lefteris78
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #330 στις: Δευτέρα, 9 Μαΐ 2011, 19:21:13 » |
|
συγνώμη που επεμβαίνω , αλλά αν θέλεις να δουλέψει σωστά το vbar 2 πράγματα πρέπει να προσέξεις! η ουρά να είναι σωστά φτιαγμένη και να δουλεύει βούτυρο και ο σενσορα σου να είναι καλά τοποθετημένος. και αν θέλεις το καλύτερο βάλε το pro 5,1 να πάθεις την πλάκα σου!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TaitO
|
 |
« Απάντηση #331 στις: Δευτέρα, 9 Μαΐ 2011, 21:32:29 » |
|
Γεια σου ΤΟΛΗ  Τώρα το βρήκα εγώ... αλλοι το ήξεραν απο παλια... συνεχιζεις μετα τα φαναρια της ραιδεστου, και μολις φτασεις στα λουτρα θερμης κάνεις δεξια στο δρομακι με το parking και στα 50 μετρα πάλι δεξια στο δασακι... φανταστικο μερος με ισκιο και το πεδιο ειναι με τεχνητο γκαζον που το εχει ενας μπαρμπουλης και το πουλαει :Ρ αλλα μας αφηνει να πεταμε οσο θελουμε εκει  lefteris78 θα κοιτάξω και για το 5.1pro και θα αλλαξω και τη θεση του vbar, τα ειχα στο μυαλο μου αυτα τα 2  thanks για τα tips 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
][ Game Over  ][
|
|
|
|
hellitop
|
 |
« Απάντηση #332 στις: Δευτέρα, 9 Μαΐ 2011, 22:13:38 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TaitO
|
 |
« Απάντηση #333 στις: Δευτέρα, 9 Μαΐ 2011, 22:22:39 » |
|
Ελήφθη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
][ Game Over  ][
|
|
|
lefteris78
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #334 στις: Τρίτη, 10 Μαΐ 2011, 02:09:41 » |
|
taito πιο v bar εχεις?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #335 στις: Τρίτη, 10 Μαΐ 2011, 02:12:55 » |
|
taito πιο v bar εχεις?
Μινι λογικα.. για να λεει δεν χωράει και το έχει πανω στον δεκτη.. Αν ειχε το μεγαλο θα εβαζε τον σενσορα μονο του κατω  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefteris78
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #336 στις: Τρίτη, 10 Μαΐ 2011, 12:01:22 » |
|
Βαιε αν εχει το μινι γιατί δεν βάζει 2 δορυφόρους να μην εχει δέκτη! δεν μπορω να καταλαβω τον δέκτη τι τον θέλει αφού δέκτης είναι το mikado.
εγώ έχω το 4,0 το μαύρο και είναι με δέκτη αλλά έχω και το μινι με 2 δορυφόρους και ειναι τούμπανο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefteris78
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #337 στις: Τρίτη, 10 Μαΐ 2011, 12:05:51 » |
|
Βαιε αν εχει το μινι γιατί δεν βάζει 2 δορυφόρους να μην εχει δέκτη! δεν μπορω να καταλαβω τον δέκτη τι τον θέλει αφού δέκτης είναι το mikado.
εγώ έχω το 4,0 το μαύρο και είναι με δέκτη αλλά έχω και το μινι με 2 δορυφόρους και ειναι τούμπανο χωρίς πολλά καλώδια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #338 στις: Τρίτη, 10 Μαΐ 2011, 12:27:31 » |
|
εγώ έχω το 4,0 το μαύρο και είναι με δέκτη αλλά έχω και το μινι με 2 δορυφόρους και ειναι τούμπανο.
Παυλο με λένε φίλε μου οχι Βαιο..! Βαιος είναι άλλος   Δν ξέρω γιατι δεν το έκανα αλλά εγώ προσπικά δεν θα το έκανα με τπτ δεν μου αρέσει η ιδέα...! Βέβαια και να θέλω δεν μπορώ να το κάνω γιατι έχω futaba...! Αλλα δεν έχω ακούσει και απο κανέναν κανένα πρόβλημα..! Εχεις το 4?? γιατι δεν το αναβαθμίζεις... Είναι τεράστια η διαφορά...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TaitO
|
 |
« Απάντηση #339 στις: Τρίτη, 10 Μαΐ 2011, 15:47:49 » |
|
mini vbar 5.0 + ar8000 spektrum με τον δορυφόρο του.
Δεν μαρέσει κι εμενα η ιδέα να εκτελέσει χρέη reciever το mini vbar...
Αλλά θα με διευκόλυνε απίστευτα αν το έκανα....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
][ Game Over  ][
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #340 στις: Τρίτη, 10 Μαΐ 2011, 16:10:01 » |
|
Δε νομιζω να εχεις προβλημα! Τοσοι και τοσοι το χρησιμοποιουν ! οσο λιγοτερα καλωδια τοσο καλυτερα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #341 στις: Τρίτη, 10 Μαΐ 2011, 17:41:11 » |
|
Σημερα μου ηρθε ο Σιμος απο Κοζάνη μιας και δεν μπορεσε να βρει κάποιον να ρυθμίσουν το ελικόπτερο...! Logo 500SE ετοιμο για Maiden .. Εκανα και ενα spektrum Analyze σε Νορμαλ idle1 idle2 και οι κραδασμοι ειναι μηδαμινοι...! Βέβαια κατα την συναρμολόγηση είχαν γίνει παρα μα παρα πολλά λάθη που διορθώθηκαν...! ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ με τα ηλεκτρικά...!!     
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #342 στις: Τρίτη, 10 Μαΐ 2011, 18:37:54 » |
|
Παυλο και εγω Κοζανη ειμαι(φοιτητης),πες τον Σιμο αν χρειαστει κατι μπορω να τον βοηθησω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #343 στις: Τρίτη, 10 Μαΐ 2011, 20:07:08 » |
|
Παυλο και εγω Κοζανη ειμαι(φοιτητης),πες τον Σιμο αν χρειαστει κατι μπορω να τον βοηθησω.
Πιστέυω θα το δεί... Μακάρι δλδ γιατι χρειάζεται λιγη βοηθεια σε καμια πτώση η κατι τετοιο..! Σε λιγο ανεβάζω και video απο τις πρώτες πτήσεις..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #344 στις: Τρίτη, 10 Μαΐ 2011, 20:38:53 » |
|
Πιστέυω θα το δεί... Μακάρι δλδ γιατι χρειάζεται λιγη βοηθεια σε καμια πτώση η κατι τετοιο..! Σε λιγο ανεβάζω και video απο τις πρώτες πτήσεις..! oτι χρειαστει θα τον βοηθησω. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|