Παιδιά καλησπέρα.
Φίλε geranick ευτυχώς δεν είσαι ο μόνος . Το έχουν κάνει αρκετοί αυτό το λάθος σε πολλές τηλ/σεις. Είναι μεγάλο ξενέρωμα όμως! Έψαξα λίγο και βρήκα
αυτη την σελίδα. Στην περίπτωση του είχαν καεί τέσσερα εξαρτήματα. Τα αναφέρει όλα μέσα και έχει και κάποιες φωτογραφίες Αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι και εσύ θα έχεις το ίδιο πρόβλημα. Ψάξε να δεις αν κάτι στην πλακέτα σου έχει μαυρίσει ή αν μυρίζει κάτι καμένο?
και αν βρεις κάτι πες μου μήπως και μπορώ να σε βοηθήσω εγώ ή κάποιος άλλος με ποιο πολλές γνώσεις στα ηλεκτρονικά. Επίσης πριν ξεκινήσεις δες αν η τηλ/ση είναι σε ppm mode και όχι σε pcm. στο pcm mode τα servo κάνουν αυτό που αναφέρεις. (Λέω μήπως..)
Φίλε contravago υπάρχουν κάποιοι που το έχουν κάνει και είναι πολύ ευχαριστημένοι αλλά στα ελληνικά forum δεν υπάρχει ακόμα κάποιος που να έχει κάνει παρουσίαση.
θέλει αρκετό ψάξιμο...
αυτo είναι το pdf που πρέπει να διαβάσεις αν αποφασίσεις να το κάνεις μόνος σου.
Και
αυτo είναι ένα ολόκληρο forum που ασχολείται με αυτό το θέμα. Είναι στο πρόγραμμα μου να την αναβαθμίσω και εγώ κάποια στιγμή και όταν γίνει αυτό θα σας ενημερώσω.