Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.790 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 02:37:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 02:37:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Χθες στις 19:34]

[Χθες στις 15:43]

από Markhelis
    [Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 14:54:11]

[Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 14:35:59]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309790
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 139
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 88
    Συνολικά: 88
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: FrSky FJ-1 2.4Ghz Combo Pack for JR w/ Module & RX  (Αναγνώστηκε 13458 φορές)
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Λυμπερης Ευστρατιος.

« στις: Τρίτη, 28 Σεπ 2010, 16:04:50 »

Οι εξελιξεις στον χωρο του μοντελισμου τρεχουν με την ταχυτητα του φωτος...
    Μια ακομα κινεζικη εταιρια ηλεκτρονικων συστηματων FrSKY ..ανεπτυξε ενα παρομοιο συστημα (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..πιστευω οτι ειναι το ιδιο, απλα για θεμα copyright αλλαζει η ονομασια ) ειναι το λεγομενο..ACCST technology

Με τα λιγα που το ειδα πρεπει να εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με το συστημα της futaba...bind,αναπηδηση κλπ...

Πλεον οι φαναντικοι της JR με αποσπωμενο module εχουν την δυνατοτητα τοποθετησουν ενα συστημα στα 2,4 ghz παρομοιο η μπορει και ιδιο με αυτο της futaba...

Ειναι δηλαδη το module μαζι με εναν 8αρι δεκτη...

http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=14349
    Προσθήκη από admin: Για να είμαστε δίκαιοι, αντιπροσωπεία της FrSky για την Ελλάδα.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 13:39:12 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 28 Σεπ 2010, 16:09:05 »

Και ακουγονται και πολυ καλα σχολια για αυτο εδω το συστημα....!!!
    Καταγράφηκε
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 28 Σεπ 2010, 16:10:40 »

εχεις δικιο παυλο...το περιμενω..για να δουμε...

να και ενα βιντεακι.....

http://www.youtube.com/watch?v=t31P1riiwqI&feature=player_embedded
    Καταγράφηκε

TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 28 Σεπ 2010, 22:35:47 »

επειδη το ψαχνω εδω και μερες , ολα τα reviews, δινουν τις καλυτερες κριτικες...
    καποια χαρακτηριστικα ειναι....εξαιρετικη εμβελεια, αμεσο recovery μετα απο απωλεια σηματος ή χαμηλη ταση στον δεκτη, απλουστατο bind και διακοπη λειτουργιας δεκτη στα 2.9 volts, πραγματικο και πολυ απλο failsafe σε ολα τα καναλια... υπαρχει και σετ με τηλεμετρια...
     το δικο μου ηδη βρισκεται καθ οδον, και με την πρωτη ευκαιρια , αφου γινει το πρωτο τεστ στο ειδικο μοντελο δοκιμων(cap 232 εποχης Τρικουπη laugh laugh) θα εχετε και την πρωτη ελληνικη αναφορα σχετικα με τις επιδοσεις-αποδοσεις...
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 30 Σεπ 2010, 22:08:58 »

σημερα παρελαβα το πακετακι με το νεο module της frsky..περιεχει το module, εναν δεκτη 8 καναλιων , την κεραια και ενα εγχειριδιο χρησης και προγραμματισμου, το οποιο ειναι σε πολυ καλα αγγλικα και πολυ επεξηγηματικο..το bind εγινε απλα και πολυ γρηγορα..εγιναν στατικες δοκιμες οσον αφορα την ταχυτητα reboot του δεκτη σε περιπτωση απωλειας σηματος (κλεισιμο και ανοιγμα πομπου)  αλλα και στην περιπτωση πτωσης τασεως ή προσωρινης απωλειας τασεως στον δεκτη(κλεισμο -ανοιγμα διακοπτη δεκτη), με αποτελεσματα ακρως εντυπωσιακα...το reboot γινεται αμμεσα σε κλασματα δευτερολεπτου...πολυ καλα για αρχη..μενει το range test και η δοκιμη εν πτηση....εν αναμονη λοιπον... Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 30 Σεπ 2010, 22:25:04 »

Περιμενουμε νεα σου...εμενα ειναι στον δρομο....
    Καταγράφηκε

γιαννης κουσουρλης
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 30 Σεπ 2010, 23:57:20 »

παρελαβα και εγω το πακετο μου αλλα για futaba
    modul + δεκτης 8καν. +2 δεκτες  4 καναλ.
    απο τις δοκιμες φαινετε οτι πανε πολυ καλα
    επισης παρελαβα και τον δεκτη για την futaba μαλλον ειναι καλυτερος απο τον γνησιο,
    και απο τιμη απιθανος
    γιαννης κουσουρλης
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 1 Οκτ 2010, 22:17:34 »

λοιπον κυριοι ..να και η αναφορα που υποσχεθηκα σχετικα με το νεο συστημα 2.4...
    ο δεκτης οπως ειπα και πιο πανω, μπηκε σε ενα cap232 60αρι θερμικο με μια επισης αρχαια asp 75αρα διχρονη...
    το απαραιτητο range check με αναγκασε να περπατησω περιπου 100 βηματα, χωρις να χασει σημα καθ ολη την διαρκεια της διαδρομης.....περασε...
    ο δεκτης τοποθετηθηκε κυριολεκτικα οπως ναναι, χωρις καμια προσοχη στο orientation των κεραιων, επιτηδες.....
    αφου απωγειωθηκε το μοντελο, ξεκινησα την ανοδο σε σημειο που ισα ισα να εχω την θεση του, και τοτε....εκλεισα τον πομπο....το μοντελο αρχισε την πτωση και καθως ανοιξα παλι, ειχα τον ελεγχο σε ελαχιστο χρονο, ισως και κατω του δευτερολεπτου....  αυτο εγινε 4 φορες σε διαφορα υψη και βαθη..........περασε....
    επομενο τεστ ...το μοντελο σε σχετικα χαμηλο υψος αλλα σε πολυ μεγαλο βαθος, σε σημειο που να το βλεπω ελαχιστα..κανενα προβλημα........περασε....
    γενικοτερα εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το συστημα....αρχιζω να το συμπαθω ιδιαιτερα και μαλλον θα το ...υιοθετησω μονιμα..
    εαν υπαρχει καποια απορια θα χαρω να βοηθησω..... Cheesy Cheesy Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 1 Οκτ 2010, 22:34:43 »

Μπραβο φιλε μου....χαιρομαι για το κουραγιο σου να κλεισεις τον πομπο..!!!

Ναι εισαι καλα.....εγω περιμενω...
    Καταγράφηκε

TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 10:21:48 »

Μπραβο φιλε μου....χαιρομαι για το κουραγιο σου να κλεισεις τον πομπο..!!!

Ναι εισαι καλα.....εγω περιμενω...
    φιλε στρατο...οπως ειπα και πιο πανω, αυτο το αεροπλανο ειναι ενα παλιο μοντελο, με παλια μηχανη, παλια ηλεκτρονικα και παλια πτητικα χαρακτηριστικα  Grin Grin Grin
    ειλικρινα δεν με ενδιαφερει διολου εαν θα πεσει και σπασει, για αυτον τον λογο και το εχω σαν μοντελο δοκιμων....και η πλακα ειναι οτι δεν εχει ουτε μια πτωση...
    ξερεις...ο νομος του merfy σε λιγο διαφορετικη εκδοση....ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ... Grin Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy idiot2 idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 13:24:05 »

Μηπως θα πρεπει να σκεφτομαστε ετσι τελικα???   laugh laugh χωρις ανχος..γιατι το οτι δεν προχωραμε πτητικα..ειναι ενας απο τους λογους...

Καταγράφηκε

nik00ss
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 13:51:22 »

λοιπον κυριοι ..να και η αναφορα που υποσχεθηκα σχετικα με το νεο συστημα 2.4...
    ο δεκτης οπως ειπα και πιο πανω, μπηκε σε ενα cap232 60αρι θερμικο με μια επισης αρχαια asp 75αρα διχρονη...
    το απαραιτητο range check με αναγκασε να περπατησω περιπου 100 βηματα, χωρις να χασει σημα καθ ολη την διαρκεια της διαδρομης.....περασε...
    ο δεκτης τοποθετηθηκε κυριολεκτικα οπως ναναι, χωρις καμια προσοχη στο orientation των κεραιων, επιτηδες.....
    αφου απωγειωθηκε το μοντελο, ξεκινησα την ανοδο σε σημειο που ισα ισα να εχω την θεση του, και τοτε....εκλεισα τον πομπο....το μοντελο αρχισε την πτωση και καθως ανοιξα παλι, ειχα τον ελεγχο σε ελαχιστο χρονο, ισως και κατω του δευτερολεπτου....  αυτο εγινε 4 φορες σε διαφορα υψη και βαθη..........περασε....
    επομενο τεστ ...το μοντελο σε σχετικα χαμηλο υψος αλλα σε πολυ μεγαλο βαθος, σε σημειο που να το βλεπω ελαχιστα..κανενα προβλημα........περασε....
    γενικοτερα εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το συστημα....αρχιζω να το συμπαθω ιδιαιτερα και μαλλον θα το ...υιοθετησω μονιμα..
    εαν υπαρχει καποια απορια θα χαρω να βοηθησω..... Cheesy Cheesy Thumbs up Thumbs up

Επικινδυνες αποστολες...
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 16:48:03 »

και νεο τεστ ελαβε χωρα σημερα, αυτη την φορα τοποθετηθηκε σε ελικοπτερο(hirobo sceadu evo 50), που οπως γνωριζουμε οι περισσοτεροι εδω μεσα τα ελικοπτερα ειναι πιο απαιτητικα σε ηλεκτρονικο εξοπλισμο, λογω και πολυπλοκοτητος , αλλα και  υψηλων κραδασμων...επισης στο ελικοπτερο η παραμικρη παρεμβολη ή απωλεια σηματος φαινεται εντονα στο στροφειο ή την ουρα, πραγμα που στο αεροπλανο συχνα δεν γινεται αντιληπτο...
    και αυτην την φορα το συστημα απεδωσε εξαιρετικα...εκανα τρια τεποζιτα χωρις να αντιληφθω το παραμικρο...
    τι να πω.....μπραβο στον κινεζο για την ποιοτητα, την τιμη, αλλα και το after sales service, αφου οπως διαβαζουμε διεθνως, ο τυπος ακουει , και μαλιστα με προσοχη τους αγοραστες των προιοντων του και αμμεσα προβαινει σε διορθωσεις και βελτιωσεις....
    εχω την εντυπωση οτι θα κανει θραυση.... Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    modeller2
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 22:52:32 »

Πριν απο λιγα λεπτα αγορασα και εγω το ιδιο συστημα για
    Futaba ομως και χαιρωμε για αυτα που διαβαζω γιατι σημερα
    στην Καλαματα εφαγα παρεμβολη παροτι δεν υπηρχε αλλος
    στην ιδια συχνοτητα στους 35 Mhz ευτυχως ο δεκτης ηταν
    PPM και δεν κληδωσε
    Καταγράφηκε

Εγω πεταω τα δικα μου ανεμοπτερα........https://www.facebook.com/pages/Sparti-F5J-glider/170739626465835

SPARROW320REF SPARROWIII TANGOXL 3,40 EAGLET230 EAGLET 250REF TANGOXV 3,4
    KOSTAS 72
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 3 Οκτ 2010, 10:19:52 »

δεν γνωριζω για το συγκεκριμενο συστημα. απο αυτα που διαβαζω φαινεται καλο. παντως εκανα μια φορα το λαθος να βαλω ενα κορονα 2.4 στο hirrobo freya ,και το αποτελεσμα ηταν πολλυ ασχημο.τωρα εχω εναν 35αρι pcm,εκμεταλευομαι και το fs,και εχω το κεφαλι μου ησυχο.με αυτο το δεκτη εχω κανει πανω απο 50 πτησεις χωρις κανενα προβλημα. με τον κινεζικο μονο μια ,προς τα κατω  ομως.ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Η τηλεκατεύθυνση και τα αξεσουάρ (Συντονιστές: DEPRON MANIAC, kolotoympas)  |  Θέμα: FrSky FJ-1 2.4Ghz Combo Pack for JR w/ Module & RX
    Μεταπήδηση σε: