|
ΝΙΚΟΣ
|
 |
« Απάντηση #690 στις: Σάββατο, 14 Απρ 2012, 23:54:10 » |
|
Το canopy το βρισκω πολυ ομορφο.Ωραια χρωματα εχει.Περα απο την πλακα ο παυλος ειναι ο καταληλος να μας πει αν αξιζει η οχι.Οσο ρε φωτακι......πλακα κανω για την αιμοδοσια.Δεν καταλαβες το μηνυμα μου.Αυτοσαρκαζωμαι.Παντως το καραγουσταρω.Εχω δωσει απειρα λεφτα.Ο Γιαννης ξερει πολυ καλα.Αλλα ρε φιλε.....το καραγουσταρω πως το λενε.Δεν παιρνω ρουχα πχ αλλα την 5αρα την κεφαλη θα την βαλω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #691 στις: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 00:32:25 » |
|
ΜΙΚΑDO ειναι Σακη οχι MIGATO! προς αποφυγη παρεξηγησεων... Σα να αρχισαν να μου αρεσουν τα LEGO...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
spv(spirosvar)
|
 |
« Απάντηση #692 στις: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 00:42:52 » |
|
συνεχειααα
Μπροστά βλέπω υμαντα αλλα πίσω βλέπω άξονα είναι κάτι λάθος...;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #693 στις: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 00:48:19 » |
|
Μπροστά βλέπω υμαντα αλλα πίσω βλέπω άξονα είναι κάτι λάθος...;;;
Δεν νομίζω, μεσολαβεί αξονάκι για την εναλλαγή ιμάντα σε άξονα!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #694 στις: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 01:55:24 » |
|
Το σωστο μαρκετινγκ δν ειναι αυτο που κανουν ολες οι εταιριες... Καλα εκανε και εβγαλε το 800 για να ειναι η πρωτη σε αυτα τα μεγεθη... (ασε που να πω την αληθεια δν μπορουμε εμεισ να κρινουμε το σωστο και το λαθοσ σε μια τετοια εταιια στον χωρο..)Οσο για την ουρα την εχουν 3 χρονια δν ειναι align απλα προσπαθησαν να κανουν απλη σχεδιαση πραγμα που το πετυχαν αλλα ηθελε να ψαχτεις για να την φιαξεις τελεια... Οποτε αναγκαστηκαν να βγαλουν αναβαθμιση μιασ και ο κοσμος το ζητησε... .. Εταιρια που εχει ιδιο μοντελο 3 χρονια τωρα σιγουρα δν σκεφτεται αυτο που λες.. Οσο για τον ιμαντα και τον αξονα σωστα το βλεπετε τοκανανε για να μειωσουν κραδασμους... Papabill τι εγινε ειδες μεταλο και χαρηκες;; Χριστος Ανεστη..!!!
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 02:18:38 από PaNt »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #695 στις: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 03:17:25 » |
|
Παιδια χρονια πολλα σε ολους.
Θα ηθελα να παρω την πασα και ναπω οτι καλο περα απο το κριτηριο στην Λαρισσα , καλο θα ηταν να ξεκουνιεται ο κοσμος και να ερχεται και στα Ελληνικα FunFly βλεπε . Λαμια.
Επειδη καποιοι κουραστικαν για αυτο (τους ξερετε)και επειδη κυριαρχο στοιχειο ειναι η παρεα και η κουβεντα και τα πραγματικα προσωπα πισω απο τα nicknames.
Γιατι μπορει ναμην πεταω σαν τον Νικο Γκαλη ,με 7 σπασιματα μεσης, αλλα σιγουρα μπορω να απολαυσω ωραιο σουβλακι ,παιδακι,κρασι και κουβεντα σαν το Ζαχο Χατζηφωτιου δλδ με στυλ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
sakis.sofianos
|
 |
« Απάντηση #696 στις: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 06:47:03 » |
|
Το σωστο μαρκετινγκ δν ειναι αυτο που κανουν ολες οι εταιριες... Καλα εκανε και εβγαλε το 800 για να ειναι η πρωτη σε αυτα τα μεγεθη... (ασε που να πω την αληθεια δν μπορουμε εμεισ να κρινουμε το σωστο και το λαθοσ σε μια τετοια εταιια στον χωρο..)Οσο για την ουρα την εχουν 3 χρονια δν ειναι align απλα προσπαθησαν να κανουν απλη σχεδιαση πραγμα που το πετυχαν αλλα ηθελε να ψαχτεις για να την φιαξεις τελεια... Οποτε αναγκαστηκαν να βγαλουν αναβαθμιση μιασ και ο κοσμος το ζητησε... .. Εταιρια που εχει ιδιο μοντελο 3 χρονια τωρα σιγουρα δν σκεφτεται αυτο που λες.. Οσο για τον ιμαντα και τον αξονα σωστα το βλεπετε τοκανανε για να μειωσουν κραδασμους... Papabill τι εγινε ειδες μεταλο και χαρηκες;; Χριστος Ανεστη..!!! Το μάρκετιν είναι η δουλειά μου γιαυτο άσε να ξέρω καλλίτερα και εγώ και η άλλες εταιρίες αν είναι σωστό η όχι. Ηταν λάθος απλά οποιος δεν ξερι δεν το καταλαβαίνει και πέφτει θύμα το ίδιο έγινε και με τα SE δεν θα σταθώ όμως εκεί οποιος κατάλαβε κατάλαβε και ξαναλέω αν εξαιρέσουμε την ουρα και αν μάθουμε και την τιμή το ελικόπτερο από θέμα κατασκευής είναι πoλι καλο  πτητικά είμαι σίγουρος ότι είναι καλο  Σε αυτό το κομμάτι βγάζω το καπέλο στην MIKADO 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
SOP
|
 |
« Απάντηση #697 στις: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 09:06:52 » |
|
το χαντακοσανεωτ εχτρεμε τωρα μ το 700 χαλαρα . ιδικα που αυτο το 700 ειναι σαν τα 750 των αλλων ετεριων και ολοιδιο με εχτρεμε , και μ ιδια ανταλακτικα σε πολα σιμια. το θεμα ειναι ν πολειτε κ σαν κιτ αλιος θα χασουν και απο κ. . εγω πχ μονο σε κιτ θα το αγωρασω μιας κ εσπ εχω κ θα κοιταξω ν βρω κ κανα μοτερ μετχ κ blades εχω .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
STRATOS77
|
 |
« Απάντηση #698 στις: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 09:30:53 » |
|
ΜΙΚΑDO ειναι Σακη οχι MIGATO! προς αποφυγη παρεξηγησεων... Σα να αρχισαν να μου αρεσουν τα LEGO... XAxa!!!LEGO και ξερο ψωμι πατερ!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
|
|
|
|
sakis.sofianos
|
 |
« Απάντηση #699 στις: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 10:13:16 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #700 στις: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 11:23:26 » |
|
Μια lego μια migato μια πλαστικουρα... Τι να σας πω ρε μαγκες μετα οταν μιλησω εγω καποιος θα παρεξηγηθει παλι....
Αν δν σεβεστε εμενα που ψαχνω γρφω κτλ σεβαστειτε τουλαχιστον τους υπολοιπους που διαβαζουν...!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
SOP
|
 |
« Απάντηση #701 στις: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 11:35:57 » |
|
Μια lego μια migato μια πλαστικουρα... Τι να σας πω ρε μαγκες μετα οταν μιλησω εγω καποιος θα παρεξηγηθει παλι....
Αν δν σεβεστε εμενα που ψαχνω γρφω κτλ σεβαστειτε τουλαχιστον τους υπολοιπους που διαβαζουν...!!
γιατί το παίρνεις έτσι r φιλε και ότι δεν σέβονται.. μια χαρά ειναι τα λόγο αλλα ο καθένας έχει τα δικό του στάνταρ .άλλος την τιμή .άλλος θέλει carbon . μέταλλα και όχι πλαστικά .άλλος την ομορφιά του ελικοπτερου άλλος nitro k άλλος ηλεκρικα . αλλοσ αναβαθμισεισ no problem και μιλαω γενικα ξεχατε τα μιγατο γκοβλιν δεν βγαινει ακρη ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #702 στις: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 11:52:23 » |
|
γιατί το παίρνεις έτσι r φιλε και ότι δεν σέβονται.. μια χαρά ειναι τα λόγο αλλα ο καθένας έχει τα δικό του στάνταρ .άλλος την τιμή .άλλος θέλει carbon . μέταλλα και όχι πλαστικά .άλλος την ομορφιά του ελικοπτερου άλλος nitro k άλλος ηλεκρικα . αλλοσ αναβαθμισεισ no problem και μιλαω γενικα ξεχατε τα μιγατο γκοβλιν δεν βγαινει ακρη .... Οκ δν σου αρεσει δεκτο αλλα μην το χλεβαζεις.... Με ειδες να αναφερομαι σε κανενα γκομπλιν;; Εσυ το αναφερεις συνεχεια... Τα περνω γιατι εγω δν μιλαω και κραταω ουδετερη σταση σεβομενος καταναλωτες και εμπορους αντιθετως με καποιους που προσβαλουν συνεχεια..!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
SOP
|
 |
« Απάντηση #703 στις: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 12:03:54 » |
|
ότι γουστάρει λέει ο καθένας και οποια άποψη έχει την λέει ότι γουστάρει θα πετάει και θα αγοράζει τι έχει καμια μπινακιδα να λέει μην λέτε για goblin k λόγο και πλαστιγκουρες k νιτραδες και αναβάθμισης kkkk
.αρκεί να μην προσβάλει τον άλλον ...
forum συζητήσεων είναι δεν μπήκαμε και στο μαγαζί κανενός ...
και ναι και εγω τα κραζς τα λογο αλλα για τα πλαστικα του που τα πουλανε πανακριβα και πεται τελεια παλι το λεω ,
αλλα με τιν λογικη σ αν πω τιν αποψη μου οτι ειναι πλαστικουρα πρωσβαλς εσενα πχ ι ενα εμπορα που το πουλαι..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #704 στις: Κυριακή, 15 Απρ 2012, 12:11:36 » |
|
Ο καθε ενας μπορει να λεει την αποψη του, οποιον δεν τον αρεσει ας μην γραφει και ας μην απανταει (τοσο απλο).
Μερα που ειναι αρχίσατε τις παρεξηγήσεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|