Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 19:36:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 19:36:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:09]

    από Markhelis
    [Σήμερα στις 12:33]

    [Σήμερα στις 12:22]

    από dominicm
    [Χθες στις 12:17]

    από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

    από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

    από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

    [Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

    από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

    από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

    [Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

    από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

    [Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

    [Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

    [Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search


    WWW
    Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 816
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 642
    Συνολικά: 643
    Στυλ εμφάνισης

    - Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

    - Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

    - Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ποσα μελη εχουν οι Συλλογοι της Ελλαδος .  (Αναγνώστηκε 20698 φορές)
    Uncle's Dad
    ΜΗ ΜΕΛΟΣ
    Aeromodeller Sr. Member
    ****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 260



    « Απάντηση #30 στις: Τετάρτη, 17 Ιαν 2007, 22:28:03 »

    "Ο λόγος που συνεχίζω να είμαι μέλος σε σύλλογο είναι η συμμετοχή μου στους αγώνες (απαραίτητη προυπόθεση είναι να είσαι σε σύλλογο).
    Ακόμη και εδώ τείθεται ερώτημα. Αξίζει τον κόπο?
    Τα έξοδα αγοράς (καλού εξοπλσμού), τα έξοδα σε καύσιμα για τις προπονήσεις (θα μπορούσα να πετάω πιο free), τα ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ από Έβρο στις πόλεις των αγώνων F3C είναι πολύ σοβαροί λόγοι το να μην ασχοληθεί κάποιος ούτε με τους αγώνες, γιατί όλα τα παραπάνω ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΑ δεν έχουν.

    Παρόλα ταύτα εγώ θα δίνω το παρόν μου σε οποιο τοπικό, εθνικό πρωτάθλημα αγώνων αλλά ακόμη και κριτίριο ΕΟ που θα δίοργανώνεται εντός της Ελλάδας και μαζί με μένα θα έρχονται και άλλα 3-4 άτομα."


    Πρέπει να σταματήσεις αμέσως να λαμβάνεις μέρος στους αγώνες.
    Σπαταλάς χρόνο από τη ζωή σου για ενα πράγμα που δεν σε αρέσει.
    Βρες κατι άλλο να κάνεις που να σε γεμίζει.
    Μάλλον είσαι σε λούκι.
    Άδραξε τη μέρα σου.

    Ευάγγελος
    Καταγράφηκε

    Ιδιόρρυθμος αερομοντελιστής
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 1.116


    « Απάντηση #31 στις: Τετάρτη, 17 Ιαν 2007, 23:31:14 »

    Γιατι να σταματιση επιδη δεν του αρεσει η εκμεταλευση ?

    Το να χαλαει καποιος ενα μισθο για να σημετασχη σε ενα αγωνα να βαλει σε κινδινο το μοντελο του που του εχει κοστιση μια μικρη περιουσια ?

    Αν κατα την προσπαθια του το σπασει ?

    Ναι ειναι στο προγραμα αλλα οταν κατι περναει τα επιπεδα του hoby - ερασιτεχνικου και για το ευχαριστω σου λενε μπραβο ελα εσυ να σπασεις το μοντελο σου για να κανουμε εμεις το κοματι μας πληρωσε μεταφορικα ασε τι δουλεια σου κτλ κτλ ααα και για να μπορεις να χαλας 1000 ευρω για να κανουμε εμεις τον αγωνα μας πληρωσε και συνδρωμη .

    ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ? Εκτος και αν καποιος εχει τα τρελα λευτα και δεν το νιαζει κανει απλα το κεφι του .

    Αλλα Ελληνες που να μπορουν να λέγονται αερομοντελιστες δεν ειναι αυτοι που μπορουν να χαλανε χρηματα χωρις να τους νιαζει ? ειναι ολοι αυτοι που αγαπανε την κατασκευη πτηση ενος αερομοντελου ακομα και αν αυτο ειναι η σαιτα που φτιαχναμε απο χαρτι στο σχολειο , ειναι κατι το ομορφο το διασκεδαστικο , κατι που μας κανει να ξεχναμε οτι δεν ζουμε σε ενα κοσμο ανθρωπινο αλλα σε ενα κοσμο απάνθρωπο .

    Αγαπάω με εκφραζι ο αερομοντελισμος δεν ειναι εχω να δινω 10000 € το χρονο για αυτο που αγαπω ?

    πως θελετε ενας πατερας ενως παιδιου να γραψη το παιδι του σε ενα συλογο οταν το κοστος για μεταφορα απο προς μοντελοδρομιο ειναι ενας μισθος ?

    Συγνωμη αν εγινα αγενης αλλα δεν ειναι δυνατών να βλεπω να θελουν να μετατρεψουν τον αερομοντελισμο σε προνομιο τον λίγων και να μην μιλαει κανεις .
    Πραγματικα λυπαμε καθωμαστε και συζιταμε για κατi το σοβαρο την αναπτιξη του αερομοντελισμου και καποιοι δεν ΣΈΒΟΝΤΑΙ οτι δεν εχουν ολοι τι δικια τους οικονομικη ανεση,  προσπαθωντας να μιωσουν τον οποιο γριναζει γιατι θεωρεί παράλογο αυτο που γινετε
    Καταγράφηκε

    dapan
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 822



    « Απάντηση #32 στις: Τετάρτη, 17 Ιαν 2007, 23:45:33 »

    καλησπέρα και πάλι

    Γιατι να σταματιση επιδη δεν του αρεσει η εκμεταλευση ?
    σε ποια εκμετάλευση αναφέρεσαι και από ποιόν??

    Το να χαλαει καποιος ενα μισθο για να σημετασχη σε ενα αγωνα να βαλει σε κινδινο το μοντελο του που του εχει κοστιση μια μικρη περιουσια ?
    Αν κατα την προσπαθια του το σπασει ?

    αναγκάζεται κανένας να το κάνει?? αν αναγκάζεται τότε καλά λέει ο Εύαγγελος...αν δεν του δίνει ευχαρίστηση ας το σταματήσει

    Πραγματικα λυπαμε καθωμαστε και συζιταμε για κατi το σοβαρο την αναπτιξη του αερομοντελισμου και καποιοι δεν ΣΈΒΟΝΤΑΙ οτι δεν εχουν ολοι τι δικια τους οικονομικη ανεση,  προσπαθωντας να μιωσουν τον οποιο γριναζει γιατι θεωρεί παράλογο αυτο που γινετε

    αν η άποψη κάποιων δεν συμφωνεί με τι δικιά μας δεν νομίζω πως συνεπάγεται ότι δεν το σέβεσαι κιόλας.

    Α και ξεκαθαρίζω και κάτι ακόμα.
    Ο Πασχαλούδης μέχρι στιγμής δεν με έχει ορίσει δικηγόρο του ακόμη..

    dapan
    Καταγράφηκε

    Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 2.113



    WWW
    « Απάντηση #33 στις: Τετάρτη, 17 Ιαν 2007, 23:55:50 »

    βρε παιδιά τα πράγματα δεν είναι ούτε τραγικά ούτε και τόσο σοβαρά.

    Ο καθένας στις δραστηριότητες και στη ζωή του δίνει την προσοχή και την σοβαρότητα που θέλει

    Ο αερομοντελισμός είναι καταρχήν hobby

    κάποιοι θέλοντας να  κάνουν το hobby ποιο σοβαρό συμμετάσχουν σε αγώνες ( και καλά κάνουν αφού δεν ενοχλούν τους υπόλοιπους χομπίστες)

    Το να πας σε αγώνες δεν σημαίνει ότι θα πετάξεις τα λεφτά που δεν έχεις. βάζεις μόνο από αυτά που έχεις, ΟΣΑ κι αν έχεις.

    πήγα σε αγώνες ( χωρίς να κυνηγάω την πρωτιά) με μοντέλο των 140€ που είχε σέρβο συνολικής αξίας 29€ και με κινητήρα αξίας 150€ και 3 γαλόνια καύσιμο ένα μήνα πριν τους αγώνες

    πολλά  λίγα δεν έχει σημασία

    δεν το έκανα για το καλό του μοντελισμού .
    δεν το έκανα για το καλό της λέσχης όπου ανήκω

    Το έκανα και θα το ξανακάνω επειδή μου αρέσει

    Και ελπίζω να μην σας πειράζει
    Καταγράφηκε

    Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 1.116


    « Απάντηση #34 στις: Τετάρτη, 17 Ιαν 2007, 23:56:34 »

    1 Αν καποιος σου ζηταγε χρηματα για να παρει κατι δικο σου πως θα το ελεγες ?
    Γιατι ο χρονος ελευθερος χρονος  που ειναι κατι πολυ σπανιο στην εποχη μας ειναι κατι που προς το παρων μας ανήκει  .

    2 Για οτι μας ευχάριστη πρεπει να πληρώνουμε δηλαδή ? και αν δεν πληρωσουμε τρομε πορτα ? Καταστιμα - καφετρια bar ή κατι παρομοιο ειναι ο αερομοντελισμος


    Αποψη σας ποια ειναι αν δεν βγαζετε 3000 € το μηνα δεν μας κανετε ?

    Δεν εχω κατι με κανενα το μηνιμα ηταν γενικο το οτι ανεφερθικα σε ενα μυνημα ηταν η αφορμη οχι η αιτια

    Οσο εγραφα απαντισε και ο κος Παξιμαδακης συμφωνώ απολυτα μαζι σας ειναι Hoby και γιαυτο ακριβος απαντισα ετσι οταν ειδα απαντιση  του στυλ αφου δεν ξερεις αν το να χαλας τοσα χρηματα "μιλωντας γενικα " χωρις να ρωταει αν τα εχει ο καθε ενας  τραβα σπιτακι σου και παρατα τα δεν μας κανεις
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 18 Ιαν 2007, 00:01:35 από mrkaza » Καταγράφηκε

    mastoras
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 936



    WWW
    « Απάντηση #35 στις: Πέμπτη, 18 Ιαν 2007, 01:09:56 »

    Καλησπερα και απο εμενα . Αν και διακοπτεται η συνεχεια των post οφειλω να απαντησω στα ερωτηματα που μου εθεσε ο dapan .

    Σαν αρχη θα ηθελα σαν το ποιο σοβαρο της υποθεσης , να πω οτι δεν εξυπηρετω κανενος ειδους σκοπιμοτητα . Εαν ηθελα να κανω κατι τετοιο θα μπορουσα καλιστα να ζητησω εγγραφως απο την ομοσπονδια ολα τα στοιχεια των συλλογων για να τα χρησιμοποιησω σε οποια συμφεροντα εξυπηρετουσα .

    Τωρα γιατι αυτη η εμμονη σε συλλογους και μελη .
    Εχω δηλωσει επανειλημμενα την πληρη υποστηριξη μου στο θεμα του συλλογου και ποσο σημαντικο ειναι να εχει πολλα μελη
    Επισης εχω αναφερει την εμπειρια μου επανω σε θεματα συλλογων και ομοσπονδιων . Οποτε μπορω να εχω αποψη .
    Δεν θα "σκαλιζα" θεματα και δεν θα εκρινα προσπαθειες ανθρωπων , εφοσον δεν εχω εμπλακει εγω σε αυτα .

    Αλλα βρεθηκα στον δρομο σας [φορουμ] σαν νεος αερομοντελιστης , και διαβαζοντας τα μακροσυρτα αρθρα , εξαγγελιες , κειμενα γεματα θεωριες , που οι σελιδες τους ειναι περισσοτερες απο τα μελη των συλλογων , τοτε  μου δινεται το δικαιωμα και σε εμενα αλλα και σε αλλους , να παρουν θεση , και να αρχισουν να ρωτουν .

    Εαν ολα αυτα ηταν στα συρταρια των συλλογων και δεν δημοσιευονταν , τοτε δεν θα ειχε συμβει τιποτα , και θα ειχα ασχοληθει και εγω και οι υπολοιποι  με θεματα των φορουμ [μπαταριες, σερβο ,μπαλσα κτλ .]

    Δεν μπορει να διαφημιζεται λεζαντα που να λεει , "καθε χωραφι και μοντελοδρομιο " "καθε δημο και συλλογο" "καθε γειτονια και μαγαζι " .
    Ουτε μπορει να δημοσιευεται κειμενο που να λεει οτι  συντομα θα ανακοινωθουν οι αποφασεις της γενικης συνελευσης των σωματειων αερομοντελιστων Ελλαδος , για θεματα που αφορουν ολο τον αερομοντελιστικο κοσμο , και στην συνεχεια να μας λετε οτι...." Θα πρέπει να δώσει αναφορά στο φόρουμ  το κάθε ΔΣ των υπαρχουσών συλλόγων στην Ελλάδα για τα μέλη του?"
    Εδω ειπατε οτι θα ανακοινωθουν οι αποφασεις των συμβουλιων , το να αναφερετε ποσα μελη εχει ο συλλογος ,ενοχλησε ?

    Επειδη πιστευω οτι οι συλλογοι πρεπει να διαφημιζονται παντου , και ο ρολος των προεδρων ειναι να προσπαθουν να φερουν μελη στους συλλογους , πρεπει να βγαινουν δημοσια σε οποιο μεσο τους δωθει βημα , και με ειλικρινεστατα λογια να κερδιζουν τον σεβασμο του κοσμου ,ετσι ωστε να ερχονται ολο και πιο πολλα μελη ,και να γινονται οι συλλογοι ολο και πιο δυνατοι .
    Υπαρχουν χιλιαδες προεδροι σωματειων και συλλογων που δεν ενδιαφερονται για αξιωματα και τιτλους , και παιρνουν το συραπτικο και την μπατανοβουρτσα το βραδυ , και κολλανε πλακατ - αφισες - πανω - ποστερ -  σε καθε σημειο που μπορει να το δει ανθρωπου ματι . Μπροσταρηδες ειναι παντα οι προεδροι και μετα ακολουθουν τα μελη .

    Κρινετε και απορριπτετε ολες τις ιδεες και αποψεις του NickFrance . Δυστυχως κανετε μεγαλο λαθος . Τα λεγομενα του , και οι ιδεες του που εχει απο το εξωτερικο , εχουν εφαρμοστει και αποδωσει σε αλλους συλλογους με αλλο αντικειμενο και εδω στην Ελλαδα . Θα μπορουσα να σας αναφερω πολλα παραδειγματα αλλα θα χρειαστουμε 10 σελιδες ακομα .

    Ειπαμε οτι ευγενες ειναι το hobby-αθλημα  του αερομοντελισμου , αλλα δεν υποτιμαται κανεις εαν δωσουμε χερι-χερι στον κοσμο ενα ενημερωτικο εντυπο . Εξαρταται ομως πως το βλεπει ο καθενας .
    Καταγράφηκε

    Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member
    ***
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 211



    « Απάντηση #36 στις: Πέμπτη, 18 Ιαν 2007, 01:57:01 »


    Α!! και κάτι τελευταίο… Όσον αφορά τα γραφόμενα του Nick France προτιμώ να μη τα σχολιάσω προς το παρόν,
    γιατί πραγματικά δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά ανάπτυξη αερομοντελισμού η οποία στηρίζεται σε αφίσες κολλημένες σε τοίχους,
     σε  κολώνες της ΔΕΗ, ή σε  φυλλάδια μοντελιστικού περιεχομένου  που μοιράζουν ανένταχτοι έξω από τα σχολεία..
     απόψεις που εκφράστηκαν σε άλλο φόρουμ και ο Nick France την χαρακτήρισε καταπληκτικές αν θυμάμαι καλά…



    Συγνώμη αν σας κούρασα

    dapan

    Παντελής Νταναβάρας

    Δεν θυμάσαι καλά φιλε μου παντελή  και με στενοχωρείς ιδιαιτερα προσπαθώντας να "κερδίσεις τις εντυπώσεις"...
     δεν είναι δυνατόν να συμφωνούσα και να έδινα συγχαρητήρια σε κάτι τέτοιο που λες...

    Ιδού και η απόδειξη...

    Με μεγάλη χαρά σας αναφέρω ότι στο Δημοτικό σχολείο που εργάζεται η γυναίκα μου
    και αφού το έντυπο διαβάστηκε πρώτα και εγκρίθηκε το περιεχόμενο του από τον Διευθυντή- το έντυπο αναρτήθηκε σε διάφορα μέρη του σχολείου,
     οι καθηγητές το είδαν με μεγάλο ενθουσιασμό και το ανήρτησαν στις τάξεις τους, ενώ και πολλοί γονείς έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα παιδιά τους.

    Και συνεχίζουμε..
    .

    Φιλικά

    Γιώργος Καρασούλας


    Παράθεση
    Παράθεση από: NikFrance στις Παρασκευή, 15 Δεκ 2006, 03:52:25
    Μπράβο Γιώργο Καρασούλα καταπληκτική κίνηση!!

    Και πάλι τα συγχαρητήρια μου στον Γιώργο Καρασούλα!!

    Θα επιθυμούσα να έχει και άλλους μιμητές!

    Συνεπώς Παντελή και 1000 μπράβο στην προσπάθεια του Καρασούλα λίγα είναι...

    δεν πούλαγε σκονάκια έξω από το σχολειό ήταν μια καλά οργανωμένη κίνηση και του αξίζουν συγχαρητήρια!!

    Μιμηθείτε τον, κερδισμένος ο ελληνικός αερομοντελισμός θα βγει!

    http://www.airmodelling.gr/smf/index.php?topic=749.150
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 18 Ιαν 2007, 02:09:00 από NikFrance » Καταγράφηκε

    Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 2.879


    AKA "agridoc"


    WWW
    « Απάντηση #37 στις: Πέμπτη, 18 Ιαν 2007, 08:27:14 »

    Αναγκάζομαι να σταματήσω για λίγο μια σειρά μηνυμάτων που είχα σκοπό να γράψω γιατί το θέμα ξεφεύγει.

    Εγραψα παραπάνω οτι δεν είναι σημαντικό το "πόσα μέλη έχουν οι σύλλογοι" για να υπάρχει ενίσχυση και επιχορήγηση. Υπάρχει λόγος γι αυτό. Παλιά ίσχυε και η επιχορήγηση γινόταν με βάση τα μέλη. Το σύστημα αυτό μπορεί εύκολα να δώσει ψεύτικες εντυπώσεις. Η επιχορήγηση σήμερα, όπως εξήγησε ο Παντελής Νταναβάρας, γίνεται με βάση την δραστηριότητα. Οποιος έχει ασχοληθεί, οφείλει να το γνωρίζει. Οπως και η αρωγή της πολιτείας είναι διαφορετική όταν ο τοπικός σύλλογος εμφανίζεται στους φορείς να έχει αναλάβει την διεξαγωγή ενός αγώνα.

    Ξέρετε πόσες φορές έχω ακούσει τέτοιες γκρίνιες ΚΑΙ μέσα σε συλλόγους;

    Αυτό που θεώρησα σημαντικό ήταν οτι ξεκίνησε μια συζήτηση για τους συλλόγους και την αναγκαιότητα τους. Θεωρώ σημαντικό να γίνει αντιληπτό αυτό και χρόνια προσπαθώ γι αυτό.

    Παρατηρείται όμως το φαινόμενο, άτομα που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να πετροβολούν την ομοσπονδία, τους συλλόγους και τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους να αμπελοφιλοσοφούν και να αποφασίζουν  για το μέλλον του αερομοντελλισμού στην Ελλάδα.

    Γράφτηκε στο Φωνοδοχείον!
    Παράθεση
    Αρχισανε οι συζητησεις του "καφενειου" παλι στο forum.

    Το είδα και γέλασα.

    Θέλετε πραγματικά να γίνει συζήτηση ή να γελάει ο κόσμος;

    Προβλήματα υπάρχουν, πικρίες υπάρχουν, διαφωνίες και τσακωμοί υπάρχουν, χρήματα λίγα.

    Ο μόνος δρόμος όμως που μπορεί να βελτιώσει συνολικά τα πράγματα περνάει, όπως σε όλο τον κόσμο, μέσα από τους υπάρχοντες φορείς.
    Καταγράφηκε

    Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 1.945


    « Απάντηση #38 στις: Πέμπτη, 18 Ιαν 2007, 08:53:12 »


    Πρέπει να σταματήσεις αμέσως να λαμβάνεις μέρος στους αγώνες.
    Σπαταλάς χρόνο από τη ζωή σου για ενα πράγμα που δεν σε αρέσει.
    Βρες κατι άλλο να κάνεις που να σε γεμίζει.
    Μάλλον είσαι σε λούκι.
    Άδραξε τη μέρα σου.

    Ευάγγελος



    Ευάγγελε. Προφανώς έχεις δίκιο γιατί δεν το έθεσα καλά.
    Ο καθημερινός επαγγελματικός (κάνω και δεύτερη δουλειά) και οικογενειακός στίβος, τα απρόοπτα της ζωής και η έλλειψη ελεύθερου χρόνου είναι στοιχεία τα οποία δεν βοηθούν το χόμπυ πόσο μάλλον κάποιον «αθλητή» . Όταν θέλεις να κάνεις μία αξιοπρεπές παρουσίαση (επειδή το θέλεις) χρειάζεσαι καλό υλικό, πολλά καύσιμα (και το ξέρεις πολύ καλά αυτό) και πολλές ώρες.
    Εάν σε αυτά προσθέσεις τα έξοδα μετακινήσεις, διαμονής  σε ξενοδοχεία (τα έξοδα μετακίνησης σε κάποιες περιπτώσεις μου τα κάλυψε η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ), το πρόστιμο λόγω υπερβολικής ταχύτητας που είχα στον Αλμυρό ερχόμενος στην Αυλίδα κάνουν ένα σοβαρό προϋπολογισμό ο οποίος φυσικά και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ.
    Εγώ δεν θα ακούσω την συμβουλή σου στο να σταματήσω αλλά θα συνεχίσω τους αγώνες φέρνοντας και άλλους συναγωνιστές στην παρέα.

    Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί συνάντηση που ψήνεται εδώ και καιρό στην Θράκη θα στου στείλω προσκλητήριο mail για να μην νομίζεις ότι θα με ξεφορτωθείς εύκολα.
    Επίσης κάνουμε προσπάθεια να εντάξουμε μία συνάντηση κάπου στα μέσα Μαΐου στα πλαίσια το ελευθερίων της Θράκης και της πόλης μας Αλεξ/πολης. Ήδη έχουν γίνει επαφές με κάποιους παράγοντες και «παλεύουμε» για όσους έρθουν από μακριά μία διανυκτέρευση για να μειώσουμε τα έξοδά τους.
    Εδώ στην περιοχή φημιζόμαστε (αλλά δεν διαφημιζόμαστε) για την φιλοξενία μας και δεν διώχνουμε κανέναν.

    Πάντα φιλικά, Νίκος

    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 18 Ιαν 2007, 09:01:07 από Κυρμπέσης Νίκος » Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 822



    « Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 18 Ιαν 2007, 08:56:59 »

    Καλημέρα
    Αγαπητέ Nick γράφεις ότι ήταν μια οργανωμένη κίνηση του καρασούλα και του αξίζουν συγχαρητήρια κλπ κλπ...
    Την κίνηση αυτή ποιος ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ φορέας την ανέλαβε και την εκτέλεσε? Έγινε πιλοτικά? Ποια τα αποτελέσματά της? Και ας υποθέσουμε πως ήταν επιτυχής, τότε γιατί δεν συνεχίστηκε?  έγραψα και παραπάνω ότι για να σε πάρουν στα σοβαρά και να σε ακούσουν θα πρέπει κάπου να ανήκεις και να κάνεις κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού .Δυστυχώς η ανάπτυξη του αερομοντελισμού δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει με σπασμωδικές κινήσεις μεμονωμένων ατόμων, πρέπει να γίνει οργανωμένα με πρόγραμμα και με υποστήριξη φορέων (συλλόγων ), θα πρέπει να έχει αρχή μέση και τέλος.
    Σίγουρα mastoras κανενός η αξιοπρέπεια ή η μύτη δεν θα πέσει (εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων), αν μοιράσουν φυλλάδια η κάνουν οποιαδήποτε άλλη δουλειά, εξάλλου και από όσο γνωρίζω αυτό γίνεται σε όλους τους συλλόγους, και να σε σίγουρος πως την «λάντζα» τις περισσότερες φορές οι πρόεδροι την κάνουν, άρα  κάθε άλλο παρά το αξίωμα τους ενδιαφέρει.


    dapan
    Καταγράφηκε

    Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    alleo
    Aeromodeller Full Member
    ***
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 221


    « Απάντηση #40 στις: Πέμπτη, 18 Ιαν 2007, 09:54:40 »

    Νομίζω  ότι  ξέφυγε  η  συζήτηση  σε  προσωπικές  αντιπαραθέσεις  και  δεν  πρέπει.
    Αν  θέλουμε  το  κατ΄ αρχήν  Χόμπυ  (  ευχάριστη  ενασχόληση ),  να  διαδοθεί  και  να  εξελιχθεί,  πρέπει  να  προσπαθούμε  όλοι  για  τον  ίδιο  στόχο,  έστω  και  αν  ο  καθένας  μας  έχει  διαφορετικό  τρόπο.
    ΄Οταν  βέβαια  θέλουμε  οι  αρχές  να  μας  πάρουν  σοβαρά,  πρέπει  και  οι  κινήσεις  μας  να  είναι  σοβαρές,  και  αυτοί  που  θα  μας  εκπροσωπούν,  να  είναι  σοβαροί  και  υπολήψιμοι.  Αυτά  σαν  βάση.
    Στη  συνέχεια.  Πρέπει  να  ξέρουμε  τι  ζητάμε  και  να  μην  τραβάμε  το  σεντόνι πιό  πά-νω  από  κει  που  πρέπει.  Κακά  τα  ψέματα  φίλοι  μου.  Εάν  δεν  οργανωθούμε  σε  συλ-λόγους  και  μάλιστα  πολυμελείς  συλλόγους,  ποιός  νομίζετε  ότι  θα  μας  υπολογίσει ;   
    Κανείς.  έχετε  την  εντύπωση  πως  οι  αρχές  από  τις  οποίες  πάντα  ζητούμε  τη  βοήθειά  τους,  θα  μας  κάνουν  χάρη ;  ΄Οχι  βέβαια.  Μας  υπολογίζουν  πόσους  ψήφους  έχουμε  και  τι  μπορεί  να  αποκομίσουν  από  μας.  Εμείς  βέβαια  πρέπει  να  παίξουμε  το  παιχνίδι  πολύ  σωστά.  Με  εξυπνάδα  δηλαδή.  Πρέπει  να  πίσουμε  λοιπόν  ότι  κάνουμε  κάτι  για  το  καλό  ΟΛΩΝ.  ΄Οχι  μόνο  για  μας.  Παράδειγμα  για  το  καλό  της  περιοχής,  της  νε-λαίας,  της  ευρύτερης  κοινωνίας  κ.λ.π.  ΄Ενας  άλλος  τρόπος  είναι  να  αποδείξεις  ότι 
    ( πολύ  σωστή  η  θέση  του  φίλου  μου  Παντελή ),  αυτά  που  θέλεις  και  κάνεις  δεν  τα  κάνεις  για  την  πάρτη  σου.  ΄Ετσι  ενταχθήκαμε  στη  Γ.Γ.Α.  Για  να  μας  ΥΠΟΛΟΓΙ-ΖΟΥΝ,  λέμε  και  κάνουμε  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.  Τότε  έχουμε  ελπίδες  για  ένταξη  σε  κάποια  προγράμματα  για  την  αναβάθμιση  του  χώρου  μας,  για  τη  δημιουργία  εντευκτηρίων,  κ.λ.π.  Εάν  είμαστε  και  σε  δημοτικό  χώρο,  τότε  απαραίτητα  πρέπει  να  εγγραφεί  ο  σύλλογος  στον  αθλητικό  οργανισμό  του  Δήμου,  και  κατόπιν  να  αρχίσουμε  να  ζητά-με.  Τότε  χρειάζεται  να  πείσουμε  για  την  αναγκαιότητα  της  ενίσχυσής  μας.  Εάν  είσαι  μόνος  και  ανένταχτος  τι  θα  κάνεις ;  Από  παντού  θα  σε  κυνηγάνε  και  θα  τρέχεις  στα  χωράφια.  Και  σε  κάθε  προσγείωση  θα  ψάχνεις  για  τα  σκέλη  του  αεροπλάνου.
    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ    ΈΝΤΑΞΗ  ΣΕ  ΣΥΛΛΟΓΟ  Ή  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
         
    Καταγράφηκε

    Αλέκος Λεονταρίτης
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member
    ***
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 211



    « Απάντηση #41 στις: Πέμπτη, 18 Ιαν 2007, 10:23:14 »

    Καλημέρα!
    Εδώ είναι το θέμα, δεν βλέπω σοβαρές κινήσεις οργανωμένες πιλοτικές και ότι άλλο θέλετε από θέμα εξελίξεις...

    Παρόλα αυτά, κρατώ θετικά την ένταξη στον Γ.Γ.Α. και το ότι όπως αναφέρει ο φίλος μας alleo και την προτροπή ότι όλοι πρέπει :

    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΈΝΤΑΞΗ  ΣΕ  ΣΥΛΛΟΓΟ  Ή  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    Καλός η κακός είναι μονόδρομος η ένταξη και η δημιουργία συλλόγων για το μέλλον του χώρου μας!!
    Καταγράφηκε

    Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 1.116


    « Απάντηση #42 στις: Πέμπτη, 18 Ιαν 2007, 12:50:25 »

    Καλημέρα!
    Εδώ είναι το θέμα, δεν βλέπω σοβαρές κινήσεις οργανωμένες πιλοτικές και ότι άλλο θέλετε από θέμα εξελίξεις...

    Παρόλα αυτά, κρατώ θετικά την ένταξη στον Γ.Γ.Α. και το ότι όπως αναφέρει ο φίλος μας alleo και την προτροπή ότι όλοι πρέπει :

    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΈΝΤΑΞΗ  ΣΕ  ΣΥΛΛΟΓΟ  Ή  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    Καλός η κακός είναι μονόδρομος η ένταξη και η δημιουργία συλλόγων για το μέλλον του χώρου μας!!

    Δεν διαφωνώ απλα η λεξη δημιουργία με φοβιζη   βλεπετε διαβασα ενα ποστ στην δευτερη σελιδα στο  Χώροι πτήσης - Μοντελοδρόμια .

    όταν κάποιος στην προσπάθεια για αυτο που λετε την πατισε για να ξαναδοκιμαση πρεπει να ειναι σιγουρος και μαλιστα πολυ επιφιλακτικος .

    Παρολα αυτα την πάτησε πολύς κοσμος πραγμα που σημενη οτι οι Ελληνες ΘΕΛΟΥΝ να γραφτουν ... αλλα να ... αρα το προβλημα δεν εντοπιζετε στο οτι δεν θελουμε να γραφτουμε αλα στο οτι απλα δεν μας καλύπτουν . 

    Δεν ειναι τυχαιο που στην  κρητη και οπου υπαρχει χωρος οι συλογοι εχουν κοσμο .
    Καταγράφηκε

    alleo
    Aeromodeller Full Member
    ***
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 221


    « Απάντηση #43 στις: Πέμπτη, 18 Ιαν 2007, 13:30:12 »

    Φίλε  μου  καλέ  mrkaza,  για  να  εξηγούμαστε.  Στην  Αθήνα  μένεις ;  Αν  ναι,  τότε  δικαιολογημένα  να  στριμώχνεσαι.  Διότι  δυστυχώς  στις  μέρες  μας  είναι  δύσκολο  να  βρεις  χώρο.  Αναγκαστικά  οι  χώροι  πρέπει  να  είναι  πολύ  μακρυά  από  τις  κατοικιμένες  περιοχές.  Αν  όμως  διαμένεις  στην  επαρχία  ή  έστω  σε  μακρυνό  προάστειο  της  Αθήνας,  πρέπει  να  βρεις  πολλούς  φίλους  του  χώρου  και  να  οργανωθείτε.  Δεν  βλέπω  να  υπάρχει  άλλη  λύση.  Και  δυστυχώς  η  δημιουργία  ενόςι  νέου  φορέα,  χρειάζεται  πολύ  κόπο  και   τρέξιμο.  Εξ  ιδίας  πείρας.  ΄Εστω  ο  σύλλογος  αν  είναι  αστικού  χαρα-κτήρα,  θέλει  δικηγόρο  και  Πρωτοδικείο,  Νομαρχία  για  θεώρηση  βιβλίων,  ΔΟΥ  για  ΑΦΜ  κ.λ.π.  Εάν  είναι  αθλητικού  χαρακτήρα,  θέλει  εγγραφή  στα  αθλητικά  μητρώα  της  ΓΓΑ.  Και  στις  δύο  περιπτώσεις,  την  απόφαση  του  Πρωτοδικείου  πρέπει  να  την  στείλεις  στην  ΥΠΑ,  και  να  γνωρίσεις  στην  ΥΠΑ  ποιόν  χώρο  χρησιμοποιεί  ο  σύλλογος  για  πτήσεις.  ΄Ολα  αυτά  όταν  τα  τελειώσεις,  πέρασε  και  μία  βόλτα  από  το  αστυνο-μικό  τμήμα  της  περιοχής.  ΄Ετσι  εξασφαλίζεις  κάποια   Grin  ασφάλεια  για  τον  χώρο  σου.       
    Καταγράφηκε

    Αλέκος Λεονταρίτης
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member
    *****
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

    Μηνύματα: 1.116


    « Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 18 Ιαν 2007, 13:41:19 »

    Αθηνα μένω γιαυτό και σκιάζομαι 

    Επισεις χαίρομαι που δεν εβαλες Link και ας καταλαβες ποιο ποστ ελεγα καποια πραγματα καλο ειναι να μενουν απλα αναμνησεις απλα γιατι ολοι μας κραταμε τα ευχαριστα και οχι τα ασχημα

    Επισεις ζηταω συγνωμη που αναφερομουν στη Ελλαδα μιλωντας για την Αθηνα καθως Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα και το ξερουμε .

    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 18 Ιαν 2007, 13:51:31 από mrkaza » Καταγράφηκε

    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Σύλλογοι Αερομοντελισμού (Συντονιστές: Γιάννης Παξιμαδάκης, andreas)  |  Θέμα: Ποσα μελη εχουν οι Συλλογοι της Ελλαδος .
    Μεταπήδηση σε:  

    Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines
    Πολιτική απορρήτου

    TinyPortal v0.9.7 © Bloc
    Έγκυρη XHTML 1.0! Έγκυρα CSS!
    Δημιουργία σελίδας σε 0.038 δευτερόλεπτα. 24 ερωτήματα.