Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 19:36:27

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 19:36:27

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:09]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 12:33]

[Σήμερα στις 12:22]

από dominicm
    [Χθες στις 12:17]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 816
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 640
    Συνολικά: 641
    Στυλ εμφάνισης

- Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

- Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ποσα μελη εχουν οι Συλλογοι της Ελλαδος .  (Αναγνώστηκε 20695 φορές)
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #60 στις: Κυριακή, 21 Ιαν 2007, 23:50:06 »

Πώς το λέμε στην κυρά είναι το θέμα 
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #61 στις: Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 09:56:00 »

Πωλειται αυτοκινουμενο τροχοσπιτο για αερομοντελιστες ειδικα διαμορφωμενο ,μπαγαζιερα οροφης για heli , βαση πισω για μοτο , κτλ .

Για να βρισκεστε σε ολες τις εκδηλωσεις στην Ελλαδα οργανωμενοι . Grin Grin Grin Grin

mastoras

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #62 στις: Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 10:23:16 »

Πωλειται αυτοκινουμενο τροχοσπιτο για αερομοντελιστες ειδικα διαμορφωμενο ,μπαγαζιερα οροφης για heli , βαση πισω για μοτο , κτλ .

Για να βρισκεστε σε ολες τις εκδηλωσεις στην Ελλαδα οργανωμενοι . Grin Grin Grin Grin

mastoras

Δηλαδή με αυτο ωδικά δεν μπορεις να πας πχ Ιταλια - Γερμανια κτλ κτλ ? Του λες ελα καλο μου τροχοσπιτο παμε να πεταξουμε στο μοντελοδρομιο ... και αν δεν ειναι Ελληνικο δεν παει ? idiot2

Grin laugh devil smiley6600
    Καταγράφηκε

alleo
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #63 στις: Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 11:07:43 »

Φίλε  sfyris  το  κακό  με  σένα  είναι  ότι  ανάμεσά  μας  έχεις  την  θάλασσα.
    Αλλά,  το  ανέκδοτο  με  την  κότα  και  το  άλογο  το  ξέρεις ; Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

Αλέκος Λεονταρίτης
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #64 στις: Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 12:20:44 »

[img width= height= alt=Αααχχχ Θάλασσα]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_44.gif[/img]
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #65 στις: Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 12:25:11 »

Ζατι κλες Κοσμα , Για τι θαλλασα ή για το οτι δεν ξερεις το ανεκδοτο  worry  Crazy2

Εγω παντος δεν το ξερω οποτε παρακαλω ...
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #66 στις: Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 14:00:20 »

Και για τα δυο....
    Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #67 στις: Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 14:04:10 »

Για να συμμαζευόμαστε λίγο 
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #68 στις: Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 22:49:00 »

Είπαμε τίποτα κακό;  Huh
    Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #69 στις: Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 23:01:43 »

Είπαμε τίποτα κακό;  Huh

Οχι αλλά φύγαμε αρκετά από το θέμα  laugh
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #70 στις: Δευτέρα, 22 Ιαν 2007, 23:04:19 »

Έλα εντάξει, καφεδάκι ήπιαμε 
    Καταγράφηκε

George Tokalatsidis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #71 στις: Τετάρτη, 24 Ιαν 2007, 16:32:30 »

Καλησπέρα και από μένα σε όλους
    Θέλω να πω ότι η οργάνωση σε Αερολέσχες - Συλόγους - Ομίλους μακροπρόθεσμα μόνο καλό κάνει σε όλους. Και σε σένα φίλε αερομοντελιστή που είσαι μόνος και στον οργανωμένο αλλά και στον χώρο γενικά.  Και λέω μακροπρόθεσμα γιατί τρως και καμιά κακοτυχία και αποτυχία ενδιάμεσα. Ολά είναι μέσα στην ζωή.
    Μπορώ να πω ότι μετά την Ίδρυση της Αερολέσχης Κομοτηνής μετά απο διοργανώσεις, εκθέσεις, συμμετοχές σε αγώνες φέραμε κοντά μας και άλλα μέλη που φυσικά εκπαιδευοντάς τους και πάνω απ όλα μεταδίδοντας το αίσθημα και την παιδεία της ασφαλούς πτήσης ενός αερομοντέλου καταφέραμε να μεταδώσουμε τον Αερομοντελισμό στην Περιοχή της Ροδόπης. (Και όχι μόνο υπερελαφρά, αλεξίπτωτο πλαγιάς, γενικά την αεροπορική ιδέα και την αγάπη για το αεροπλάνο)
    Αρα ίσως κέρδος προσωπικό άμεσο δεν υπάρχει άλλα μακροπρόθεσμα το όφελος είναι μεγάλο.
    Εκτός αυτού η παρακίνηση απο το Σωματείο να μετέχουν οι αερομοντελιστές σε αγώνες Περιφερειακούς - Πανελλήνιους - Κριτήρια δημιουργεί άμιλα και όλα τα θετικά που έχει η άμιλα. Φυσικά λαμβάνεται υποψη και από την Ομοσπονδία και κατεπέκταση από την ΓΓΑ ότι υπάρχει στην Αερολέσχη φυτώριο αθλητών. Και κάτι που υπόθηκε στο Συνέδριο Αερομοντελισμού στην Θεσσαλονίκη είναι ότι αν πάτε και πήτε εγω είμαι Χομπίστας σε μία Αρχή (Δήμο, Νομαρχία ότιδήποτε θέλετε να ζητήσετε) θα σας πουν αφού θέλεις να κάνεις hobby πλήρωσε. Αν όμως πεις ότι είσαι αθλητής σε αεραθλητικό σωματείο σε βλέπει διαφορετικά.

Αυτά ίσως υπαρχουν και κατά αλλά εγω βλέπω σε βάθος χρόνου πάντα.

Γιώργος Τοκαλατσίδης
    Αερολέσχη Κομοτηνής
    Καταγράφηκε

Αεροπλάνο αξία: 258 ευρώ.
    Μηχανή αξία: 300 ευρώ.
    Τηλεκατεύθυνση αξία: 350 ευρώ.
    Παρελκόμενα αξία: 70 ευρώ.
    Το να φτιάξεις μόνος σου το δικό σου μικρό αεροπλάνο και να το πετάξεις στα ουράνια αξία: Α Ν Ε Κ Τ Ι Μ Η Τ Η

George Tokalatsidis
    http://www.aerolesxi.gr
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #72 στις: Τετάρτη, 24 Ιαν 2007, 20:40:38 »

Μου φαίνετε οτι θα παω να μείνω στο Αγρίνιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grin Grin Grin Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Εγω τι να πω που μενω ςσχετικα κοντα στο Αγρινιο και δεν εχω παει ακομα να επισκευθω τον κ.Κωστοπουλο και το αεροδρομιο για μια πτηση?
    Μενω λιγοτερο απο μια ωρα απο την Πατρα,οποτε σε ενα 2ωρακι το πολυ εμαι αγρινιο και δεν εχω παει
    Το Πασχα ή το καλοκαιρι θα σας ερθω κ.Κωστοπουλε να περιμενετε Wink Wink Wink
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    alleo
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #73 στις: Πέμπτη, 25 Ιαν 2007, 10:04:51 »

Σωστά  Γιώργο
    Γιατί  ο  Νομάρχης  ο  Δήμαρχος  ή  και  ο  Υπουργός  ακόμη  να  ενισχύσει  την  προσπάθεια  του  χομπίστα ;
    Ξέρετε  πόσοι  χομπίστες  σε  αυτή  την  περίπτωση  θα  μαζευόντουσαν  έξω  από  τις  πόρτες  των  αρχών  με  την  παλάμη  απλωμένη ;  Και  αυτό  το  έρημο  Ελληνικό  κράτος  πόσους  από  αυτούς  θα  μπορούσε  να  εξυπηρετήσει ;  Δεν  είμαστε  δα,  και  το  κράτος  με  την  καλύτερη  οικονομία  στον  κόσμο.
    Διαφορετικά  είναι  όταν  του  πεις  ότι  κάνω  αθλητισμό.  Σε  υπολογίζουν.  Βέβαια  παίζει  λόγο  και  ποιός  τους  μιλά.  Παίζει  ρόλο  και  τι  θα  ζητήσεις.  Παίζει  ρόλο  πως  θα  το  ζητήσεις,  και  πολλά  άλλα.
    Για  παράδειγμα  πάρε  αυτό  που  έζησες  στο  Βόλο. 
    Να  έρθω  όμως  σε  ένα  άλλο  θέμα.  ΜΗΠΩΣ  ΜΑΘΑΜΕ  ΜΟΝΟ  ΝΑ  ΖΗΤΑΜΕ,  ΧΩΡΙΣ  ΚΑΜΙΑ  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ;
    Αν  συμβεί  κάτι  τέτοιο,  μία  φορά  θα  πάει  η  στάμνα  στη  βρύση,  την  επόμενη  θα  σπάσει.  Ο  νοών  νοείτο.     
    Καταγράφηκε

Αλέκος Λεονταρίτης
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: Ποσα μελη εχουν οι Συλλογοι της Ελλαδος .
    Μεταπήδηση σε: