Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.408 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 02:22:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 02:22:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 01:08]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από kon
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 13:59:19]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309408
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 62
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 46
    Συνολικά: 47
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απίστευτη ταλαιπωρία υφίσταται ανάπηρος πιλότος από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου Ιωαννίνων!  (Αναγνώστηκε 14563 φορές)
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 20 Αυγ 2010, 18:30:37 »

Κωνσταντινε ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι θελεις απο αυτα που γραφεις.Ολες μου οι καταγγελιες στην ΥΠΑ για τα αισχη που συμβαινουν στα Γιαννενα ειναι επωνυμες.Ηδη προκαλεσα την διενεργεια μιας ΕΔΕ εναντιον υπαλληλου της ΥΠΑ εδω,κι επισης επωνυμα εχω καταγγειλει παρομοιες συμπεριφορες στο συνηγορο του πολιτη πανω απο 10 φορες.Τελειωνοντας,εχω καταθεσει και 2 μηνυτηριες αναφορες κι εχουν ασκηθει μηνυσεις απο την Εισαγγελια Πρωτοδικων Ιωαννινων(επωνυμα κι αυτες).Αν παρεις τηλεφωνο στην ΥΠΑ και πεις το ονομα μου,ολοι με ξερουν διοτι καταθετω επωνυμα τις καταγγελιες μου.Σε αντιθεση με ατομα απο εδω μεσα, που σε παρεμφερη forum, με βριζουν και με ειρωνευονται ανωνυμα!!!!
    Σαν ΑΜΕΑ,δε ζητησα και δε ζητω ποτε ιδιαιτερη μεταχειριση.Εκπαιδευτηκα και εξεταστηκα μαζι με ολους τους "φυσιολογικους" ανθρωπους και πηρα τα πτυχια μου με την αξια μου.Απαιτω ομως,τουλαχιστον ιση μεταχειριση.
    Σχετικα με το "δε γινεται να κατηγορεις τους παντες",σου λεω οτι γινεται.Αλλα παρ`ολα αυτα,κατηγορω (3-4)συγκεκριμενα ατομα σε συγκεκριμενες θεσεις.Το οτι στο αρθρο που δημοσιευτηκε,δεν βαλανε το ονοματεπωνυμο,να παραπονεθεις στους διαχειριστες γιατι γνωριζω οτι σταλθηκε επωνυμα και χωρις ορους αποκρυψης της ταυτοτητας.
    Πιστευω λοιπον να καταλαβες οτι εχω στοχοποιειθει απο πολλους,ακριβως γιατι γραφω επωνυμα παντου σε αντιθεση με αρκετους.......
    Δεν ειχα ποτε προβλημα να ακουστουν απειρες αποψεις(που ειναι ομως?)καποιοι ομως εχουν αλλεργια στον διαλογο και η σιωπη τους αυτη τη στιγμη,απλα επιβεβαιωνει την ενοχη τους.
    Ευχομαι τελος,να μην βιωσει ποτε κανενας σας αυτο που βιωνω εγω με τιςσυμπεριφορες τετοιων υπαλληλων,και τετοιων "αεραθλητων"......
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 21 Αυγ 2010, 11:58:12 »

Σωκράτη διάβασα προσεκτικά όλο το θέμα όπως επίσης και το άρθρο το οποίο πολύ περιεκτικά και με λίγα λόγια δίνει στον αναγνώστη
    να καταλάβει τι συμβαίνει. Ομολογώ ότι δεν είχα ενημερωθεί πλήρως και στο παρελθόν με την σειρά μου και γώ σε είχα παρεξηγήσει ως γραφικό.
    Ο σκοπός για τον οποίο παλεύεις εμένα με βρίσκει σύμφωνο.
    Αυτό που προσπαθούν ίσως να σου πουν και γω αλλά και οι υπόλοιποι εδώ είναι ότι το συγκεκριμένο forum είναι κατα 99% μοντελιστικό, πράγμα που το κάνει να είναι
    λίγο αδιάφορο ως προς τα προβλήματα που προκύπτουν από διάφορους στην ανεμοπορία.
    Πιστεύω ότι εδώ μέσα όλους μας βρίσκει σύμφωνους αυτό που προσπαθείς να κάνεις αλλά έχεις μπερδέψει πιστεύω λίγο τα πράγματα.
    Το ότι το μπουζούκι είναι όργανο ο αστυνομικός και αυτός όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι σου ταιριάζει (χαριτολογώ μην με παρεξηγήσει έτσι??)
    Το ότι ο μοντελισμός είναι τμήμα της ΕΛΑΟ αυτό δεν σημαίνει ότι το αερομοντελιστικό forum είναι ο κατάλληλος χώρος για να τα χώσεις στου υπεύθυνους.
    Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών εδώ είναι χομπίστες αερομοντελιστές. Κατά την γνώμη μου θα βρεις αρκετη συμπάθεια αλλά δεν νομίζω οτι κανείς από εδω μέσα μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει Μπορεί το ίδιο το forum να σου δώσει βήμα για δημοσιότητα για να τους εκθέσεις (που αυτό πιστεύω θέλεις να κάνεις) αλλά ενοχλεί και όλους τους υπόλοιπους που δεν ξέρουν και δεν τους ενδιαφέρει η ανεμοπορία και δεν πρόκειται ποτε να ασχοληθούν με αυτή.
    Καταγράφηκε

guest713
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 21 Αυγ 2010, 12:28:55 »

Κωνσταντινε ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι θελεις απο αυτα που γραφεις.Ολες μου οι καταγγελιες στην ΥΠΑ για τα αισχη που συμβαινουν στα Γιαννενα ειναι επωνυμες.Ηδη προκαλεσα την διενεργεια μιας ΕΔΕ εναντιον υπαλληλου της ΥΠΑ εδω,κι επισης επωνυμα εχω καταγγειλει παρομοιες συμπεριφορες στο συνηγορο του πολιτη πανω απο 10 φορες.Τελειωνοντας,εχω καταθεσει και 2 μηνυτηριες αναφορες κι εχουν ασκηθει μηνυσεις απο την Εισαγγελια Πρωτοδικων Ιωαννινων(επωνυμα κι αυτες).Αν παρεις τηλεφωνο στην ΥΠΑ και πεις το ονομα μου,ολοι με ξερουν διοτι καταθετω επωνυμα τις καταγγελιες μου.Σε αντιθεση με ατομα απο εδω μεσα, που σε παρεμφερη forum, με βριζουν και με ειρωνευονται ανωνυμα!!!!
    Σαν ΑΜΕΑ,δε ζητησα και δε ζητω ποτε ιδιαιτερη μεταχειριση.Εκπαιδευτηκα και εξεταστηκα μαζι με ολους τους "φυσιολογικους" ανθρωπους και πηρα τα πτυχια μου με την αξια μου.Απαιτω ομως,τουλαχιστον ιση μεταχειριση.
    Σχετικα με το "δε γινεται να κατηγορεις τους παντες",σου λεω οτι γινεται.Αλλα παρ`ολα αυτα,κατηγορω (3-4)συγκεκριμενα ατομα σε συγκεκριμενες θεσεις.Το οτι στο αρθρο που δημοσιευτηκε,δεν βαλανε το ονοματεπωνυμο,να παραπονεθεις στους διαχειριστες γιατι γνωριζω οτι σταλθηκε επωνυμα και χωρις ορους αποκρυψης της ταυτοτητας.
    Πιστευω λοιπον να καταλαβες οτι εχω στοχοποιειθει απο πολλους,ακριβως γιατι γραφω επωνυμα παντου σε αντιθεση με αρκετους.......
    Δεν ειχα ποτε προβλημα να ακουστουν απειρες αποψεις(που ειναι ομως?)καποιοι ομως εχουν αλλεργια στον διαλογο και η σιωπη τους αυτη τη στιγμη,απλα επιβεβαιωνει την ενοχη τους.
    Ευχομαι τελος,να μην βιωσει ποτε κανενας σας αυτο που βιωνω εγω με τιςσυμπεριφορες τετοιων υπαλληλων,και τετοιων "αεραθλητων"......

Θα περίμενα όντως και άλλους να γράψουν την γνώμη τους εδώ,
    αλλά

επειδή από την αρχή , ας πούμε πως , το όλο θέμα παρεξηγήθηκε ή δεν κατάλαβαν όλοι το τί συμβαίνει
    και το τί θέλεις να τονίσεις,

απλά σταμάτησαν να παρακολουθούν το θέμα !

Δηλαδή Sokratis όντως λόγω των ' ιδιαιτεροτήτων ' σου ( .... μην παρεξηγηθώ για την έκφραση !  )

αντιμετωπίζεις ένα είδος κοινωνικού ρατσισμούUndecided
    Καταγράφηκε
    petran
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 21 Αυγ 2010, 14:27:41 »

Αποψη μου ειναι οτι ο αεραθλητισμος δεν ειναι ασχετο θεμα με τον αερομοντελισμο. Το ανοιγμα ενος αεροδρομιου θα σημαινε και την υπο προυποθεσεις χρηση του απο αερομοντελιστες. Δηλαδη αν καποιος ανοιγε ενα θεμα ποσταρωντας φωτογραφιες απο πτησεις του ή διαφορες πληροφορίες, θα ηταν εκτός θέματος ?

Ο αεραθλητισμος θα μπορουσε να ηταν το επομενο βημα για πολλούς αερομοντελιστές , το έδαφος όμως δεν είναι πρόσφορο, από τακτικές ορισμένων και καταστάσεις αντίστοιχες αυτών που περιγράφει ο sokratis. Αυτο το λεω απο προσωπικη εμπειρια όταν εκδηλωσα το ενδιαφέρον να πάρω πτυχιο για το πεταγμα αετού.

Ας δώσουμε το βήμα στον άνθρωπο να πει αυτά που θέλει. Εξάλλου υπάρχει η δυνατοτητα να υπάρξει αντίλογος.

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 21 Αυγ 2010, 15:24:26 από petran » Καταγράφηκε
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #19 στις: Σάββατο, 21 Αυγ 2010, 14:47:23 »

Παιδια εχετε χασει την ουσια.Δεν μιλαμε για ανεμοπτερα.Μιλαμε για συμπεριφορες που αφορουνε ολους μας.Αφορουνε τα σωματεια σας και το τροπο που λειτουργουνε και σκεφτονται πολλοι.Μιλαμε για διαλυμενες ομοσπονδιες για καταχρηση δημοσιου(αρα δικου μας)χρηματος.Μιλαμε για εναν αγωνα να ξεκαθαρισει το τοπιο(σε ολα τα αθληματα-χομπυ)απο αχρηστους,ανικανους,φιγουρατζηδες,παπατζηδες,λαμογια κλπ.Δε γουσταρω να βλεπω τον καθε ανικανο-λαμογιο-προεδρο κλπ να παιρνει χοντρες επιδοτησεις απο κοματοσκυλοπαραγοντες και να φτιαχνει μαγαζια,να αγοραζει σπιτια κλπ οταν ξερω οτι με αυτα τα λεφτα θα μπορουσαν να γινουν εργα ουσιας οπως μοντελοδρομια,πεδια προσγειωσης και υποδομη οπως στο εξωτερικο.Σαφως και το θεμα αφορα ολους μας.Δειτε γυρω σας τι γινεται.Μονο στα Γιαννενα εχουν φαγωθει εκατομυρια απο σωματεια-σφραγιδες που πηγαν στις τσεπες ορισμενων και δεν εγινε ουτε ενα εργο.Η σημερινη εικονα ειναι αδιαψευστος μαρτυρας των οσων λεω.Δεν θα πρεπει να το καταγγειλω αυτο δηλαδη?Δεν θα πρεπει επιτελους να σταματησει αυτη η αλητεια?Το αεροδρομιο Κατσικας πχ,θα επρεπε εδω και δεκαετιες να ηταν αεροδρομιο,μοντελοδρομιο,χωρος αναψυχης,θεματικο παρκο,οτι θα ηταν δηλαδη,αν ημασταν σε αλλη χωρα.Εμεις φταιμε με την αδιαφορια μας που δεν αντιδρουμε και δεν ξεσηκωνομαστε να τους πεταξουμε με τις κλωτσιες εξω.Και ολα τα λαμογια αυτα(επιχειρηματιες-πολιτικοι)πονταρουν στην αδιαφορια μας και στο κλιμα τρομοκρατιας που σπερνουν με ατομα που εχουν εισχωρησει στους χωρους μας.Ειναι ομως θρασυδειλοι και φευγουν με την ουρα στα σκελια οταν δουνε ομαδικη και οργανωμενη αντιδραση.Εχω προσπαθησει τον τελευταιο χρονο να κανω πολλα πραγματα και τις μεγαλυτερες τρικλοποδιες τις δεχθηκα απο "φιλους" αεραθλητες που ηταν βολεμενοι χρονια και πουλαγαν παραμυθια και υποσχεσεις.Κι οπως εχω ξαναπει,δεν καταλαβαινω απο απειλες,οποτε μην χανετε αδικα τον χρονο σας(οσοι με απειλειτε).Ειμαι σιγουρος οτι σιγα σιγα το κλιμα θα αντιστραφει και θα ξεκαθαρισει ο χωρος.Και πιστευω ακραδαντα οτι στον Κατσικα θα πεταξουν μια μερα αεροπλανα,οπως επισης και στο αεροδρομιο Ιωαννινων θα πεταξουν μοντελα.Μαθετε να διεκδικειτε και να μην "τρωτε" οτι σας σερβιρουν.
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 21 Αυγ 2010, 20:12:47 »

Αποψη μου ειναι οτι ο αεραθλητισμος δεν ειναι ασχετο θεμα με τον αερομοντελισμο. Το ανοιγμα ενος αεροδρομιου θα σημαινε και την υπο προυποθεσεις χρηση του απο αερομοντελιστες. Δηλαδη αν καποιος ανοιγε ενα θεμα ποσταρωντας φωτογραφιες απο πτησεις του ή διαφορες πληροφορίες, θα ηταν εκτός θέματος ?

Ο αεραθλητισμος θα μπορουσε να ηταν το επομενο βημα για πολλούς αερομοντελιστές , το έδαφος όμως δεν είναι πρόσφορο, από τακτικές ορισμένων και καταστάσεις αντίστοιχες αυτών που περιγράφει ο sokratis. Αυτο το λεω απο προσωπικη εμπειρια όταν εκδηλωσα το ενδιαφέρον να πάρω πτυχιο για το πεταγμα αετού.

Ας δώσουμε το βήμα στον άνθρωπο να πει αυτά που θέλει. Εξάλλου υπάρχει η δυνατοτητα να υπάρξει αντίλογος.

Νομίζω πως δεν θα μπορούσα να το γράψω καλύτερα  Thumbs up .  Αύριο θα είμαι στην Κομοτηνή όπου θα είμαστε ΟΛΟΙ (αερομοντελιστές, αεραθλητές, ανεμοπτεριστές, αεροπλανιστές κλπ) μαζί.

Κάποτε ήμασταν έτσι και στην πόλη της Αλεξ/πολης, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία....

Καταγράφηκε
    guest713
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #21 στις: Κυριακή, 22 Αυγ 2010, 12:19:42 »

petran

ποιά ήταν η συμπεριφορά που αντιμετώπισες?
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #22 στις: Κυριακή, 22 Αυγ 2010, 19:15:11 »

Τα μηνύματα σχετικά με την ανακοίνωση Απίστευτη ταλαιπωρία υφίσταται ανάπηρος πιλότος από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου Ιωαννίνων! διαχωρίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο "Aeromodelling GR Καφέ, γενικές συζητήσεις" με ομώνυμο τίτλο.

Ο αερομοντελισμός είναι κομμάτι του αεραθλητισμού αλλά και παγκόσμια βασικό στέλεχος για την ανάπτυξη της αεροπορικής ιδέας και παιδείας από πολύ μικρές ηλικίες. Ομως οι προσωπικές επιθέσεις, οι χαρακτηρισμοί και η εμπαθής φρασεολογία δεν προάγει ούτε την εικόνα του αερομοντελισμού, ούτε του αεραθλητισμού, ούτε του αεροπορικού πνεύματος και παιδείας.

Στην Αερολέσχη Αγρινίου υπάρχει δραστηριότητα σε αερομοντέλα, υπερελαφρά και αλεξίπτωτα πλαγιάς με συνδρομή 20€ τον χρόνο. Με την ευκαιρία διοργανώνουμε στα αλεξίπτωτα πλαγιάς σκέλος του PWCA 24-28 Αυγούστου στον Εμπεσσό, http://www.empesosxc.net/gr/index.php

Η ενότητα του χώρου είναι βασικό αίτιο παραμονής μου στην διοίκηση. Χαίρομαι που η Κομοτηνή αναπτύσσεται και συνάμα κρατάει την ενότητα της  Thumbs up . Απ' έξω μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Διαφωνίες υπάρχουν, πρέπει να ξεπερνιώνται με τον κατάλληλο τρόπο, αθόρυβα. Πολλοί μικροί και αδύναμοι σύλλογοι που προκύπτουν, όχι από αναγκαιότητα αλλά από αντιπαλότητες και ασυνεννοησία στελεχών μάλλον διάσπαση και αποδυνάμωση προσφέρουν. Οσο για τα πολλά λόγια το "όπου ακούς πολλά κεράσια πάρε μικρό καλάθι" δεν πιστεύω οτι έχει χάσει την αξία του.

Οι δύσκολοι καιροί που περνάμε απαιτούν περισσότερο την αυτοσυγκράτηση και την καλή συνεργασία μεταξύ μας.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #23 στις: Δευτέρα, 23 Αυγ 2010, 22:52:16 »

Εισαι πολυ καλος και διπλωματης.Μπορεις να κανεις καλη καριερα σαν πολιτικος.Γιατι δεν δοκιμαζεις? Thumbs up
    ΥΓ.Μηπως εισαι δικηγορος?
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 23 Αυγ 2010, 23:07:38 από Sokratis » Καταγράφηκε

Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #24 στις: Τρίτη, 14 Σεπ 2010, 16:51:20 »

http://www.agon.gr/news/121/ARTICLE/7886/2010-09-08.html
    Εξαιρετικα αφιερωμενο σε οσους με αποκαλουν δημοσιως ψυχασθενη και τρελο........
    ΥΓ.Οποιος εχει κοτσια παλευει μεχρι τελους,οποιος δεν εχει,ειρωνευεται αυτα που δεν τολμαει να κανει....
    Καταγράφηκε

Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #25 στις: Δευτέρα, 11 Οκτ 2010, 23:52:06 »

Ριξτε μια ματια (οσοι ενδιαφερεστε)να δειτε τι γραφουν καποιοι αλλοι "γραφικοι" σαν κι εμενα.
    http://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=16&t=7348
    Καταγράφηκε

pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #26 στις: Τρίτη, 12 Οκτ 2010, 11:46:51 »

Σβηνουμε θεματα για το ΔΝΤ ας πουμε, που μας αγγιζει ολους, παρολα ταυτα μας ενδιαφερει τι γινεται στα αεροδρομια πληρους μεγεθους? Εδω πολλοι δεν εχουν χωρο για να πεταξουν τα τηλεκατευθυνομενα, και πρεπει να αγωνιουμε για τα πληρους μεγεθους?
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #27 στις: Τρίτη, 12 Οκτ 2010, 13:44:43 »

Σβηνουμε θεματα για το ΔΝΤ ας πουμε, που μας αγγιζει ολους, παρολα ταυτα μας ενδιαφερει τι γινεται στα αεροδρομια πληρους μεγεθους? Εδω πολλοι δεν εχουν χωρο για να πεταξουν τα τηλεκατευθυνομενα, και πρεπει να αγωνιουμε για τα πληρους μεγεθους?
    σωστός.. Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #28 στις: Τρίτη, 12 Οκτ 2010, 14:21:39 »

Αγαπητοι pissas, και Lampolis, εγω το μοντελακι μου το πεταω οπου θελω,οποτε θελω κι οσο θελω χωρις να παρακαλαω κανενα λαμογιο υπαλληλο. Για να πεταξει ομως καποιος ενα αεροπλανο ή ενα ανεμοπτερο πρεπει να περασει απο ιερα εξεταση του καθε αερολιμενικου κι αναλογως τη διαθεση του,ισως και να πεταξει.
    Το ΔΝΤ εχει αμεση σχεση με ολα αυτα γιατι μιλαμε για μια διεφθαρμενη υπηρεσια με σωρεια σκανδαλων ,μιζας,και κατασπαταληση δημοσιου χρηματος. Αν ειμασταν μια σοβαρη χωρα με σοβαρες υπηρεσιες,να ειστε σιγουροι οτι θα ειχατε απειρους χωρους για να πετατε τα μοντελα σας. Δε γινεται τιποτα γιατι υπαρχει αδιαφορια απο μερους μας και οταν καποιος προσπαθει να κανει κατι,του την πεφτετε και αρχιζετε τις ειρωνιες και τα χαζογελα. Εγω παλευω για ενα καλυτερο αυριο κι ας μην προλαβω να το απολαυσω.Εσεις τι κανετε?
    Καταγράφηκε

Christodoulos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #29 στις: Τρίτη, 12 Οκτ 2010, 15:07:11 »

Sokratis αύριο θα βρέχει πάλι πάλεψε για μεθαύριο.
    Καταγράφηκε

Chris Petrinos
    GIANNINA
    Σελίδες: 1 [2] 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Απίστευτη ταλαιπωρία υφίσταται ανάπηρος πιλότος από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου Ιωαννίνων!
    Μεταπήδηση σε: