Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.904 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 01:35:25

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 01:35:25

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από TheLurker
    [Χθες στις 23:17]

από Markhelis
    [Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 14:38:00]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309904
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 96
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 101
    Συνολικά: 101
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: RealFlight G3.5  (Αναγνώστηκε 12496 φορές)
    BGousis
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τετάρτη, 31 Ιαν 2007, 23:43:00 »

Ειμαι νεος στον χωρο του αερομοντελισμου και στο σαϊτ (καποτε οταν ημουν μικρος στους αεροπροσκοπους ειχα κερδισει ενα μεταλιο στα ανεμοπτερακια πριν γινει ακομα το αεροδρομιο στα Σπατα...ερε χρονια..)...και πηρα το RealFlight G3.5 μπας και μαθω να πεταω και εγω αργοτερα ενα αεροπλανακι κομπλε φτηνιαρικο που καναν δωρο.
    Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω να μαθενω μεσα απο αυτο το προγραμμα να πεταω καποιο αεροπλανο ή ελικοπτερο.Μου φαινεται πολυ δυσκολο με αυτη την τηλεκατευθυνση του RealFlight G3.5.Με τα λεφτα των 200 ευρω που εχει το προγραμμα,επερνα ενα αεροπλανακι ή εστω μια τηλεκατευθυνση(λες να εκανα λαθος επιλογη? ).Δεν ξερω ειλικρινα τι να κανω με το RealFlight G3.5.
    Βλεπω οτι μπορω να συνδεσω μια κανονικη τηλεκατευθυνση.Να παρω καλη φθηνη?Να παρω μια πολυ καλη ακριβη ετσι ωστε αργοτερα οταν με το καλο μαθω(δεν υπαρχει περιπτωση να μην μαθω...καποτε θα μαθω! Tongue ) να μπορω να πεταξω τα διαφορα αεροπλανακια που θα εχω?Καποιοι πελατες εκει που πηρα το RealFlight G3.5 μου ειπαν :παρε πρωτα το προγραμμα και μετα αφου μαθεις θα παρεις αυτην την τηλεκατευθυνση (αν θυμαμε Futaba 9καναλι...μολις ακουσα τιμη.. worry)
    Βασικα ακομα δεν εχω μαθει τις ορολογιες (αμα δεν διαβασεις που πας ρε καραμητρο? ) Τωρα που εγραψα για διαβασμα θυμηθηκα οτι εκανα καποτε μαθηματα για τον ιστορικο Τηλεμαχο(τον Τηλεμαχο τον θυμαμε...αλλα δεν θυμαμε ποιος ηταν ο εκπαιδευτης μας στα σεμιναρια και σε πιο συλλογο ημουν Sad
    Λοιπον στο θεμα μου..
    Τι να κανω με τα παραπανω?Μπορει καποιος να μου δωσει μια απαντηση

Φιλικα
    Βασιλης

ΥΓ
    Πολυ καλη δουλεια εχετε κανει στο σαιτ με θεματα-αρθρα-καταστηματα κλπ κλπ
    Καταγράφηκε
    jkapet
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 1 Φεβ 2007, 09:45:13 »

Καλημερα φιλε BGousis και καλωσηρθες.....Εγω πιστευω οτι εκανες  την καλυτερη κινηση που πηρες ενα απο τα καλυτερα simulator που κυκλοφορουν στην αγορα για αρχη Thumbs up Thumbs up...ειναι καλυτερο να μαθεις στο simulator τα βασικα τι κανει το καθε πηδαλιο  πως ερχεται το αεροπλανο οταν το βλεπεις κτλπ... με τα λεφτα αυτα που λες (τα 200 ευρο) θα επερνες ενα αεροπλανο και ενα μοτερ idiot2..μετα θα χρειαζοσουν καυσιμα μπουζοπιπα σταρτερ και τηλεκατευθυνση..... αρα το κοστος για να σου πεταξει θα ανεβαινε και αλλο τουλαχιστον 400 ευρο θα σου εφευγαν.... Cheesy Cheesy... εφοσων ομως δεν ξερεις να το χειριστης θα το εσπαζες στο καπακι και μπορει να γινοταν ατυχημα ... και για μενα δεν νομιζω οτι θα σου χρειαστη να δωσεις τοσα λεφτα για κατευθυνση μια full αεροπορικη σου χρειαζεται αν ομως δεν θες να πεσεις αργοτερα στα ελικοπτερα...και παλι με 300-400 ευρο βρησκεις παρα πολυ καλη heli-aero devil..  οι παλιοτεροι ας με διωρθοσουν police police
    Καταγράφηκε

ggeorge42
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 1 Φεβ 2007, 10:50:46 »

Φίλε BGousis, καλως ήρθες κι από μένα.

Θα συμφωνήσω με τον jkapet, ότι ο simulator είναι η καλύτερη αρχή. Οι εποχές που πέρναμε ένα μοντέλο χωρίς να ξέρουμε την τύφλα μας και κάναμε χίλιες προσευχές εμείς κι άλλες χίλιες όποιος φίλος είχε την ατυχία να μας βοηθάει έχουν περάσει, χάρη και στους simulators.
    Δυστυχώς προσωπικά δεν ξέρω το χειριστήριο που δίνει το RealFlight για να πω πόσο φταίει αυτό για τη δυσκολία που αντιμετωπίζεις, απλά ελπίζω ότι κάποιος που το ξέρει θα πει μια γνώμη.
    Για κανονική τηλεκατεύθυνση η επιλογή φυσικά δεν είναι μονόδρομος. Απλά θα πω τη γνώμη μου.
    Νομίζω λοιπόν ότι μια μικρής κατηγορίας, κάτω από 150 ευρώ σε καλύπτει για συμβατικά αεροπλάνα, ενώ μια μέσης κατηγορίας, κάτω από 200 ευρώ σε καλύπτει για πολλές χρήσεις, όπως πτέρυγες, V-tails κλπ, με πολλές ρυθμίσεις και μνήμες για πολλά μοντέλα.
    Για 9κάναλη και τα σχετικά νομίζω ότι έχεις καιρό. Πολλοί δεν τη χρειάστηκαν ποτέ. Άλλωστε μετά από δύο-τρία χρόνια μπορείς να διαλέξεις με περισσότερη γνώση και θα έχουν βγεί και καλύτερες.

Για να μην πολυλογώ άλλο, ρίξε μια ματιά και σε παλαιότερα posts στο forum, όπου αναφέρονται διάφορες γνώμες, αλλά και στα links των καταστημάτων για να δείς και τιμές.

Ελπίζω να μη σε παραζάλισα,
    Γιώργος

Υ.Γ.
    Πιστεύω ότι βρήκες το link για το βιβλίο του jkon στην αρχική σελίδα. Μας έχει κάνει όλους σοφότερους.
    Καταγράφηκε
    BGousis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 1 Φεβ 2007, 12:29:21 »

Καλημερα σας και καλο μηνα
    Επρεπε να συστηθω σε αλλο θεμα απο τι ειδα τωρα.(Θα παω μετα απο κει)

Φιλε jkapet σε ευχαριστω..καλως σας βρηκα..
    Σε ευχαριστω που μου απαντησες στο θεμα αυτο.
    Ισος να εχεις δικιο οτι ειναι η καλυτερη κινηση μιας και ειναι και απο τα ακριβοτερα simulator στην αγορα(δεν εχω δει κανενα τοσο ακριβο),αλλα ειναι και μικρα τα αεροπλανακια και τα ελικοπτερα,ενω καπου ειδα σε ενα αλλο προγραμμα οτι ειναι πιο μεγαλα.Τελος παντων,τωρα εχω αυτο και πρεπει να μαθω με αυτο
    Δλδ απο τι καταλαβαινω εχω να δωσω ουυυ πολλα! Cheesy Εμ καθε αρχη και δυσκολη και ακριβοτερη!
    Οταν αγαπας και λατρευεις καποιο πραγμα ή το κατι τι,τοτε για να σε αγαπησει και αυτο θα πρεπει να Δωσεις για να παρεις απο αυτο το κατι Τι
    Παντως ειναι ευκολη η απογειωση...η προσγειωση μου τα χαλαει

Φιλε ggeorge42 σε ευχαριστω..καλως σας βρηκα..
    Σε ευχαριστω που μου απαντησες στο θεμα αυτο.

Και εγω φιλε μου εκανα προσευχες και να πεταξω το ανεμοπτερακι που ηταν γεματο μπαλωματα...που να το φανταστει κανεις οτι απο τα 30 ανεμοπτερα που ηταν καλοφτιαγμενα θα εβγαινα εγω δευτερος!(πρεπει να πηγαινα πρωτη Γυμνασιου...μπραβο μου με κανατε να θυμιθω τα παιδικα μου χρονια στο σαιτ εδω   )
    Το χειριστηριο ειναι απο τι καταλαβαινω 4καναλο αλλα πολυ ευαισθητο.Εχω μια σελιδα που βρηκα τυχαια που εχει καποιες φωτοhttp://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=311746.Βλεπω οτι εχει συνδέση αυτη την 9καναλι futaba και ηταν και αυτη που μου ειπαν οι πελατες στο μαγαζι.Βεβαια σε διαφορα μαγαζια την ειδα 280 περιπου και αλλου καπου στα 600!Εχει μεγαλη διαφορα.Οπως και με το simulator εγω το πηρα 200 και κατι και αλλου το εχουν 280.(για Ελλαδα μιλαμε ειναι οι τιμες και οχι εξω)
    Απλα φιλε μου ειδα οτι μπορω να συνδεσω στο παιχνιδι την 9καναλι,ισος να υπαρχουν και αλλες που να κανουν link που να ειναι και εξισου πιο φτηνες

Δεν με παραζαλησες.Ο καθενας μας εχει τον δικο του χαρακτηρα να εκφραζει την αποψη του και να λεει με δικα του λογια αυτο που νοιωθει και αγαπαει.Ο ενας βοηθαει τον αλλο και οτι ξερει το μεταφερει εστω με 10 λεξεις ή με 10 σελιδες.Νασαι καλα

ΥΓ
    Ναναι καλα ο  jkon,απο κει θα μαθω τα βασικα πραγματα,ορολογιες κλπ.
    Καταγράφηκε
    ggeorge42
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 1 Φεβ 2007, 13:20:25 »

Για τη σύνδεση της τηλεκατεύθυνσης με το simulator κοίτα σχετικά θέματα και σε αυτό το forum.
    Δεν χρειάζεται να είναι 9κάναλη, φτάνει να έχει υποδοχή για trainer chord (υπάρχουν και πατέντες αλλά άστο καλύτερα).
    Οι περισσότερες που κυκλοφορούν συνδέονται με κάποιο τρόπο και για αρκετές κυκλοφορούν και έτοιμα καλώδια.

Για το μέγεθος των αεροπλάνων, ενοείς ότι φαίνονται μικρά στην οθόνη;
    Κοίταξε τις ρυθμίσεις του προγράμματος, γιατί πιθανότατα μπορείς να ρυθμίσεις και την ευαισθησία του χειριστηρίου και των αεροπλάνων, όπως και το zoom, την ανάλυση κλπ.

Να ξέρεις ότι τα μοντέλα είναι ευαίσθητα στους χειρισμούς, γι' αυτό οι τηλεκατευθύνσεις έχουν αναλογικά sticks που επιτρέπουν μαλακές προοδευτικές κινήσεις και όχι joysticks σαν αυτά των τα παιχνιδιών.

Καλή συνέχεια,
    Γιώργος
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 1 Φεβ 2007, 13:25:44 από ggeorge42 » Καταγράφηκε
    BGousis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 1 Φεβ 2007, 14:23:05 »

ναι Γιωργο φαινονται μικρα...ας κανω μια δοκιμη το βραδυ να τα ρυθμισω μπας και δω καμια διαφορα....βλεπεις εχω και 19αρα οθονη...εχω και ενα πσι που καιει καρβουνο....αντε να δω τι θα δω. worry

και παλι ευχαριστω

Βασιλης
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 1 Φεβ 2007, 16:36:20 »

Βασίλη δεν χρειάζεσαι ακριβή τηλεκατεύθυνση για να εξοικειωθείς με την πτήση σε εξομοιωτή πτήσης αερομοντέλου. Επίσης δεν χρειάζεται για να μάθεις να πετάς. Αργότερα κάνεις τις επιλογές σου.

Ειδικά στην προσγείωση, όλοι οι εξομοιωτές απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα, όσον αφορά την αίσθηση του χώρου και αυτό δεν αλλάζει με οποιαδήποτε τηλεκατεύθυνση.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 1 Φεβ 2007, 16:58:07 »

Αν και δεν έχω κάνει ακομα real προσγείωση πιστεύω οτι αν παω να την κάνω ετσι οπως την κάνω στο sim θα πάρω το calmato κοματακια .

Ο Τρύφωνας που με εχει δει και real πτήση οχι προσγειώσει αλλά και sim προσγείωση  θα μπορέσει να μας πει αν το κανω σωστα .

Κάνω το έξεις “αν και δεν τα παω καλα με της περιγραφές « ανοίγω το γκάζι τέρμα και πηγαίνω δεξιά η αριστερά και αρκετά μπροστά - ψηλά  κλείνω κινητήρα στρίβω 180 μοίρες αρκετά κλειστά με up και το αεροπλάνο κάνει ένα μικρό stail ακριβώς όταν είναι οριζόντιο με το διάδρομο όπου παίρνει ξανά φορά με την κάθοδο από το ύψος ετσι βρίσκομαι στον διάδρομο με ταχύτητα για προσγείωση και το PT-40 παει προς τα κάτω χωρίς να δίνω down ή up δίνω λίγο up και όσο πλησιάζω δίνω παραπάνω και προσγειώνετε σαν πουλάκι  .

Ps Οταν λεω προς τα κατω σχεδόν ευθεία αλλά χάνει υψος .

Καταγράφηκε

ggeorge42
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 1 Φεβ 2007, 17:23:07 »

... ανοίγω το γκάζι τέρμα και πηγαίνω δεξιά η αριστερά και αρκετά μπροστά - ψηλά  κλείνω κινητήρα στρίβω 180 μοίρες αρκετά κλειστά με up και το αεροπλάνο κάνει ένα μικρό stail ακριβώς όταν είναι οριζόντιο με το διάδρομο ....

Μεγάλε , κάπως έτσι προσγείωναν τα τριπλάνα στον πρώτο παγκόσμιο και τα Helldiver στο δεύτερο;

Αν τα καταφέρνεις έτσι, έχει δίκιο ο Τρύφωνας ότι πιλοτάρεις πολύ καλά, απλά δεν το έχεις  καταλάβει ακόμα Azn
    Καταγράφηκε
    mike@$
    Aeromodeller Full Member

Κάποτε θα το πάρω αυτό το αεροπλάνο!

« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 1 Φεβ 2007, 19:11:55 »

Καλησπερα

εγω εχω το realflight G3.5 αν και το αγορασα G3 μετα μπορεις να κανεις αναβαθμιση δωρεαν και αυτο είναι ένα θετικό

εχω δει τεραστια διαφορα δοαφορά από τον G3 στον G3.5 ισως γιατί δεν είχα κάνει αλλη αναβαθμιση επειδη δεν είχα dsl.Επίσης πρέπει να έχεις έναν αρκετά καλό υπολογιστή για να φτάσεις σκόμα σε καλυτερο σημείο (ως προς την ρεαλιστικότητα του παιχνιδιού)

πάντως αν και έχει μεγάλο βαθμό ρεαλιστικότητας απέχει αρκετά από την πραγματικότητα ιδιέτερα στην ταχύτητα που κατεβαινει κατα την προσγειωση.
    ακόμη όταν πιάσεις διάδρομο το αεροπλάνο ''κολλάει'' στον διάδρομο και δεν αναπηδάει όταν έχεις μεγάλη ταχύτητα. Χάνει λίγο ακόμη στην αντοχή των μοντέλων στα trainer καθως δύσκολα πολύ δύσκολα σπάνε.

Θα ήθελα να σου πω πως έκανες πολύ καλή επιλογη που αγόρασες simulator καθως σε μαθαινει πολλά όπως αντιθετες κινησεις κ.ά αλλά θέλει υπομονή και υπομονη και επιμονη και επιμονη και να μπορεις να είσαι πολλές ώρες μπροστα στον υπολογιστή (εγω σε αυτό δεν εχω πρόβλημα πρώτη μέρα που είχα το simulator έκατσα περίπου 10 ωρες συνεχομενες εφαγα και ξαναπηγα)

Τελειωνοντας να σου απαντησω στην ερωτηση για την τ/κ δεν νομίζω ότι έχει κάτι διαφορετικό από την αληθινη όλες διαφέρουν και αν δεν έχεις ακόμα αεροπλάνο μην πάρεις άλλη για να παιζεις στο simulator θα εξοικηωθεις γρηγορα με την κανονικη

όλα αυτά αποτελουν προσωπικη μου αποψη σαν αρχαριος στον αερομοντελισμο και με λιγες γνωσεις υπολογιστη

Φιλικά
    Μιχάλης
    Καταγράφηκε

Never give up!
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 1 Φεβ 2007, 19:16:31 »

Εγω Dsl αγορασα... Καλωδιο για την futaba αγορασα aerofly ...  angel devil
    Καταγράφηκε

BGousis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 2 Φεβ 2007, 13:25:51 »

Παράθεση από: Κώστας Κωστόπουλος

link=topic=1938.msg16781#msg16781 date=1170340580

Απαντηση:απο BGousis
    Φιλε Κωστα απλα σκεφτηκα να παρω μια κανονικη τηλεκ. ωστε αργοτερα να μην χρειαζομαι αλλη και να μαθω πανω σε αυτην.Η sim τηλεκ.ειναι futaba και γι αυτο με παει σε εξισσου ιδια μαρκα 9καναλι κλπ κλπ.Απλα νομιζω οτι αν παρω αυτην την 9καναλι θα μπορω να την χρησιμοποιησω απο μικρα εως μεγαλα αεροπλανα ελικοπτερα.

Φιλε mrkaza.Εχθες το δοκιμασα και εκανα πολλες προσγειωσεις με ενα Cessna 182 χαμηλονωντας το γκαζι...μια χαρα τα πηγα...το μονο ασχημο ηταν οτι το προσγειωνα στα χωραφια..χαχαχα..Σημερα θα προσπαθησω να το προσγειωσω στον διαδρομο.Καπου σε μια πιστα εχει κανονικο δρομο,εκει ειναι οτι πρεπει μιας και ειναι μεγαλος ο δρομος.

Φιλε mike.Εκανα και εγω update και ειδα μεγαλη διαφορα σε νεες πιστες και σε αεροπλανα ελικοπτερα κλπ.Αυτο ελειπε να πληρωναμε και το update μιας και δωσαμε 200ευρω(Ημαρτον!).Ναι οντως πρεπει να εχει καποιος καλο υπολογιστη για να δουλεψει σωστα το sim.Ειναι περιπου 2GB το sim!Οποτε καλη μνημη,καλη καρτα γραφικων και φυσικα πανω απο pentium 3 και οχι οπως μου ειπαν σε μενα οτι κανει σε celeron σε εναν απλο υπολογιστη.Ο δικος μου ειναι seprom δλδ celeron και εχθες ηρα μια καρτα γραφικων στα 128mb,δεν περνει μεγαλυτερη:-( .Ευτυχως κουτσα κουτσα κατι δουλευει απο το να κρεμασει το προγραμμα.
    Βασικα θελω να μαθω και οχι να παιξω.Αμα θελω να παιξω βαζω το xbox και παιζω.Ο αερομοντελισμος ειναι για μενα επιστημη και οχι παιχνιδι.

Πιο αεροπλανο και πιο ελικοπτερο σας αρεσει μεσα απο το realflight G3.5?

Φιλικα Βασιλης
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 2 Φεβ 2007, 14:31:32 »

εχω κατεβάσει κ εγω τον ιδιο  αλλα δεν ξέρω δεν μου αρεσε κ τοσο πολυ ενα μοντελο που χρησιμοποιώ εγω δεν μπορουσε να κανει λουπες ουτε roll αν δεν έβαζες  full το pich  επισης δεν μπορούσα να ρυθμίσω το throttle μου φενεται λιγο παράξενο σε σχέχη με το fms εκει προσπαθπούσα να το προσγειώσω και δεν μπορουσα αλλα μπορουσα να κανω του κόσμου τα ακροβατικα ενω στο real flight το μονο που μπορουσα να κάνω ειναι να το προσγειώνω. ισως ειναι κ το ελικόπτερο τετοιο τι να πω
    Καταγράφηκε
    BGousis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 2 Φεβ 2007, 16:17:23 »

Στα βιντεο που διαθετει το προγραμμα,μας δειχνει με ποση απλοτητα πετανε τα αεροπλανα και τα ελικοπτερα οι εκπεδευτες.Εγω νομιζω οτι ειναι θεμα υπολογιστη.Θελει καλο γκαζοπισι το G3 για να οδηγησεις ολα αυτα που εχει.
    Ας δουμε στην σελιδα τι περιεχει το  Realflight" G3.5 Simulator πιστες -μοντελα

http://www.readyheli.com/Great_Planes_Realflight_G3_5_p/gpmz4400.htm

και επισης αν θελετε να οδηγησετε στην demo μορφη που δινει

Please note, the download is approximately 80 MB.
    http://video1.hobbico.com/demo/RealFlightG3Demo.exe

Please review the system requirements before downloading.

Minimum
    Windows XP*, 2000*, ME, 98
    *Local administration access required
    Intel® Pentium® 1.0 GHz or equivalent
    DirectX 9 (or above) feature-compatible video and sound card
    3D accelerated video card with 32MB (or more) RAM (e.g., Nvidia GeForce 5200, ATI Radeon 9600)
    Recommended video cards
    256 MB RAM
    1.3 GB hard drive space

Optimum
    Windows XP*
    *Local administration access required
    Intel Pentium 3.0 GHz or equivalent
    3D accelerated video card with 128MB (or more) RAM (e.g., Nvidia GeForce 6800, ATI Radeon 9800)
    Recommended video cards
    1 GB RAM

ΥΓ
    Αν θελετε να το αγορασετε.προτημιστε απο Ελλαδα,οι τιμες ειναι ιδιες πανω κατω(κανα 5-15 ευρω η διαφορα)

Φιλικα
    Βασιλης
    Καταγράφηκε
    Tsalg.
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 13 Φεβ 2007, 08:24:48 »

Καλημερα
    Εχω  τον  real  flight G3  μηπως  ξερειι  κανεις  να  μου  πει  αν  εχει  ( o  G3) καποιο  μοντελο  που να  μοιαζει  στο  raptor30-50,      walkera 60  η  t rex 450?
    Η αν  μπορω να τα βρω  και  που;   Huh
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Λογισμικό και εξομοιωτές πτήσεων (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: RealFlight G3.5
    Μεταπήδηση σε: