|
ILIASDJ
|
 |
« Απάντηση #150 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 18:45:19 » |
|
Δεν φαινετε πολυ καλα στην φωτο αλλα το εξηγω οσο μπορω . Παιρνουμε ενα Velcro , το κοβουμε οσο πρεπει και κανουμε στα frame απο μια μικρη τρυπουλα , μικροτερη απο τη βιδα που θα χρησιμοποιησουμε . Μια μικρη βιδα και μια ροδελιτσα , τουλαχιστον σε μενα , εκανε καλη δουλεια πολυ καιρο τωρα χωρις κανενα προβλημα .
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6957501000
SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE - T REX 500 ESP OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO T REX 700 NITRO - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #151 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 21:14:36 » |
|
Να συμπληρωσω οτι καποια προβληματα που παρουσιαστηκαν σε εμας εδω λυθηκαν οπως λεει και Pant οταν εδεσαν το Beast X αλλα και κατηργησαν το σφουγγαρακι που δινει για να το κολλησεις. Το κολλησαν με πολυ λεπτη ταινια διπλης οψεως
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #152 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 22:06:24 » |
|
Να συμπληρωσω οτι καποια προβληματα που παρουσιαστηκαν σε εμας εδω λυθηκαν οπως λεει και Pant οταν εδεσαν το Beast X αλλα και κατηργησαν το σφουγγαρακι που δινει για να το κολλησεις. Το κολλησαν με πολυ λεπτη ταινια διπλης οψεως
δεν θα το εκανα γιατι ο κραδασμος που περνουν ισως να μην φενεται στην πτηση αλλα ισως φανει μετα σε καποια βλαβη.. προσεξετο λιγακι...!! βεβαια ισως να μην παθεις και τπτ  Παντως το BeaStx ειναι τρομερο!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #153 στις: Δευτέρα, 6 Δεκ 2010, 00:37:12 » |
|
Λοιπόν βγήκε και η νέα εκδοση λογισμικού V2.0 ... http://www.beastx.com/service_software.htmlΚαλα ειναι να περιμενετε να μην την βαλετε μεχρι να ακούσουμε νεώτερα απο αυτους που ειδη την εχουν βαλει...! Εγω προσωπικα οταν μαθω απο τα flight reports θα σας ενημερώσω...! Επίσης να πω οτι απο τα Χριστούηγεννα και μετά θα υπάρχουν παρα πολλα beastX σε στοκ γιατι πλέον αναλαμβάνει την πώληση τους η Horizon Hobby.. Nομίζω ότι αυτό λέει πολλά για την επιτυχία της συσκευής..! Και οτι καλύτερο ειναι οτι μάλλον δεν θα υπάρξει καποια αύξηση τιμής!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nitro35%
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
nitro powered
|
 |
« Απάντηση #154 στις: Δευτέρα, 6 Δεκ 2010, 20:31:01 » |
|
Εδω και ενα μηνα εχω βαλει στο 600αρι μου flybarless κεφαλη και περιμενω να εμφανιστει το beastx στα ελληνικα μαγαζια.Απο νοεμβρη φτασαμε δεκεμβρη και η κ@υλα μου ολο και μεγαλωνει.Απο οτι διαβαζω η version 2 ειναι ακομα καλυτερη και παλευει το vbar κανονικα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
line up and hold...
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #155 στις: Δευτέρα, 6 Δεκ 2010, 20:39:27 » |
|
Εδω και ενα μηνα εχω βαλει στο 600αρι μου flybarless κεφαλη και περιμενω να εμφανιστει το beastx στα ελληνικα μαγαζια.Απο νοεμβρη φτασαμε δεκεμβρη και η κ@υλα μου ολο και μεγαλωνει.Απο οτι διαβαζω η version 2 ειναι ακομα καλυτερη και παλευει το vbar κανονικα...
Εινια οντως τρομερο και με την προηγουμενη εκδοση...! Μετα τα Χριστουγεννα που το Logo μου θα είναι ετοιμο θα κανω συγκρισει BeastX με Vbar..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #156 στις: Τρίτη, 7 Δεκ 2010, 05:59:41 » |
|
θα το βλεπατε στη Λαμια με την εκδοση 2 το BeastX πανω στο RJX αλλα μετα τα θεικα σημαδια ΄΄οιωνους΄΄  και κατα το ημισι πετυχημενο Autorotation που σφραγισε το θεμα. Οποτε π@π@ρι@ πτηση.  Αλλα δουλευει μια χαρα και σε πιρουετες και FRF & FFF & Roll & Loop & Tic tocs. Οσο για τον κραδασμο Kyosho Zeal Tape και τιποτα αλλο απολυτος ,απλα οπως λεει το μανουαλ ασε τα καλωδια λιγο χαλαρα για 2-3εκατχωρις δεματικο να μην περνανε κραδασμοι. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
|
|
STRATOS77
|
 |
« Απάντηση #158 στις: Πέμπτη, 23 Δεκ 2010, 00:04:55 » |
|
ποια version ειναι?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #159 στις: Πέμπτη, 23 Δεκ 2010, 00:05:20 » |
|
Χαμος απο μπιφτεκια...!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #160 στις: Πέμπτη, 23 Δεκ 2010, 00:07:46 » |
|
ποια version ειναι?
Λογικα V2.. αλλα δεν σε ενδιαφερει οτι και να ειναι την αναβαθμιζεις..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #161 στις: Παρασκευή, 24 Δεκ 2010, 00:01:09 » |
|
ξαναήρθε σε στοκ το Τέρας... Με εντυπωσίασε το ποσο μεγάλο στοκ απεκτησαν τα καταστήματα..   Για ποιά καταστήματα μιλάμε...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #162 στις: Παρασκευή, 24 Δεκ 2010, 00:02:31 » |
|
ξαναήρθε σε στοκ το Τέρας... Με εντυπωσίασε το ποσο μεγάλο στοκ απεκτησαν τα καταστήματα..   Για ποιά καταστήματα μιλάμε... Εξωτερικού πάντα...! Αλλα τοσο στοκ ουτε σε σπαρταν δεν ειχαν  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #163 στις: Παρασκευή, 24 Δεκ 2010, 00:09:10 » |
|
ξαναήρθε σε στοκ το Τέρας... Με εντυπωσίασε το ποσο μεγάλο στοκ απεκτησαν τα καταστήματα..   Για ποιά καταστήματα μιλάμε... Πως και τέτοιο ενδιαφέρον??  Αλλάξαμε απόψεις?? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|