Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.817 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 20:16:15

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 20:16:15

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από dominicm
    [Σήμερα στις 18:55]

από Stargazer
    [Σήμερα στις 17:56]

[Σήμερα στις 12:40]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:07]

[Χθες στις 03:41]

[Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 14:35:59]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309817
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 154
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 73
    Συνολικά: 74
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αγορά τηλεκατεύθυνσης 8 ή 9 καναλιών 2.4ghz  (Αναγνώστηκε 19394 φορές)
    Χρήστος Καΐτσας
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

I LoVe <3 <3 FreeStyLe & AeRomuSicaL....

« Απάντηση #15 στις: Πέμπτη, 22 Ιουλ 2010, 19:56:33 »

Γεια σας κι απο εμενα.Κατα την δικια μου αποψη να παρεις JR.Ειναι απιστευτες , ομορφες σαν καλουπι ευκολο menu και σαν λειτουργια φαινεται τελεια , βεβαια την εχω δουλεψει μονο σε 35 σε 2,4 δν ξερω αλλα δν νομιζω να υπαρχει προβλημα μην σε παρω και στον λαιμο μου.Συμφωνω κι εγω με τν Ανασταση πως ειναι πολυ καλη ευκαιρια η τηλεκατευθυνση που πουλαει ο φιλος dimahack.Και για τους δεκτες που ρωτας παραπανω  απο τι ξερω δν παιζει με hitec και futaba , νομιζω εκτος απο JR παιζει και με spectrum δν ειμαι σιγουρος ομως.Χρηστος!!
    Καταγράφηκε

Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! Wink
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 23 Ιουλ 2010, 00:40:50 »

Καλημέρα σε όλους

Πρέπει να προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε τον άνθρωπο σωστά, στο τι πρέπει να πάρει ώστε να του μείνει η  ΤΚ γιατιί κανείς μας δεν αγοράζει κάθε μέρα η καθε μήνα πομπό !

Ο καθένας γράφει οτι του κατέβει εδω μέσα, καλσσικά τα ίδια, η μια αυτό η άλλη εκείνο.
    Πρέπει να καταλάβουμε όλοι οτι και λάθος επιλογές κάνουμε αλλα και μας πιάνουν τον πισινό πολλές φορές οι καταστηματάρχες.

Αγαπητέ φίλε,

Εγω θα σου πρότεινα να επισκεφθείς κάποιο χώρο που πετάνε κοντά σου και να έβλεπες ιδίοις όμασι του πομπούς.
    Να δεις τι σου αρέσει εμφανισιακά αλλα και τι σου "κάθεται" καλύτερα στα χερια απο βάρος, πιάσιμο αλλά και εργονομία.

Τα συστήματα που "παίζουν" κατα εμέ είναι :
    1. Futaba 10CAP-R6014FS http://www.rcmodelshop.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=80
    2. Aurora 9 http://www.rcmodelshop.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=675
    3. JR x9303 http://www.myhelis.com/X9303-2.4-Heli-Tx-w-DSM-9-Ch-Rx-No-SXS-Mode-2.html
    4. JR DSX9  http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9895&Product_Name=JR_DSX9_2.4G_DSM2_Transmitter_w/RD921_Receiver_%28Mode_2%29_
    5. Futaba TX 8FG R6008HS http://www.rcmodelshop.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=433

Διαφορετικές γνώμες απο διαφορετικούς ανθρώπους, κάνε την επιλογή σου με βάση την καρδιά και την τσέπη σου.

Δεν νομίζω να είπες κάτι διαφορετικό φίλε μου. ‘’ Ο καθένας γράφει ότι του κατέβει εδώ μέσα, καλσσικά τα ίδια, η μια αυτό η άλλη εκείνο’’ . ότι είπαμε όλοι μας είπες κι εσύ. Ο καθένας εδώ μπαίνει και λέει την άποψη του και τις εμπειρίες του.
    ‘’ Πρέπει να προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε τον άνθρωπο σωστά, στο τι πρέπει να πάρει ώστε να του μείνει η  ΤΚ γιατιί κανείς μας δεν αγοράζει κάθε μέρα η καθε μήνα πομπό !’’ 
    εμείς είπαμε κάτι άλλο? Του δώσαμε λάθος συμβουλή? Νομίζω ότι όλοι μας προσπαθούμε να δώσουμε μια σωστή συμβουλή. Άλλωστε ο φίλος Ηλίας δεν είναι πρωτάρης και πιστεύω ότι έχει δει διάφορα συστήματα. Θα συμφωνήσω απόλυτα στο ότι πρέπει να τις δει από κοντά . να τις πιάσει…..να δει μενού….και στο τέλος όποια του κάτσει. Αλλά νομίζω ότι δεν είπαμε ότι μας κατέβηκε στο κεφάλι!!!
    Δεν το λέω για κακό φίλε μου. Απλά νομίζω ότι όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις τα γραφόμενα μου. Thumbs up

http://www.giatrakos.gr/product_info.php?cPath=162_199&products_id=2222  εδω θα μπορεσεις περιπου να δεις και το μενου.
    http://www.giatrakos.gr/product_info.php?cPath=162_200&products_id=3420
    http://www.giatrakos.gr/product_info.php?products_id=3953

Φιλικά Pilot Haris
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 23 Ιουλ 2010, 08:19:24 »

καλημερα και απο μενα
    ενας απο τους λογους που αγορασα πριν ενα χρονο τη JR ειναι οτι ειχα μεγαλη επιλογη σε δεκτες
    η jr η spectrum (και ακριβο και φθηνο αλλα και δοκιμασμενα περιπου 2-3 χρονια τωρα)
    δε ξερω αν τωρα στις αλλες τ/κ υπαρχει τοσο μεγαλη επιλογη
    νομιζω οτι ειναι ενας καλος λογος να προτιμησεις JR
    (δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι το τελευταιο χρονο στο θεμα σερβις στην Ελλαδα αν καποιος δλδ καταστηματαρχης αναλαμβανει να υποστηριξει αυτο που σου δινει αμεσα, αν το κανει καποιος προτιμησε τον
    παλιοτερα που ειχα ενα προβλημα με ενα δεκτη hitec μου εδωσε διευθυνση και τηλ.απο γερμανια αυτος που αγορασα το δεκτη και μου ειπε παρε και συνεννοησου) idiot2

Υ.Σ επειδη αναφερθηκε πριν το ονομα του Γιατρακου για hitec δεν ηταν αυτος που μου ειπε ετσι μη το κολησετε εκει δλδ
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 23 Ιουλ 2010, 08:35:42 από vchris » Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 23 Ιουλ 2010, 08:55:11 »

ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ PILOT HARIS

Δεν βλέπω να του προτείνετε κάποια άλλλη επιλογή εκτός της HITEC.

Με την επιλογή της JR DSM θα έχει και την δυνατότητα επιλογής των προιόντων Bind and Fly που κυκλοφορούν.

Και να μιλήσουμε για ποιότητα, ε δεν νομίζω να συγκρίνονται οι JR / Futaba / Multiplex με τις Ηitec ...... τώρα βεβαια θα πέσουμε στην ιδια διαδικασία με όλους, δηλ. η μια αυτό η άλλη το άλλο και πάει λέγοντας,
    με μια τηλεμετρία τρελλάθηκαν όλοι με την Aurora!!

Oσον αφορά για αυτα που ειπώθηκαν για τις οθόνες της 14ΜΖ εχω να πώ "βουρβούτσαλα" σε μένα ΔΕΝ έχει κανενα πρόβλημα εδω και 4 χρόνια ούτε και σε κανα 2 άλλους γειτονικούς μου που τις δουλεύουν ασταμάτητα.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 23 Ιουλ 2010, 10:55:41 από Αναστάσιος Μαρκούσης » Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 23 Ιουλ 2010, 09:04:26 »

Ποια η διαφορα μεταξυ DSX9 ΚΑΙ Χ9303 .Μοιαζουν φοβερα

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5889.0
    Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 23 Ιουλ 2010, 09:13:39 »

Boys..
    Ό τρόπος επιλογής τηλ/νσης είναι απλός!!
    Βλέπω τι επιλογές υπάρχουν, τι δυνατότητες μου δίνει η καθεμία, κόστος(τηλ/νσης και δεκτών), εξιοπιστία και επιλέγω σύμφωνα με αυτό που ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ή ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ!!
    Τα μενού μαθαίνται, τα στικ συνιθίζονται Thumbs up
    Αλίμονο αν φοβόμαστε ότι ένα μενού είναι δύσκολο!! Δυσκολο θα ήταν για τον παππού μου..  
    Τέλος(για να ανάψουν και τα αίματα Cheesy), οι Hitec συγκρίνονται με τις άλλες σε ποιότητα.. Η eclipse μου, έχει πέσει 2 φορές κάτω χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα
    Δεν έχω δεί καμία 14MZ να πέφτει και να είναι ΟΚ μετά laugh laugh
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 23 Ιουλ 2010, 10:48:58 »

Φίλε Αναστάσιε θα μιλήσω μόνο γι’αυτό που ξέρω. Αφού δεν ξέρω για τις υπόλοιπες τι να πω? Όχι μόνο εγώ αλλά και οποιοσδήποτε άλλος. Θεωρό βλακεία να προτείνεις σε κάποιον να πάρει κάτι το οποίο δεν το ξέρης. Προτείνουμε ο καθένας μια μάρκα και από εκεί και πέρα ο αγοραστής έχει την τελική άποψη.
    ‘’ Και να μιλήσουμε για ποιότητα, ε δεν νομίζω να συγκρίνονται οι JR / Futaba / Multiplex με τις Ηitec ...... τώρα βεβαια θα πέσουμε στην ιδια διαδικασία με όλους, δηλ. η μια αυτό η άλλη το άλλο και πάει λέγοντας,
    με μια τηλεμετρία τρελλάθηκαν όλοι με την Aurora!!’’

για Multiplex συμφωνώ μαζί σου. Δεν πιάνεται. Αλλά για τις άλλες νομίζω ότι είναι ισάξιες. Και σε πομπούς και σε δέκτες αλλά πόσο άλλωστε σε servo. Τέλος πάντων. Απλά δεν λέει ο καθένας ότι θέλει όπως είπες. Ο καθένας λέει ότι ξέρη.  Πιστεύω ότι έκανες μια λάθος διατύπωση….αυτό είναι όλο. Έτσι το κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Έτσι που το έγραψες ‘’ακυρώνεις’’ όλους τους άλλους. Αυτό ήθελα να πω και δεν θέλω να χαλάσω άλλο το ποστ. Φίλε Ηλία ελπίζω να βρεις αυτό που ζητάς και να αποκτήσεις σύντομα ένα καλό σύστημα.

Φιλικά Pilot Haris
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 23 Ιουλ 2010, 10:58:37 »

Καλημέρα σας.

Σε Όλα τα θέματα της ζωής, παίρνεις απο παντού απόψεις, βλέπεις και ακούς, και ανάλογα με το επίπεδο της προσωπικής σου ικανότητας για κρίση, αποφασίζεις.
    Έχοντας πεί αυτό, θα πώ ακόμη ότι, εκτός απο τα μοντέλα των ταινιών και των καναλιών, υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που μόνο άν πάει κανείς μαζί τους θα καταλάβει τί έχανε... Εκτός και άν δέν μπορεί να τους βγάλει απο μέσα τους αυτό το... κατι τίς το διαφορετικό. Γιατί και η γυναίκα μου άν μακιγιαριστεί και βάλει τα διχτυωτά... κούνια που σε κούναγε...  Wink
    Πάντως όσον αφορά τα servos της Hitec, μιά χαρά τα βλέπω, έχουν κατακτήσει την αγορά και πρέπει να υπάρχει λόγος γι'αυτό... !

Προσωπικά μπορώ να προμηθεύσω την Aurora 9 σε Σέτ μαζί με τον 9κάναλο δέκτη Optima9 στην τιμή των... 470 ευρώ καινούργια φυσικά στο κουτί της απο τον Έλληνα αντιπρόσωπο. Δέν περιέχει μπαταρίες πομπού ή δέκτη, έχει μπαταριοθήκες μόνο...
     Το πρωτόκολλό της είναι το AFHSS και δέν νομίζω να ταιριάξει με άλλο δέκτη του εμπορίου, μιάς και της πήρε καιρό να το διαδώσει εμπορικά. Μάλλον περίμενε και αφουγκράστηκε τα ελαττώματα του εμπορίου και είπε να τα παρακάμψει ή, στο κάτω-κάτω, να βγάλει τα δικά της ελαττώματα...
     Απο την μάνα της σου στέλνει ο δέκτης επιστροφή την Τάση της μπαταρίας του μοντέλου απο ότι μαθαίνω χωρίς να βάζω το χέρι στη φωτιά. Πάντως είναι ένα χαρακτηριστικό για το οποίο Δέν αγοράζεις Έξτρα αισθητήρες. Το έχει ήδη By Default. Αισθητήρες έξτρα για το σύστημα τηλεμετρίας δέν έχει βγάλει ακόμη απλά έχει αφήσει τις αναμονές για να το προσαρμόσεις αργότερα άν θέλεις...

Τιμές Δεκτών... *Optima9= 130 ευρώ,  6κάναλος= 62 ευρώ, 7κάναλος= 102 ευρώ.

DM
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 23 Ιουλ 2010, 11:50:29 »

Πάντως όσον αφορά τα servos της Hitec, μιά χαρά τα βλέπω, έχουν κατακτήσει την αγορά και πρέπει να υπάρχει λόγος γι'αυτό... !
    Προγραμματιζόμενα, φτηνά, καλή ποιότητα,υπάρχουν όλοι οι τύποι(standard,ψηφιακά,TG,ρομποτικά)
    Είναι σημαντικό(ίσως το πιο σημαντικο) ότι μπορείς να πάρεις σερβο των 35-40Ε και να είναι προγραμματιζόμενα Thumbs up
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 23 Ιουλ 2010, 13:48:23 »

αντε να μπω και γω στην κουβεντα....
    1. jr...πολυ καλη, φυσικα και αξιοπιστη, με πολυ ευκολο και προσβασιμο μενου, δεν θα προβληματισει ακομη και τον νεο χρηστη , ομως ενα πραγμα που με χαλαει ειναι οτι δεν εχεις πολλες επιλογες αναθεσης εργασιων σε οποιονδηποτε διακοπτη σε βολευει στο χερι, αφου εχει καποιες προεπιλογες, που ομως δεν βολευουν...προσωπικα εχω επεμβει μεσα στην κασα και εχω αλλαξει θεσεις στους διακοπτες κατα το δοκουν..στα + θεωρω οτι εχει μεσα στο secret menu την δυνατοτητα να περιοριστει το στικ του γκαζιου, για πιο αμεση αποκριση σε 3d πτησεις γενικοτερα ή οπου χρειαζεται....πολυ καλη οθονη ..με μια ματια βλεπεις οτι χρειαζεσαι...κατι πολυ βασικο ειναι οτι αφου ειναι συμβατη με dsm2 κανει bind ανετα με ολα τα indoor..περισσοτερες επιλογες δεκτων.... Thumbs up

2. futaba...τι να πει κανεις...γνωστη και μη εξαιρεταια...δεν εχεω συμπαθησει ιδιαιτερα το menu της, βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, οπως επισης δεν εχω συμπαθησει και την οθονη της...επιλογες αναθεσης λειτουργιων σε διακοπτες, παρα πολλες.. Thumbs up Thumbs up

3. hitec...δεν εχω αποψη.... Huh Huh Huh Huh
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 23 Ιουλ 2010, 17:31:21 »

παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον να απαντησετε στο ερωτημα μου

Για την JR x9503 εχετε γνωμη ?? και ποια η διαφορα με την χ9303??

Υ.Γ. τι νοημα εχει σε κατηγορια 8 ή 9 καναλιων να υπαρχει μηχανικο τριμ γκαζιου π.χ.  JR χ9303 (αν δεν κανω λαθος)
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 23 Ιουλ 2010, 21:50:20 από ilias » Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Σάββατο, 24 Ιουλ 2010, 01:42:01 »

παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον να απαντησετε στο ερωτημα μου

Για την JR x9503 εχετε γνωμη ?? και ποια η διαφορα με την χ9303??

Υ.Γ. τι νοημα εχει σε κατηγορια 8 ή 9 καναλιων να υπαρχει μηχανικο τριμ γκαζιου π.χ.  JR χ9303 (αν δεν κανω λαθος)

η 9503 είναι αρκετά καλή τηλεκατεύθυνση όπως επισεις και 9303, αν κανεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρείς αρκετά άρθρα για την μεταξύ του σύγκριση. έχουν υπέρ και κατά πάντως και η δυο.

η 9303 βγαίνει με ψηφιακό trim και με μηχανικό.

ψηφιακό έχει η "ελικοπτερικια" που όμως μπορεί να "σεταριστει το ίδιο εύκολα και σε αεροπλάνο.
    μηχανικό έχει η αεροπλανική που όμως μπορεί να "σεταριστει το ίδιο εύκολα και σε ελικόπτερο, ανάλογα στην χρήση και τι βολεύει τον καθένα.

ΠΧ οι τουρμπίνες σβήνουν από το trim, σε περίπτωση που χρειαστεί να σβήσεις άμεσα έναν κινητήρα τζετ θα πρέπει να κρατήσεις "το ψιφιακο" trim αρκετά δευτερα ώστε να κατεβει κάτω από την μέση και να σβήσει ο κινητήρας, ενώ με το μηχανικό δεν τίθεται τέτοιο πρόβλημα το τραβάς κάτω και stop τα πάντα.

παντα φιλικα
    Δημητρης
    Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Σάββατο, 24 Ιουλ 2010, 06:37:38 »

δηλαδη αντι να εχει κουμπι (throttle cut) οπου κοβει ακαριαια τον κινητηρα , εχει το μηχανικο τριμ οπου τραβωντας το σβηνεις τον κινητηρα

αν τα λεω σωστα το κακο ειναι οτι χανεις την ρυθμιση του ρελαντι καθε φορα εκτος αν μπορεις να ορισεις καποιο διακοπτη να κανει αυτη την δουλεια

Υ.Γ.στις futaba 8fg και 10ca τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Σάββατο, 24 Ιουλ 2010, 07:25:23 »

οι τ/κ απο 7 καναλια και πανω εχουν τοσες μιξεις και διακοπτακια και προγραμματακια που μπορεις να παντρεψεις και να κανεις οτι θες δε νομιζω να μη βρει καποιος λυση οποια και να εχει
    το κακο σε μας που δε ξερουμε ξενες γλωσες  ειναι να μενουμε στα βασικα η παιδευομαστε πολυ να  βρουμε πως θα κανουμε αυτο που θελουμε
    Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 24 Ιουλ 2010, 11:20:02 »

δηλαδη αντι να εχει κουμπι (throttle cut) οπου κοβει ακαριαια τον κινητηρα , εχει το μηχανικο τριμ οπου τραβωντας το σβηνεις τον κινητηρα

αν τα λεω σωστα το κακο ειναι οτι χανεις την ρυθμιση του ρελαντι καθε φορα εκτος αν μπορεις να ορισεις καποιο διακοπτη να κανει αυτη την δουλεια

Υ.Γ.στις futaba 8fg και 10ca τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

Εχουν όλες Τhrottle cut !
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Η τηλεκατεύθυνση και τα αξεσουάρ (Συντονιστές: DEPRON MANIAC, kolotoympas)  |  Θέμα: Αγορά τηλεκατεύθυνσης 8 ή 9 καναλιών 2.4ghz
    Μεταπήδηση σε: