Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.921 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 19 Αυγ 2026, 02:10:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 19 Αυγ 2026, 02:10:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:49]

από coach
    [Κυριακή, 16 Αυγ 2026, 11:22:33]

από Yiannis_S
    [Πέμπτη, 13 Αυγ 2026, 15:40:31]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309921
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 142
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 113
    Συνολικά: 114
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Top Tools  (Αναγνώστηκε 9293 φορές)
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Δευτέρα, 8 Ιαν 2007, 13:53:00 »

Ποια θεωρείτε τα ποιο χρήσιμα εξαρτήματα που πρέπει να εχει κάποιος ωστε να ασχολιθη με το μοντελισμο και ειδικότερα με τα θερμικα ελικοπτερα?

Με τα λιγα που μαθενω αδιαζωντας των τραπεζικο  λογαριασμο  μου Tongue 

1 Ζυγαρια για Blades
    2 Pitchομετρο 20-40 €
    3 σαν το παραπανω αλλα για τα padles 10-30 €
    4 Φορτιστή της προκοπής 12-220 V (ειναι κριμα να χασεις το μοντελο απο μπαταρια οπως και μετα απο 1-2 ντεποζιτα να γυρισεις σπιτη ενω κανεις ταξιδη για να πεταξεις )100-δεν εχει εως Tongue
    5 Training Kit η απλα μπαλακια 25-50 €
    6 Field box + panel + αντλια + μπουζοπιπα για το panel + μιζα + extention για μιζα + 12V 7-9Ah PB μπαταρια.110-200 μετα δεν εχει νόημα 
    7 Epoxy Blades αν δεν το σπασεττε στης πρωτες 3 πτησεις 45-70 €
    8 Καλωδιακια για το φορτιστη για της μπαταριες σας 10 €
    9 Ενα set καλα κατσαβιδια ΗΕΧ για να μην βαρεθειτε να χαλάτε τα φτηνά ίσως να έπρεπε να το βάλω πρώτο  worry 40-60 €
    10 Locktite 5-15 €
    11 Voltwatcher 10-15 €
    Ολα αυτα ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ οποτε πρεπει ο καθε νεος να τα εχει υπολογιιση ωστε να μην βρεθει εκτος προιπολογισμου

Δευτερεύοντα Χρήσιμα αλα οχι άμεσα απαρετιτα

1 Ηλεκτρικο κατσαβιδι γιατι πολυ βιδα παιδι μου Tongue
    2 ενα ακομα σετ κρυυσταλους αν πριν αγορασετε κατευθινση δεν ρωτισατε τι συχνοτιτες πεζουν οι μονιμη κατοικι στο χωρο που πετατε αυτο παει στην επανω λιστα
    3 Μεγαλιτερη μπαταρια δεκτη και πομπου
    4 καλωδιο FMS και ... σπαστε αφοβα Tongue μαλλον παει επανω
    5 μικρο αλφαδι που κρεμετε
    Παρακαλω να συμπλιρωθη αν εχω ξεχασει κατι κτλ κτλ .
    Θα γραψω και τιμες αλλα τωρα δεν ειχα χρονο Sad
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 8 Ιαν 2007, 16:28:10 από mrkaza » Καταγράφηκε

raptororiginal
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 8 Ιαν 2007, 18:22:18 »

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ  ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
    Καταγράφηκε
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 8 Ιαν 2007, 18:46:11 »

ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ RAPTOR   Grin Grin Grin Grin Grin Grin ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΓΑΛΕ.  ΜΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.
    Καταγράφηκε
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 8 Ιαν 2007, 20:10:11 »

Ναι αλα οταν αγορασα το pitch meter πριν απο λιγο Tongue ανακαλιψα γιατι ετρεμε οποτε ...

Πιγα χωρις Voltwatcher για 2 ντεποζιτα στρωσιμο στο δευτερο ειχα αγιο καθως εμηνε απο μπαταρια εντελος ουτε throtle cut τιποτα αν ειχα δεν θα ειχα χεστη επανω μου /

την επομενη φορα παω στο 1 + 1/2 ντεποζιτο "μαμα futaba 1100 mpataria" το εσβισα και ολλα καλα αλα 2 ωρες ταξιδη για 25 λεπτα παιχνιδη ? ειχε φορτιστη ενα παιδι και ...  laugh

Οσο για τα εργαλεια 2 allen χαλασα για ξεβιδοσω κηνιτιρα "ειχε αρκετη locktite " με το σιμαντικοτερο το βραδι ειναι κλειστο το χρωματοπολειο ...

Τα epoxy ειπα αν το σικωσεις 3 φορες διλαδη πετωντας μια φορατην ευδομαδα στο μηνα επανω .

Οσο για training KIT ...

Οσο για το εχει φιλος κτλ κτλ καθως δεν ειμαστε 15 χρονω και δουλεβουμε και εγω εχω ακαταστατο ωραριο δυσκολα να βρεθει κοινος χρονος θα εχω ή το Σαββατοο ή την Κυριακη ελευθερη οπου και αυτος θα θελει να πεταξει 

Οσο για το μπουζι εκανα και καλλιτερο Tongue ξεχασα το module της futaba

Γιατι υπαρχει καποιος που να πιστευη οτι δεν χριαζονται τα παραπανω ?
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 8 Ιαν 2007, 23:24:22 »

Αλήθεια ρε m1john γιατί το ειπες αυτό; Δεν υπάρχει μοντελιστής με ελικόπτερο που να μην έχει τον παραπάνω εξοπλισμό. Sad
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2007, 01:23:22 »

Διασημε mrkaza γεια σου .

Τι λες , τωρα που θα ανεβει ο Billias στην Θεσ/νικη δεν ερχεσαι και εσυ να σε γνωρισουμε . Εδω εχουμε και καλο δασκαλο που μας εχει βγαλει απο μεγαλες περιπετειες με τα heli μας .

mastoras

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2007, 01:57:40 »

Ναι αλα οταν αγορασα το pitch meter πριν απο λιγο Tongue ανακαλιψα γιατι ετρεμε οποτε ...

Πιγα χωρις Voltwatcher για 2 ντεποζιτα στρωσιμο στο δευτερο ειχα αγιο καθως εμηνε απο μπαταρια εντελος ουτε throtle cut τιποτα αν ειχα δεν θα ειχα χεστη επανω μου /

την επομενη φορα παω στο 1 + 1/2 ντεποζιτο "μαμα futaba 1100 mpataria" το εσβισα και ολλα καλα αλα 2 ωρες ταξιδη για 25 λεπτα παιχνιδη ? ειχε φορτιστη ενα παιδι και ...  laugh

Οσο για τα εργαλεια 2 allen χαλασα για ξεβιδοσω κηνιτιρα "ειχε αρκετη locktite " με το σιμαντικοτερο το βραδι ειναι κλειστο το χρωματοπολειο ...

Τα epoxy ειπα αν το σικωσεις 3 φορες διλαδη πετωντας μια φορατην ευδομαδα στο μηνα επανω .

Οσο για training KIT ...

Οσο για το εχει φιλος κτλ κτλ καθως δεν ειμαστε 15 χρονω και δουλεβουμε και εγω εχω ακαταστατο ωραριο δυσκολα να βρεθει κοινος χρονος θα εχω ή το Σαββατοο ή την Κυριακη ελευθερη οπου και αυτος θα θελει να πεταξει 

Οσο για το μπουζι εκανα και καλλιτερο Tongue ξεχασα το module της futaba

Γιατι υπαρχει καποιος που να πιστευη οτι δεν χριαζονται τα παραπανω ?

Θα δεις ότι σιγά σιγά η εμπειρία αλλά και η γνώση του αντικειμένου σε μεγαλύτερο βαθμό μιας και ασχολείσα πολύ λίγο, θα σε κάνει να γνωρίζεις πράγματα χωρίς την χρήση των εργαλείων και υλικών που ανέφερες.

p.x

1. Module tou πομπού μου δεν το έχω βγάλει ποτέ στα 25 χρόνια που ασχολούμαι... Wink Με μία εξαίρεση τον πομπό του πατέρα μου (κάποιοι καταλαβαίνουν ποιον εννοω) που κάτω από το module  ήταν τα reverse switch!

2. Pitch meter => To ότι τρέμει ΔΕν έχει να κάνει με το συνολικό βήμα αλλά με λάθος τράκινκ. Συνεπώς με το να σημάδευες τον ένα ρότορα, με 2 προσπάθειες έβρισκες τον "βλαμένο" και τον ανέβαζες/κατέβαζες ανάλογα

3. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μείνεις από μπαταρία με 2 τεπόζιτα..άρα κάτι τρέχει => και με τα 600μα μπαταρία πάλι το ίδιο.Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τα σέρβο/τύπος&μάρκα κλπ...Εάν γνώριζες από πριν τις καταναλώσεις των επιμέρους ηλεκτρονικών (σέρβο,δέκτη γυροσκ..κλπ) τότε θα μπορούσες να ξέρεις πόση ώρα θα είχες διαθεσιμη για δοκιμές/πτήσεις κλπ..

4. Γιατί να ξεβιδώσεις τον κινητήρα??? Παρά ταυτα με ένα καλό εργαλείο (ποιοτικο) και με σωστό τρόπο τοποθέτησης το μοτερ ξεβιδώνει ευκολα με απαραίτητη προυπόθεση να μην έχεις βάλει εσύ δικό σου (λάθος τύπο) locktite..

5. Training kit => Απαραίτητο για τα πρώτα στάδια..τόσο για την ασφάλεια αλλά και για την τσέπη σου.

Τα παραπάνω...ΔΕΝ είναι μάθημα λύσεων και εντυπώσεων απλά μία απλή αναφορά σε λύσεις που δεν χρειάζεσαι τα πάντα...Αλλά καλό θα ήταν να υπάρχουν από την στιγμή που δεν είναι κάποιος έμπειρος δίπλα σου..

Όσο για τα εργαλεία τα υπόλοιπα.....

1 Ζυγαρια για Blades => ΑΧΡΗΣΤΗ

2 Pitchομετρο 20-40 € => Καλό εάν ρυθμίζεις εσύ το ελικόπτερό σου στις πρώτες πτήσεις. Χρειάζεται

3 σαν το παραπανω αλλα για τα padles 10-30 € => ΑΧΡΗΣΤΟ

4 Φορτιστή της προκοπής 12-220 V (ειναι κριμα να χασεις το μοντελο απο μπαταρια οπως και μετα απο 1-2 ντεποζιτα να γυρισεις σπιτη ενω κανεις ταξιδη για να πεταξεις )100-δεν εχει εως Tongue => ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ μόνο εάν έχεις σωστές μπαταρίες!!Μία μπαταρία 600αρα ότι φορτιστή και να εχεις...

5 Training Kit η απλα μπαλακια 25-50 € => με 50 ευρώ φέρνεις και αλβανό να στο κρατάει από κάτω.. (δεν είμαι ρατσιστής απλά για μέτρο σύγκρισης το λέω..)

6 Field box + panel + αντλια + μπουζοπιπα για το panel + μιζα + extention για μιζα + 12V 7-9Ah PB μπαταρια.110-200 μετα δεν εχει νόημα => ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

7 Epoxy Blades αν δεν το σπασεττε στης πρωτες 3 πτησεις Smiley 45-70 € => ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
    8 Καλωδιακια για το φορτιστη για της μπαταριες σας 10 €
    9 Ενα set καλα κατσαβιδια ΗΕΧ για να μην βαρεθειτε να χαλάτε τα φτηνά ίσως να έπρεπε να το βάλω πρώτο  worry 40-60 € => ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αλλα πολυ ακριβα ακουγονται!!ΧΡΥΣΑ ειναι??)

10 Locktite 5-15 € => ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ μόνο εάν είναι το σωστό! Αλλιώς ΑΧΡΗΣΤΟ
    11 Voltwatcher 10-15 € => ΟΛΑ είναι ανακριβή. (Τα πουλάω και εγώ βέβαια και εχω σε όλα μου τα μοντέλα...Απλά μία καλή δευτερέυον ένδειξη)

Ολα αυτα ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ οποτε πρεπει ο καθε νεος να τα εχει υπολογιιση ωστε να μην βρεθει εκτος προιπολογισμου Smiley  => ΔΙΑΦΩΝΩ!! Cheesy

Δευτερεύοντα Χρήσιμα αλα οχι άμεσα απαρετιτα

1 Ηλεκτρικο κατσαβιδι γιατι πολυ βιδα παιδι μου Tongue => Ε...έχω 2-3 αλλά σπάνια τα χρησιμοποιώ στο ελικότερο μου...ΔΕΝ μπορείς να κρίνεις στο βίδωμα πότε έχεις κάνει ζημιά και πότε όχι.. ΜΟΝΟ για ξεβίδωμα καλό!

2 ενα ακομα σετ κρυυσταλους αν πριν αγορασετε κατευθινση δεν ρωτισατε τι συχνοτιτες πεζουν οι μονιμη κατοικι στο χωρο που πετατε αυτο παει στην επανω λιστα Smiley => ΙΣΩΣ.Αυτός που σου πουλάει τα ηλεκτρονικά σε ρωτάει που πετάς και κοιτάει για ανάλογο νούμερο..

3 Μεγαλιτερη μπαταρια δεκτη και πομπου => ΝΑΙ

4 καλωδιο FMS και ... σπαστε αφοβα Tongue μαλλον παει επανω => ΝΑΙ εάν έχεις χρόνο για τα σιμ...

5 μικρο αλφαδι που κρεμετε => ΑΧΡΗΣΤΟ

Πολλά αλλά βαραίνει το πράγμα και  Cheesyείναι αργά!...

Μάνος

Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2007, 03:38:02 »

Μανο το paddle pitchmeter και το πιτσόμετρο χρειάζονται. Με το μάτι δεν έρχονται σωστά τα paddles και το collective pitch μετά από μια πτώση ποτέ δεν είναι όπως πριν. Μάλιστα το tracking μπορεί μερικές φορες να οφείλεται σε μη ευθυγραμμισμένα paddles και έτσι να μη φτιάχνει ποτέ. Και γω έτσι νόμιζα αλλά κάποτε όταν όλα έδειχναν εντάξει αλλά είχα tracking και δεν μπορούσα να το συνεφέρω, αγόρασα paddles pitch meter και τότε κατάλαβα ότι μια μικρή απόκλιση στην ευθυγράμμιση των paddles μου δημιουργούσε tracking το οποίο διορθώθηκε όταν τα ευθυγράμμισα σωστά με τη βοήθεια του οργάνου. Τα εργαλεία φτιάχνουν το μαστορα.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 9 Ιαν 2007, 03:47:14 από sfyris » Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2007, 09:05:27 »

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
    Καταγράφηκε
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2007, 09:16:05 »

Αναφερα Τιμες που βρικα Ελλαδα και μαλιστα Αθηνα  οποτε ναι ειναι ακριβες μαλιστα αυτο που μου εκανε εντιποση ηταν τα κατσαβιδια της ΗΤ ενας μου τα εδινε 60 ευρω   devil

Μου ελινε η φανα τωρα πια δεν εχει ξανα λυσιμο απο οτι φενετε 3 ντεποζιτα και εξακολουθη να δουλεβη το μονοδρομικο .

Ξυλινα blades χωρις ζυγαρια ?

Ηλεκτικο κατσαβιδι Ξεχασα να ανεφερω το πειρα ΚΙΤ το Raptor και αν το ηξερα πριν το τελιοσω θα ειχα αγορασει ενα μου βγήκε η ... καθως δεν εχω .

Τα servo ειναι 4*3010 & 1* 9214 ισως και οτι πια ειμαι πολυ επιφιλαχτικος εχει 3 κοκινα λαμπακια το voltwatcher και στο δευτερο σταματισα η μπαταρια πειρε συνφωνα με τον φορτιστι 700 mha περιπου  αρα πρεπει να ειχε αλλα 400 απλα την πατισα μια φορα και ... λετε να παει κατι λαθος ?

Τα 700 του πομπου φτανουν  2 ντεποζιτα πιστευω μετα απο 1,5 ντεποζιτα ημουν 9,5 V  αλλα εκει το βλεπεις σου σφυριζη
    Καταγράφηκε

Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2007, 10:55:13 »

mrkaza βάλε 2000+mah bat!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καταγράφηκε
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2007, 11:38:16 »

mrkaza βάλε 2000+mah bat!!!!!!!!!!!!!!!!

Ερχετε 3600 Θελω οταν το σπασω να το ευχαριστιθω να μην ειναι απο μπαταρια να πω το εσκασα στην κολονα και μου αρεσε αλλα να σπασω εστω και ενα skid απο μπαταρια δεν θα μου το συνχορισω  idiot2
    Καταγράφηκε

Uncle's Dad
    ΜΗ ΜΕΛΟΣ
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2007, 19:08:52 »

Σε αντίθεση με τον Μανο θεωρώ την ζυγαριά, τον μετρητή βήματος, τον ισοσταθμιστη των paddles και τις carbon έλικες απολύτως απαραίτητα πράγματα.
    Και είμαι και σε στάδιο αρχαρίου αφού ακόμα ξοδεύω πάνω από το μισό χρόνο της πτήσης μου μαθαίνοντας αιώρηση.

Ευάγγελος
    Καταγράφηκε

Ιδιόρρυθμος αερομοντελιστής
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2007, 19:34:53 »

Ευάγγελε, και Κοσμά μην βαράτε!  Tongue

Το λάβατε στραβά! Ο Mrkaza μόλις μπήκε στον κόσμο του ελικοπτέρου (μετράει κανα 2 μήνες ) εάν δεν κάνω λάθος..Συνεπώς το να ακουμπήσει για όλα τα εργαλεία που ανέφερε είναι επιθυμητό αλλά όχι άμεσα απαραίτητο. Μακάρι να χρειαζόταν να φέρει το ελικόπτερο στα μέτρα και τα σταθμά τα δικά σας αλλά ακόμα είναι στο στάδιο της απολαβής γνώσεων και προβλημάτων...
    π.χ Το να επενδύσεις σε ζυγαριά για ρότορες ξύλινους όταν οι τιμές από τους glass & Carbon einai sta 30 euro to θεωρώ άσκοπο...

Έχω ένα digital Pitch gauge thw KSJ (που δεν βγαίνει πια και δεν καταλαβαίνω γιατί μιας και είναι κόσμημα) το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές εδώ και 15 χρόνια...και τα ελικόπτερα μου πάντα ήταν ρυθμισμένα στο 90%. Μάτι-Αυτί κλπ
    ΔΕΝ έκανα πρωταθλητισμό όμως και ποτέ δεν έψαχνα το τέλοιο ρύθμισμα μιας και το F3C δε ήταν στο αίμα μου..(Πολύ Ήρεμο!  buck2)

Ναι ο εξοπλισμός καλός είναι και ακόμα καλύτερος όταν έχεις τα πάντα στο εργαστήριο σου...αλλά κάπου το πορτοφόλι μας οδηγεί σε περικοπές!

Δεν έχω φράγκα για το μοτέεεεεερ μου γαμώτο...!@#@$#$@%^
    Καταγράφηκε
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2007, 19:40:33 »

Αναφερα Τιμες που βρικα Ελλαδα και μαλιστα Αθηνα  οποτε ναι ειναι ακριβες μαλιστα αυτο που μου εκανε εντιποση ηταν τα κατσαβιδια της ΗΤ ενας μου τα εδινε 60 ευρω   devil

Nai ....νομίζω αυτά είναι τα καινούρια της ΗΤ που τα κάνει sponsor η Swarovsky ώστε όταν παραπονιέται η γκόμενα/γυναίκα να της δίνεις και ένα διαμαντάκι...Και εκείνο που έχει χρυσό χρ'ωμα δεν είναι βαμμένο αλλά Goldplated!
     Cheesy
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Top Tools
    Μεταπήδηση σε: