Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.408 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 02:21:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 02:21:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 01:08]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από kon
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 13:59:19]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309408
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 62
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 46
    Συνολικά: 47
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 [4]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απίστευτη ταλαιπωρία υφίσταται ανάπηρος πιλότος από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου Ιωαννίνων!  (Αναγνώστηκε 14559 φορές)
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Τετάρτη, 13 Οκτ 2010, 14:11:50 »

Παιδια σιγα,μη φωναζετε πολυ και ξυπνηστε και τους υπολοιπους..... idiot2
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #46 στις: Τετάρτη, 13 Οκτ 2010, 14:36:45 »

Για τον Σωκράτη έχω γράψει οτι σε αρκετά θέματα μπορεί να έχει κάποιο δίκιο, ο τρόπος που το διεκδικεί όμως είναι πιστεύω πολλές φορές λάθος. Τέλος πάντων το θέμα δεν είναι αερομοντελιστικό είναι όμως τουλάχιστον αεροπορικό. Βέβαια η εμμονή να προβάλλεται ένα θέμα σε ιστότοπους τοπικού ενδιαφέροντος, αεροπορικού ενδιαφέροντος αλλά και αερομοντελιστικού, χωρίς να έχει ιδιαίτερη σχέση με το τελευταίο είναι υπερβολική.

Για να τελειώνει το θέμα με ΔΝΤ, πετρέλαια, ΔΕΗ, ΟΤΕ και λοιπά.

Το Aeromodelling GR δημιουργήθηκε και συντηρείται με διάθεση σημαντικού κόπου και χρόνου, τόσο από μένα, όσο και από όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια. Εχει συγκεκριμένο αντικείμενο και δεν θα υπάρξει ούτε χώρος για chit-chat (κουτσομπολιό), ούτε θα παραμένουν θέματα που μπορεί να είναι ενδιαφέροντα, μπορεί να μπαίνουν καλοπροαίρετα, είναι όμως εντελώς εκτός αντικειμένου. Υπάρχουν πολλοί άλλοι χώροι γι αυτά.

Αν πας σε καλό σουβλατζίδικο πας για καλό σουβλάκι, δεν ζητάς, ούτε περιμένεις να φας άλλα φαγητά.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #47 στις: Τετάρτη, 13 Οκτ 2010, 18:37:54 »

Σε ολα τα forum,υπαρχουν "χωροι" για διαφορα θεματα.....(εκτος ισως απο εδω...).
    Δεν θέλω την δουλεία μου(και τα προβλήματά μου) στο χομπυ μου αλλίως θα έκανα το χομπυ μου ,δουλειά(πρόβλημα)!
    Και φτασαμε να δινουνε εξετασεις,να περνανε γιατρους,να παιρνουν νηολογια, και ποιος ξερει τι αλλο θα γινει ακομη.
    Δηλάδή θα ήταν σωστό να μπορεί κάποιος να πετάει παραπέντε χωρίς πτυχίο,και εξετάσεις από γιατρούς??
    Δηλάδή να ξεκινάει κάποιος ΑΔΑΗΣ από ένα βουνό (μαραθώνα πχ) και να πετάει πάνω από το ελ.βενιζέλος??
    Η να πεθαίνει από καρδιά στον αέρα??

-------------

Τέλος θέλω να σου πώ καλοπροαίρετα ότι σε πολλά από αυτά που λές έχεις δίκιο.. Αλλά δεν είναι όλοι οι χώροι και οι χρόνοι ίδιοι!! Δεν μπορεί να μπαίνεις σε ένα ασχετο forum(αν πετάγαμε πέτρες, πάλι μοντελλιστές θα ήμασταν και θα πεταγαμε μοντέλλα μετεωριτών), να "βρίζεις" όποιον διαφωνεί μαζί σου και να απαιτείς να αλλάξει ένα forum που είναι έτσι εδώ και 7-8+ χρόνια, ώστε να καλύπτει τις δικές σου "ανάγκες" Undecided
    Δεν γίνεται..
    Με τι λογική σου(όλα αφορούν τα πάντα) γιατί δεν γράφεις και εδω
    http://www.kawasaki-bikers.gr/core/forum/
    Huh
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #48 στις: Τετάρτη, 13 Οκτ 2010, 18:50:22 »

Σε ολα τα forum,υπαρχουν "χωροι" για διαφορα θεματα.....(εκτος ισως απο εδω...).
    Λετε οτι το θεμα με την ΥΠΑ και τη διαφθορα,δεν σας απασχολει γιατι δεν ειναι μοντελιστικο.Πριν πολλα χρονια,οι παραπενταδες λεγανε τα ιδια γιατι δεν φανταζοντουσαν ποτε,τι "μαντρωμα" θα ετρωγαν αργοτερα.Και φτασαμε να δινουνε εξετασεις,να περνανε γιατρους,να παιρνουν νηολογια, και ποιος ξερει τι αλλο θα γινει ακομη.Οταν πριν μερικα χρονια,προσπαθησα να κινητοποιησω τους ανεμοπορους,ωστε να αναγνωριζονται τα θεωρητικα μας μαθηματα που εχουμε περασει και στο πτυχιο των υπερελαφρων ,ολοι μου ειπαν:"ελα τωρα,μην ασχολεισαι,τι μας νοιαζει εμας για τα υπερελαφρα".Εδωσα μονος μου τον αγωνα,αλλα η ΥΠΑ ηταν ανενδοτη.Τωρα καποιοι ανεμοποροι που απογοητευθυηκαν απο την (ανυπαρκτη)ανεμοπορια,και θελουν να το γυρισουν στα υπερελαφρα,φωναζουν να αναγνωρισουν τα μαθηματα που εχουν περασει(μερικοι στα Γιαννενα ζητησαν να τους απονεμηθει και το πτυχιο χωρις εξετασεις!!!!).Μην περιμενετε τη φωτια που καιει το γειτονα να φτασει στην πορτα σας,θα ειναι πολυ αργα.
    Μην απορησετε λοιπον αερομοντελιστες μου,αν σας βαλουν κι εσας χερι μια μερα,και δειτε την ΥΠΑ να σας φακελωνει,να σας ζηταει νηολογια,πτυχια,medical(διοτι δεν μπορει ο καθε ψυχανωμαλος να παιρνει ενα μοντελακι και να πεταει ανεξελεγκτα θα πουνε),να σας βαζουνε τεκμηριο κλπ κλπ κλπ .
    Με τα μυαλα που κουβαλανε μερικοι του συναφιου σας,και τις παρωπιδες που φορανε,να`στε σιγουροι οτι το μελλον του αερομοντελισμου στην Ελλαδα,ειναι μαυρο κι αραχνο.......
    Ξυπνηστε......
    Σε καποια πραγματα φενεται να εχεις δικιο... σε καποια αλλα ομως οχι..

Πρωτον το υφος του επανασταστη ειναι ασχημο και βρωμαει για εμας τους ουδετερους που δεν εχουμε καποιο αυτοκολητο στο κουτελο..!!!
    Δευτερον σιγουρα πολλες φορες εχεις κανει αναφορα στο εξωτερικο το ποσο καλα ειναι εκει κτλ κτλ... Για να δουμε και λιγο εκει τι γινεται..??Οποτε μας συμφερει λεμε για εξω ποσο τελεια ειναι οποτε δν μας συμφερει ουτε καν κανουμε αναφορα ομως...!!!

Θεωρεις λογικο δλδ να περνει ο αλλος το Παραπεντε χωρις καμια εξεταση και να πεταει?? δεν ειναι κινδυνος για ολους? Με λιγα λογια ας παρει και ο καθενας το παπι το 50αρι και ας βγει στον Δρομο.. Δν ειναι τοσο απλα...! Βεβαια θα μου πεις σιγα τις εξετασεις ολοι τις περνανε και ειναι πολυ γενικες... Εκει συμφωνω...
    Καταγράφηκε
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #49 στις: Τετάρτη, 13 Οκτ 2010, 20:13:45 »

Μιας και αναφερθηκατε στο θεμα των εξετασεων,θα σας αρεσε αν σας υποχρεωνανε να περνατε εξετασεις και καθε φορα που πετατε,να ενημερωνετε το πλησιεστερο αεροδρομιο,να δειχνετε την αδεια σας(διπλωμα αερομοντελιστη),το πιστοποιητικο υγειας(που εχετε πληρωσει με παραβολα και χρονο χαμενο),κι ενα σωρο γραφειοκρατικα εγγραφα,απλα και μονο για να σας ελεγχουν ασφυκτικα με σκοπο να αποθαρυνουν τον κοσμο απο το να ασχολειται με αυτα τα χομπυ?Αυτος ειναι ο σκοπος της ΥΠΑ. Περιμενετε λιγο καιρο και θα δειτε.Απο τις ξενες χωρες μπορουμε να παρουμε ενα σωρο καλα στοιχεια,αλλα ποτε δεν το καναμε.Οιυπαλληλοι που φτιαχνουν τους κανονισμους ειναι ανιδεοι κια αποτελουν τροχοπεδη στην αναπτυξη τετοιων δραστηριοτητων. Σαφως και το θεμα αφορα ολους μας,αλωστε τα αεροπλανα ειναι μεγαλα μοντελα,αν το θελετε.Πετανε με τον ιδιο τροπο.Δεν καταλαβαινω την μανια "ορισμενων",να διαγραφουν και να αποπαιρνουν οποιον ανοιγει τετοιες συζητησεις.Βγαλτε τις παρωπιδες και κοιταξτε και λιγο παραπερα απο τον εαυτουλη σας και το μοντελο σας.
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #50 στις: Τετάρτη, 13 Οκτ 2010, 21:04:54 »

Σωκράτη νομίζω οτι έχεις ξεφύγει τελείως. Απευθύνεσαι σε κόσμο που είναι σε μεγάλο βαθμό ενημερωμένος για αερομοντελισμό και αεροπλάνο, πολλοί δε έχουν ασχοληθεί ή ασχολούνται και με ανεμόπτερα, ελαφρά, υπερελαφρά, αλεξίπτωτα πλαγιάς, αλεξίπτωτα ελεύθερης πτώσης κ.α. υπάρχουν δε μεταξύ μας αρκετοί επαγγελματίες πιλότοι ή τεχνικοί της πολιτικής αεροπορίας, όπως  και ιπτάμενοι ή τεχνικοί της πολεμικής αεροπορίας. Δεν μπορεί να διαβάζουν παραμύθια της Χαλιμάς και να μην ενοχληθούν.

Αν συνεχίσεις να γράφεις ασυναρτησίες θα αναγκαστώ να κλείσω το θέμα και να σε αποκλείσω από το Aeromodelling GR. Δεν υπάρχει καμιά κακή διάθεση από κανέναν αλλά κατάλαβε οτι μας έχει κουράσει η αερολογία.
    Καταγράφηκε

Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #51 στις: Τετάρτη, 13 Οκτ 2010, 21:12:15 »

Ολοι αυτοι που προανεφερες,εχουν ταλαιπωρηθει απο την ΥΠΑ,και σαφως τους ενδιαφερει το θεμα αυτο.Τι απο αυτα που εχω γραψει θεωρεις παραμυθι της Χαλιμας?Εχω βαρεθει να σας ακουω να με κατηγορειτε αοριστολογωντας,οτι δηθεν κουραστηκατε(αραξτε στον καναπε σας τοτε)κι οτι θα διαγραψετε οσα γραφω(τι πρωτοτυπο).Λογο εχετε να ορθωσετε?Αντιλογο?επιχειρηματα?Σας λενε κατι αυτες οι λεξεις?Διαλογος μηπως?Γραφω πολυ συγκεκριμενα πραγματα,με ονοματα και διευθυνσεις. Γραφετε αοριστολογιες,εξορκισμους,ειρωνιες και ασυναρτησιες. Σας προκαλω ευθεως,εχετε να πειτε κατι σοβαρο και υπευθυνο σε οσα εχω αναφερει μεχρι τωρα?Γνωριζετε το αντικειμενο ή απλα προσπαθειτε εδω και καιρο να υποβαθμισετε τα λεγομενα μου με ειρωνιες και απειλες? Με το να διαγραφετε μηνυματα,να με αποκαλειτε τρελο,γραφικο κλπ, τους εαυτους σας μειωνετε,που δεν εχετε επιχειρηματα και λογο......
    Περαστικα σας.....
    Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #52 στις: Τετάρτη, 13 Οκτ 2010, 21:17:57 »

Εχω βαρεθει να σας ακουω

Εμείς να δεις 

Το θέμα κλειδώθηκε.
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 3 [4]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Απίστευτη ταλαιπωρία υφίσταται ανάπηρος πιλότος από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου Ιωαννίνων!
    Μεταπήδηση σε: