Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.689 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 13:08:10

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 13:08:10

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 08:22]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:50]

από AKISSSS
    [Χθες στις 13:15]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 21 Ιουν 2026, 19:58:57]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309689
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 82
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 61
    Συνολικά: 64
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Λογοκρισία!!!  (Αναγνώστηκε 10739 φορές)
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "agridoc"

« Απάντηση #15 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 22:45:56 »

Τα μηνύματα υπάρχουν στο Απ: Μοντελοδρόμιο Ντούνης, τα έχω διαχωρίσει από το κυρίως θέμα, δεν νομίζω βέβαια οτι η διαγραφή τους θα ήταν απώλεια. Θέμα για συζήτηση δεν υπάρχει συκοφαντίες είναι. Μια απάντηση μπήκε στον σκουπιδοτενεκέ γιατί εκεί είναι η θέση της.

Διαγράφηκε πολύ σωστά ως άσχετη με το θέμα, όχι από μένα αλλά από moderator απάντηση του jp στο "Funny picts-videos" με μια φωτογραφία δολλαρίων και το σχόλιο
    Παράθεση
    admin  Thumbs up Grin

εδω μεσα μπειτε σκυλοι αλεστε αντε γεια   σκουπιδια εε??

Στο Shoutbox από τον jp
    Παράθεση
    σαπιλα κονομα

αλλά και δύο υβριστικά ΠΜ προς εμένα.

Τώρα βλέπω το θέμα αυτό με τον τον πομπώδη τίτλο "Λογοκρισία!!!"

Για συμμαζευτείτε γιατί αρκετά ασχοληθήκαμε  
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 22:48:33 »

το σαπιλα κονομα δεν πηγαινε σε σας σαν ατομο μπορω μεσω μαιλ να σας το πω
    για το πρωτο  ναι αυτην την εντυπωση εχω 
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 22:49:56 »

Δημητρη με λενε απο κει και περα δεν με απασχολει να με κραξει καποιος γιατι εχω εμπερισταστωμενη αποψη για το θεμα
    ετσι και αλλιως πεταω αναβυσσο

απο εκει και περα βλεπω οτι απαγορευετε να λες αποψη αντιθετη απο καποιων 

οσο για το ονομα μαλλον δεν καταλαβαινετε οτι βρισκεστε στο ιντερνετ

Ακρίβως επειδη βρίσκεσαι στο ιντερνετ και βγαίνιες να πεις την αποψή σου για καποιον άλλον επώνυμο είναι κανόνας του ίντερνετ οταν κρίνουμε κάποιον άλλων επώνυμο να υπογράφουμε τα λόγια μας...

Πολύ απλα αν εχεις κρίνεις αρνητικά εμενα η μαλλον την επιχείρηση μου και εγώ θελήσω να μαθω τι πως που ποτε και γιατί τότε θα ανατρέξω στον διαχειριστη σωστα??
    Αν ο διαχειριστής δεν εχει όνομα και επώνυμο απο εσένα τι θα κάνει θα πάρει το κρίμα στον λαιμό του??! Οποτε καταλαβαινεις οτι το σωστό όταν εχουμε να κρίνουμε καποιον επώνυμο να βάζουμε και το δικό μας ώστε να μιλάμε υπο ίσους όρους...

Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 22:50:31 »

Δημητρη με λενε απο κει και περα δεν με απασχολει να με κραξει καποιος γιατι εχω εμπερισταστωμενη αποψη για το θεμα
    ετσι και αλλιως πεταω αναβυσσο

απο εκει και περα βλεπω οτι απαγορευετε να λες αποψη αντιθετη απο καποιων 

οσο για το ονομα μαλλον δεν καταλαβαινετε οτι βρισκεστε στο ιντερνετ

Ρε φίλε Δημήτρη,

Ε αφού είναι έτσι με το Ιντερνετ εσυ γιατί κάνεις χρήση τότε ?

Και εμεις ξερουμε απο που μπαινεις αλλα και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος !

Wink
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #19 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 22:54:25 »

καλα οκ  οτι πειτε   Grin  αυτο πως να το παρω απειλη ? με απειλητε γιατι εξεφρασα αποψη? με απειλητε κυριε μαρκουση?

ειστε ο δικηγορος? κυριε μαρκουση? ειστε κυκλωμα εδω μεσα κυριε μαρκουση και δικηγορειτε υπερ αλλων ? γιατι την διωξη και την αστυνομια την γνωριζω καλυτερα απο εσας κυριε μαρκουση
    Καταγράφηκε
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 22:58:30 »

zik1984 - Πέτρο (επέτρεψέ μου τον ενικό, όπως και για μένα ισχύει το Γιώργος και όχι κ. Κανδυλάκης)...

Συγγνώμη αν άφησα να εννοηθεί έτσι, αλλά όχι, δεν αναφέρομαι σε εσένα, ο πληθυντικός ήταν γενικός. Αν παρεξηγήθηκε, ειλικρινά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.

Για την επίθεση, αναφέρθηκα στο αρχικό θέμα που διαγράφηκε, οπότε σίγουρα δεν εννοούσα εσένα.

Επί της ουσίας της πρότασης, δηλαδή λέμε να κλείσει ένα ιδιωτικό μοντελοδρόμιο, για να γίνει ένα άλλο ? Τι σημαίνει ελεύθερο ? Μας ενοχλεί που υπάρχει το ιδιωτικό? και που έχει και κατοικία εκεί? Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα... Εκτός αν υπάρχουν άλλα συμφέροντα.

Μιλάμε για αλλωνών χωράφια, στα οποία δεν μας πέφτει λόγος...

Τέλος, σε καμία περίπτωση δεν απολογούμαι για τη σχέση που δεν έχω με τον κ. Ντούνη... απλά προλαμβάνω συνειρμούς από καλοθελητές... Είμαι στη Θεσσαλονίκη και πετάω στο μοντελοδρόμιο της Ε.Α.Θ.  Wink
    Απλά είναι κανόνας πλέον στο internet, όποτε κάποιος εκφράζει μια άποψη εναντίον κάποιου (ατόμου,συλλόγου,επιχείρησης) και βρεθούν άτομα να εκφέρουν αντίλογο, να κατηγορηθούν για διαπλεκόμενα και άλλα... Το έχω δει πολλές φορές να γίνεται και το βαριέμαι.

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #21 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 23:07:35 »

καλα οκ  οτι πειτε   Grin  αυτο πως να το παρω απειλη ? με απειλητε γιατι εξεφρασα αποψη? με απειλητε κυριε μαρκουση?

ειστε ο δικηγορος? κυριε μαρκουση? ειστε κυκλωμα εδω μεσα κυριε μαρκουση και δικηγορειτε υπερ αλλων ? γιατι την διωξη και την αστυνομια την γνωριζω καλυτερα απο εσας κυριε μαρκουση

Εισαι βλάκας !!!!

ΧΑΧ ΑΧ Α ΧΑ ΧΑΧΑ
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 23:08:28 »

οκ το θεμα τοτε εξαντληθηκε πιστευω
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 23:19:43 »

Εγώ προσωπικά δεν επιτίθεμαι σε κανέναν Κ. Ντούνη. Εγώ το μόνο που είδα ήταν μια πρόταση να γίνει ελεύθερο ένα μοντελοδρόμιο. (δεν έχω δει ολόκληρη την συζήτηση) Επειδή μου άρεσε αυτή ιδέα και με ενδιέφερε επίσης, για λόγους που προανέφερα, απόρησα που ο admin έσβησε το θέμα. Δεν ψάχνω να βρώ κάποιο δίκιο γιατί δεν αδικήθηκα πουθενά. Απλά ψάχνω να βρώ ένα λόγο που σβήστηκε ένα θέμα που πρότεινε την ελεύθερη πρόσβαση σε ένα μοντελοδρόμιο. Αυτό πρόλαβα να διαβάσω και σε αυτό αναφέρομαι. Επίσης γιατί και εσείς απολογίστε για την όποια σχέση που μπορεί να έχετε με τον Κ. Ντούνη. Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνετε για ποιό λόγο άνοιξα αυτό το θέμα. Και όχι δεν είναι ο Κ. Ντούνης.

Μου φαίνεται οτι με την ένταση δεν έγινε αντιληπτό οτι ΔΕΝ σβήστηκε το διαχωρισμένο θέμα. Μακάρι να υπάρξουν μοντελοδρόμια σαν το Dounis Airfield στα χέρια συλλόγων. Σύλλογοι που έχουν αποκτήσει μοντελοδρόμια με δικά τους έξοδα έχουν υψηλότερη συνδρομή για να καλυφθούν τα έξοδα κατασκευής και συντήρησης. Η πολιτεία έχει κόψει την επιχορήγηση προς την ΕΛ.Α.Ο.

Ο jp δεν έχει καμμία πρόταση γράφει συκοφαντίες και ασυναρτησίες. Σε δικαιολογώ εν μέρει γιατί δεν το διάβασες. Διάβασε το και σκέψου, ποια είναι η λογοκρισία που αναφέρεις στο θέμα που ξεκίνησες. Ποιος φιμώθηκε;

Βέβαια, αν ο jp συνεχίσει έτσι, θα αποκλειστεί από το Aeromodelling GR. Η υπομονή και η ανοχή έχουν και τα όρια τους.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    zik1984
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #24 στις: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 00:08:52 »

Εγώ προσωπικά δεν επιτίθεμαι σε κανέναν Κ. Ντούνη. Εγώ το μόνο που είδα ήταν μια πρόταση να γίνει ελεύθερο ένα μοντελοδρόμιο. (δεν έχω δει ολόκληρη την συζήτηση) Επειδή μου άρεσε αυτή ιδέα και με ενδιέφερε επίσης, για λόγους που προανέφερα, απόρησα που ο admin έσβησε το θέμα. Δεν ψάχνω να βρώ κάποιο δίκιο γιατί δεν αδικήθηκα πουθενά. Απλά ψάχνω να βρώ ένα λόγο που σβήστηκε ένα θέμα που πρότεινε την ελεύθερη πρόσβαση σε ένα μοντελοδρόμιο. Αυτό πρόλαβα να διαβάσω και σε αυτό αναφέρομαι. Επίσης γιατί και εσείς απολογίστε για την όποια σχέση που μπορεί να έχετε με τον Κ. Ντούνη. Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνετε για ποιό λόγο άνοιξα αυτό το θέμα. Και όχι δεν είναι ο Κ. Ντούνης.

Μου φαίνεται οτι με την ένταση δεν έγινε αντιληπτό οτι ΔΕΝ σβήστηκε το διαχωρισμένο θέμα. Μακάρι να υπάρξουν μοντελοδρόμια σαν το Dounis Airfield στα χέρια συλλόγων. Σύλλογοι που έχουν αποκτήσει μοντελοδρόμια με δικά τους έξοδα έχουν υψηλότερη συνδρομή για να καλυφθούν τα έξοδα κατασκευής και συντήρησης. Η πολιτεία έχει κόψει την επιχορήγηση προς την ΕΛ.Α.Ο.

Ο jp δεν έχει καμμία πρόταση γράφει συκοφαντίες και ασυναρτησίες. Σε δικαιολογώ εν μέρει γιατί δεν το διάβασες. Διάβασε το και σκέψου, ποια είναι η λογοκρισία που αναφέρεις στο θέμα που ξεκίνησες. Ποιος φιμώθηκε;

Βέβαια, αν ο jp συνεχίσει έτσι, θα αποκλειστεί από το Aeromodelling GR. Η υπομονή και η ανοχή έχουν και τα όρια τους.

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ Κ. Κωστόπουλε οτι διάβασα μόνο ένα κομμάτι που είχε αναρτηθεί και το οποίο με ενδιέφερε ώς θέμα. Και για αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι μιλάω χωρίς να γνωρίζω τι είχε προηγηθεί. Νομίζω οτι είδα προσπάθειες συλλόγων για τα μέλη τους, να έχουν ελευθερη πρόσβαση σε ιδιωτικά μοντελοδρόμια και ευελπιστούσα σε κάτι παρόμοιο και ας ήταν του Κ. Ντούνη ή οποιουδήποτε Κ. Ντούνη. Χώρις όμως να γνωρίζω τι είχε προηγηθεί. Στην τελικη αυτό που θέλω είναι να ευχαριστηθώ το χόμπι μου. Και Γιώργο εγώ συγνώμη για την μάλλον μη ορθή διατύπωση του θέματος. Γιατί όπως φαίνεται το θεμα που άνοιξα έγινε χώρος συνέχισης μια αντιπαράθεσης που ούτε γνώριζα οτι υπήρχε και αρχίζω να νομίζω οτι βγάζω άκρη σιγα σιγα.
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 00:51:09 »

εγώ προσωπικά θα έλεγα να το σταματήσετε εδώ μιας και ο ίδιος δεν βρίσκεται παρών στο forum ώστε να στήριξη η οχι τα γραφόμενα κάποιου.

το θέμα είναι πολύ απλό και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο συζητιέται τόσο πολύ. ο κύριος πέτρος έχει επένδυση αρκετά χρήματα για τον χώρο αυτό και τον εκμεταλλεύεται όπως αυτός γουστάρει δεν είναι "παρανομο σαφος ούτε και περίεργο,
    το να αφήσει των χώρο του την ιδιοκτησία του ελεύθερη είναι κάπως για γέλια και συγγνώμη που το λέω, δεν θα μπορούσα ποτε να μου πέραση από το μυαλό κάτι τέτοιο, εδώ βλέπουμε  διμοσιους χώρους που είναι άχρηστοι παντελώς προς οποιαδήποτε χρήση εκτος "μοντελοδρομιου" και βλέπουμε πως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν την κομπίνα τους για για βγάλουν χρήματα,

λογοκρισία τώρα.... το αρχικό post για το οποιο υπάρχει όλη αυτή η συνεχεια προσωπικά δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει και για αυτό και έφτασε στον κάδο που όμως τώρα έχει διαχωριστή,

προτιμούσα να ακούσω σχόλια του τι δεν μου αρέσει στο χώρο του κυριου πέτρου και όχι στο αν είναι ελικοδρόμιο και όχι "μοντελοδρομιο" Kτλ.

Παντα φιλικα.

Καταγράφηκε
    tanfoglio
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #26 στις: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 01:31:08 »

Έχω την εντύπωση τελικά, ότι κάτι δεν πάει καλά....Προσωπικά ξέρω ελάχιστους τουλάχιστον άμεσα  στο forum. Αλλά διαβάζοντας τα γραφόμενα σας, μάλλον αδυναμία δίχνετε παρά σοβαρή στάση απέναντι έστω και σε κακόβουλες παρατηρήσεις-απόψεις άλλων βαλτών ή όχι. Ασπάζομαι τους τόνους και το ύφος του κ. Κανδυλάκη τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρω ως μέλος του ίδιου Συλλόγου αλλά από εκεί και πέρα κάτι δεν μου κάθεται καλά....Τελικά μάλλον τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά ή αγγελικά πλασμένα όσο θα ήθελα ή φτανταζόμουνα να είναι εγώ... Δεν έχω τίποτα με τον κ. Ντούνη, ούτε τον ξέρω τον άνθρωπο, έχω δει μέσα από το forum ότι υπάρχει ένα καλό μοντελοδρόμιο, και μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα εριστικές απόψεις που τείνουν να απαντηθούν με εριστικούς τρόπους μάλλον μου δίνουν την εντύπωση ότι τελικά ίσως να μην είναι και τόσο εριστικές....
    Εν κατακλείδι, επειδή τις τελευταίες μέρες κάτι συμβαίνει ή υποβόσκει και αρχίζει και γίνεται γνωστό, νομίζω ότι για το καλό των νέων αερομοντελιστών που σας/μας διαβάζουν πρέπει να κατεβάσουμε όλοι τους τόνους. Τέτοια έργα έχω ξαναδεί στο παρελθόν και νομίζω ότι όλοι οι παλαιότεροι ξέρουμε ποσο "καλό" κάνανε στον χώρο.

Γιώργος Τσάκης
    (Για να μην ακούω κάποιους να ασπάζονται επιχειρήματα περί ανωνυμίας, πράγμα που δεν θα ήθελα να ακουστεί και για μένα)
    Καταγράφηκε
    contravago
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 01:48:53 »

Έχω την εντύπωση τελικά, ότι κάτι δεν πάει καλά....Προσωπικά ξέρω ελάχιστους τουλάχιστον άμεσα  στο forum. Αλλά διαβάζοντας τα γραφόμενα σας, μάλλον αδυναμία δίχνετε παρά σοβαρή στάση απέναντι έστω και σε κακόβουλες παρατηρήσεις-απόψεις άλλων βαλτών ή όχι. Ασπάζομαι τους τόνους και το ύφος του κ. Κανδυλάκη τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρω ως μέλος του ίδιου Συλλόγου αλλά από εκεί και πέρα κάτι δεν μου κάθεται καλά....Τελικά μάλλον τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά ή αγγελικά πλασμένα όσο θα ήθελα ή φτανταζόμουνα να είναι εγώ... Δεν έχω τίποτα με τον κ. Ντούνη, ούτε τον ξέρω τον άνθρωπο, έχω δει μέσα από το forum ότι υπάρχει ένα καλό μοντελοδρόμιο, και μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα εριστικές απόψεις που τείνουν να απαντηθούν με εριστικούς τρόπους μάλλον μου δίνουν την εντύπωση ότι τελικά ίσως να μην είναι και τόσο εριστικές....
    Εν κατακλείδι, επειδή τις τελευταίες μέρες κάτι συμβαίνει ή υποβόσκει και αρχίζει και γίνεται γνωστό, νομίζω ότι για το καλό των νέων αερομοντελιστών που σας/μας διαβάζουν πρέπει να κατεβάσουμε όλοι τους τόνους. Τέτοια έργα έχω ξαναδεί στο παρελθόν και νομίζω ότι όλοι οι παλαιότεροι ξέρουμε ποσο "καλό" κάνανε στον χώρο.

Γιώργος Τσάκης
    (Για να μην ακούω κάποιους να ασπάζονται επιχειρήματα περί ανωνυμίας, πράγμα που δεν θα ήθελα να ακουστεί και για μένα)

Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 02:15:16 »

μηπως εχουν αυξηθει παρα πολυ αυτα τα ορια?
    μηπως πρεπει να αναθεωρησετε το θεμα εγγραφης τουλαχιστον?

το εχω ξανα αναφερει αυτο εδω
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=16278.0

οσο για το μοντελοδρομιο-ελικοδρομιο ειναι σε ιδιωτικο χωρο και τον εκμεταλευετε οπως νομιζει
    καλυτερα αμα θες πας

Καταγράφηκε
    traveller
    Aeromodeller Sr. Member

Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος.

« Απάντηση #29 στις: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 06:11:03 »

Καποιο θεμα που να εχει άμεση σχεση με τον ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ θα διαβασουμε? Καθε μερα απο τις 6 00 πμ (5 00 πμ για την Ελλαδα) μπαινω για να διαβασω θεματα που αφορουν το χομπυ και οχι ποιος απο το χωρο τα παιρνει, αν η ΥΠΑ δινει υψηλες συνταξεις η οτι αλλο...Ολο πεφτω σε κατι μηνυματα τα οποια το μονο που δειχνουν ειναι οτι ολοι στην Ελλαδα θελουν να << ψοφησει η κατσικα του γειτονα>>!! Σας διαβαζω απο Qatar και ευτηχως που δεν γραφετε αγγλικα!! Πολλοι εχουν μπερδεψει τη δημοκρατια και ελευθερια του λογου με την αναρχια.Αντε και καλη μας μερα.
    Καταγράφηκε

Πρωτα  μπουσουλάμε... περπατάμε...τρεχουμε...και μετά πετάμε!!!
    Σελίδες: 1 [2] 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Λογοκρισία!!!
    Μεταπήδηση σε: