ok δοκιμασα παλι μοτερ σημερα ..αλαξα μπουζι ..δυστυχως δεν ειχα καινουρια αλλα 2 παλια NGK απο την 50αρα.
επισης αλλαξα θεση στα μπουζοκαλωδια ..οχι μεγαλη διαφορα ..παλι ενας κυλινδρος κοβει λιγοτερο απο τον αλλο ..παντα ο ιδιος

Στη συνεχεια εβγαλα το καρμπυρατερ μαζι με το λαιμο του για να δω τις βαλβιδες reed. μου εκανε εντυπωση οτι η εισαγωγη γινετε υπο γωνια ...οιβαλβιδες ειναι διαφορετικες αποτην μια μερια ..ειναι κοντοτερες και ανοιγουν δυσκολοτερα ομως ολες μαζι δεν δουλευουν ...

Μετα δουλεψα λιγο τις βαλβιδες μετο χερι καλου κακου...και εβαλα παλι το καρμπυρατερ στη θεση του ....
διαπιστωσα βελτιωση στη λειτουργεια ειδικα αν ανοιγα γκαζι για λιγο ...εκει καθαριζε το μοτερ και εστρωνε το δουλεμα χωρις να καπνιζει καμια εξατμισι .....οποτε και
δουλευανε και οι 2 κυλινδροι εξισου ...μετα απο λιγο αρχιζε παλι το πσιλο ρεταρισματακι και καπνιζε ο τεμπελης κυλινδρος.
1.κατα εκτημηση και χωρης να εχω ιδιεταιρη εμπειρια σε τετοια μοτερ βλεπω οτι απο ρευματα - μπουζι αναφλεξη ειμαι οκ(με 4.8v σημερα)
2.συμβαινει κατι με τις βαλβιδες και ψιλο μπουκωνει ο ενας κυλινδρος? ειδα βαλβιδες απο dle και ειναι οπτικα ιδιες
3.θελει στρωσημο ακομα το μοτερ? ωστε και οι βαλβιδες να δουλεψουν οπως πρεπει και να πατησουν οι κυλινδροι?
Θα βαλω το μοτερ σε βαση αφου ειναι κρυμα να κουβαλαω ολο το μοντελο αλλα και να το ταλαιπορω με τον κινητηρα σε αυτη τη φαση,και θα συνεχισω απο εκει
μολις το βγαλω θα ανεβασω φωτο απο τις βαλβιδες μηπως κανενας ποιο εμπειρος σε 2χρονα reed εχει καμια ιδεα