Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.407 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Απρ 2026, 23:27:27

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Απρ 2026, 23:27:27

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 23:53]

από kon
    [Χθες στις 13:59]

από vilisdev
    [Χθες στις 12:43]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309407
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 650
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 41
    Συνολικά: 42
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απίστευτη ταλαιπωρία υφίσταται ανάπηρος πιλότος από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου Ιωαννίνων!  (Αναγνώστηκε 14533 φορές)
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Πέμπτη, 19 Αυγ 2010, 09:41:34 »

Επειδη καποιοι συνεχιζουν να διαφημιζουν τα Γιαννενα σαν τον παραδεισο της ελευθερης πτησης,και μαλιστα λενε οτι διαθετουν και ανεμοπορικη δραστηριοτητα καιρος να ακουστει και η αληθεια.Στα Γιαννενα δεν πεταει τιποτα πλεον εδω και μηνες χαρη στις φιλοτιμες προσπαθειες των υπαλληλων του τοπικου αεροδρομιου και την ανοχη της κεντρικης υπηρεσιας(Υπηρεσια Παρεμποδισης Αεροποριας).Τα 2 παλια σωματεια ουσιαστικα εχουν διαλυθει,στο ενα δε,εχουν ασκηθει 2 μηνυσεις απο τον Εισαγγελεα και επεται και συνεχεια.Ειναι το φυσιολογικο και απολυτως αναμενομενο αποτελεσμα της κακοδιοικησης και των εγωιστικων αντιληψεων των διοικησεων τους.Διαβαστε λοιπον παρακατω τι συμβαινει στον παραδεισο της ελευθερης πτησης(συμφωνα μe την airioa),τα Γιαννενα φυσικα:
    http://epirusgate.blogspot.com/2010/08/blog-post_9092.html
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 19 Αυγ 2010, 11:18:56 »

Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τον αερομοντελισμό.

Το τι γίνεται γενικότερα με τον αεραθλητισμό στη χώρα είναι άλλη ιστορία και θα μπορούσαν να γραφτούν σελίδες και βιβλία. Δε βλέπω όμως κανένα λόγο να γίνει αυτό εδώ σε αυτό το forum, που κύριο και αποκλειστικό αντικείιμενό του είναι ο αερομοντελισμός.

Το θέμα που μας ενδιαφέρει είναι η αερομοντελιστική δραστηριότητα στα Ιωάννινα, από οποιαδήποτε λέσχη και αν προέρχεται ή αναπτύσσεται.

Την όποια αντιπαλότητα και προβλήματα δεν υπάρχει λόγος να τη βγάζετε εδώ.

Έχω βέβαια και μια απορία σχετικά με τον συντάκτη του άρθρου, που δεν αναφέρεται, όπως και για την ίδια τη ιστοσελίδα, καθώς έχουμε δει πολλά παραδείγματα από διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν... Αλλά δεν υπάρχει λόγος να εμβαθύνουμε, γιατί, επαναλαμβάνω:

Δεν έχουν σχέση με τον αερομοντελισμό... Έχουμε αρκετά θέματα και μόνοι μας.

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 19 Αυγ 2010, 13:57:39 »

Δε νομιζω οτι αυτοι που θιγονται απο αυτο το αρθρο,χρειαζονται δικηγορο(ακομη).Το οτι στο αεροδρομιο υπαρχει χωρος και χρονος ωστε να πετανε και αερομοντελα,μηπως σου λεει κατι?Κι οποιος διαφωνησει δεν εχει παρα να γυρισει μερικους μηνες πισω,στην γιορτη της ΠΑ (το 2009),οπου πεταξανε μεσα απο τον αερολιμενα στη νεα πιστα μοντελα(2 μαλιστα πεσανε και σπασανε ).Αν βγαλετε τις παρωπιδες,και παψετε να συγκαλυπτετε υποπτες και ανηθικες συμπεριφορες,ισως μπορεσουμε να αλλαξουμε τα πραγματα προς το καλυτερο.Κι οταν καιγεται το σπιτι του γειτονα,ετοιμασου να δεις και το δικο σου στις φλογες.Θεωρω εντελως ανωριμο και ανοητο να λεει καποιος οτι εμενα δε με νοιαζει για τα προβληματα των αλλων,αφου εγω πεταω.Τα αεροδρομια ειναι δημοσια και πρεπει να ειναι ανοιχτα για ολους και οχι για λιγους και "εκλεκτους".
    Ετσι κι αλλιως οι εξελιξεις τρεχουν μετα απο αυτη τη δημοσιευση και ηδη εχουμε τις πρωτες αντιδρασεις και δρασεις.Υπομονη και θα υπαρχει πιο ενδιαφερουσα συνεχεια.Η Λεσχη Αεραθλητων,εχει και σαν στοχο,την εξασφαλιση(με ορους)των πτησεων αερομοντελων σε συγκεκριμενη περιοχη εντος του αερολιμενα Ιωαννινων.Κι οσοι γελασατε,περιμενετ και θα δειτε. Wink
    ΥΓ.Το οτι κατι δεν ενιδαφερει εσενα,δε σημαινει οτι δεν ενδιαφερει και ολους τους αλλους.........
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 19 Αυγ 2010, 14:07:55 »

www.aeromodelling.gr

με θέμα τον αερομοντελισμό...

κατάλαβες ?
    Καταγράφηκε

Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 19 Αυγ 2010, 14:21:50 »

Οχι.....
    Καταγράφηκε

Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 19 Αυγ 2010, 14:24:43 »

κρίμα...
    Καταγράφηκε

Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 19 Αυγ 2010, 14:43:59 »

θα ξαναπροσπαθησω...... Thumbs up
    Καταγράφηκε

Christodoulos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 19 Αυγ 2010, 15:13:00 »

Ρε φίλε κόψτο,

Έχεις γίνει ρεζίλι, δεν σου δίνει κανένας σημασία.
    Και να ξέρεις Γιαννιώτης είμαι χωρίς δικηγόρο .
    Καταγράφηκε

Chris Petrinos
    GIANNINA
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 19 Αυγ 2010, 15:17:37 »

Αν ο κανενας εισαι εσυ,δε στενοχωριεμαι καθολου.Παντως εσυ δινεις σημασια,αφου μπηκες στον κοπο να απαντησεις.......
    ΥΓ.Το οτι εισαι Γιαννιωτης και δεν ενδιαφερεσαι,δε σε τιμα καθολου.......
    Καταγράφηκε

Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 19 Αυγ 2010, 15:37:17 »

Και σε τελικη αναλυση  ειναι πιο ηθικο και δημοκρατικο να ακουστουν και οι αποψεις αλλων,προτου διαγραψετε τα "ενοχλητικα" μου(για καποιους)μηνυματα......
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 19 Αυγ 2010, 17:32:28 »

Και σε τελικη αναλυση  ειναι πιο ηθικο και δημοκρατικο να ακουστουν και οι αποψεις αλλων,προτου διαγραψετε τα "ενοχλητικα" μου(για καποιους)μηνυματα......

Κύριε Sokratis δεν έχω την τιμή να σας γνωρίζω προσωπικά, αλλά διακρίνω στα όσα μηνύματα έχετε στείλει, ένα διαρκές παράπονο, προς πάσα κατεύθυνση (εντός της αεραθλητικής οικογένειας των Ιωαννίνων) και διαρκή διάθεση δημοσιοποίησής του.

Επειδή ίσως ο κ. Κανδυλάκης είναι πολύ ήρεμος και ευγενής, δεν καταλάβατε τι σας είπε, μπαίνω στον κόπω να σας εξηγήσω τι ακριβώς σας είπε.

Σας είπε να μην παριστάνετε "την φωνή βοώντος εν τη ερήμω", σας είπε ότι τα παρπαπονά σας δεν μας ενδιαφέρουν γιατί αφορούν την ανεμοπορία και όχι τον αερομοντελισμό, σας είπε ότι αυτά πρέπει να τα απευθύνετε στην πηγή τους, στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας, σας είπε ότι αυτός που ενδιαφέρεται βάζει υποψηφιότητα για μέλος του Δ.Σ. αλλά και δραστηριοποιείται και εκτός Δ.Σ. όταν είναι ανάγκη, δεν γυρνάει να φωνάζει γύρω-γύρω χωρίς σκοπό.

Εν πάσει περιπτώσει, για να μην εκτίθεστε κι' άλλο στο ευρύ κοινό, σας λέμε ότι όλες οι πληροφορίες που έρχονται από τα Ιωάννινα, σας αναφέρουν ως το γραφικό "αεραθλητή" της περιοχής που μόνο θόρυβο κάνει και κανείς δεν έχει διάθεση να σας ακούει πλέον.
    Μήπως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσετε εδώ το θέμα που - όπως σας είπαμε - δεν μας ενδιαφέρει;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 19 Αυγ 2010, 17:48:04 »

Grin....Κυριε Γιαννης,ουτε εγω εχω την τιμη να σας γνωριζω προσωπικα,διακρινω ομως στις απαντησεις σας στα μηνυματα μου,μια υποτιμητικη σταση και ταση υποβαθμισμου της σημασιας των οσων γραφω....(τυχαιο?δε νομιζω).Ξερω πολυ καλα ποιον προσπαθειτε να προστατεψετε,κι ετσι λοιπον φαινεται ολακαθαρα ποιος εκτιθεται(σιγουρα οχι εγω παντως).Καταλαβαινω πολυ καλα τι εννοει ο Κανδυλακης και δεν χρειαζομαι μεταφραστη.Λιγη δημοκρατικοτητα ομως σε αυτο το forum θα ηταν παραπανω απο χρησιμη!!!Αυτα που γραφω δεν ειναι παραπονα,ειναι σοβαροτατες καταγγελιες και αφορουν ολους μας,οτι χομπυ κι αν εχουμε. Τους υπαλληλους αυτους,τους πληρωνετε κι εσεις.Οταν μια μερα επιτραπουν οι πτησεις μοντελων σε καθορισμενους χωρους αεροδρομιων,ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εσας θα χαρειτε και θα σπευσετε να πεταξετε,ή μηπως οχι?
    Σχετικα με το αν θα βαλω υποψηφιοτητα σε ΔΣ,δεν αφορα κανεναν σας.Το οτι ειμαι μονος μου,σημαινει ενα πραγμα.Οτι βρεθηκε ενας "γραφικος"(τρελος και ψυχασθενης συμφωνα με καποιους διαχειριστες εδω μεσα...)και τολμησε να ξεσκεπασει επιτελους αθλιες τακτικες,παρανομες πραξεις,παρατυπιες κλπ κλπ.Ειναι αλλωστε γνωστο οτι υπαρχει "τρομοκρατια",και ελαχιστοι τολμουν να τα βαλουν με υπηρεσιες,υπαλληλους,διευθυντες,διοικητες,επιχειρηματιες,πολιτικους,κλπ,κλπ.Να ομως που καποιος δε φοβαται να λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
    Σχετικα με τις πληροφοριες που φτανουν στα αυτια σας απο τα Γιαννενα,θα ηταν φρονιμο να τις φιλτραρατε πρωτα ή τουλαχιστον να τις διασταυρωνατε,γιατι στο τελος αυτος που θα εκτεθει,θα ειστε εσεις......
    Τελειωνοντας,μήπως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσετε να εκτιθεστε κι αλλο και να κανετε εποικοδομητικο διαλογο?
    ΥΓ.Το θεμα αφορα σαφως και τον αερομοντελισμο(αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο εδω μεσα......)
    Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 19 Αυγ 2010, 20:48:09 »

Δεν διαγράφηκε μήνυμα σου που εκφράζει θέση στο aeromodelling.gr. Ενα μήνυμα πήγε στον Σκουπιδοτενεκέ και ένα που διαγράφτηκε ήταν μια απάντηση σε μήνυμα του Δημήτρη Ράμμου (mastoras) μετά το δικό σου, που ζητούσε διαγραφή του αν αυτή ήταν η κατάληξη.

Μπορεί να έχεις σε κάποια πράγματα δίκιο, όμως ο τρόπος που προβάλλεις τις θέσεις σου δεν οδηγεί σε δημιουργικό διάλογο αλλά σε τσακωμούς και όχι σωστές αντιδράσεις. Αυτό προσπαθούν να σου πουν όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του.

Μια δημιουργική άμιλλα αλλά και συνεργασία μεταξύ συλλόγων προάγει το αντικείμενο και είναι το ζητούμενο.

Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 19 Αυγ 2010, 20:55:08 »

Συμφωνω..... Thumbs up
    Καταγράφηκε

guest713
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 20 Αυγ 2010, 15:38:54 »

Συμφωνω..... Thumbs up

Μπορώ να γράψω και εγώ την γνώμη μου ?

Με λένε Κωνσταντίνο ,
    είμαι κάτοικος Αττικής και φυσικά δεν έχω καμία μα καμία σχέση με το σωματείο αερομοντελισμού στα Ιωάννινα!

Οπότε ,
    δεν ξέρω ποιά είναι τα προβλήματα που έχουν προκύψει (...άν έχουν προκύψει προβλήματα...)
    και επίσης δεν ξέρω άν υπάρχουν προβλήματα γενικά με την ΑΝΕΜΟΠΟΡΙΑ στην Ελλάδα
    (........άλλο ο αερομοντελισμός ΆΛΛΟ η ανεμοπορία ...)

Ωστόσο ξέρω οτι στην χώρα μας η ΑΝΕΜΟΠΟΡΙΑ δεν είναι τόσο διαδεδομένο σπόρ για διάφορους λόγους.
    Δεν θέλω να εστιάσω όμως εδώ..

Θέλω κυρίως να τονίσω το εξής!

Οι ΑΜΕΑ , στην χώρα μας ,
    αντιμετωπίζονται με διάφορα συναισθήματα/προβληματισμούς/συμπεριφορές κα.
    Όπως και να έχει όμως ,
    είναι μια ιδιαίτερη ομάδα ΑΝΘΡΩΠΩΝ- συνανθρώπων μας που χρειάζονται την αγάπη και κατανόησή μας!
    Σωστά ?

Το άρθρο που αναφέρεις Sokratis
    προφανώς αναδεικνύει ένα από τα χρόνια προβήματα των ΑΜΕΑ , αυτό του ' στρουθοκαμιλισμού'..
    Ως πολιτεία κλείνουμε τα μάτια μας μπροστά σε τέτοια 'προβλήματα' ,
    δεν θέλουμε να ξέρουμε πως όντως,
    υπάρχουν άνθρωποι που ΘΕΛΟΥΝ βοήθεια ,
    άσχετα αν φανερά δεν το ζητούν γιατί είναι περήφανοι και όχι ,
     ας μου επιτραπεί η έκφραση , γλύφτες !

Θα περίμενα από το άρθρο να ανεφέρει το ονοματεπώνυμο του αρθρογράφου.
    Δεν γίνεται να κατηγορείς τους πάντες........
    Ποιός είσαι κύριε ?
     Θέλεις να καταγγείλεις κάτι ?
    Να γράψεις μέσα απο την e-εφημερίδα σου στοχευμένα για κάποιο συμβάν ?
    Ναι , κάντο , ΕΠΩΝΥΜΑ!!

Τέλος ,

έχω την εντύπωση Sokratis ότι από το πρώτο κιόλας μήνυμά σου ,
    τους πήρες όλους ' απ'τα μούτρα '....

Πιστεύω και εύχομαι να το κάνεις ,
    ώστε αν γίνεται να διαβάσουμε και άλλες γνώμες που ίσως θέλουν να προσθέσουν κάτι παραπάνω ,

πως είναι καλύτερο να ανοίξεις ένα καινούριο topic στο site ,
    ακριβώς με το πρόβλημα που θέλεις να αναδείξεις!

Κόντρα σε όσους (...άν όντως υπάρχουν )

θέλουν να κουκουλώσουν το θέμα ή γενικά σε αυτή την τάση της Συμφωνίας Κάτω Από Το Τραπέζι !

Προτείνω λοιπόν να ανοίξεις ένα καινούριο θέμα

και να μην χαλάσουμε το topic
    μιάς και κατα την ταπεινή μου γνώμη,

η δημιουργία ενός ακόμη αερομοντελιστικού συλλόγου στην Ελληνική Επικράτεια
    ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ μπορεί να προσφέρει στο hobby μας...

Στο hobby που μας ψυχαγωγεί , μιας χαλαρώνει , μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε
    μέσα σε ένα κλίμα τρομο'υ'στερίας προερχόμενο ΚΥΡΙΩΣ από τα ΜΜΕ ...

Απλώς η ταπεινή μου άποψη ...

Κωνσταντίνος
    Σακελλαρόπουλος
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Απίστευτη ταλαιπωρία υφίσταται ανάπηρος πιλότος από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου Ιωαννίνων!
    Μεταπήδηση σε: