε 13687 φορές)
    thomasgen
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 10:03:12 »

Kαλημέρα σας
    Μένω Ηράκλειο Κρήτης ασχολούμαι περίπου  τρία χρόνια με το υπέροχο αυτό χόμπι.
    Στα πρώτα μου βήματα είχα μερικές άσχημες εμπειρίες από επαγγελματίες στο χώρο  και εγώ αλλά και συντοπίτες μου …….ευτυχώς όμως  μέσω του  internet   και ιδίως μέσα  από το υπέροχο forum του aeromodelling έμαθα για τους καλούς επαγγελματίες στον χώρο οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σε συμβουλέψουν σωστά  και οι τιμές τους στα επώνυμα είδη είναι άκρως ανταγωνιστικές σε σχέση με καταστήματα του εξωτερικού  (myhelis-Γιάννης Κούτσουλας και τον ευχαριστώ  για της πολύτιμες  συμβουλες του  ,rc-samos , nemhobby ,heliland) σαφώς υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι επαγγελματίες αλλά δεν έτυχε να τους γνωρίσω ………  
    Πιστέυω πως με την πάροδο του χρόνου οι περισσότεροι που θα μείνουν στο χώρο θα είναι οι σωστοί επαγγελματίες !!!!!!!!!! Thumbs up
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 10:38:19 »

Παλιό κατάστημα. Είμαι παρών.
    Ερχεται ένας πατέρας με τον γυιό του να αγοράσουν ένα σύστημα τ/κ.
    Ο πωλητής τους προτείνει να πάρουν από ένα πολύ ακριβό σύστημα ο καθένας, (το καλύτερο που υπήρχε τότε),  για να μπορούν να πετούν και οι δύο.
    Δεν τους λέει ότι ο πομπός έχει μνήμες και μπορούν να τον χρησιμοποιούν εκ περιτροπής και οι δύο.
    Τελικά δεν πήραν τίποτε. Ποιός έχασε;

Είναι ανάλογα με την περιοχή κύριε Γιάννη. Μια επαρχιακή πόλη έχει λιγότερα "κορόιδα" από μια μεγάλη σαν την Αθήνα. Μπορεί να μην αγόρασαν αυτοί αλλά σίγουρα πριν από αυτούς άλλοι θα πήραν. Ενώ στην επαρχία αν έκανες κάτι τέτοιο σίγουρα θα είχες BIGGGGGG PROBLEMMMM (εδώ έχεις χωρίς λόγο, μόνο και μόνο επειδή πήρες μια μηχανή αντί να τα ξοδεύεις για να αγοράζεις οικόπεδα  laugh) γιατί θα σε μάθαιναν και οι πέτρες μετά. Θέλω να πω οτι στην Αθήνα σε παίρνει να είσαι επιτήδειος, για έλα προς τα εδώ όμως να δούμε πόσ' απίδια πιάνει ο σάκκος.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 10:51:12 από sfyris » Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #17 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 19:05:51 »

Παλιό κατάστημα. Είμαι παρών.
    Ερχεται ένας πατέρας με τον γυιό του να αγοράσουν ένα σύστημα τ/κ.
    Ο πωλητής τους προτείνει να πάρουν από ένα πολύ ακριβό σύστημα ο καθένας, (το καλύτερο που υπήρχε τότε),  για να μπορούν να πετούν και οι δύο.
    Δεν τους λέει ότι ο πομπός έχει μνήμες και μπορούν να τον χρησιμοποιούν εκ περιτροπής και οι δύο.
    Τελικά δεν πήραν τίποτε. Ποιός έχασε;

Είναι ανάλογα με την περιοχή κύριε Γιάννη. Μια επαρχιακή πόλη έχει λιγότερα "κορόιδα" από μια μεγάλη σαν την Αθήνα. Μπορεί να μην αγόρασαν αυτοί αλλά σίγουρα πριν από αυτούς άλλοι θα πήραν. Ενώ στην επαρχία αν έκανες κάτι τέτοιο σίγουρα θα είχες BIGGGGGG PROBLEMMMM (εδώ έχεις χωρίς λόγο, μόνο και μόνο επειδή πήρες μια μηχανή αντί να τα ξοδεύεις για να αγοράζεις οικόπεδα  laugh) γιατί θα σε μάθαιναν και οι πέτρες μετά. Θέλω να πω οτι στην Αθήνα σε παίρνει να είσαι επιτήδειος, για έλα προς τα εδώ όμως να δούμε πόσ' απίδια πιάνει ο σάκκος.

Κοσμά εχεις δικιο αλλα γινονται πολλα λαθη και απο τις δυο μεριές μην λεμε μονο για την μια μεριά...

Εγω προσωπικα ασχολούμαι μονο με ελικόπτερο, ε δεν γινεται να σπάω το μοντέλο και οταν παω να παρω ανταλλακτικα να εχει τα μισα και να μου λεει σε ενα μηνα τα υπόλοιπα...!
    Οπότε λογικο να παρω απο εξωτερικό.. ( Αγοράζω κατα 80% απο Ελλάδα πλεον)
    Δεύτερον ελλειψη γνώσεων για αυτο που πουλάτε...! Περνουμε τηλ να ρωτησουμε για αυτο που αγορασαμε και η απάντηση ρε φιλε δεν ξερω δες στο ιντερνετ..!Δν ειναι λογικό!!
    Τρίτον και βασικότερο οι περισσότεροι έχουν άλλη δουλειά και δν το ψάχνουν πολυ με την συγκεκριμένη δουλειά αλλα έχουν και το παράπονο οτι δεν πανε καλά τα πράγματα..! Πολυ απλα αντι να βγαζουν τα ματια τους θα μπορούσαν να κάνουν ωραία event ειτε ΤΟΠΙΚΑ ειτε για ολη την Ελλάδα..! Αντε πες τα πανελλαδικα ειναι δύσκολα ε στα τοπικά γιατι ποτέ δν κάνουν τπτ..?? Δλδ πολλες φορες μιλαω με άτομα ασχετα με τον μοντελισμό απο πολλές επαρχίες και δεν ξέρουν καν οτι υπάρχει μοντελιστικό κατάστημα η μοντελοδρόμιο στην περιοχή τους..!

Και ξαναλέω οτι αγοράζω απο Ελλάδα πλεον απο φορτιστή μεχρι και τα ελικόπτερα...!!! (3 εχω και τα 3 απο Ελλάδα)

Και τώρα λίγο παμε στην μερια την δικιά μας..Ειναι δυνατον Κύριοι να πηγαίνετε να πάρετε ενα μοντέλο και να μην εχετε ψαξει εστω να ρωτήσετε καποιον??
    Αγοράζετε τηλεόραση χωρις να ρωτησετε και να ψαξετε?? Αγοραζετε μηχανακι? αγοραζετε αυτοκινητο?Huh
    Επίσης καποιος είπε για τους δεκτες orange οτι στον Κινεζο (ΑΜερικανο ) κάνουν 6ε και Ελλάδα 10ε...
    Δλδ μεταφορικα φορους κερδος??? δεν τα σκεφτομαστε αυτα ολα???

ΠΡαγματικά δεν υπάρχει συνεργασία καθόλου στο χόμπι μας..
    Παιδιά είπαμε να κάνουμε ενα Event εδω στην Λαμία για ελικόπτερα( περυσι αν θυμάστε) και πριν καν γινει το Event μερικοί καταστηματάρχες μας κατονομασαν ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ...! ( και καλα είμαστε καινουριοι και τρυπόσαμε..) Μα είναι δυνατόν στο κάτω κάτω δεν βγαλεμε ούτε Ευρω αλλα μπήκαμε και μεσα..! Και ολο αυτό έγινε μόνο και μόνο για να βρεθούμε να γνωριστούμε και να περάσουμε όμορφα...!

Καταγράφηκε
    pavlos mantas
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #18 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 20:24:32 »

έτσι πέστα παύλο sinfono απόλυτα παιδιά από μας όλους εξαρτούνται τα μαγαζιά η κερί άλλαξαν...
     ένα μπράβο σε όλα τα μαγαζιά που δεν κιτάν το κέρδος μονο.
    Aλλα θέλουν να βοηθήσουν τον κάθε "μοντελιστι" λιγότερο η περισσότερο αρχάριο θα έπρεπε σωστά να λέμε και πια είναι αυτά τα μαγαζιά που βοηθάνε και πια κοιτάνε απλά το κέρδος αδιαφορώντας όχι για την τσέπη μας αλλα πολλές φορες και για την σωματική μας ασφάλεια...................................

Υ.Γ   αλλα έλα που σήμερα έχω τις καλές μου ;
    Καταγράφηκε
    kostas72
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 20:49:08 »

παιδια ανοιξα ενα θεμα και βλεπω οτι πολλοι απο εμας εχουμε αντιμετωπισει τετοιες καταστασεις και ολοι τις καταδικαζουμε. συμφωνω με τον παυλο οτι φταιμε και εμεις σαν καταναλωτες.συμφωνω οτι καποια μαγαζια εχουν καταπληκτηκες τιμες ισως και καλητερες απο το εξωτερικο,και πιστευω οτι πρεπει να τους στηριξουμε ολοι μας και μεσα απο το forum.εγω πλεον δεν θα ξαναασχοληθω με αλλα μαγαζια διοτι αν το καλοσκευτουμε κιολας ειναι λιγο αδικο να κατηγορουμε εκ του ασφαλους.δεν ξερουμε τι αγγουρια εχει ο καθενας επαγγελματιας και γιατι κανει αυτο που κανει.απλως εγω δινω μια συμβουλη προς τους καινουριους αερομοντελλιστες.ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ. παντα υπαρχει πιο καλο και πιο φτηνο...και στην ελλαδα.ραντεβου στα μοντελλοδρομια. Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 21:34:41 »

Pant συμφωνώ σε όλα Thumbs up
    Όσο για τα event προσωπική εμπειρία θα σου αναπτύξω, γι'αυτό και τα φοβάμαι (ίσως γι'αυτό και σας αποκάλεσαν - κακώς βέβαια - ποντικούς). Είχα ένα φίλο εδώ που μέσα από το μαγαζί μου βρήκε την ευκαιρία να ασχοληθεί και να εμπεδώσει το χόμπυ. Καλά πηγαίναμε μέχρι που ανακάλυψα οτι όποτε βρησκόντουσαν σε "events" μεταξύ τους μόνο "event" δεν ήταν αλλά ο μάγκας είχε προχωρήσει και σε πάρε δώσε με σκοπό το κέρδος
    Εγώ σα μαλάκας του έλεγα όλα τα μυστικά, έβλεπε τις χονδρικές μου, τους προμηθευτές μου..τα πάντα. Και όταν βρισκόντουσαν με τους άλλους γίνονταν επισκευές....πωλήσεις κλπ κλπ χωρίς να παίρνω χαμπάρι τίποτα. Τους έβλεπα να κινούν συνέχεια τα μοντέλα τους με .... 2 λίτρα καύσιμο και έλεγα καλά κατουράνε μέσα τι διάολο....βλάβες δεν έχουν....τι στο καλό Undecided Φυσικά δεν κατουρούσαν μα και βλάβες είχαν, αλλά καταλαβαίνετε τι συνέβαινε... knuppel2 Γι'αυτό ισως μερικοί από εμάς φοβούνται τα "events" και ιδίως από νέους "με θέρμη" (γιατί ο συγκεκριμένος είχε μια λαχτάρα να τους μαζεύει...πρωτοφανή τι να σας πω) laugh σε κάποιο τόπο. Γιατί να γίνεται αυτό ρε παιδιά, υπάρχει λόγος; Γιατί τέτοια πονηριά; Φυσικά από τότε έχω γίνει πολύ "στεγανός" και πίσω από τον πάγκο μου και στο εργαστήριό μου δύσκολα μπαίνει ακόμη και ο Θεός που λέει ο λόγος.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 21:49:01 από sfyris » Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 21:35:51 »

θα αναφερθω σε ενα τυχαιο παραδειγμα, και ας πουμε μια lipo 2250mh , που ειναι απο τις πιο πολυδουλεμενες μπαταριες ...
    στον κινεζο 20 δολαρια και σε ελληνικο μαγαζι 29 ευρω...
    εαν βαλουμε στην τιμη του κινεζου και τα μεταφορικα(για αγορα ας πουμε 3 τεμαχιων) η τιμη ειναι πολυ κοντα στο ελληνικο μαγαζι, το οποιο παρεχει δωρεαν μεταφορικα με ταχυμεταφορα, και εισαι σιγουρος, και δεν περιμενεις καμια 15αρια μερες , και αν συμβει και μια αστοχια υλικου, εχεις καπου να αποτανθεις για το προβλημα...
    να λοιπον που υπαρχουν και φθηνοι και υπευθυνοι επαγγελματιες στην ελλαδα, πραγμματα που πρεπει οχι μονον να λεγονται αλλα και να τονιζονται..
    για να μην αναφερθω σε αλλο ελληνικο μαγαζι που προσωπικα με εχει εξυπηρετησει αφανταστα, με παραλλαβη σε 2,5 ωρες απο αλλο νομο της ελλαδος..
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    extenge
    Aeromodeller Sr. Member

Nikos

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 21:46:55 »

Συμφωνω με ολους σας αλλα θελω να πω το εξης: εχω και εγω μαγαζί ασχετο με το μοντελισμό και ενω κανω καποιες εισαγωγες απο εξωτερικο και σε τετοιους καιρους ολοι δυσκολευονται να πουλησουν.......δουλευουμε με 20% αντε 25% σε καποιες περιπτωσεις για εμπορευματα που ο αλλος θα ξαναχρειαστει μετα απο 10 χρονια απο εμας......
    Δε μπορώ λοιπόν να καταλάβω καποιους στο χώρο του μοντελισμου που δουλευουν κυριως μικρουλικα με 300% κερδος και αλλα πιο ακριβα με 100%......
    Μετα παραπονιουνται οτι ο ελληνας μοντελιστης φευγει απ την ελληνικη αγορα και παει στο εξωτερικο........
    Οι καιροι δεν ειναι για κοροιδα αγοραστες.........
    Ευτυχως που υπαρχουν μερικοι ανθρωποι καταστηματαρχες σαν αυτους που αναφερατε πιο πριν και βοηθανε και με τις γνωσεις τους αλλα και με τις τιμες τους που γινονται ολο και ανταγωνιστικοτερες, στο να ψωνιζουμε απο Ελλάδα. Γιατι πρεπει να γνωριζετε οτι μεσα στις τιμες τους αξιζει να συμπεριλαμβανονται και λιγο οι συμβουλες (αυτων που το κατεχουν) που τους ρωταμε συνεχεια πως θα κανω εκεινο πως θα κανω το αλλο.........
    Παρολα αυτα εγω δεν πληρώνω 4,8 Ευρώ για 4 λαμαρινοβιδες........αν με καταλαβαινετε τι εννοω
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 21:59:24 »

Έτσι είναι, πάντως προσωπικά πουλάω 20 με 25% αλλά υπήρξαν περιπτώσεις που αναγκάστηκα να πέσω ακόμη και 15% και 10% γιατί μερικές φορές, επειδή στην επαρχία η κίνηση είναι λίγη, δε μπορώ να κάνω τη χονδρική κάποιου σε μεγάλη πόλη και έτσι με αυτόν τον τρόπο προσπαθώ να βγω περίπου στα ίδια με τους άλλους. Μεγάλες απώλειες αλλά δε βαριέσαι, το πήρα απόφαση οτι δεν έχει κέρδος και το κάνω απλά επειδή το έχω....ελπίζοντας βέβαια σε κάτι καλύτερο....ξέρω γω...όποιο και αν είναι αυτό...ίσως αλλάξει τρόπο σκέψης ο κόσμος. Ευτυχώς έχω και το ιντερνετ και στηρίζει την κατάσταση. Το κακό είναι οτι και οι δικοί σου άνθρωποι ακόμη και οι συγγενείς δε σε καταλαβαίνουν και αντί να βοηθήσουν και να σε προωθήσουν, σε χαντακώνουν περισσότερο με διάφορες παράλογες απαιτήσεις που τις θεωρούν προνόμιο επειδή είναι συγγενείς.
    Καταγράφηκε

vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 22:05:12 »

Παρολα αυτα εγω δεν πληρώνω 4,8 Ευρώ για 4 λαμαρινοβιδες........αν με καταλαβαινετε τι εννοω

Μά τι λές τώρα..........
    Δύο finάκια carbon, 65 ευρώ.. uglystupid2 uglystupid2 
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

extenge
    Aeromodeller Sr. Member

Nikos

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 22:11:13 »

Έτσι είναι, πάντως προσωπικά πουλάω 20 με 25% αλλά υπήρξαν περιπτώσεις που αναγκάστηκα να πέσω ακόμη και 15% και 10% γιατί μερικές φορές, επειδή στην επαρχία η κίνηση είναι λίγη, δε μπορώ να κάνω τη χονδρική κάποιου σε μεγάλη πόλη και έτσι με αυτόν τον τρόπο προσπαθώ να βγω περίπου στα ίδια με τους άλλους. Μεγάλες απώλειες αλλά δε βαριέσαι, το πήρα απόφαση οτι δεν έχει κέρδος και το κάνω απλά επειδή το έχω....ελπίζοντας βέβαια σε κάτι καλύτερο....ξέρω γω...όποιο και αν είναι αυτό...ίσως αλλάξει τρόπο σκέψης ο κόσμος. Ευτυχώς έχω και το ιντερνετ και στηρίζει την κατάσταση. Το κακό είναι οτι και οι δικοί σου άνθρωποι ακόμη και οι συγγενείς δε σε καταλαβαίνουν και αντί να βοηθήσουν και να σε προωθήσουν, σε χαντακώνουν περισσότερο με διάφορες παράλογες απαιτήσεις που τις θεωρούν προνόμιο επειδή είναι συγγενείς.
    Αδερφε εγω σε καταλαβαινω οπως αποτι φαινεται και πολλοι αλλοι εδω μεσα .....οσον αφορα τους συγγενεις και φιλους αστο μη το συζητας.......δε βαζουν ουτε σαλιο......την εχω πατησει και εγω ουκ ολιγες φορες......
    Ξερεις ομως κατι? Αυτοι την δουλεια τους την κανουν........
    Καταγράφηκε
    extenge
    Aeromodeller Sr. Member

Nikos

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 22:20:58 »

Γιατί ρε παιδιά αποφεύγετε να κατονομάσετε τους καλούς; Όταν προκύπτει ένα κινεζάκι (ή ένα γερμανάκι, ή ένα αυστριακάκι, ή ένα εγγλεζάκι κλπ) με καλές τιμές (γιατί για εξυπηρέτηση ούτε λόγος έτσι, πού να σε βοηθήσει από τόσο μακρυά  buck2)...τσούπ!! γίνεται γνωστός εν ρηπεί οφθαλμού, με τους δικούς μας γιατί τέτοια μυστικότητα;
    Ηθελα να σου απαντησω γιαυτο ......δεν σε γνωριζω καλα αλλα επειδη μου αρεσει η ευθυτητα οπως και σενα θα σου πω γιατι δε γινεται λογος......γιατι πριν καμποσα χρονια που τα μαγαζια ηταν πολυ λιγα στην ελλαδα τοτε το παλουκι εμπαινε πολυ βαθια στον μοντελιστη που ηθελε να κανει το Hobby του........τωρα που εδω και καποια χρονια μεσω internet και μεσω του κινεζου ειδε ο πελατης οτι τα πραγματα τελικα δεν ειναι τοσο ακριβα οσο τα αγοραζε και οτι μορει να τα αγορασει πλεον στο 1/5 της τιμής......επεσε με τα μουτρα με αποτελεσμα να ξεχασει δυστυχως και τους σωστους επαγγελματιες που βγαζουν εντιμα το ψωμι τους
    Εχεις ομως απολυτο δικιο
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 22:33:58 από exteng » Καταγράφηκε
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 22:45:05 »

Γιατί ρε παιδιά αποφεύγετε να κατονομάσετε τους καλούς; Όταν προκύπτει ένα κινεζάκι (ή ένα γερμανάκι, ή ένα αυστριακάκι, ή ένα εγγλεζάκι κλπ) με καλές τιμές (γιατί για εξυπηρέτηση ούτε λόγος έτσι, πού να σε βοηθήσει από τόσο μακρυά  buck2)...τσούπ!! γίνεται γνωστός εν ρηπεί οφθαλμού, με τους δικούς μας γιατί τέτοια μυστικότητα;
    Ηθελα να σου απαντησω γιαυτο ......δεν σε γνωριζω καλα αλλα επειδη μου αρεσει η ευθυτητα οπως και σενα θα σου πω γιατι δε γινεται λογος......γιατι πριν καμποσα χρονια που τα μαγαζια ηταν πολυ λιγα στην ελλαδα τοτε το παλουκι εμπαινε πολυ βαθια στον μοντελιστη που ηθελε να κανει το Hobby του........τωρα που εδω και καποια χρονια μεσω internet και μεσω του κινεζου ειδε ο πελατης οτι τα πραγματα τελικα δεν ειναι τοσο ακριβα οσο τα αγοραζε και οτι μορει να τα αγορασει πλεον στο 1/5 της τιμής......επεσε με τα μουτρα με αποτελεσμα να ξεχασει δυστυχως και τους σωστους επαγγελματιες που βγαζουν εντιμα το ψωμι τους
    Εχεις ομως απολυτο δικιο

Ισως ηρθε η ωρα να αλλαξει σημειο διεισδυσης το παλουκι. Πρεπει επιτελους να ξεκαθαρισει η κατασταση και να μεινουν στο χωρο αυτοι που πραγματικα αξιζουν.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 11 Φεβ 2011, 00:56:06 »

Pant συμφωνώ σε όλα Thumbs up
    Όσο για τα event προσωπική εμπειρία θα σου αναπτύξω, γι'αυτό και τα φοβάμαι (ίσως γι'αυτό και σας αποκάλεσαν - κακώς βέβαια - ποντικούς). Είχα ένα φίλο εδώ που μέσα από το μαγαζί μου βρήκε την ευκαιρία να ασχοληθεί και να εμπεδώσει το χόμπυ. Καλά πηγαίναμε μέχρι που ανακάλυψα οτι όποτε βρησκόντουσαν σε "events" μεταξύ τους μόνο "event" δεν ήταν αλλά ο μάγκας είχε προχωρήσει και σε πάρε δώσε με σκοπό το κέρδος
    Εγώ σα μαλάκας του έλεγα όλα τα μυστικά, έβλεπε τις χονδρικές μου, τους προμηθευτές μου..τα πάντα. Και όταν βρισκόντουσαν με τους άλλους γίνονταν επισκευές....πωλήσεις κλπ κλπ χωρίς να παίρνω χαμπάρι τίποτα. Τους έβλεπα να κινούν συνέχεια τα μοντέλα τους με .... 2 λίτρα καύσιμο και έλεγα καλά κατουράνε μέσα τι διάολο....βλάβες δεν έχουν....τι στο καλό Undecided Φυσικά δεν κατουρούσαν μα και βλάβες είχαν, αλλά καταλαβαίνετε τι συνέβαινε... knuppel2 Γι'αυτό ισως μερικοί από εμάς φοβούνται τα "events" και ιδίως από νέους "με θέρμη" (γιατί ο συγκεκριμένος είχε μια λαχτάρα να τους μαζεύει...πρωτοφανή τι να σας πω) laugh σε κάποιο τόπο. Γιατί να γίνεται αυτό ρε παιδιά, υπάρχει λόγος; Γιατί τέτοια πονηριά; Φυσικά από τότε έχω γίνει πολύ "στεγανός" και πίσω από τον πάγκο μου και στο εργαστήριό μου δύσκολα μπαίνει ακόμη και ο Θεός που λέει ο λόγος.

Σιγουρα καποιοι ειναι έτσι αλλα αυτό δεν εχει να κάνει με το Hobby αλλα με τον ανθρωπο... Δλδ με τις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων...!

Τεσπα μακάρι να γινόντουσαν 3 event και οχι ενα...! Και θα ηταν ενα πολυ καλο λυθαράκι για την προοδο του αερομοντελισμού!!
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Παρασκευή, 11 Φεβ 2011, 01:03:34 »

αληθεια ξερετε κανενα επαγγελμα που να μη γινονται ολα αυτα ?
    και μονο ενας επαγγελματιας να ηταν δε μπορει να ηταν καλος για ολους  idiot2
    καποιος θα ειναι καλος για 10 και καποιος για 20
    και αντιστοιχα θα ειναι κακος για 10 ο πρωτος και για 20 ο δευτερος
     για μερικους απο τους επαγγελματιες που λετε (και λεμε) οτι ειναι καλοι
    σιγουρα υπαρχουν και ατομα τα οποια τους κατηγορουν αλλον περισσοτερο αλλον λιγοτερο
    οσο για τις τιμες τι να πω ? θα θελαμε να ηταν τιμες εργοστασιου γινετε??
      α και κατι αλλο που λετε (οι περισσοτεροι)
     ερευνα αγορας
    τι ερευνα αγορας να κανει καποιος νεος στο χομπυ? θα απευθυνθει στο ποιο κοντινο μαγαζι που θα βρει και αμα (πεσει) σε καλον (επεσε)
    αλλιως η θα απογοητευθει η θα την (πατησει)
    Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα που εχει 10 μαγαζια  idiot2
    οποιος συνεχισει θα μαθει στη συνεχεια για τα φορουμ τις ξενες αγορες κτλ.

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: απαραδεκτο.
    Μεταπήδηση σε: