|
andreas
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Πέμπτη, 8 Φεβ 2007, 17:51:22 » |
|
καλη η ιδεα της τοποθετησης στην θεση της βιδας του καπακιου αλλα θα πρεπει να τεριαζει το σπειρωμα να ειναι τουλαχιστον μ3 μ4 (εγω πως και δεν το σκεφτικα αυτο γμτ)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Πέμπτη, 8 Φεβ 2007, 22:46:25 » |
|
καλη η ιδεα της τοποθετησης στην θεση της βιδας του καπακιου αλλα θα πρεπει να τεριαζει το σπειρωμα να ειναι τουλαχιστον μ3 μ4 (εγω πως και δεν το σκεφτικα αυτο γμτ) Μηπως απο την χαρα - αγωνια εχω την αντλια να δω τι θα κανει ? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Πέμπτη, 8 Φεβ 2007, 23:32:28 » |
|
κατι τετοιο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
Κώστας Κωστόπουλος
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 9 Φεβ 2007, 01:56:53 » |
|
Με τις αντλίες καυσίμου δεν έχω εμπειρία, ή πίεση από το backplate όμως είναι παλιά γνωστή τεχνική για F/F και C/L και pressurized tanks. Η χρήση είναι για υψηλή απόδοση και χρειάζεται πολλές φορές αλλαγή του συστήματος της βελόνας του καρμπυρατέρ γιατί τα περισσότερα από τα συνηθισμένα χάνουν καύσιμο με πίεση και δεν μπορούν να ρυθμιστούν.
Υπ' όψιν ότι η ρύθμιση είναι αρκετά ευαίσθητη σ΄αυτά τα συστήματα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon; Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Δευτέρα, 12 Φεβ 2007, 19:10:43 » |
|
Mετα την δοκιμη του Σαββατου μπορω να πω με σιγουρια οτι η αντλια εκανε αυτο ακριβως που περιμενα δηλ να εχω ενα κινητηρα χωρις προβληματα σε καμια θεση -κατασταση .η αντλια εχει συγκεκρημενο τροπο που ρυθμιζετε αφου μπει στον κινητηρα και μετα ξαναρυθμιζετε και ο κινητηρας απο την αρχη, αλλα ευκολα!παντως ο κατασκευαστης λεει οτι για να δουλεψει σωστα θα πρεπει ο κινητηρας να εχει καλη λειτουργεια στις χαμηλομεσαιες στροφες και σιγουρα ενα στεγανοποιημενο σωστα καρμπυρατερ..... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Δευτέρα, 12 Φεβ 2007, 19:13:13 » |
|
οπωτε η απαντηση στο θεμα για μενα ειναι to pump κομπλιετλι! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Δευτέρα, 12 Φεβ 2007, 20:38:22 » |
|
Μια ακομα ερώτηση απο που αγόρασες τελικά την αντλία ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Δευτέρα, 12 Φεβ 2007, 21:20:27 » |
|
Μια ακομα ερώτηση απο που αγόρασες τελικά την αντλία ?
απο tower....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Τρίτη, 13 Φεβ 2007, 18:24:50 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
Hristos
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Δευτέρα, 24 Σεπ 2007, 19:35:04 » |
|
Τα φωτα σας.....μπορει να χρησιμοποιηθει η VP-30 perry pump αντικραδασμικη αντλια σε τετραχρονο κινητηρα? ή ειναι μονο για διχρονο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Δευτέρα, 24 Σεπ 2007, 20:04:37 » |
|
τι ενοεις αντικραδασμικη? την αντλια που δουλευει με υποπιεση μαλλον . αυτη δουλευει και σε τετραχρονες απλα πρεπει να τοποθετηθει και να ρυθμιστει σωστα μετα την ξεχνας  παντος κατα τον κατασκευαστη για 4χρονες ειναι η vp-20
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
Hristos
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Δευτέρα, 24 Σεπ 2007, 20:32:51 » |
|
Ναι αυτην εννοω,ειδα στο site τους οτι για τετραχρονους ειναι οι vp-20,αλλα εχω αυτη τη στιγμη την 30 σε εναν διχρονο os 91 που λειτουργει με πιεση απο το καρτερ,δουλευει αψογα.Θελω να τον αλλαξω με τετραχρονο saito 100,γι 'αυτο ρωτω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Δευτέρα, 24 Σεπ 2007, 20:35:45 » |
|
Με τις pery ιδικα καλο ειναι να κενεις οτι λεει το χαρτι! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Δευτέρα, 24 Σεπ 2007, 20:39:41 » |
|
παντος απο οτι μου ειπε ο φιλο mike poy πηρε μια 125η saito νομιζω οτι προτεινει την VP-30 kai ας ειναι για 2χρονη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|