Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.901 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 02:52:01

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 02:52:01

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Χθες στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309901
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 122
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 77
    Συνολικά: 78
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15 16 ... 50     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: LOGO 600 SE Special Edition - Παρουσιαση  (Αναγνώστηκε 166668 φορές)
    heli-krats
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

A E L

« Απάντηση #180 στις: Κυριακή, 16 Ιαν 2011, 19:25:56 »

ο αερας στην καμερα δεν αφηνει να ακουσουμε τον υπεροχο και συνεχομενο ηχο απο τα Blades
    Καταγράφηκε

AEL
    A E L
    A  E  L
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #181 στις: Κυριακή, 16 Ιαν 2011, 19:36:53 »

Μπράβο φίλε heri-krats Thumbs up είσαι παντός καιρού.  Thumbs up
    Και το  LOGO 600 αστέρι!!!!  Cheesy  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    killbill
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #182 στις: Δευτέρα, 17 Ιαν 2011, 19:03:40 »

με αφορμη τα "τουβλα" του pant εχω μια απορια να εκθεσω.

αν θες να φτιαξεις ενα 6s,8s,10s κτλ, δεν σε συμφερει να παρεις μια μπαταρια αλλα να συνδεσεις 2 σωστα? ειναι ομως ακριβως το ιδιο το αποτελεσμα? γιατι το κοστος ειναι τοσο μεγαλο στις 8-10s? ποιος τις αγοραζει? κοιταγα οτι πιο πολυ σε συμφερει να φτιαξεις 8s με 4+4 παρα να παρεις μια 6s!
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #183 στις: Δευτέρα, 17 Ιαν 2011, 19:06:04 »

αν θες να φτιαξεις ενα 6s,8s,10s κτλ, δεν σε συμφερει να παρεις μια μπαταρια αλλα να συνδεσεις 2 σωστα? ειναι ομως ακριβως το ιδιο το αποτελεσμα? γιατι το κοστος ειναι τοσο μεγαλο στις 8-10s? ποιος τις αγοραζει? κοιταγα οτι πιο πολυ σε συμφερει να φτιαξεις 8s με 4+4 παρα να παρεις μια 6s!

ΤΟ αποτελεσμα ειναι ακριβως μα ακριβως το ιδιο.
    Για το κοστος εξαρταιαι μπορει να βρεις στικ  12s που να κοστιζει οσο 2χ6σ  αλλα μπορει να βρεις και stik  που να κοστιζει περισσοτερο.. Λιγοτερο αποκλειεται να βρεις...!
    Καταγράφηκε
    killbill
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #184 στις: Δευτέρα, 17 Ιαν 2011, 19:15:08 »

Για το κοστος εξαρταιαι μπορει να βρεις στικ  12s που να κοστιζει οσο 2χ6σ  αλλα μπορει να βρεις και stik  που να κοστιζει περισσοτερο.. Λιγοτερο αποκλειεται να βρεις...!

υπαρχει κανενα αρθρο που να εξηγει πως τις συνδεεις και ποια η σωστη χρηση τους?
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #185 στις: Δευτέρα, 17 Ιαν 2011, 19:23:42 »

υπαρχει κανενα αρθρο που να εξηγει πως τις συνδεεις και ποια η σωστη χρηση τους?

κατι θα υπαρχει αλλα ειναι τοσο ευκολα που θα στα πω με 3 γραμμες..

Υπαρχουν 2 συνδεσεις..
    Παραλληλα: Δλδ συνδεσεις τις δυο μπαταριες και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να volt να μενουν σταθερα και τα mah να προστιθονται....(Οι 2 μπαταριες πρεπει να εχουν ιδια ταση αλλα δεν μας νοιαζουν τα mah)

Σε Σειρα:δλδ αν τις συνδεσεις ετσι τοτε τα volt προστιθονται και τα mah μενουν τα ιδια..! (δεν μας ενδιαφαρει η ταση αλλα πρεπει να εχουν ιδια mah...)

Και στα δυο πρπεει οι μπαταριες να ειναι ιδιου τυπου ακριβως και επισης να εχουν ιδιους κυκλους...!

Τωρα η συνδεσμολογια:

Παραλληλα: Εδω συνδεεις το + της μιας με το + της αλλης και το - της μιας με το - της αλλης .. Δλδ με λιγα λογια της συνδεεις σε ενa Y

Σε σειρα: Εδω συνδεεις το + της μιας με το - της αλλης  και τα αλλα 2 καλωδια ειναι η εξοδος.. Αυτο μπορεις να το κανεις ειτε εχωντας bullets (βυσματα) δλδ τα καλωδια δεν ειναι ενωμενα και το καθε ενα ειναι αυτονομο (αλλα ειναι λιγο επικινδυνο γιατι μπορει να τα βραχυκυκλωσεις αν αφαιρεθεις) η βαζεις deans h EC5 και φιανχεις μια απλη γεφυρα..
    Καταγράφηκε
    traveller
    Aeromodeller Sr. Member

Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος.

« Απάντηση #186 στις: Τρίτη, 18 Ιαν 2011, 05:56:22 »

Για να κανεις  <<πακετο>> μπαταριων πρεπει οι μπαταριες να ειναι ιδιας χωριτικοτητας και ιδιας τασης...για να μην σου πω και ιδιας ηλικιας...προσοχη
    Καταγράφηκε

Πρωτα  μπουσουλάμε... περπατάμε...τρεχουμε...και μετά πετάμε!!!
    killbill
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #187 στις: Τρίτη, 18 Ιαν 2011, 09:34:53 »

κατι θα υπαρχει αλλα ειναι τοσο ευκολα που θα στα πω με 3 γραμμες..

Υπαρχουν 2 συνδεσεις..
    Παραλληλα: Δλδ συνδεσεις τις δυο μπαταριες και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να volt να μενουν σταθερα και τα mah να προστιθονται....(Οι 2 μπαταριες πρεπει να εχουν ιδια ταση αλλα δεν μας νοιαζουν τα mah)

Σε Σειρα:δλδ αν τις συνδεσεις ετσι τοτε τα volt προστιθονται και τα mah μενουν τα ιδια..! (δεν μας ενδιαφαρει η ταση αλλα πρεπει να εχουν ιδια mah...)

Και στα δυο πρπεει οι μπαταριες να ειναι ιδιου τυπου ακριβως και επισης να εχουν ιδιους κυκλους...!

Τωρα η συνδεσμολογια:

Παραλληλα: Εδω συνδεεις το + της μιας με το + της αλλης και το - της μιας με το - της αλλης .. Δλδ με λιγα λογια της συνδεεις σε ενa Y

Σε σειρα: Εδω συνδεεις το + της μιας με το - της αλλης  και τα αλλα 2 καλωδια ειναι η εξοδος.. Αυτο μπορεις να το κανεις ειτε εχωντας bullets (βυσματα) δλδ τα καλωδια δεν ειναι ενωμενα και το καθε ενα ειναι αυτονομο (αλλα ειναι λιγο επικινδυνο γιατι μπορει να τα βραχυκυκλωσεις αν αφαιρεθεις) η βαζεις deans h EC5 και φιανχεις μια απλη γεφυρα..

τα φορτιζω παλι σαν πακετα ετσι? δεν τις φορτιζω ξεχωριστα.
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #188 στις: Τρίτη, 18 Ιαν 2011, 11:53:38 »

τα φορτιζω παλι σαν πακετα ετσι? δεν τις φορτιζω ξεχωριστα.

Καλύτερα είναι σαν πακέτο να τις φορτίζεις, αλλά και μία μία δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα
    φθάνει οι μπαταρίες να έχουν τους ίδιους κύκλους φόρτισης - εκφόρτισης.
    Στο λέω αυτό διότι μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και σε άλλα μοντέλα μία μία,
    αν τις χρησιμοποιείς συνέχεια στο ίδιο μοντέλο σαν πακέτο δεν θα έχεις πρόβλημα.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #189 στις: Τρίτη, 18 Ιαν 2011, 14:00:56 »

Για να κανεις  <<πακετο>> μπαταριων πρεπει οι μπαταριες να ειναι ιδιας χωριτικοτητας και ιδιας τασης...για να μην σου πω και ιδιας ηλικιας...προσοχη

Δν ισχυει αυτο...!

Ειδικα σε σειρα μπορεις να κανεισ πχ μια 10s βαζωντας μια 4s kai mia 6s απλα πρεπει να εχουν ιδια mah!!

απλα θελει προσοχη να εχουν ιδιους κυκλους και βεβαια τα volt αν cell να ειναι πολυ κοντα..!
    Καταγράφηκε
    traveller
    Aeromodeller Sr. Member

Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος.

« Απάντηση #190 στις: Τρίτη, 18 Ιαν 2011, 15:21:29 »

Οσο αφορα την παραλληλη συνδεση, αν βαλω 2 μπαταριες με ιδια ταση αλλα διαφορετικη χωρητικοτητα θα  <<αδειαζουν>> κανονικα?
    Καταγράφηκε

Πρωτα  μπουσουλάμε... περπατάμε...τρεχουμε...και μετά πετάμε!!!
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #191 στις: Τρίτη, 18 Ιαν 2011, 15:58:08 »

Οσο αφορα την παραλληλη συνδεση, αν βαλω 2 μπαταριες με ιδια ταση αλλα διαφορετικη χωρητικοτητα θα  <<αδειαζουν>> κανονικα?

κανονικα θα δουλευουν.. Τωρα τι εννοεις αν αδειαζουν κανονικα.. Εννοεις δλδ αν εχω 3000mah kai 4000mah αν στο τελος θα φτασω να ειμαισ στα ιδια  mah??

Κοιτα αυτο προσωπικα δεν το ξερω γιατι χρησιμοποιω μονο συνδεσεις σε σειρα και οχι παρραλληλα αλλα μερικοι λενε οτι αυτη που εχει παραπανω mah εκφορτιζετε γρηγοροτερα αλλοι λενε οτι δεν ειναι ετσι και οτι οταν θα κεφορστιστουν η μια θα εχει περισευμα 1000mah....
    Καταγράφηκε
    killbill
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #192 στις: Τρίτη, 18 Ιαν 2011, 17:31:15 »

εγω δεν καταλαβα ομως, ποτε συνδεουμε σε σειρα και ποτε παραλληλα?! ειναι απλα οτι μας καθετε καλυτερα στο ματι?  idiot2

εχω και μια ασχτη ερωτηση! θελω να αγορασω allen αλλα εχω μπερδευτει! πρεπει να παρω για 1,5mm 2.0mm κτλ η τα αμερικλανικα με τις ιντσες? η μηπως και τα δυο?!
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #193 στις: Τρίτη, 18 Ιαν 2011, 17:36:23 »

εγω δεν καταλαβα ομως, ποτε συνδεουμε σε σειρα και ποτε παραλληλα?! ειναι απλα οτι μας καθετε καλυτερα στο ματι?  idiot2

εχω και μια ασχτη ερωτηση! θελω να αγορασω allen αλλα εχω μπερδευτει! πρεπει να παρω για 1,5mm 2.0mm κτλ η τα αμερικλανικα με τις ιντσες? η μηπως και τα δυο?!

Φιλε μου καθε thread  εχει εναν τιτλο..! Ειναι κουραστικο για τους υπολοιπους α μπαινουν να διαβασουν πραγμα που αφορουν το τιτλο και στο τελος να διαβαζουν ασχετα πραγματα...

Τεσπα θα σου απαντησω σε αυτο αλλα καλα ειναι να μην βομβαρδιζουμε ενα τοπικ με ερωτησεις offtopic   Φιλικα παρτοο δεν σου κανω επιθεσηη!!

Οσο για την ερωτηση σε σειρα συνδεουμε συνηθως σε ελικοπτερα που θελουμε να παρουμε πολυ δυναμη απο τις μπαταριες και παρραληλα σε δεκτες η οταν θελουμε να παρουμε παραπανω χρονο δλδ περισσοτερα mah...!

Οσο για τα αλλεν  καλα ειανι να παρεις mm μονο...! 1.5 2.0 2.5 3.0 4.0 !!! τα καλυτερα ειναι τα  ΜIP

Οτι αλλο θες εκτος θεματος ειτε σε ΠΜ ειτε βρες αναλογο thread η αν δεβ βρεις αφου ψαξεις ανοιξε ενα καινουριο!!
    Καταγράφηκε
    killbill
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #194 στις: Τρίτη, 18 Ιαν 2011, 17:59:32 »

Φιλε μου καθε thread  εχει εναν τιτλο..! Ειναι κουραστικο για τους υπολοιπους α μπαινουν να διαβασουν πραγμα που αφορουν το τιτλο και στο τελος να διαβαζουν ασχετα πραγματα...

Τεσπα θα σου απαντησω σε αυτο αλλα καλα ειναι να μην βομβαρδιζουμε ενα τοπικ με ερωτησεις offtopic   Φιλικα παρτοο δεν σου κανω επιθεσηη!!

Οσο για την ερωτηση σε σειρα συνδεουμε συνηθως σε ελικοπτερα που θελουμε να παρουμε πολυ δυναμη απο τις μπαταριες και παρραληλα σε δεκτες η οταν θελουμε να παρουμε παραπανω χρονο δλδ περισσοτερα mah...!

Οσο για τα αλλεν  καλα ειανι να παρεις mm μονο...! 1.5 2.0 2.5 3.0 4.0 !!! τα καλυτερα ειναι τα  ΜIP

Οτι αλλο θες εκτος θεματος ειτε σε ΠΜ ειτε βρες αναλογο thread η αν δεβ βρεις αφου ψαξεις ανοιξε ενα καινουριο!!

εχεις δικιο! ειμουν ετοιμος να ανοιξω αλλα η ερωτηση και η απαντηση ηταν της μιας γραμμης και το θεωρησα πιο κουραστικο. ευχαριστω παντως.

τελικα το logo foul κομπλε ποσο παει? υποθετω εχεις δωσει πανω απο 1500. το κοστος μετα τα 500-550 εκτινασετε. βεβαια για να εχει τετοιες πωλησεις εξω θα ειναι σχετικα καλη αγορα. κοιταγα τωρα το κοστος του kontronik που εχεις βαλει πανω, μιλαμε τσαμπα πραμα!
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15 16 ... 50     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: LOGO 600 SE Special Edition - Παρουσιαση
    Μεταπήδηση σε: