Καλησπέρα σε ολους,
Φιλε akmakas μιας και ειμαστε στην ιδια μοιρα με το ιδιο ε/π απο τα λιγα που εμαθα συνοπτικά αναφερω τα παρακατω:
Το Honey Bee το έχω 2-3 μηνες τωρα. Χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία μορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος απο το ελικοπτερο αυτο. Ευτυχώς δεν εχει υποστεί μεχρι τωρα δυνατα σοκ εκτός απο ενα σπασμενο flybar στην 1 πτήση. Με ελάχιστο sim και πρακτική εξάσκηση στο πεδίο μαχης το πεταω ικανοποιητικά (για μενα παντα).
Στην αρχη,, δηλαδη με το που βγηκε απο το κουτι του δεν πεταγε με τιποτα. Με μικρες επεμβασεις οπως θα διαβασες και στο thread αυτο εγινε αξιοπλοο.
Το μονο πρόβλημα που αντιμετωπιζω πλεον αλλα απο ότι διαβασα και εγω παιρνεις μετρα γιααυτο είναι η μπαταρία. Η μπαταρια που δινει στο κουτι είναι μικρή Και σε αντοχή και σε χωρητικοτητα (8.4-650mAh). Αντιθετα ο φορτιστης (12V-300mA) την ψηνει σε 2,5 ωρίτσες σα καρυδόπιτα. Το αποτέλεσμα

Δεν εβγαλε πάνω από 13-15 φορτισεις εκφορτίσεις. Ίσως και λιγότερες. Τωρα πια ίσα που σηκωνεται το ελικόπτερο.
\
Ετσι προμηθευτηκα μια ΝιΜΗ 9.6V-750mAh.
Η δύστυχη όμως φοβαμαι ότι θα έχει την ίδια καταληξη αφου ο ιδιος φορτιστης θα της πέφτει βαρύς . και όχι τιποτα άλλο καινουρια γαρ τη λυπαμαι να τη βαλω στα 300mA απεαυθείας.
Τελος παντων μη εχοντας αλλη επιλογη θα υποστεί και αυτη το μαρτυριο του ψησιματος και βλεπουμε.
Η μηπως υπαρχει και άλλη επιλογη?? Μπορώ αραγε να κανω καμμια μοντα στον φορτιστη ωστε να την φορτίσω 1-2 φορές στο ρελαντί

?