Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.862 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Ιουλ 2026, 01:20:15

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Ιουλ 2026, 01:20:15

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από topg
    [Χθες στις 23:44]

[Χθες στις 21:46]

από Yiannis_S
    [Χθες στις 16:29]

[Χθες στις 13:05]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309862
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 124
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 146
    Συνολικά: 148
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Μόνο Ηλεκτρικά!  (Αναγνώστηκε 27770 φορές)
    Κωστής Νικολάου
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 01:35:10 »

Πόσα ευρά χρειάζονται για να στίσεις ένα ηλεκτρικό αυτού του μεγέθους? υπολογίζοντας και 3-4 μπαταρίες για μια καλή συνολική διάρκεια πτήσης.
    Καταγράφηκε

Αερομοντελλισμός είναι να πετάς μακριά απ'τα προβλήματα!
    zero_IQ
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #16 στις: Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 22:04:55 »

Μπόλικα ευρά Κωστή!
    Εξαρτάται από τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσεις και από το που αγοράζεις.
    Το συγκεκριμένο κόστισε περίπου €1800 με όλον τον εξοπλισμό, ηλεκτρονικά, μπαταρίες, φορτιστές κλπ.
    Υπάρχουν και φθηνότερα, για παράδειγμα ένα T-Rex 600 μπορείς να το βγάλεις με λιγότερα από €1000 και είναι και μεγαλύτερο (50άρι).
    Διάλεξα το Logo γιατί σκοπεύω να το μετατρέψω σε flybarless, η Mikado έχει κυκλοφορήσει ηλεκτρονικά και κεφαλή χωρίς flybar, λιγότερο drag και 30% περισσότερη ισχύς στο στροφείο. Ακόμη μ’ αυτό το συστηματάκι μπορείς να αλλάζεις ρυθμίσεις στην συμπεριφορά του στροφείου από την τηλεκατεύθυνση. Άλλα €1000 για την μετατροπή! Παιχνίδια για μεγάλα παιδιά.
    Σχετικά με την σύγκριση κόστους ηλεκτρικών-θερμικών, δεν συμφωνώ, αν το μόνο κριτήριο για την αγορά είναι το κόστος, κάλλιστα μπορείς να φτιάξεις ηλεκτρικό με τα ίδια λεφτά που θα σου κοστίσει ένα Raptor 30. Με μπαταρίες nicd, στάνταρ servo κλπ θα έχεις κάτι που θα πετάει σαν Raptor 30. Πάντως είτε έχεις θερμικό είτε ηλεκτρικό, μετά από κάποιο διάστημα όλοι πωρώνονται και θέλουν να φτιάξουν καλύτερο ή μεγαλύτερο heli, θέλουν καλύτερα εξαρτήματα κλπ. οπότε δεν μπαίνει θέμα πραγματικού κόστους. Το δίλημμα μετατίθεται στο αν θα φτιάχνεις 1 heli κάθε χρόνο και θα είναι αρκετά καλό ή θα φτιάχνεις ένα heli κάθε 2 χρόνια και θα είναι καλύτερο. ‘Οπως διαπίστωσα και θα διαπιστώσεις, αν μπεις στο παιχνίδι, το πλάνο πάει κάπως έτσι. Μόνο αν σταματήσεις να πετάς θα σταματήσεις να θες κάτι καλύτερο.
    zero_IQ
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 11:23:41 »

Καλημερα και απο μενα.

το logo 10  το εχω ζαχαρωσει καιρο, αλλά λόγω κόστους και το οτι ειμαι εντελως αρχαριος λέω για το t-rex 600 . Ολοι μου λεν για θερμικο και ποσο σθμφερει αλλά εγώ προσπαθω να αντεξω και να ριψοκινδυνεψω για ηλεκτρικό.Λενε οι θερμικοι πως ειναι πιο ευκολο, πιο ανεξοδο αλλά δε ξερω, το γαλονι νιτρο εχει 25 ευρω και αντεχει για 7-10 πτησεις.Για βαλε να δεις το μηνα.

Για το logo 10 μιας και εισαι ο μονος που βρισκω με μεγαλο ηλεκτρικό, θα ηθελα μια δυο ειλικρινεις απαντισεις. Ποσο καιρο το έχεις; Το έξοδα έχει ας πουμε ποσο αντεχει η μπαταρια; σου εχει χαλασει; ποση ωρα πετας ειπες με ασφαλεια 15 λεπτα. Σου εχει βγαλει καμια ζημια; Σε μια πτωση μικρή πόσο περιπου υπολογιζεις κόστος;

ΜΑΘΑΙΝΩ τωρα με ενα walkera60b μικρο ηλεκτρικο αλλά θέλω να φτιάξω και ενα μεγαλο.  Βοηθεια μη με πεισουν οι θερμικοι!!!!  Ηλεκτρισμος βρεεεεεεεεε

ZERO_IQ αν εχεις και οποτε εχεις ωρα, χτυπα κανα e-mail sto production@ena-tv.gr 

Ευχαριστω Ηλιας
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    VAG
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #18 στις: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 11:53:11 »

Αυτό το ελικόπτερο είναι ίσως το μοναδικό ηλεκτρικό που θα έβλεπα σοβαρά. Βγάλε καμία φωτογραφία να το δούμε ζωντανά.
    Φιλικά,
    Βαγγέλης
    Καταγράφηκε

Θα σταματήσει επιτέλους να φυσάει???
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 12:14:19 »

17 ευρω το Νιτρο 15% heli cool power www.greekrotors.gr

Καταγράφηκε

Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #20 στις: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 12:57:15 »

Καλημέρα Ηλία!

Πρέπει να ξέρεις ότι τα ηλεκτρικά ελικόπτερα της τάξης του logo 10 και πάνω ναι μεν είναι πλέων αρκετά προσιτά αλλά όχι όσο ώστε να μπορούν να ανταγωνιστούν ακόμα  σε κόστος τα θερμικά.
      Ένα ηλεκτρικό ελικόπτερο απαιτεί να διαθέτεις 2+ μπαταρίες lipo (4S-5S-6S-10S… ανάλογα) για  να μπορείς να φτάσεις το χρόνο πτήσης ενός θερμικού ανά ημέρα. Κάθε μπαταρία έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής ανάλογα με τη χρίση της (50-250 φορτίσεις ανάλογα με τη φόρτιση-εκφόρτιση που της κάνεις σε C rate [1C-2C…]). Οι lipo μπαταρίες είναι αρκετά ευαίσθητες σε ηλεκτρικές και φυσικές καταπονήσεις πράγμα που σαν αρχάριος θα είναι αρκετά δύσκολο να αποφύγεις! Ο εξοπλισμός που θα διαθέτεις θα πρέπει να είναι ικανός να υποστηρίζει το είδος που έχεις επιλέξει, π.χ. φορτιστής, αμπερόμετρο, regulators, εξοπλισμός ελικοπτέρου τα οποία θα είναι καλό να έχεις σχεδιάσει και επιλέξει από την αρχή με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ποιότητα!
      Τα πτητικά χαρακτηριστικά είναι εφάμιλλα στα δυο είδη όμως θα αντιμετωπίσεις αρκετά αυξημένο κόστος στη περίπτωση που θα θελήσεις η δύναμη να φτάσει ή και να ξεπεράσει αυτή ενός αντιστοίχου θερμικού! Βέβαια τα ηλεκτρικά είναι το μέλλον και είναι αρκετά πιο εύκολα στη χρίση (δεν εννοώ το χειρισμό)!
      Βάλε τα κάτω, υπολόγισε και επέλεξε τους στόχους σου!

Καλές προσγειώσεις!  Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 15:55:41 από Apostolos » Καταγράφηκε
    Billias
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #21 στις: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 13:08:07 »

17 ευρω το Νιτρο 15% heli cool power www.greekrotors.gr

Ρε μάγκα πως την έχεις δει;
    Άσχετες απαντήσεις; Μόνο για να απαντήσουμε;

Καλημερα και απο μενα.

το logo 10  το εχω ζαχαρωσει καιρο, ……………..
    ………..Ηλεκτρισμος βρεεεεεεεεε

ZERO_IQ αν εχεις και οποτε εχεις ωρα, χτυπα κανα e-mail sto production@ena-tv.gr 

Ευχαριστω Ηλιας
    Φίλε Ηλία,

Δεν ξέρω από ηλεκτρικά και το κόστος χρήσης τους(μπαταρίες κλπ.)

Αλλά σε ένα θερμικό πρέπει κατά την γνώμη μου να περνάς χαλαρά τα εξής κριτήρια:
    1. να σου αρέσει η Κάπνα και η οσμή του καύσιμου
    2. να μην έχεις πρόβλημα με το λάδι, και τον καθαρισμό μετά την τελευταία πτήση της ημέρας αλλά και στο σπίτι το απόγευμα/βράδυ)
    3. να κουβαλάς 1000 και 2 πράγματα (μίζα, μπουζόπιπα, καύσιμο κλπ)
    4. να θες να δίνεις 17 ή 25 ευρώ ανά γαλόνι για 8-10 γεμίσματα (με 12 λεπτά ανά πτήση περίπου)
    5. να γουστάρεις τον θόρυβο της διχρονίλας!

Αυτά τα παραπάνω εμένα με τράβηξαν στο θερμικό!

Καταγράφηκε

Hosting Juice - The juicy way of hosting.
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 13:32:19 »

E fusika einai ti aresei sto kathena.

Emena basika to mono pou me paei sta ilektrika einai epeidi mono o dikos tous thorubos plisiazei ston ixo tourmpinas ELIKOPTEROY!! Mono o HXOS!!! Oso kai an sas fainetai xazo...Gia mena an de eixa to iiiiiiiiiiiiiiiiggggggggg tou dixronou ,  de me enoiaze katholou... !!!!!!!

Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    zero_IQ
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #23 στις: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 19:43:32 »

Α! Ωραία! Και ‘γω τώρα πρέπει να απαντήσω σ’ όλα αυτά?
    Λοιπόν, αποσπασματικά….
    Για το logo 10 μιας και εισαι ο μονος που βρισκω με μεγαλο ηλεκτρικό, θα ηθελα μια δυο ειλικρινεις απαντισεις. Ποσο καιρο το έχεις; Το έξοδα έχει ας πουμε ποσο αντεχει η μπαταρια; σου εχει χαλασει; ποση ωρα πετας ειπες με ασφαλεια 15 λεπτα. Σου εχει βγαλει καμια ζημια; Σε μια πτωση μικρή πόσο περιπου υπολογιζεις κόστος;
    Το έχω 3 μήνες. Πριν είχα Quick Japan EP-8 επίσης ηλεκτρικό με blades 400mm το οποίο το κράτησα ένα χρόνο και το πούλησα για να φτιάξω το Logo, είχα κάποια pack (lipo 4s) στο EP-8 που έκαναν 82 πτήσεις το καθένα χωρίς να παρουσιάσουν πρόβλημα και χωρίς να πέσει η χωρητικότητα και η δύναμή τους. Δύο από αυτά τα pack τα ένωσα σε ένα 8s για το Logo. Η μπαταρίες που χρησιμοποιώ στο Logo (8s 3100mAh) αντέχουν για απλές πτήσεις περίπου 15 λεπτά ίσως και παραπάνω, για ασφάλεια προσγειώνομαι στα 10 λεπτά και στην φόρτιση παίρνουν 2000-2100mAh. Δεν χρησιμοποιώ μεγαλύτερης χωρητικότητας pack για εξοικονόμηση βάρους.
    Ζημιές το ελικόπτερο δεν έχει βγάλει αλλά δεν έχει ακόμη αρκετές πτήσεις. Με ταλαιπώρησε ένα πρόβλημα με θόρυβο και αστάθεια στα servo που οφειλόταν στο BEC, τώρα χρησιμοποιώ ξεχωριστή μπαταρία για τα ηλεκτρονικά και είναι ok.
    Η ποιότητα του είναι εξαιρετική, δεν θα έλεγα όμως ότι απευθύνεται σε εντελώς αρχάριους. Για όποιον ενδιαφέρεται να φτιάξει ένα, μπορώ να βοηθήσω με συμβουλές στην επιλογή της σύνθεσης. Κόστος επισκευής δεν ξέρω ακόμη, είχα μόνο μια μικρή κακοτυχία, κόλλησε η ουρά σε πιρουέτα και έκλεισα το γκάζι, το ελικόπτερο έπεσε στριφογυρνώντας από το 1,5 μέτρο και στάθηκε στα πόδια του (!), δεν έσπασε ούτε στράβωσε τίποτε, το κάθετο ουραίο καρφώθηκε στο χώμα και τα blades της ουράς λερώθηκαν, το τσεκάρισα και συνέχισα να πετάω. Αν το φυτέψεις κανονικά πάντως, τα ανταλλακτικά που θα χρειαστείς θα σου κοστίσουν λίγο ακριβότερα από τα αντίστοιχα για Raptor αλλά ίσως τα ίδια ή και φθηνότερα από Sceadu, υπολόγισε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα στην τοπική αγορά απ’ όσο γνωρίζω και καλό είναι να κρατάς μια παρακαταθήκη από τα βασικά.
    Αναλώσιμα δεν υπάρχουν στα ηλεκτρικά. Το πρόγραμμα συντήρησης που ακολουθώ πάει κάπως έτσι:
    -Πριν κάθε πτήση έλεγχος του ιμάντα της ουράς για σωστό τέντωμα. Κάθε 20 πτήσεις ψεκασμός του ιμάντα με αντιστατικό σπρέι (εγώ χρησιμοποιώ graphit-33).
    -Κάθε 20 πτήσεις έλεγχος των ρουλεμάν σε όλους τους άξονες περιστροφής, η μέχρι τώρα εμπειρία μου με τα προηγούμενα ελικόπτερα έδειξε ότι αν δεν έχεις κάποιο ατύχημα, τα ρουλεμάν του κεντρικού άξονα αρχίζουν να φθείρονται μετά από 100 πτήσεις (ευκολότερα το πάνω ρουλεμάν), τα υπόλοιπα δεν μου χάλασαν ποτέ.
    -Μετά από κάθε πτήση έλεγχος της θερμοκρασίας των μπαταριών, του μοτέρ και του controller, αν δεν έχεις υπέρυθρο θερμόμετρο (είναι φθηνό) γίνεται και με το χέρι, αν είναι όλα κρύα ή χλιαρά είσαι ok, αν δεν μπορείς να κρατήσεις το δάχτυλό σου ακουμπισμένο περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα έχεις πρόβλημα (όχι στο δάχτυλο, στο ελικόπτερο). Αν πριν μερικές πτήσεις όλα ήταν πιο κρύα ενώ μετά από κάθε πτήση τα βρίσκεις όλο και πιο ζεστά, πάλι κάτι δεν πάει καλά.
    -Σε κάθε φόρτιση έλεγχος της κατάστασης των μπαταριών.

Αυτό το ελικόπτερο είναι ίσως το μοναδικό ηλεκτρικό που θα έβλεπα σοβαρά. Βγάλε καμία φωτογραφία να το δούμε ζωντανά.
    Ζωντανές φωτογραφίες αργότερα

το γαλονι νιτρο εχει 25 ευρω και αντεχει για 7-10 πτησεις.Για βαλε να δεις το μηνα.
    και
    17 ευρω το Νιτρο 15% heli cool power
    Όπως έγραψα και σε προηγούμενο post, υπολόγισε κόστος pack €250 έτοιμο και ακριβό, μέσος όρος ωφέλιμων κύκλων χρήσης=300, δηλαδή κόστος ανά πτήση 10 λεπτών= €0,83. Στην δική μου περίπτωση, κόστος pack €150, κόστος ανά πτήση 10 λεπτών= €0,50. Για νίτρο στην μία περίπτωση €25 για δέκα πτήσεις ή €2,50 ανά πτήση και στην άλλη €17 για δέκα πτήσεις ή €1,7 ανά πτήση.
    Οι 300 κύκλοι είναι ενδεικτικοί, μετά απλώς πέφτει σιγά-σιγά η χωρητικότητα, με 60% χωρητικότητα φτάνει θεωρητικά τους 800 κύκλους.
    Και με τους μισούς κύκλους πάντως (150) πάλι φθηνότερο είναι από το νίτρο.
    Έχω μικρότερα pack (3s 2100mAh) που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στους 170 κύκλους και δουλεύουν κανονικά.
    Έχω επίσης χαλάσει δύο pack (4s 3300mAh) που μετά από crash τα άφησα όλο το καλοκαίρι πλήρως φορτισμένα (3 μήνες σε υψηλές θερμοκρασίες) και όταν προσπάθησα να τα ξαναχρησιμοποιήσω δεν είχαν δύναμη (αυξήθηκε η εσωτερική τους αντίσταση). Από τότε διατηρώ τα pack μισοφορτισμένα και στην δροσιά (το καλοκαίρι ψυγείο).

Τα πτητικά χαρακτηριστικά είναι εφάμιλλα στα δυο είδη όμως θα αντιμετωπίσεις αρκετά αυξημένο κόστος στη περίπτωση που θα θελήσεις η δύναμη να φτάσει ή και να ξεπεράσει αυτή ενός αντιστοίχου θερμικού!
    Ελπίζω πως δεν συγκρίνεις Raptor με Logo σε πτητικά χαρακτηριστικά.
    Όσο για δύναμη, στην δική μου περίπτωση 2Hp (1500W) διαθέσιμοι στο στροφείο με συνολικό βάρος 2,350Kgr. Δηλαδή 0,85Hp/Kgr και συνολικό κόστος €1800 μαζί με μπαταρίες για 500 και βάλε πτήσεις. Mε €200-€300 επιπλέον σε μοτέρ και μπαταρίες το νούμερο γίνεται άνετα 1,2Hp/Kgr αν μπορείς να το χειριστείς στον αέρα. Δώσε ένα παράδειγμα με θερμικό.

Emena basika to mono pou me paei sta ilektrika einai epeidi mono o dikos tous thorubos plisiazei ston ixo tourmpinas ELIKOPTEROY!! Mono o HXOS!!! Oso kai an sas fainetai xazo...Gia mena an de eixa to iiiiiiiiiiiiiiiiggggggggg tou dixronou ,  de me enoiaze katholou... !!!!!!!
    Μακρύτερα από τα 10-15 μέτρα δεν ακούς τίποτε. Μόνο τον θόρυβο από τα blades (ανατριχιαστικό) στις δύσκολες μανούβρες.

Ελπίζω να σας κάλυψα όλους και συγνώμη για το αναλυτικό post αλλά δεν είχα χρόνο να γράψω ένα πιο πρόχειρο.
    zero_IQ
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 19:51:48 από zero_IQ » Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 20:05:39 »

Eυχαριστω για τις οδηγιες.Σιγα σιγα θα ξεκινησω ενα μεγαλο ηλεκτρικο, ταλαντευομαι αναμεσα σε Raptor e-550, raptor e620se, Logo10, και Robbe Spirit L-16.

Ολα καλα φαινονται και ακουω καλα λογια, αλλα τι να πεις.

Αποφασισα να μη βιαστω  Zero_IQ  και αγοραζοντας ενα ενα καλα πράγματα, θα στησω ενα ηλεκτρικο!!! Οταν καταλήξω με τη βοήθεια του εμπειρου forum στο πιο να αγορασω, Θα ζητηξω πάλι συμβουλες για τα εμπορευματα που θα του βαλω!

Τονιζω πως για πολυ καιρο θαμαι σε hovering κατάσταση αντε να παει μερικα μετρα βολτιτσα και να γυρισει.Σιγα σιγα! Αρα για καιρό και χαμηλότερης ισχύος μπαταριες δε θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα.

Eυχαριστώ

Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 22:00:18 »

Να πουλήσω το EXCEL PRO2k 90 και να πάρω ηλεκτρικό;  worry Είναι καλή ιδέα τι λέτε  worry
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #26 στις: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 22:20:51 »

Γειά χαρά.

Άν και δέν γνωρίζω πολλά πράγματα απο την συζήτησή σας,στέλνω φωτό ενός Raptora 550 που πετάει στα Χανιά.
    Πράγματι είναι εντυπωσιακό και "αθόρυβο".

* Raptor.jpg (117.85 KB, 590x413 - εμφανίστηκε 429 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #27 στις: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 22:22:03 »

Zero_IQ πιστεύω πως συμφωνούμε. Όχι δεν το συγκρίνω με Raptor! Αλλά και με Raptor να το συνέκρινα τι έχει να κάνει? Στο κάτω κάτω τα πτητικά χαρακτηριστικά δεν κρίνονται από το λόγω βάρους/δύναμης! Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να αναλύσουμε το σχεδιασμό των στροφείων περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! Όσο για το power setup σου είναι γα**το αλλά και αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα (βλέπε 3D MP, MRX 500...) ! Δεν είμαι υποστηριχτής των θερμικών όμως αυτό που είπα είναι ότι τα ηλεκτρικά είναι ακόμα λίγο τσιμπημένα! Πάντως συγχαρητήρια που είσαι ένας από τους πρωτοπόρους του είδους!!! Wink
    Καταγράφηκε
    Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #28 στις: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 22:23:33 »

Dim βαλε την αλλη foto αυτο ειναι το Τ-REX 600! laugh laugh laugh laugh laugh Cheesy Cheesy Cheesy
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 22:34:24 από Apostolos » Καταγράφηκε
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Τρίτη, 23 Ιαν 2007, 22:29:31 »

Που πουλανε τσαμπα ρευμα να παρω και εγω  idiot2 καθως πληρώνω 300-400 ευρω

Δεν ξερω δεν μου καθετε καλα η ιδεα για ηλεκτρικο αλλα θα μου αρεσε ενας 4Τ κηνιτηρας για θερμικο η ουσια ειναι ο ηχος αν δεν το ακους δεν το νιωθεις αρα ειναι δυσκολο .

Αν το θερμικο δεν ειχε το θεμα καθαρισμα δεν θα θεωρουσα οτι υπαρχουν τα ηλεκτρικα  idiot2

Το κανονικο εληκοπτερο ακουγετε το μοντελο γιατι οχι ?

Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Μόνο Ηλεκτρικά!
    Μεταπήδηση σε: