Καλησπερα σε ολους .

Λιγο αργα που γραφω αλλα ειχα επισκεψεις και δεν μπορουσα νωριτερα .
Λοιπον......

Σημερα πηγα στη Λαμια για να τσεκαρουμε το Logo με τον Παυλο και το Χαρη γιατι εγω δεν ειχα ξαναφτιαξει Flybarless ελικοπτερο .
Φυσικα ειχε ερθει και ο Μιμης ( ο γιος μου ) μαζι .

Αφου λοιπον το τσεκαρανε τα παιδια , ειπαμε να παμε να κανουμε και καμμια πτηση , για να δω τελικα αν επαληθευεται ο μυθος για τα Logo .
Ο αερας περιπου στα 4 μποφορ

, συνεχεις και καμμια φορα και λιγο παραπανω . Ο ηλιος καυτος και οι μπυρες απο το μεσημερι που ηπιαμε

ηταν ακομα ζωντανες μεσα μας .

Οι συνθηκες λοιπον , οχι και οι καλυτερες ..........
Θα μου πεις γιατι τα λεω ολα αυτα ......
Γιατι ο Μυθος του Logo
ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ .
Καμμια απο τις πιο πανω συνθηκες δεν ηταν ικανες για να δημιουργησει εστω και το παραμικρο ψεγαδι στην πτηση αυτου του ελικοπτερου .

Παιδια ,
το ελικοπτερο ειναι το κατι αλλο .....
Κανεις δεν μπορει να σου εξηγησει πως πεταει αν δεν το παρεις στα χερια σου .
Ηταν ακριβως αυτο που ηθελα .

Ενα ελικοπτερο smooth αλλα και τρελλο ταυτοχρονα .
Πεταει οπως θες . Κανει οτι θες .

Και φυσικα ο αερας επηρεασε μονο εμενα ψυχολογικα . Το ελικοπτερο πεταγε οπως πετανε τα 50αρια μου με απνοια ( απο σταθεροτητα εννοω ) .
Πραγματικα , και ενω ο Παυλος μου το ειχε πει πολλες φορες , δεν μπορουσα να πιστεψω οτι πεταει ετσι .
Τελικα , μαλλον αυτο θα ειναι πλεον το αγαπημενο μου ελικοπτερο ( και το Aurora βεβαια ) .
Θελω να ευχαριστησω πολυ και δημοσια , τον Παυλο και τον Χαρη , πανω απ΄ολα για την υπομονη τους ( μου αφιερωσαν ολη τη μερα και τους επρηξα κιολας χαχαχ )
και φυσικα για τις γνωσεις τους που οπως παντα τις μοιραζουν απλοχερα σε οποιον χρειαζεται βοηθεια .

Μακαρι να μπορεσω και γω καποτε να τους το ανταποδωσω ..........
Σήμερα ηρθε ο IliasDj απο την Λαμία να κάνουμε τα τελευταια συμαζέματα του νεου του ελικοπτέρου και φυσικα να το πετάξουμε...! Μετα απο μια επιτυχημενη πρώτη πτήση είπα να τραβήξω ενα video χωρις βέβαια να το καταλάβει...

Καλορίζικο Ηλία ....!
Περιμένω εντυπώσεις...!
Ωστε αυτο εκανες πισω απο την πλατη μου !!!!!!!
Ρε συ δεν σου ειπα μην τραβατε μεχρι να το συνηθισω ; Και ειχα πιει και τρεις μπυρες μεσημεριατικα ...χαχαχαχα
Ρεζιλι θα γινουμε .........χαχχαχαχαχ
Και παλι ευχαριστω πολυ για ολα παιδια ..............