Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.689 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 13:09:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 13:09:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 08:22]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:50]

από AKISSSS
    [Χθες στις 13:15]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 21 Ιουν 2026, 19:58:57]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309689
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 82
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 72
    Συνολικά: 75
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Λογοκρισία!!!  (Αναγνώστηκε 10744 φορές)
    zik1984
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 20:00:15 »

Δεν μπόρω να καταλάβω γιατί το θέμα που έθεσε το μέλος JP σχετικά με το μοντελοδρόμιο του Κ. Ντούνη σβήστηκε? Μήπως Θα μπορούσε κάποιος αν έχει την ευγενή καλοσύνη να μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρω.
    Καταγράφηκε
    andreas
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 20:25:10 »

To θεμα σβηστικε σωστα κατα εμενα  γιατι απο οσα διαβασα ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ...!!!

Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    andreas
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 20:28:02 »

Δεν ενδιαφερει τον κοσμο του hobby aν καποιος  εχει ιδιοτικο μοντελοδρομιο και να παρεχει τον χωρο του για χρηση με καποιο κοστος .
    Δεν ειναι περιεργο ..οποιος θελει παει οποιος οχι δεν παει ..που ειναι το ΘΕΜΑ?
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    zik1984
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 20:46:10 »

Βασικά το θέμα είναι ότι ένα θέμα προς συζήτηση με σχέση τον μοντελλισμό λογοκρίθικε από ένα και μοναδίκο άτομο με την δικαιολογία οτι δεν ενδιαφέρει κανέναν. Πως είστε τόσο σίγουρος Κ. Ανδρέα οτι δεν ενδιαφέρει κανέναν. Μήπως έμεινε αρκετό καιρό χωρις να δώσει σημασία κάποιος, γιατί εγω με το που το είδα πήγε στο καλάθι των αχρήστων. Δεν δώσατε καν την ευκαιρία να δείτε αν ενδιαφέρει κάποιον. Το μέλος Jp έκανε μια πρόταση στο θέμα και αυστηρά διακόψατε κάθε ευκαιρία για συζήτηση. Επικοδομητικής ή μη. Όπως και αυστηρά τονίζεται σε μένα οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ.
    Καταγράφηκε
    andreas
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 20:58:54 »

Δεν ειμαι αυτος που κανει εδω τον αυστηρο ουτε αυτος που κανει παρατηρησεις ..
    Γιατι ομως φαινετε περιεργο το γεγονος οτι αυτο το θεμα δεν ειναι ενδιαφερον...απογορευετε απο κανενα νομο να εκμεταλευετε κανεις την ιδιοκτησια του?
    Να νοικιαζει το χωραφι του μηπως ? Δεν ειναι κατι καινουριο αυτο ..αν υπαρξει αντικειμενο συζητησης νομιζω οτι θα συμετασχουν ολοι αλλα αυτο το συγκεκρημενο ετσι οπως  τιθετε δεν εχει κατι τετοιο.
    Θελετε να προτεινετε κατι στον ιδιοκτητη του χωρου?αν ναι γιατι δεν το κανετε ....
    Φυσικα δεν εχω καμια σχεση με τον κ Ντουνη ! Ουτε καν ειμαι απο Αθηνα .
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 21:40:14 »

o admin ειναι πανουργος εκτος του οτι μου το πηγε στα σκουπιδια εβαλε μονο την τελευταια προταση για να φενετε οτι δεν στοιχειολογω την προταση μου
    δεν θα ασχοληθω αλλο νομιζω οτι ο σπορος επεσε η επιλογη ειναι δικη σας

Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 21:46:26 »

o admin ειναι πανουργος εκτος του οτι μου το πηγε στα σκουπιδια εβαλε μονο την τελευταια προταση για να φενετε οτι δεν στοιχειολογω την προταση μου
    δεν θα ασχοληθω αλλο νομιζω οτι ο σπορος επεσε η επιλογη ειναι δικη σας

Και καλα κάνει !

Δικό του ειναι το Site ότι θέλει το κάνει !
    Οπως και ο Ιδιοκτήτης του μοντελοδρομίου ... και σε όποιον αρέσει !

Εσυ δεν μας είπες ποιός εισαι ρε φιλαράκι .....
    JP -> κατι σε Johny ..... αλλα δεν μου βγαίνει
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    zik1984
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 21:53:18 »

Μα πιστεύω οτι και το μέλος Jp μία πρόταση έκανε και για αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λογοκρίθικε. Επίσης Κ. Αντρέα δεν αφήσατε το περιθώριο να συμμετάσχει κανένας πετώντας στα σκουπίδια άμεσα το θέμα. Επίσης δεν έθιξα παραπάνω καθόλου την όποια σχέση μπορεί να έχετε με τον Κ. Ντούνη αλλά παρ'ολα αυτά είναι σαν να απολογίστε σε κάτι. Κ. Αντρέα κανένας νόμος δεν απαγορεύει να εκμεταλεύτει ο καθένας την περίουσία του,αρκεί να γίνεται νομότυπα. Αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας. Το θέμα είναι οτι το μέλος Jp έκανε μια πρόταση που εμένα προσωπικά που δεν είμαι ευκατάστατος αλλά αγαπάω το χόμπυ μου με ενδιέφερε να παρακολουθήσω. Και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που βρίσκονται στην ίδια μοίρα με μένα. Κ. Αντρέα δεν μπορείτε να ξέρεται πως θα εποφεληθεί ο καθένας ή στο που μπορεί να οδηγήσει μια τέτοια συζήτηση χωρίς να την αφήσεται να εξελιχθεί. Αλλά πάλι δεν αφήσατε κανένα περιθώριο για κάτι τέτοιο. Αφήστε το θέμα ελεύθερο και αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον απλά θα προσπεραστεί όπως και πολλά άλλα θέματα εδω μέσα.
    Καταγράφηκε
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 22:03:20 »

κυριε ανασταση τον καταλαβαινω τον admin απο μια πλευρα ειναι λεπτα θεματα αυτα

αλλα σαν να βλεπω να ανησυχειτε λιγο  και να χανετε την ψυχραιμια σας για το τιποτα

συγνωμη αν σας ταραξα την ηρεμια νομιζω οτι θα την βρισκατε ενδιαφερουσα ιδεα ολο το φορουμ  αλλα βλεπω οτι με πνιξατε

οχι οτι δεν το περιμενα Azn

Καταγράφηκε
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 22:09:00 »

Υπάρχουν κάποια όρια στις ανώνυμες και αστήριχτες κατηγορίες...

Αν τώρα η διαγραφή τέτοιων μηνυμάτων βαφτίζεται από τους "θιγόμενους" ως λογοκρισία, τότε να γνωρίζουν πωε, ναι, θα "λογοκρίνονται" τέτοια μηνύματα και θέματα.

Προσωπικά μου προκάλεσε απορία η άνευ λόγου επίθεση (γιατί επίθεση ήταν) εναντίον του κ.Ντούνη... Ειδικά δε, αν έβλεπε κανείς τις απαντήσεις περί αντιθέτου, που απορούσαν εξίσου για τη σκοπιμότητα μιας τέτοιας συζήτησης, χωρίς ουσία και στοιχεία.

Περιττό να πω ότι ούτε τον γνωρίζω τον ίδιο, ούτε έχω βρεθεί ποτέ στο μοντελοδρόμιό του...

gkan

ΥΓ δεν είναι μόνο θέμα ενός admin. Υπάρχουν αρκετοί συντονιστές, με ικανότητα κρίσης και άποψης...
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 22:14:58 »

Επίσης, δε γνωρίζω γιατί εμφανίζεται μόνο το τελευταίο μήνυμα. Κανονικά διαγράφεται όλόκληρο το θέμα. Εκτός αν έγινε κάτι από λάθος. Η αν θεωρήθηκε προσβολή προς τρίτο επιχειρηματία και σωστά αφαιρέθηκε.

Όσο για το χαρακτηρισμό "πανούργος" για τον admin, αυτός΄από μόνος του φτάνει να δείξει το επίπεδο των διαμαρτυρόμενων...

Σαν να μην έχει δώσει τόσα χρόνια ο admin δείγμα γραφής για το ποιόν του...

Όσο και αν προσπαθήστε, δύσκολα θα πείσετε τον κόσμο για το δίκιο σας, γιατί απλά δεν έχετε...

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 22:20:57 »

αλλα σαν να βλεπω να ανησυχειτε λιγο  και να χανετε την ψυχραιμια σας για το τιποτα

συγνωμη αν σας ταραξα την ηρεμια νομιζω οτι θα την βρισκατε ενδιαφερουσα ιδεα ολο το φορουμ  αλλα βλεπω οτι με πνιξατε

Γεια σου και απο εμενα...!

Νομιζω δεν ειμαι σίγουρος οτι αν ολα αυτα που εγραφες τα εγραφες επωνυμα και οχι ανωνυμα λογικα δεν θα εκανε αυτο που εκανε...!

Δν ειναι ωραια ανωνυμα να μπαινουμε στο φορουμ μονο και μονο για να κραξουμε καποιους!!

Φιλικα τελειως δεν εχω καμια ορεξη για καυγα!
    Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 22:29:52 »

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ φιλαράκο,
    Τάσο με λένε !

Ποιος ανησυχεί ρε φιλαράκο μεγάλη ΠΛΑΚΑ έχεις !

Δεν σε επνιξε εσένα καθόλου, απλα το θέμα που ανοιξες με το υφος που χρησιμοποίησες.

Εσυ ανησυχείς και για κάποιο λόγο ντρεπεσαι να πεις ποός είσαι, μάλλον φοβάσαι μην σε συναντήσει κανείς στον δρόμο η μεσα στον Ιδιοκτήτη και σε κράξει Wink
    Νομίζω ότι "ανοίγοντας" λογαριασμό εδω συμφώνησες με κάποιους όρους .....
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    zik1984
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 22:34:34 »

Κ. Κανδυλάκη δεν είμαι καθόλου ανώνυμος. Και μάλλον δεν καταλάβατε σωστά. Εγώ προσωπικά δεν επιτίθεμαι σε κανέναν Κ. Ντούνη. Εγώ το μόνο που είδα ήταν μια πρόταση να γίνει ελεύθερο ένα μοντελοδρόμιο. (δεν έχω δει ολόκληρη την συζήτηση) Επειδή μου άρεσε αυτή ιδέα και με ενδιέφερε επίσης, για λόγους που προανέφερα, απόρησα που ο admin έσβησε το θέμα. Δεν ψάχνω να βρώ κάποιο δίκιο γιατί δεν αδικήθηκα πουθενά. Απλά ψάχνω να βρώ ένα λόγο που σβήστηκε ένα θέμα που πρότεινε την ελεύθερη πρόσβαση σε ένα μοντελοδρόμιο. Αυτό πρόλαβα να διαβάσω και σε αυτό αναφέρομαι. Επίσης γιατί και εσείς απολογίστε για την όποια σχέση που μπορεί να έχετε με τον Κ. Ντούνη. Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνετε για ποιό λόγο άνοιξα αυτό το θέμα. Και όχι δεν είναι ο Κ. Ντούνης.
    Καταγράφηκε
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 11 Δεκ 2010, 22:42:33 »

Δημητρη με λενε απο κει και περα δεν με απασχολει να με κραξει καποιος γιατι εχω εμπερισταστωμενη αποψη για το θεμα
    ετσι και αλλιως πεταω αναβυσσο

απο εκει και περα βλεπω οτι απαγορευετε να λες αποψη αντιθετη απο καποιων 

οσο για το ονομα μαλλον δεν καταλαβαινετε οτι βρισκεστε στο ιντερνετ
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Λογοκρισία!!!
    Μεταπήδηση σε: