Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.689 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 12:08:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 12:08:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 08:22]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:50]

από AKISSSS
    [Χθες στις 13:15]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 21 Ιουν 2026, 19:58:57]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309689
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 82
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 61
    Συνολικά: 63
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3] 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Λογοκρισία!!!  (Αναγνώστηκε 10727 φορές)
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "agridoc"

« Απάντηση #30 στις: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 08:45:09 »

Έχω την εντύπωση τελικά, ότι κάτι δεν πάει καλά....

Η απάντηση

Ολο πεφτω σε κατι μηνυματα τα οποια το μονο που δειχνουν ειναι οτι ολοι στην Ελλαδα θελουν να << ψοφησει η κατσικα του γειτονα>>!! Σας διαβαζω απο Qatar και ευτηχως που δεν γραφετε αγγλικα!! Πολλοι εχουν μπερδεψει τη δημοκρατια και ελευθερια του λογου με την αναρχια.Αντε και καλη μας μερα.

Βέβαια, αν ο jp συνεχίσει έτσι, θα αποκλειστεί από το Aeromodelling GR. Η υπομονή και η ανοχή έχουν και τα όρια τους.

μηπως εχουν αυξηθει παρα πολυ αυτα τα ορια?

Παράθεση από το Γιατί αυτή η σελίδα ;
    Παράθεση
    ...
    Στόχοι αυτής της σελίδας

* Να αποτελέσει ένα χώρο πληροφόρησης για τον Ελληνα αερομοντελλιστή κάνοντας γνωστές όλες τις πτυχές του hobby και ένα πόλο συνάντησης με τους αερομοντελλιστές της ομογένειας και του εξωτερικού.

* Ο χώρος αυτός να μην ελέγχεται από κανένα σωματείο έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να εκφράσει τελείως ελεύθερα την άποψή του, την διαφωνία του και το παράπονό του σαν αθλητής, ερασιτέχνης, επαγγελματίας είτε απλός λάτρης του αερομοντελλισμού.
    ...

Ηταν πάντα ελαστικά. Ο τρόπος διαχείρισης διαφέρει ανάλογα με την κοινότητα, την σύνθεση και τους στόχους. Οι επιλογές του administrator καθορίζουν τα περιθώρια. Μερικοί νομίζουν οτι είναι αδυναμία, μέχρι να ξεφύγουν πολύ. Σε αντίθεση με άλλες διαδικτυακές κοινότητες, οι περισσότεροι είμαστε ή θα γίνουμε επώνυμοι και συναντιόμαστε ή ίσως συναντηθούμε. Πρέπει να κρατηθούν οι ισορροπίες.

Μαθαίνουμε να συζητάμε σωστά. Το Aeromodelling GR δημιουργήθηκε από την αρχή με στόχους για όλους τους αερομοντελιστές, άνοιξε τον δρόμο και αντέχει στον χρόνο. Ξεκίνησε από το μηδέν στο διαδίκτυο και δεν είναι προϊόν διάσπασης ή στήριξης μεμονωμένης ομάδας, συλλόγου ή επαγγελματία.
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 09:00:24 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    tanfoglio
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #31 στις: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 09:34:53 »

Στην Ελλάδα πάντα αυτό θέλαμε δυστυχώς. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Γι αυτό και δεν κάνουμε τίποτα. Στο εξωτερικό δεν ενδιαφέρονται αν ψοφήσουν όλες οι κατσίκες και κάνουνε πολλά. Μάλλον λοιπόν το δεύτερο σύστημα είναι καλύτερο. Μπορεί να μου κάνει κάθε φορά εντύπωση όταν είμαι έξω και βλέπω τοξ κόσμο να μην δίνει σημασία σε κανέναν όταν περπατάει στον δρόμο, αλλά εδώ που φτάσαμε πολλά πρέπει να αναθεωρήσουμε.
    Ξεκίνησα τον αερομοντελισμό την εποχή της Cox. (οι καινουργιοι δεν θα έχουν ιδέα...). Την αγνότητα εκείνων των εποχών θα ήθελα να την έχω και σήμερα. Για μένα είναι hobby και θέλω να το κρατήσω εκεί. Τρόπους να τρώγωμαι ξέρω και άλλους και κάθε μέρα στην δουλειά μου. Για όσους με ξέρουν, γνωρίζουν ότι οι επιλογές μου στον χώρο είναι πάντα προς αυτό τον σκοπό. Να είναι ο αερομοντελισμός για μένα διασκέδαση. Αν κάνω λάθος στους ανθρώπους, πάω αλλού.
    Αν μπορούμε λοιπόν θα πρέπει να το κρατήσουμε λοιπόν σε αυτό το forum έτσι (σαν διασκέδαση και χαλάρωση). Τα λεγόμενα του traveller με έκαναν και ντράπηκα άλλη μια φορά....Για όσους λοιπόν ντρέπονται ακόμα, πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί μια νέα προσπάθεια.
    Κύριε Κωστόπουλε, ξέφυγα λίγο από το "θέμα" αλλά ήταν μια κατάθεση ψυχής. Βοθήστε και εσείς να μείνει το forum ήρεμο και εστιασμένο εκεί που πρέπει να είναι πάντα. Είμαστε κοινότητα Αερομοντελιστών. Τα άλλα προβλήματα που όλοι έχουμε αλλού...Αλλιώς θα το κάνουμε καφενείο (με την κακή έννοια!)

Φιλικά,
    Γιώργος Τσάκης
    Καταγράφηκε
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 11:20:32 »

Θα ηθελα να παραθέσω την γνωμη μου σχετικά με τα τεκταινόμενα. Τελικά κατάλαβα ένα πράγμα.
    'Οταν ο καιρός είναι κακός και δεν πετάμε μας τρώει μερικούς ο κ@λος μας.
    Με λίγα λόγια δηλαδή όποτε βρέχει η χιονίζει θα πρέπει εγώ να διαβάζω εδώ μέσα τις αντιπαραθέσεις
    (πιστεψτε με εντελώς ηλίθιες !!!) Για το μοντελοδρόμιο του κ. Ντούνη και για την ΥΠΑ για λογοκρισίες
    για αυταρχικά καθεστώτα και χίλιες ακόμα μ@λ@κίες που μπορεί να κατεβάσει το μυαλό κάποιου που δεν έχει πιάσει Τ/Κ
    ποτέ στα χέρια του αλλά είναι μοντελιστής του πληκτρολογίου.
    Αν αυτό συμβαίνει τυχαία το πρόβλημα έχει την λύση του. Αν αυτό είναι ενορχηστρωμένη επίθεση από κάποιους που εποφθαλμιούν
    να δυσφημίσουν το forum και να κάνουν τον κόσμο να αγανακτήσει τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.
    Επαναλαμβάνω ότι τέτοιου είδους κλυδωνισμούς τους έχουμε δει και στο παρελθόν να συμβαίνουν και σε παλιότερα
    φόρα που έκλεισαν ή μειώθηκε η επισκεψημότητα επειδή κάποιοι θερμο-ανεγκέφαλοι δημιούργησαν θέματα εκ του μη όντως
    για να επωφεληθούν κάποιοι άλλοι ενδεχομένως.

ΑΑΑΑ ΡΕ tanfoglio ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!
    Καταγράφηκε

Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #33 στις: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 11:42:58 »

Την καλήμερα μου σε όλους ...βρήκα την ευκαιρία να διαβάσω αυτό το όμορφο ποστ ''Γιατί αυτή η σελίδα ;'' του Κυρίου Κωστόπουλου ...1ον να του ζητήσω συγνώμη που δεν το είχα κάνει εδώ και καιρό σαν μέλος αυτού του φόρουμ ..και 2ον αν αυτοί που μπαίνουν και γράφουν για να λασπολογούν να κατηγορούν και να βρίζουν μερικές φορές ..διάβαζαν προσεχτικά τα γραφόμενα του Administrator όπως και τους όρους εγγραφής τους στο φόρουμ ..είμαι σίγουρος ότι θα την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια γιατί  ο πολύς κόσμος εδώ απλά τους αγνοεί και γελάει μαζί τους..μάλλον δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν γιατί είναι τόσο απασχολημένοι με το τι θα γράψουν ...την καλήμερα μου Σωκράτης.
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #34 στις: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 12:29:48 »

ok  παιδια ζητω συγνωμη για την αναστατωση που εφερα ,για την αναστατωση και μονον ,αντιλαμβανομαι οτι ειμαι ανεπιθυμητος δεν πειραζει
    να πω στον admin  συγνωμη  διοτι εχω την εντυπωση οτι καταλαβαινει και απλα θελει να μας προφυλαξει ολους
    απο εκει και περα εγω πιστευω οτι δεν εχω θεση σε αυτο το φορουμ ,και οτι ο admin δεν ηταν αδικος προς εμενα

να προσεχετε

Καταγράφηκε
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #35 στις: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 18:43:16 »

Ας μου πει καποιος γιατι δεν εκπλησομαι απο τη συμπεριφορα των διαχειριστων..... worry
    Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να παψει αυτη η ανοητη και επιλεκτικη λογοκρισια σε θεματα που καποιοι κρινουν αυθαιρετα με την εξουσια του διαχειριστη.Ποιος ειναι αυτος που αποφασιζει για λογαριασμο ολων αν ενα θεμα μας ενδιαφερει ή οχι?Στο κατω κατω ρε φιλε,οτι δεν σε ενδιαφερει,μην το διαβαζεις,γιατι να αποφασιζεις εσυ για μενα τι με ενδιαφερει και τι οχι?
    Και σχετικα με τις ανωνυμες συκοφαντιες,να υπενθυμισω οτι διαχειριστης αυτου του forum,σε καποιο αλλο forum με βριζει και με συκοφαντει ανωνυμα και ζηταει  μαλιστα και προστασια της ανωνυμιας του απο τους εκει διαχειριστες(να τον χαιρεστε Κε Κωστοπουλε).
    Επισης να υπενθυμισω οτι οι διαχειριστες του aeromodelling μετονομασαν ενα θεμα που ανοιξα,με αυθαιρετο τιτλο που αυτοι εδωσαν και το παρουσιασαν σαν δικο μου!!!!!!
    Μετα φυσικα το κλειδωσαν,
    Ο καθενας σας κρινει........ Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 18:57:20 από Sokratis » Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #36 στις: Κυριακή, 12 Δεκ 2010, 20:31:14 »

jp δεκτή η συγνώμη σου, κανένας αερομοντελιστής δεν είναι ανεπιθύμητος στο Aeromodelling GR.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 11:56:25 »

Δεν το περίμενα ρε παιδιά οτι θα φτάσει κάποτε κάποιος να καταφερθεί με οποιονδήποτε τρόπο στον Πέτρο Ντούνη. Έτυχε να τον γνωρίσω από κοντά και είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση....ο άνθρωπος τι να σας πω, δεν παίζεται. Ούτε κατηγορεί κανένα, σκυμένος πάντα στο χόμπυ, σοβαρός και πρόθυμος να βοηθήσει, ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε αυτά που κάνει είστε σοβαροί μωρέ, ακόμα δεν έχουμε αγγίξει ούτε 1/10 οι περισσότεροι εδώ μέσα από όσα έχει κάνει ο άνθρωπος στο χώρο και πάμε να κρίνουμε και να κατακρίνουμε τις πράξεις του; Για σοβαρευτείτε λίγο και κοιτάξτε να μάθετε, να αντλήσετε από τέτοιους ανθρώπους και όχι να τους ζηλεύετε επειδή δεν μπορείτε να τους φτάσετε. Ντροπή.
    Και για να έχουμε καλό ερώτημα, δηλαδή αύριο μεθαύριο που σκέφτομαι και γω εδώ ένα χωραφάκι που έχω να το κάνω μοντελοδρόμιο τα ίδια θα μου λέτε, ρε πάτε καλά; Δικό μου είναι ότι θέλω το κάνω. Για πιάστε τα χειρηστήρια και βελτιωθείτε και αφήστε την περιουσία των άλλων ήσυχη...
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 12:06:17 »

....αν ειστε πανω απο 45 δεν περιμενα καποια αλλη επιλογη απο εσας laugh

μετα απο καποια ηλικια ο αντρας τα χανει Grin

Και για εξήγησε μου τώρα εσύ νέε μου που δεν τα έχεις χαμένα τι εννοείς εδώ. Τι συμβαίνει με τους άντρες αυτής της ηλικίας, δεν το κατάλαβα. knuppel2

(Πριν απαντήσεις σου θυμίζω οτι ο νόμος της ζωής λέει πως μόνο αν πεθάνεις ή αυτοκτονήσεις δε θα φτάσεις εδώ, ειδάλλως μετά από μερικά χρόνια θα σου θυμίσουμε με τη σειρά μας οτι έγραψες για να γελοιοποιηθείς τότε όπως σου πρέπει ανάγωγε)
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 12:21:10 από sfyris » Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #39 στις: Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 12:25:35 »

και βεβαια θα τα χασω δεν λεω το αντιθετο  διοτι για να μην φοβηθεις τον θανατο πρεπει να τα εχεις χαμενα η φυση εχει φροντισει για αυτο

δεν φοβαμαι τιποτα δεν ελπιζω τιποτα ειμαι λευτερος, καζαντζακης

για τα υπολοιπα σεβομενος τον κυριο κωστοπουλο που πραγματι σταθηκε σαν σοβαρος admin δεν θα απαντησω
    απλα θα λεγα να μην συνεχισουμε ετσι δεν νομιζω οτι θα βγαινε κατι χρησιμο εμενα μπορειτε να με λιθοβολισετε αλλα οχι ολον τον κοσμο που γνωριζει
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 12:41:52 »

Επειδή λοιπόν εμείς το γνωρίζουμε καλά το θέμα αν τα χάνουμε ή όχι από πρώτο χέρι, σου λέω πως δε θα τα χάσεις και μόνο ντροπή θα αισθάνεσαι για οτι τώρα γράφεις. Και ξέρεις η "τιμωρία" όλων εδώ είναι οτι τα γραπτά μας μένουν, δεν μπορούμε να τα αναιρέσουμε. Και κάποτε θα τα διαβάζουν και τα παιδιά μας ξέρεις ε; εκεί να σε δω τι θα πεις. Ελεύθερε  Grin
    Καταγράφηκε

jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #41 στις: Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 12:45:48 »

θα τους πω να προσεχουν  laugh και μετα θα τα αφησω ελευθερα να κανουν οτι θελουν
    Καταγράφηκε
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator
    Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« Απάντηση #42 στις: Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 13:30:56 »

φτάνει...  Wink   police
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #43 στις: Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 13:45:19 »

μιας και μιλαμε για την γενια των 45+ παροτι απεχω ακομα οφειλω να πω πως πρεπει να σεβομαστε ανθρωπους που θελουν αλλα 20 χρονια για να βγουν στην συνταξη! Σε καποιες αλλες εποχες αν ησουν 20 χρονια μακρια απο την συνταξη σημαινε πως ησουν μεταξυ 20 και 30. Οποτε ο νομοθετης πολυ σωστα διεγνωσε πως η πνευματικη διαυγεια και το προσδοκιμο ανεβεικε σε τετοιο βαθμο, που ο σημερινος 45αρης ειναι οτι ηταν ο 30αρης πριν απο 20 χρονια. Εγω δε σαν 30αρης ειμαι ακομα μαθητουδι !  laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #44 στις: Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 15:36:48 »

μιας και μιλαμε για την γενια των 45+ παροτι απεχω ακομα οφειλω να πω πως πρεπει να σεβομαστε ανθρωπους που θελουν αλλα 20 χρονια για να βγουν στην συνταξη! Σε καποιες αλλες εποχες αν ησουν 20 χρονια μακρια απο την συνταξη σημαινε πως ησουν μεταξυ 20 και 30. Οποτε ο νομοθετης πολυ σωστα διεγνωσε πως η πνευματικη διαυγεια και το προσδοκιμο ανεβεικε σε τετοιο βαθμο, που ο σημερινος 45αρης ειναι οτι ηταν ο 30αρης πριν απο 20 χρονια.ι laugh laugh laugh
    ++1000000 Thumbs up
    Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    Σελίδες: 1 2 [3] 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Λογοκρισία!!!
    Μεταπήδηση σε: