επιτελους....σημερα πεταξε ενα ολοκληρο ντεποζιτο σωστα, για πρωτη φορα...
οπως ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ, την πρωτη φορα εμεινα απο σερβο γκαζιου αφου κοπηκε ενα καλωδιο απο το ποτενσιομετρο....

προχθες παλι ενω πεταω χαλαρα, ξαφνικα παλι δεν εχω γκαζι...τρελαθηκα...αποτελεσμα καμενο σερβο γκαζιου...οριστικο συμπερασμα, τα graupner des805 δεν θα ξαναχρησιμοποιηθουν, τουλαχιστον σε ε/π...φανταστειτε η αστοχια να ηταν σε ενα απο τα σερβο του cyclic...

τα align ds610 ειναι καθ οδον...
παρατηρησεις....τελικα με ενα προσεκτικο σεταπ το ελικοπτερο πεταει απο αξιοπρεπως, εως πολυ καλα...δεν υπηρχαν κραδασμοι, δεν υπηρχε trakcing, ομως υπαρχει ενας θορυβος , που μου δινει την εντυπωση, οτι προερχεται απο εκκεντρο γραναζι, το οποιο ειναι μαλλον αυτο του ιμαντα, αυτο που παιρνει κινηση απο το γραναζι του autorotation(second gear)....παρ ολα αυτα κρατηθηκε στο χοβερ πολυ καλα και σταθερα πλεον παρ ολο το βορειο 2αρακι που φυσουσε...
η ουρα πλεον δεν ντριφταρει, αφου το γυροσκοπιο μεταφερθηκε πιο κοντα στον αξονα και αφου αφαιρεθηκε η φαρδια επενδυση κατω απο την μεταλλικη πλακα και προστεθηκε foam αυτοκολλητο μικρου παχους, τυπου futaba...
να πω οτι το ε/π πεταξε με την modified asp, η οποια εξακολουθει να λειτουργει αρκετα πλουσια, και οσο στρωνει, δειχνει να παιρνει τα πανω της...

το flybar αλλαχθηκε με ενα απο t-rex 600 αφου το δικο του ηταν πολυ μεγαλο, οπως επισης οτι το πρωτο πραγμα που θελει αλλαγη στο μοντελλο, ειναι τα padles, μιας και το διαφανο αυτοκολλητο που εχουν επανω, εφυγε στον αερα, χωρις να το παρω χαμπαρι...
κατα τα λοιπα οπως εχω ξαναπει το μοντελλο "βρωμαει" 3D και στο idle up δειχνει τον χαρακτηρα του..πιστευω οτι για τα λεφτα του, με ενα καλο σεταπ πεταει super...
ουφφφφφ....επιτελους πεταξε σωστα...