δεν απογειώνομε γιατί δεν έχω ουρα καθόλου, μόλις πάει να απογειωθεί φεύγει τελείως όχι πιρουέτα απλά φεύγει κοινός δεν κλειδώνει και το κακό είναι ότι ενώ προσπαθώ να το φέρω ενώ κουνάω το stik δεν ανταποκρίνεte από την πλευρά που θέλω να πάει δηλαδή δεξιά, αντίθετος αριστερά κουνιέται έχω κίνησης δηλαδi
όταν το ελικόπτερο είναι κάτω το gyro δουλεύει κανονικά δηλαδή τι εννοώ κλειδώνει κανονικά έχω κίνηση δεξιά και αριστερά ανταποκρίνεται όταν κουνάω το ελικόπτερο με το χέρι το πρόβλημα ξεκινάει όταν δουλεύει το ελικόπτερο πάνω από το 40% του γκαζιού
υπάρχει περίπτωση να μην φταίει κάτι ηλεκτρονικό; και να είναι κάτι μηχανικό στην μετάδοση του άξονα, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω όταν τοποθετώ τον άξονα τα γρανάζια;
ΓΙα περιμενε... δοκιμασε να του δωσεις στροφες και κατσε να δεις αν κουνιονται τα tail blades..
Υπαρχει περιπτωση να μην πηγαινιε η κινηση στον αξονα για 2 λογους..
Πρωτον ο αξονας εχει χαλασει και τα ακρα της γυρνανε γυρω απο τον εαυτο τους και αυτο γινεται στις πολλες στροφες..
Δευτερον ο αξονας που εχει 2 γραναζακια εχει χαλασει και οταν το ζορισεις γυρναει γυρω απο τον εαυτο του..!!
Οποτε αυτο δημιουργει προβλημα γιατι η ουρα εχει λιγοτερες στροφες ...!!
Αν παλι δεν δουλευει καθολου το γυροσκοπιο μετα το 40% ειτε εχεις βαλει καποια μιξη καταλαθως ειτε απο τους κραδασμους η απο πτωση εχει χαλασει ειτε το σερβο η ειτε το γυροσκοπιο και απλα λογω γκαζιου αυξανονται οι κραδασμοι και κατι δεν λειτουργει.. ΙΣως και ψυχρη κολληση..!