Καλημερα σας και καλο μηνα

Επρεπε να συστηθω σε αλλο θεμα απο τι ειδα τωρα.(Θα παω μετα απο κει)
Φιλε jkapet σε ευχαριστω..καλως σας βρηκα..
Σε ευχαριστω που μου απαντησες στο θεμα αυτο.
Ισος να εχεις δικιο οτι ειναι η καλυτερη κινηση μιας και ειναι και απο τα ακριβοτερα simulator στην αγορα(δεν εχω δει κανενα τοσο ακριβο),αλλα ειναι και μικρα τα αεροπλανακια και τα ελικοπτερα,ενω καπου ειδα σε ενα αλλο προγραμμα οτι ειναι πιο μεγαλα.Τελος παντων,τωρα εχω αυτο και πρεπει να μαθω με αυτο

Δλδ απο τι καταλαβαινω εχω να δωσω ουυυ πολλα!

Εμ καθε αρχη και δυσκολη και ακριβοτερη!
Οταν αγαπας και λατρευεις καποιο πραγμα ή το κατι τι,τοτε για να σε αγαπησει και αυτο θα πρεπει να Δωσεις για να παρεις απο αυτο το κατι Τι

Παντως ειναι ευκολη η απογειωση...η προσγειωση μου τα χαλαει

Φιλε ggeorge42 σε ευχαριστω..καλως σας βρηκα..
Σε ευχαριστω που μου απαντησες στο θεμα αυτο.
Και εγω φιλε μου εκανα προσευχες και να πεταξω το ανεμοπτερακι που ηταν γεματο μπαλωματα...που να το φανταστει κανεις οτι απο τα 30 ανεμοπτερα που ηταν καλοφτιαγμενα θα εβγαινα εγω δευτερος!(πρεπει να πηγαινα πρωτη Γυμνασιου...μπραβο μου με κανατε να θυμιθω τα παιδικα μου χρονια στο σαιτ εδω

)
Το χειριστηριο ειναι απο τι καταλαβαινω 4καναλο αλλα πολυ ευαισθητο.Εχω μια σελιδα που βρηκα τυχαια που εχει καποιες φωτο
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=311746.Βλεπω οτι εχει συνδέση αυτη την 9καναλι futaba και ηταν και αυτη που μου ειπαν οι πελατες στο μαγαζι.Βεβαια σε διαφορα μαγαζια την ειδα 280 περιπου και αλλου καπου στα 600!Εχει μεγαλη διαφορα.Οπως και με το simulator εγω το πηρα 200 και κατι και αλλου το εχουν 280.(για Ελλαδα μιλαμε ειναι οι τιμες και οχι εξω)
Απλα φιλε μου ειδα οτι μπορω να συνδεσω στο παιχνιδι την 9καναλι,ισος να υπαρχουν και αλλες που να κανουν link που να ειναι και εξισου πιο φτηνες
Δεν με παραζαλησες.Ο καθενας μας εχει τον δικο του χαρακτηρα να εκφραζει την αποψη του και να λεει με δικα του λογια αυτο που νοιωθει και αγαπαει.Ο ενας βοηθαει τον αλλο και οτι ξερει το μεταφερει εστω με 10 λεξεις ή με 10 σελιδες.Νασαι καλα

ΥΓ
Ναναι καλα ο jkon,απο κει θα μαθω τα βασικα πραγματα,ορολογιες κλπ.