Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ρέπω αρκετά προς DX8 κυρίως λόγω της ύπαρξης τηλεμετρίας και μάλιστα η δυνατότητα αυτή συμπεριλαμβάνεται στο αρχικό πακέτο. Απ 'ότι παρατηρώ futaba και JR δεν έχουν δώσει "απάντηση" ακόμη στο θέμα τηλεμετρία. Εκτός όμως της τηλεμετρίας παρατηρώ τα χαρακτηριστικά της DX8 και βλέπω ότι δεν υστερεί κάπου ακόμη και από τα κορυφαία μοντέλα Futaba και JR. ΔΕΝ έχει βέβαια για ανεμοπλάνα καθόλου προγράμματα αλλά μάλλον δεν θα τα χρειαστώ καθώς μου αρέσει να ακούω τους μικρούς κινητήρες να στροφάρουν αλλά και να μύριζω και το καμμένο καύσιμο!

Αυτό που δεν μπορώ να κρίνω όμως είναι πως είναι το software της DX8 σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Θα παραθέσω εδώ τα manuals από τα τρία μοντέλα που είναι τα "ανάλογα" αυτή την εποχή και αν κάποιος συνοφορουμίστας έχει την υπομονή ας ρίξει μια ματιά και ας ενημερώσει πως βλέπει το software της Spektrum σε σχέση με τια άλλες δύο αλλά και γενικότερα από την εμπειρία του πως το κρίνει.
Aναφέρομαι στις DX8 της spectrum (τιμή για προπαραγγελία είναι στις 300 λίρες, η κανονική λογικά θα είναι στις 400+- λίρες), JR DSX9 (τιμή περίπου 420 λίρες) και Futaba 10CG(το πλήρες πακέτο με 4 servo στις 600 λίρες). Δυστυχώς στα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν έχω βρει τα μοντέλα αυτά για να έχω εικόνα από ελληνικές τιμές.
Τα πλήρη χαρακτηριστικά της Spektrum
ΕΔΩ και το manual
ΕΔΩ.
Για JR manual αλλά και review που στο δεύτερο μέρος εστιάζει στις ρυθμίσεις
EΔΩ.
Για Futaba 10CG
ΕΔΩ.
Ιf you want to play you must pay, λένε οι Άγγλοι και γενικώς προσπαθώ να αγοράζω όσο το δυνατόν πιο "μακρόβια" ηλεκτρονικά. Δλδ συσκευές που θα με συντροφεύουν για καιρό. Ψάχνοντας όμως παρατηρώ ότι στις Τ/Κ δεν είναι πάντα συνολικά καλύτερο το ακριβότερο. Και ειδικά παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά της DX8 όσο μου επιτρέπουν οι γνώσεις μου βλέπω ότι χωρίς να σου αδειάζει το πορτοφόλι σου δίνει πληθώρα χαρακτηριστικών. Απλά ψάχνω αν υπάρχει κάπου μια "παγίδα" ή κάποιο "κουσούρι" που δεν μπορώ να δω.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια και πάλι.