Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.904 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 04:07:16

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 04:07:16

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από TheLurker
    [Χθες στις 23:17]

από Markhelis
    [Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 14:38:00]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309904
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 109
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 87
    Συνολικά: 87
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Διαφορες κεφαλων Flybared και Flybarless.  (Αναγνώστηκε 13005 φορές)
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Τετάρτη, 18 Απρ 2012, 19:21:47 »

και γιατί να πάει κάποιος στο πιο δύσκολο flaybar και να μίν ξεκινήσει flybarles ειδικά τώρα που θα γίνει στάνταρ όλο και πιο πολύ και πευτούνε οι τιμές

κάποιος που ξεκινάει θα του είναι πιο εύκολο ,φιλικό το ελικότερο, το χόμπι και δεν θα σπάει πχ τόσο όσο το flybar

και λιγότερα εξαρτήματα για αλλαγή στα ανταλλακτικά

Thumbs up Thumbs up

γιατι φιλε γιωργο με το flybar μαθαινεις καλυτερα να διωρθωνεις...
    και γιατι αν απο fbl σου δωσουν πχ εσενα ενα ελικοπτερο με flybar αν τα ακροβατικα που κανεις τωρα δεν σου βγαινουν καλα τοτε με το flybar να παμε να κρυφτουμε...
    για αυτο το flybar σε μαθαινει να κουνας τα χερια σου και να εισαι πιο γρηγορος στις αντιδρασεις σου...
    Καταγράφηκε
    dhiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #46 στις: Τετάρτη, 18 Απρ 2012, 19:34:34 »

Παίδες, επειδή η τεχνολογία πάει - είναι μάλλον ήδη FBL, δεν πρέπει να λέμε να μάθουν πρώτα με FB μόνο και μόνο επειδή έτσι μάθαμε και εμεις...
    Ας μου πει, ποιός απο εμάς πέταξε ποτέ χωρίς HH γοροσκόπιο, ή, προσπάθησε να κάνει ακροβατικά σε rate mode !
    Πιστεύω κανένας.

Εαν λοιπόν ρωτούσαμε εμεις τι gyro να βάλουμε, θα έπρεπε να μας έλεγαν,  μηχανικό, γιατι πρέπει να μάθετε την ουρά με το χέρι ?..... Το κρίνετε σωστό ?... Η εαν ρωτούσαν για κρυστάλους ή 2.4, το θα απαντούσαμε ?...

Αρα FBL παίδες είναι η σωστή πρόταση.
    Καταγράφηκε

Μιά φορά και ένα καιρό, υπήρχαν Nitros, flybars & κρύσταλλοι συχνότητας.
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #47 στις: Τετάρτη, 18 Απρ 2012, 19:50:07 »

Παίδες, επειδή η τεχνολογία πάει - είναι μάλλον ήδη FBL, δεν πρέπει να λέμε να μάθουν πρώτα με FB μόνο και μόνο επειδή έτσι μάθαμε και εμεις...
    Ας μου πει, ποιός απο εμάς πέταξε ποτέ χωρίς HH γοροσκόπιο, ή, προσπάθησε να κάνει ακροβατικά σε rate mode !
    Πιστεύω κανένας.

Εαν λοιπόν ρωτούσαμε εμεις τι gyro να βάλουμε, θα έπρεπε να μας έλεγαν,  μηχανικό, γιατι πρέπει να μάθετε την ουρά με το χέρι ?..... Το κρίνετε σωστό ?... Η εαν ρωτούσαν για κρυστάλους ή 2.4, το θα απαντούσαμε ?...

Σωστος...!!  Thumbs up

απλα μιλαμε για τις διαφορες το οτι η τεχνολογια προχωρισε και εμεις μειναμε πισω... αυτο ειναι δεδωμενο 
    Καταγράφηκε
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #48 στις: Τετάρτη, 18 Απρ 2012, 19:56:17 »

έτσι όπως το τοποθέτησε ο φίλος dhiotis τείνω να συμφωνήσω μαζί του. η μόνη μου ένσταση είναι το κόστος που παραμένει ακόμα ψηλά για την αγορά μιας μονάδας v-bar η beastx.
    τώρα τελευταία έχουν βγει κάτι φτηνά κινέζικα ίσως να αξίζει να πειραματιστή κανείς σε κανένα 450ρη.
    πάντως η εξέλιξη οδηγεί προς τα εκεί. ηλεκτρικά ε/π και fbl...
    Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    Γκούσκος Διονύσιος
    Moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #49 στις: Τετάρτη, 18 Απρ 2012, 20:20:37 »

Κύριοι

Το πρόβλημα δεν είναι αν θα ξεκινήσει με flybar ή χωρίς …
    Δεν είναι αν θα γίνει πραγματικός πιλότος τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου ή όχι…

Το πρόβλημα είναι αν σαν νέος στο ελικόπτερο ο φίλος μας γνωρίζει ή αν θα γνωρίσει ποτέ μερικούς κρυφούς εχθρούς του μοντέλου αρχίζοντας με flybarless…

Ακούω και διαβάζω από πολλούς ότι το κόστος επισκευής είναι μικρότερο από το ελικόπτερο με flybar… Ok είναι.

Έχει κανείς σκοπό να πάρει ένα ελικόπτερο και να το σπάει κάθε δεύτερη μέρα?
    Και έστω ότι προκύπτει μια πτώση, τι γνώσεις έχει ο νέος αερομοντελιστής για τους κραδασμούς που μπορεί να υπάρξουν επάνω σε ένα μοντέλο (ορατούς ή μη) μετά από την πτώση?
    Θα πάρει ένα flybarless ελικόπτερο, και λόγω του ότι δεν γνωρίζει, μετά την πρώτη πτώση θα έχει και άλλη και άλλη και άλλη….θα αλλάζει τις κεφαλές σαν τα πουκάμισα και θα πιστεύει ότι αυτός είναι ο αερομοντελισμός…

Η χρήση ελικοπτέρου με flybar δεν είναι απλά καλύτερη ή η πιο σωστή… είναι ο σωστός δρόμος στην κατανόηση του ελικοπτέρου σύμφωνα όχι με τις μαρκετίστικες τακτικές αλλά με τους διεθνής κανονισμούς…

Δεν μου αρέσει ο παραλληλισμός με την χρήση ή όχι γυροσκοπίου για το ουριαίο…

Χρησιμοποιούμε γυροσκόπιο για τον ίδιο λόγο που βάζουμε καύσιμα με 30% νίτρο…  Για προσπαθήστε να ρυθμίσετε ένα μοτέρ με 10, 5 ή και 0% νίτρο…

Απλά θέλουμε να κάνουμε την ζωή μας λίγο πιο εύκολη. Λίγο! Όχι πολύ όμως…

Γιατί δεν την παρακάνουμε εύκολη και δεν βάζουμε αυτόματους πιλότους τότε και απλά να δίνουμε το input και να μη μας νοιάζει αν θα στολάρει ή όχι?

Γιατί πολύ απλά πρέπει να βρούμε αυτή τη χρυσή τομή ανάμεσα στον μοντελισμό και την καλοπέραση

Ο μοντελισμός δεν είναι βόλτα στην καφετέρια… να πίνουμε τον φραπέ μας και να μην ξέρουμε από πού έχει έρθει ο καφές , η ζάχαρη και με ποια μηχανή μας τον ανακάτεψαν… και το μόνο που να μας νιάζει είναι να κάνουμε καμάκι (φιγούρα) και αν θα φάει χυλόπιτα ο άλλος (σπάσιμο) ….

Είναι δύσκολο πράγμα. Θέλει διάβασμα, μεράκι, πίσμα.
    Πρέπει να κάνεις κτήμα σου κάθε λεπτομέρεια του μοντέλου.. όχι να τα αφήνεις όλα στην τύχη και στην τεχνολογία…

Αυτή είναι η άποψή μου.
    Δεν θα συμμετάσχω σε καμιά αντιπαράθεση και δεν θα συνεχίσω αυτή την κουβέντα διότι είναι πολύ μεγάλη...

Το θέμα έχει να κάνει με τις διαφορές των δύο κεφαλών. Κανονικά όλο το θέμα έχει ξεφύγει.
    Καλά να περνάτε.
    Καταγράφηκε

ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #50 στις: Τετάρτη, 18 Απρ 2012, 22:13:31 »

Καταρχας πιθανον να εχει δικιο ο gousk_one οτι διαλεξα σε αυτο το θεμα να γινει η αναφορα των δυο κεφαλων ως χρηση για νεο μοντελιστη. Αν πρεπει να γινει νεο θεμα ας αποφασισει ο χειριστης του φορυμ.

Οσο αφορα τους εχθρούς του μοντέλου αρχίζοντας με flybarless αν πραγματι υπαρχουν οι οποιοι κρυβονται κατω απο αυτο το συστημα θα ηθελα πολυ να τους μαθω γιατι με ενδιαφερει
    Προσπαθω να κατανοησω πως θα μπορουσα να μπω στον χωρο του ελικοπτερου με οσο γινεται ευκολοτερο τροπο χωρις να απογητευτω. Δεν γνωριζω τι ρυθμισεις θα πρεπει να γινουν και στα 2 συστηματα οποτε εχω κοινο παρονομαστη αλλα δεν ξερω ποιο ειναι πιο δυσκολο σε αυτες.

Απο τα μηνυματα σας καταλαβαινω οτι υπαρχουν 2 αποψεις οι οποιες εχουν και οι 2 λογικη.
    Ενα κλασσικο συστημα θα σε κανει  να γινεις καλος χειριστης και να ''μπεις'' μεσα στην κινηση του ελικοπτερου...αν ομως προλαβεις και δεν απογοητευτεις απο τις πτωσεις
    Ενα συστημα flybarless θα σε κανει να πεταξεις πιο γρηγορα λογω τεχνολογιας - αν και δεν καταλαβα γιατι στο Hover ειναι πιο δυσκολο- αλλα δεν θα σε κανει καλο χειριστη.
    Αν τα εχω καταλαβει λαθος διορθωστε με
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #51 στις: Πέμπτη, 19 Απρ 2012, 00:22:11 »

αν και δεν καταλαβα γιατι στο Hover ειναι πιο δυσκολο- αλλα δεν θα σε κανει καλο χειριστη.

Το χόβερ που εννοεί ο Παύλος είναι για ασκήσεις ακριβείας και για αυτό γίνονται οι αγώνες F3C, δεν έχεις
    δει τα βίντεο από τους αγώνες με Κούτσουλα, Τετραδάκο και Αντωνιάδη??

Ενώ το χόβερ που κάνουμε μέχρι να μάθουμε να πετάμε όλοι μας είναι τελείως διαφορετικό και εκεί
    θα σε βοηθήσει το Flybarless!!

Χρειάζεσαι όμως έναν φίλο έμπειρο που να έχει πολύ όρεξη να σε βοηθήσει για να μπορείς να μάθεις στήσιμο ε/π,
    σετάρισμα του ε/π και ρύθμιση του συστήματος FL και να εξακολουθεί να σε βοηθάει και στην συνέχεια!!

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω Ηλία, αν πας με μικρά και σταθερά βήματα θα τα καταφέρεις μια χαρά!! Thumbs up

Καλές πτήσεις φίλε μου!!!  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 19 Απρ 2012, 01:46:57 »

ς.

Απο τα μηνυματα σας καταλαβαινω οτι υπαρχουν 2 αποψεις οι οποιες εχουν και οι 2 λογικη.
    Ενα κλασσικο συστημα θα σε κανει  να γινεις καλος χειριστης και να ''μπεις'' μεσα στην κινηση του ελικοπτερου...αν ομως προλαβεις και δεν απογοητευτεις απο τις πτωσεις
    Ενα συστημα flybarless θα σε κανει να πεταξεις πιο γρηγορα λογω τεχνολογιας - αν και δεν καταλαβα γιατι στο Hover ειναι πιο δυσκολο- αλλα δεν θα σε κανει καλο χειριστη.

Δν υπαρχει το απολυτο..! ολα ειναι υποκειμενικα...! Εχω φιλο που του φανηκε το ελικοπτερο πολυ πιο ευκολο απο το αεροπλανο και το εννοει και ειναι αληθεια.! Αυτος γράφει εδώ μέσα.!

Στο θέμα μας εγω έκανα τις περισσότερες πτώσεις με το που μπηκα στο fbl.. !  Aπλα νιωθεις τέλειως και ωράιος αλλα στην ουσια δν έχει διαφορά μεγάλη...!

Οσο για το hovering ξεχνανε οι φιλοι εδώ οτι ολοι πηγανε απο FB σε FBL.. δλδ απο μηχανικο σταμπιλιζερ σε ηλετκρονικό!!>... Μονο και μόνο στην ιδέα απλά έπαθαν πλάκα..!ΕΠισης ολοι εμείς τουλαχιστον οι περισσότεροι όπως και εγώ για αρχη είχαμε πολυ κακοστημένα ελικόπτερα..! Εγω για να στήσω το 600 μου ειχα πρηξει εδώ μέσα αρκετούς με τηλ αλλα και με PM... Οπως και να το κάνουμε το έστησα χάλια
    Η ουσία είανι οτι αν δώσεις σε εναν αρχάριο ενα FBL θα κανει όσες διορθώσεις καναμε και εμείς με το FB...! Είναι απλά τα πράγματα ολα είναι στο μυαλό.>!

Το πρώτο μου FBL ηταν το velocity 50 με Beast X λοιπον μετα απο προπονήσεις βγάζω τα πρώτα pirofunnel  και γυρνάει ένας και λέει έ βεβαια εβαλες FBl και έβγαλες και το pirofunnel..! ΤΗν ιδια στιγμή πήγα σπίτι (Λαμια ήμουν)  πηρα το τρεχ 700  που ηταν ακόμα FB και έβγαλα το ίδιο ακροβατικό το ίδιο καλά η ίσως και καλύτερα..1
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 19 Απρ 2012, 02:07:07 από PaNt » Καταγράφηκε
    SOP
    Aeromodeller Sr. Member

agios nikolaos aeromodeling club

« Απάντηση #53 στις: Πέμπτη, 19 Απρ 2012, 07:14:10 »

Πιστεύω κανένας.

Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #54 στις: Πέμπτη, 19 Απρ 2012, 08:58:34 »

ς.

Ενα κλασσικο συστημα θα σε κανει  να γινεις καλος χειριστης και να ''μπεις'' μεσα στην κινηση του ελικοπτερου...αν ομως προλαβεις και δεν απογοητευτεις απο τις πτωσεις

Δν υπαρχει το απολυτο..! ολα ειναι υποκειμενικα...! Εχω φιλο που του φανηκε το ελικοπτερο πολυ πιο ευκολο απο το αεροπλανο και το εννοει και ειναι αληθεια.! Αυτος γράφει εδώ μέσα.!

Στο θέμα μας εγω έκανα τις περισσότερες πτώσεις με το που μπηκα στο fbl.. !  Aπλα νιωθεις τέλειως και ωράιος αλλα στην ουσια δν έχει διαφορά μεγάλη...!

Οσο για το hovering ξεχνανε οι φιλοι εδώ οτι ολοι πηγανε απο FB σε FBL.. δλδ απο μηχανικο σταμπιλιζερ σε ηλετκρονικό!!>... Μονο και μόνο στην ιδέα απλά έπαθαν πλάκα..!ΕΠισης ολοι εμείς τουλαχιστον οι περισσότεροι όπως και εγώ για αρχη είχαμε πολυ κακοστημένα ελικόπτερα..! Εγω για να στήσω το 600 μου ειχα πρηξει εδώ μέσα αρκετούς με τηλ αλλα και με PM... Οπως και να το κάνουμε το έστησα χάλια
    Η ουσία είανι οτι αν δώσεις σε εναν αρχάριο ενα FBL θα κανει όσες διορθώσεις καναμε και εμείς με το FB...! Είναι απλά τα πράγματα ολα είναι στο μυαλό.>!

Το πρώτο μου FBL ηταν το velocity 50 με Beast X λοιπον μετα απο προπονήσεις βγάζω τα πρώτα pirofunnel  και γυρνάει ένας και λέει έ βεβαια εβαλες FBl και έβγαλες και το pirofunnel..! ΤΗν ιδια στιγμή πήγα σπίτι (Λαμια ήμουν)  πηρα το τρεχ 700  που ηταν ακόμα FB και έβγαλα το ίδιο ακροβατικό το ίδιο καλά η ίσως και καλύτερα..1

έτσι ακριβώς!! και εγώ αυτής της απόψεις είμαι που λέει ο Παύλος, μιας και πετάω από το 2005 ελικόπτερα fb και τώρα fbl...η τεχνολογία περπατάει!! και δεν χρειάζεται να πας στο ζάσταβα αφού στην ίδια τιμή παίρνεις την maclaren...
    Καταγράφηκε

gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #55 στις: Πέμπτη, 19 Απρ 2012, 10:21:49 »

Παρά το γεγονός ότι ως συνήθως αν συνδυαστουν πολλά απο αυτά που γράφτηκαν το θέμα θα εξαχθεί η ουσία νομίζω ότι κάπου ξεφύγε το θέμα απο την επικεφαλιδα του, χωρίς αυτο να είναι κακό, που είναι ¨Διαφορες κεφαλων Flybared και Flybarless.¨. Είναι δεδομένο ότι οι διάφορες έχουν να κάνουν με την μετάβαση απο τον αναλογικό κόσμο (FB) στον ψηφιακό  (FBL) και αντίστροφα. Για να μεταφραστουν οι κινήσεις του αναλογικού συστήματος που έχει συνέχεια, σε ψηφιακά σήματα, το αναλογικό ¨σπάει¨ σε πολλά μικρά κομμάτια και απο αυτά με διάφορους τρόπους συναρμολογειται ένα σύνολο που απεικονίζει με την μεγαλύτερη δυνατή πιστοτητα το αναλογικό σήμα. Είναι δυνατό να έχει απόλυτη πιστοτητα: όχι. Μεταξύ άλλων άλλων όμως μπορει και δίνει πρόβλεψη. Δηλ επειδή η μετάφραση κινείται μέσα σε κάποια όρια το ψηφιακό μπορει να προβλέψει τι εννοεί ο χειριστής όταν κάνει μια ελάχιστη διόρθωση και ανάλογα με τις ρυθμίσεις του συστήματος να αγνοήσει πχ την ελάχιστη διόρθωση οπότε το ελικόπτερο φαίνεται να είναι σε ράγες. Μπορει να γίνει το FB έτσι? Ακριβώς έτσι, όχι δεν μπορει (τουλάχιστο όχι ακόμα αλλα ουτε και στο άμεσο μέλλον). Η δεξιοτεχνία, η γνώση, η αντίληψη, η αναλυτικη σκεψη, η προπόνηση, η ανάδραση που προσφέρει ο ανθρώπινος εγκέφαλος κλπ (απίστευτες διεργασίες σε αναλογικό επίπεδο)  ακόμα δεν μπορούν να υποκατασταθουν απο κάποιο ψηφιακό συστημα. Για τον λόγο αυτο ο PaNT έχει δίκιο όταν αναφέρεται στο F3C. Άρα οι διάφορες των δυο ειδών κεφαλων είναι ταυτόχρονα μεγάλες αλλα επειδή η τεχνολογία προοδεύει η απεικόνιση - μετάφραση απο τον αναλογικό στον ψηφιακό και αντίστροφα προοδεύει και αυτή.
    Στο δεύτερο θέμα που μπήκε αν δηλ είναι καλύτερο ο αρχάριος να ξεκινήσει με FBL η FB, εγώ θα προτιμούσα το FB. Με το  FB μαθαίνεις την γεωμετρία της κεφαλής, αντιλαμβάνεσαι ότι η κίνηση του cyclic προσθέτει βήμα, ότι τα βάρη στην άκρη της ράβδου (aka paddles) είναι βασικά για το πόσο ευαίσθητο θα είναι το επ κλπ. Αυτά μπορει κάποιος να τα διαβάσει αλλα αν δεν πετάξεις έτσι μάλλον δεν μπορείς να έχεις πλήρη και ακριβή εικόνα για μια τέτοια μηχανή. Ειναι απαραίτητο αυτο? (γιατί κάποιος θα έλεγε και τι έγινε, ας μην τα ξέρω αυτά, εγω απλα θέλω να πετάξω). Για την δική μου την περίπτωση είναι απαραίτητο. Δεν θα μπορούσα να σεταρω το FBL αν δεν είχα εικόνα πως είναι η πτήση με FB γιατί πολλές ρυθμίσεις σε πολλά FBL συστηματα (και στο δικο μου) βασίζονται στις ρυθμίσεις κεφαλων με FB.
    Καταγράφηκε

Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
    copterxakias
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #56 στις: Πέμπτη, 19 Απρ 2012, 15:20:41 »

μάλλον μπερδεύτηκε ο φίλος μας ο PANT γιατί το fbl στο hovering πετάει σαν lama!!!!!
    από την στιγμή που έχεις gyro τριών αξόνων πετάει σχεδόν μονο του!!!
    Δν μπερδευτηκα παιιδια.. Οταν λεω hovering εννοω την ασκηση που κανουν στο f3c ... Ρωτηστε τους αθλητες και θας πουνε το ποσο δυσκολο ειναι να κρατηθεις ακινητος με το fbl . Και αυτο διοτι το fbl σου κανει καποιες περιττες διορθωσεις...

Το ιδιο και στα μεγαλα φωτοφραφικα ελικοπτερα που παρολο που εχουν αυτοματο πιλοτο βαζουν fb διοτι βολευει περισσοτερο..!!

που κολλάει τώρα αυτό δεν μπορώ να καταλάβω? εδώ μέσα από ότι κατάλαβα μιλάμε για αρχαριους και όχι για f3c!!! εκτος αν κατάλαβα λάθος τότε συγχώρεσε με !! είναι γεγονός ότι τα fbl είναι πιο σταθερά και στο χόβερ και στην πτήση !!!! η διαφορα fb με fbl είναι σαν να μάθεις οδήγηση με αυτόματο και μετά δοκιμάσεις να οδήγησης χειροκίνητο!!!!
    Καταγράφηκε

!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!!
            !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
    Σελίδες: 1 2 3 [4]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Διαφορες κεφαλων Flybared και Flybarless.
    Μεταπήδηση σε: